-
Εγω ως Παναθηναικος στηριζω Μαλεζανι γιατι θελω και μια φορα να αφησουμε καποιον προπονητη ενα χρονικο διαστημα που να μπορει να δειξει τη δουλεια του.Σχολιασε καποιος χθες στη τηλεοραση πως στο βιβλιο που εγραψε ο Μουρινιο και κυκλοφορησε προσφατα εγραψε πως οταν πρωτοπηγε στη Πορτο και ειχε πολλα ασχημα αποτελεσματα,ελεγε ο ιδιος πως βλεπει σημαδια βελτιωσης και πως χρειαζεται υπομονη.Τοτε ολοι τον ελεγαν τρελο αλλα αργοτερα ολοι ξερουμε τι εγινε.Δε ξερω αν ο Μαλεζανι θα δικαιωθει αλλα ας τον αφησουμε να κανει μια προσπαθεια.Και στο κατω κατω αν οχι αυτος τοτε ποιος?
-
Το θέμα Μπάγιεβιτς δεν ειναι αν είναι ή όχι καλός προπονητής (που σίγουρα είναι), το θέμα ειναι οτι δεν πρέπει στη ζωή να γλύφεις εκεί που φτύνεις.
Δεν μπορώ εγω τον Φτούσαν που τον έβριζα να τον δώ στα πράσινα, δεν μου πάει...
Επίσης ** δεν μπορώ τον προπονητή που μου έκλεβε τα πρωταθλήματα (βλέπε παράγκα) ** να τον δώ να προπονεί την ομάδα μου
Δεν με νοιάζει αν ηταν στον γαύρο ή όχι.
-
Θα πρέπει επιτέλους να γίνει συνείδηση στους οπαδούς ότι οι παίκτες και οι προπονητές είναι επαγγελματίες. Φεύγουν από τη μια ομάδα (ενίοτε διωγμένοι από μια συνομοταξία πρωτευόντων που θα αναφέρω στην επόμενη περίοδο) και πάνε στην άλλη, γιατί πολύ απλά ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν. Οι βαρύγδουπες δηλώσεις γίνονται μόνο για τους τσουκαλάδες, τους original και άλλους υπανθρώπους - στους οποίους άλλωστε απευθύνονται οι οπαδικές φυλλάδες (που αποτελούν και μια τεράστια σπατάλη χαρτιού... Κρίμα τα δεντράκια που κόβονται). Από εκεί και πέρα, όταν ακούω βλακείες τύπου 'Φτούσαν', 'Βάτραχος' κλπ, προφανώς δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτόν που τις εκστομίζει. Σίγουρα, ο Herr Krokus είχε στήσει παράγκα (το πώς αντιμετωπίσθηκε αυτό το φαινόμενο μου θυμίζει την 'αυτοκάθαρση' των παπάδων) και πολλά αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον αμφιλεγόμενα. Δεν μπορούμε όμως να αμφισβητήσουμε ότι ο Μπάγεβιτς πήρε μια ομάδα-patchwork, με εντελώς αρρωστημένη νοοτροπία (που είναι ριζωμένη κυρίως στους οπαδούς της) και την έκανε να στέκει αξιοπρεπώς στο γήπεδο. Συνεπώς, θα ήταν καλή επιλογή - κατά τη γνώμη μου πάντα - για τον Παναθηναϊκό.
Από την άλλη, θεωρώ ότι πάρα πολύ σωστά τα είπε ο Μαλεζάνι. Τόσα χρόνια σ'αυτήν τη χώρα, ο προπονητής είναι πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος, το εξιλαστήριο θύμα που καρατομείται για χάρη των 'παιχταράδων' (και το'χω πει άπειρες φορές: στα @@ μου πόσο ωραία ανάποδα ψαλίδια κάνεις, αν δεν λειτουργείς σωστά στην ομάδα και δημιουργείς προβλήματα, είσαι εντελώς άχρηστος) που κάνουν κόμμα με τους υπανθρώπους που ανέφερα στην προηγούμενη παράγραφο. Φτάνει πια! Καλά έκανε και τα'πε κι απ'την καλή κι απ'την ανάποδη ο Μαλεζάνι. Μπορεί ως τώρα να μην έχω δει αξιόλογα δείγματα από τον ΠΑΟ, αλλά εδώ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Και πολύ λίγα είπε.
-
Δεν εχω ακουσει τις δηλωσεις κλπ λογω Αγγλιας αλλα ακουγα πρωι ραδιοφωνο Καρπετοπουλο-Πανουτσο, διαβασα και τις φυλλαδες και εχω καταλαβει πανω κατω τι εγινε στη συνεντευξη τυπου.
Κατα τη γνωμη (εγω Ολυμπιακος ειμαι για να ξεκαθαριζω τη θεση μου για οσους δεν το ξερουν) απαραδεκτη συμπεριφορα επαγγελματια προπονητη. Και δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη αυτων που πιστευουν οτι καλα εκανε. Δλδ και ο Σερ Αλεξ αποκλειστηκε απο Ευρωπη, παει χαλια στο πρωταθλημα εχει φαει τρελο κραξιμο εδω περα αλλα δεν βγηκε σε καμια συνεντευξη τυπου να χτυπιεται και να βριζει στα σκωτσεζικα δημοσιογραφους και φιλαθλους που στην τελικη πληρωνουν για να πανε γηπεδο.
Οσο για το αν φταινε οι παιχτες ή ο προπονητης οταν παει ασχημα η πορεια μιας ομαδας, σε ενα πλοιο αν βουλιαξει πχ οτι και να γινει παντα στον καπετανιο θα πανε οι ευθυνες και οχι στον βλακα το μηχανικο που εκανε το λαθος. Ετσι και εδω περα. Οταν κατι δεν παει καλα σε μια ομαδα, ο προπονητης φταει για τον λογω ακριβως οτι ειναι σε αυτη τη θεση και τον εχει εμπιστευτει η διοικηση για να μην εχει αυτα τα αποτελεσματα. Απο κει και περα το αν παιζουν ή δεν παιζουν οι παικτες δικο του προβλημα επαναλαμβανω. Και η Ρεαλ (καφενειο η ωραια μαδριτη) δεν επαιρνε αποτελεσματα και επαιζε οτι επαιζε, ειδατε κανενα να πει οτι φταινε οι παιχτες? Ο Λουξεμπουργκο την πληρωσε και εφυγε αρων αρων, οχι ο Μπεκαμ.
Προσωπικα δεν με νοιαζει και δεν μπορω να εκφερω αποψη για το αν πρεπει να φυγει ο Μαλεζανι απο τον Παναθηναικο. Θεμα διοικησης ειναι. Αλλα οπως εχω ξαναπει, παραδεχομαι οτι καλα εκαναν και ριξανε ολους τους μικρους φετος και κανανε ομαδα απο την αρχη. Απλα θελει χρονο και υπομονη. Καμια ομαδα δεν εχασε οταν ξεκινησε απο το 0. Και η Μαντσεστερ οταν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ανεβασε ολη την ακαδημια για βασικη ομαδα δεν περιμεναν ολοι να χτυπησει πρωταθλημα στο αψε σβησε. Μακαρι και ο Ολυμπιακος να ανεβαζε τους μικρους και να κρατατουσε μονο τα καλα κομματια στην ομαδα. Καποια στιγμη θα γινει πιστευω.
Οσο για τα ΜΜΕ, ειναι κατι που παει μαζι με τα σπορ (και πιο πολυ στο ποδοσφαιρο) και ειναι κατι το οποιο το αποδεχεσαι. Αν δεν μπορεις να ανεχτεις την κριτικη του τυπου οσο σκληρη και αν ειναι αυτη καλυτερα να παρεις τα μπογαλακια σου και να φυγεις. Και στο κατω κατω, την στηριξη απο τον Τζιγγερ την εχει ο Μαλεζανι. Τι τα ηθελε τα καραγκιοζιλικια.....επειικως απαραδεκτος.
-
Ο Φέργκιουσον όμως δεν έχει να κάνει με τέτοια ζώα που έχουμε εμείς στο δικό μας 'ποδόσφαιρο'.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Δεν εχω ακουσει τις δηλωσεις κλπ λογω Αγγλιας αλλα ακουγα πρωι ραδιοφωνο Καρπετοπουλο-Πανουτσο, διαβασα και τις φυλλαδες και εχω καταλαβει πανω κατω τι εγινε στη συνεντευξη τυπου.Κατα τη γνωμη (εγω Ολυμπιακος ειμαι για να ξεκαθαριζω τη θεση μου για οσους δεν το ξερουν) απαραδεκτη συμπεριφορα επαγγελματια προπονητη. Και δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη αυτων που πιστευουν οτι καλα εκανε. Δλδ και ο Σερ Αλεξ αποκλειστηκε απο Ευρωπη, παει χαλια στο πρωταθλημα εχει φαει τρελο κραξιμο εδω περα αλλα δεν βγηκε σε καμια συνεντευξη τυπου να χτυπιεται και να βριζει στα σκωτσεζικα δημοσιογραφους και φιλαθλους που στην τελικη πληρωνουν για να πανε γηπεδο.
Οσο για το αν φταινε οι παιχτες ή ο προπονητης οταν παει ασχημα η πορεια μιας ομαδας, σε ενα πλοιο αν βουλιαξει πχ οτι και να γινει παντα στον καπετανιο θα πανε οι ευθυνες και οχι στον βλακα το μηχανικο που εκανε το λαθος. Ετσι και εδω περα. Οταν κατι δεν παει καλα σε μια ομαδα, ο προπονητης φταει για τον λογω ακριβως οτι ειναι σε αυτη τη θεση και τον εχει εμπιστευτει η διοικηση για να μην εχει αυτα τα αποτελεσματα. Απο κει και περα το αν παιζουν ή δεν παιζουν οι παικτες δικο του προβλημα επαναλαμβανω. Και η Ρεαλ (καφενειο η ωραια μαδριτη) δεν επαιρνε αποτελεσματα και επαιζε οτι επαιζε, ειδατε κανενα να πει οτι φταινε οι παιχτες? Ο Λουξεμπουργκο την πληρωσε και εφυγε αρων αρων, οχι ο Μπεκαμ.
Προσωπικα δεν με νοιαζει και δεν μπορω να εκφερω αποψη για το αν πρεπει να φυγει ο Μαλεζανι απο τον Παναθηναικο. Θεμα διοικησης ειναι. Αλλα οπως εχω ξαναπει, παραδεχομαι οτι καλα εκαναν και ριξανε ολους τους μικρους φετος και κανανε ομαδα απο την αρχη. Απλα θελει χρονο και υπομονη. Καμια ομαδα δεν εχασε οταν ξεκινησε απο το 0. Και η Μαντσεστερ οταν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ανεβασε ολη την ακαδημια για βασικη ομαδα δεν περιμεναν ολοι να χτυπησει πρωταθλημα στο αψε σβησε. Μακαρι και ο Ολυμπιακος να ανεβαζε τους μικρους και να κρατατουσε μονο τα καλα κομματια στην ομαδα. Καποια στιγμη θα γινει πιστευω.
Οσο για τα ΜΜΕ, ειναι κατι που παει μαζι με τα σπορ (και πιο πολυ στο ποδοσφαιρο) και ειναι κατι το οποιο το αποδεχεσαι. Αν δεν μπορεις να ανεχτεις την κριτικη του τυπου οσο σκληρη και αν ειναι αυτη καλυτερα να παρεις τα μπογαλακια σου και να φυγεις. Και στο κατω κατω, την στηριξη απο τον Τζιγγερ την εχει ο Μαλεζανι. Τι τα ηθελε τα καραγκιοζιλικια.....επειικως απαραδεκτος.
Βρήκες ραδιόφωνο και εσυ να ακούσεις...Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ο Μαλεζάνι ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ κανεναν.Χρησιμοποίησε στην ενταση του λόγου του αρκετές φορές μερικές λέξεις που στα ιταλικα έχουν τη σημασία του 'γαμωτο' έτσι οπως χρησιμοποιηθηκαν.Τα λόγια του:
'Για όλους εσάς υπάρχει μόνο ένας υπεύθυνος, το ξέρω οτι υπάρχει κάποια εφημερίδα που είναι αντίθετη σε οτι λέω και σε οτι κάνουμε σαν ομάδα, πως να συνεχίσουμε έτσι; Στο γήπεδο αισθανθήκαμε σαν εγκληματίες, είδα καποιους που φέρθηκαν με κακία, εγώ την αγαπάω αυτή την ομάδα που δημιουργείται σιγά σιγά, έχω δείξει έναν δρόμο, μια πορεία.
Είναι λογικό να έχουν φύγει 25 προπονητές σε 12 χρόνια; πάντα ο προπονητής θα την πληρώνει; Εργάζομαι 24 ώρες για τον Παναθηναϊκό, αυτό που έγινε απόψε είναι ζούγκλα, καποιοι ειρωνευόντουσαν, έβριζαν και ήρθαν μόνο και μόνο για να κάνουν κακό στην ομάδα.
Ηρεμήστε όλοι, θέλετε να δείτε αποτελέσματα σε 4 μήνες, σεβαστείτε την ομάδα, τι θα γίνει αν φύγει ο προπονητής;'.
'Όποιος έχει 'καρύδια' να έρχεται στο γήπεδο και να βοηθάει την ομάδα και οχι να βρίζει τους παίκτες. Δεν είμαι τσάτσος κανενός, αφήστε με να δουλέψω γαμώτο... Ξέρω οτι πίσω απο την πλάτη μου είναι αρκετοί δημοσιογράφοι που με κοροϊδεύουν. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι γερό, γιατί δεχόμαστε αφόρητη πίεση. Δέχομαι να μου κάνετε οποιαδήποτε κριτική θέλετε για τις αλλαγές που κάνω, όμως είναι αδικαιολόγητο να ασκείτε κακόβουλη κριτική για πράγματα που δεν έχω πει'.
'Εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό και αρκετοί δημοσιογράφοι συμπεριφέρονται σαν ρουφιάνοι και προσπαθούν να το καταστρέψουν. Πρέπει να σταματήσει αυτό επιτέλους. Είναι ντροπή να συμπεριφέρονται έτσι. Εγώ σας κοιτάω στα μάτια όταν σας μιλάω, κάντε μου την χάρη λοιπόν και ηρεμήστε. Πρέπει να ευχαριστούμε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τι θ' αλλάξει αν φύγει; Λυπάμαι γι' αυτό που αντιμετώπισαν οι παίκτες μου. Δεν μας βοήθησε κανείς, απόψε στο γήπεδο ήταν όλοι εναντίον μας. Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά στην ομάδα και την διοίκηση.
Έχω πει στο παρελθόν οτι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το επαναλαμβάνω. Έχουμε μείνει πίσω απο την κορυφή, όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Τι θέλετε να κάνουμε, να τα παρατήσουμε και να πάμε σπίτια μας; Μήπως τελείωσε το πρωτάθλημα; Άφήστε μας να δουλέψουμε και να δείξουμε αυτό που μπορούμε γαμώτο, δεν γίνεται να δουλέψουμε κατώ απο τέτοια πίεση'.
'Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πιστεύω πως παίξαμε καλά, αλλά με δυο επιθέσεις δεχτήκαμε δυο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές μπορεί να γίνει... κακό. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και την τύχη και εμείς δεν την έχουμε'
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.Ποιός διαφωνεί με έστω και μια κουβέντα του Μαλεζανι;Που φέρθηκε με απρέπεια;Όλα όσα είπε είναι πέρα για πέρα αληθινα και χαίρομαι προσωπικά ως φιλαθλος του ΠΑΟ που η διοίκηση στηριζει αυτον τον ανθρωπο και ευχομαι να τον ενισχυσει οσο πιο πολυ μπορει στο δυσκολο εργο του.Οσο για του πανουτσο-καρπετοπουλους...Ας ψαξουν αλλού να πουλήσουν τα...προϊοντα τους. Δε θα παρουμε.
-
Δεν εχω σκοπο να παρεμβω στα ενδοοικογενειακα σας αλλα αυτο δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο.>Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όταν ο Γεωργάτος περπατούσε στα γήπεδα γελώντας για το ψόφιο πέναλτι που του δόθηκε χάρη στο ΘΕΙΟ του,ο Κυριάκος και ο βλαχοκαραγκούνης κυνηγούσαν τα κοράκια και βλαστημούσαν την ώρα και την στιγμή που έγιναν ποδοσφαιριστές.
Σιγα με πηραν τα δακρυα! Ειναι τουλαχιστον θρασος η δευτερη πιο ευνοημενη ομαδα τον τελευταιο καιρο (και συνολικα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου η ΠΙΟ ευνοημενη) να θεωρει τον εαυτο της αδικημενο επειδη καποιος ευνοειται περισσοτερο.
Τωρα για την ομαδα μου,>Greo με τον Παναθηναικο(του Ραμαζάνι)έπαιζες δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα σου.Περίμενε να παίξεις με κανέναν πιο σοβαρό αντίπαλο από εμάς(πχ.Ατρόμητο,Καλαμαριά)για να δεις το ποιον του Ηρακλή.Πάντως χθες το παιχνίδι ήταν σκέτη παρωδία.Οι παίκτες του παο τα είχαν χαμένα με τα μαλακιστήρια της εξέδρας,οι παίκτες του Ηρακλή τα είχαν χαμένα με το ποδόσφαιρο των παικτών του παο και ο διαιτητής τα είχε χαμένα γενικότερα.Μερικές στιγμές νόμιζα ότι θα μας βάλετε 3,μετά το 2-1 είχατε σηκώσει λευκή σημαία..Χέσε μέσα δηλαδή.
Πρωτον, ο παναθηναϊκος εξακολουθει να ειναι ομαδα με υλικο που δεν εχουμε δει ουτε στον υπνο μας, επιρροη στη διαιτησια απεριοριστη και επαιζε στην εδρα του, που περα απο τις αποδοκιμασιες εξακολουθει να προσφερει στους παικτες σας ανεση και οικειοτητα με τον αγωνιστικο χωρο. Συν τοις αλλοις, δεν μπορεις να φανταστεις τι χαστουκι στην ψυχολογια των (στην πλειοψηφια τους) νεαρων παικτων μας μια τοσο καταφορη αδικια. Για παραδειγμα στο καφενειο, με το ζορι μας κρατησαν οι περισσοτεροι να δουμε και το β' ημιχρονο. Αφου λεγαμε 'τι νοημα εχει το παιχνιδι;'. Τον Ατρομητο τον πηραμε σχετικα ευκολα, τον φορμαρισμενο Ιωνικο με ανατροπη και γενικοτερα στα τελευταια παιχνιδια εχουμε χασει ΜΟΝΟ στο τελευταιο δεκαλεπτο στο Καραϊσκακη. 6η αγωνιστικη ημασταν προτελευταιοι. Δεν περιμενα το χθεσινο να κρινω την ομαδα μου, ουτε να να καταλαβω αν ο Λαγος ειναι το κορυφαιο ταλεντο στην Ελλαδα σημερα ή ο Αμπαρης ο κορυφαιος τερμας.
Περι Σερ Αλεξ>Δλδ και ο Σερ Αλεξ αποκλειστηκε απο Ευρωπη, παει χαλια στο πρωταθλημα εχει φαει τρελο κραξιμο εδω περα αλλα δεν βγηκε σε καμια συνεντευξη τυπου να χτυπιεται και να βριζει στα σκωτσεζικα δημοσιογραφους και φιλαθλους που στην τελικη πληρωνουν για να πανε γηπεδο.Δεν ξερω ποτε πηγες στην Αγγλια, αλλα ο Σερ Αλεξ τωρα τρωει κραξιμο ΟΧΙ γιατι ειναι ανικανος, αλλα γιατι ειναι γέρος και κορεσμενος και δεν εχει τιποτε αλλο να δωσει στην ομαδα. Τα πρωτα 8 χρονια ομως που 'απο τσιμπουκι σε τσιμπουκι πετουσε' κανεις δεν τον εκραζε αλλα τον αφηναν να δειξει τη δουλεια του.
Τελος περι Μαλεζανι:>'Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πιστεύω πως παίξαμε καλά, αλλά με δυο επιθέσεις δεχτήκαμε δυο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές μπορεί να γίνει... κακό. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και την τύχη και εμείς δεν την έχουμε'Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.Ποιός διαφωνεί με έστω και μια κουβέντα του Μαλεζανι;Που φέρθηκε με απρέπεια;Όλα όσα είπε είναι πέρα για πέρα αληθινα και χαίρομαι προσωπικά ως φιλαθλος του ΠΑΟ που η διοίκηση στηριζει αυτον τον ανθρωπο και ευχομαι να τον ενισχυσει οσο πιο πολυ μπορει στο δυσκολο εργο του.Οσο για του πανουτσο-καρπετοπουλους...Ας ψαξουν αλλού να πουλήσουν τα...προϊοντα τους. Δε θα παρουμε.
Εγω διαφωνω στην αναλυση του παιχνιδιου. Εκτος απο ενα δεκαλεπτο πριν το 2-1 ο Ηρακλης ουτε ιδρωσε ουτε κλειστηκε. ΟΚ δεν εκανε ευκαιριες, αλλα ουτε και δεχτηκε καμια φοβερη πιεση.
Δεν μπορω και να μην κανω και ενα σχολιο για τα σεναρια αλλαγης του Μαλεζανι με τον Μπαγεβιτς. Σε συγκριση με τον Ιταλο ο Μπαγεβιτς ειναι οχι απλα υποδεεστερος, αλλα ανυπαρκτος. Και μονο που λενε καποιοι οτι ο Μπαγεβιτς ειναι καλυτερος, δειχνει αγνοια για την προσφατη ιστορια του ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου. Δειχνει ανθρωπους που κοιτανε το μικροκοσμο τους αγνοωντας τι γινεται παραεξω. Το αντιστοιχο παραδειγμα ειναι να παρει ο Ιωνικος το Μπαγεβιτς και μετα απο καποιες ατυχιες να λενε οι οπαδοι ή οι δημοσιογραφοι 'Παρτε το Σουλη γιατι συμμαζεψε την Προο'
-
παει και ο μεγκαχεντ!
2-2 με λεβαδειακο, ευτυχως που δεν ειμαι ελλαδα και δε το ειδα!εχουμε και ντερμπι με τη Ρεν....
-
4, εκτων οποίων 3 πραγματικά πανέμορφα γκολ ο Ολυμπιακός. Κρίμα που άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή και δεν πήγα γήπεδο
-
Μακάρι να μπορούσαμε να τα πούμε κι από κοντά.
Ήθελα να quoteαρω αρκετά από αρκετούς,αλλά θα απλώσω ''σεντονι'' στην σελίδα και δεν το θέλω.
@syele εφόσον πιπιλάς διαφορετική καραμέλα από τη δική μου,αν έχεις την καλοσύνη μπορείς να πεις τί μάρκα είναι;Θέλεις να μας πεις την δική σου εκδοχή;Σκοπός μου δεν είναι να υπερασπιστώ κανέναν,απλά είπα 5 πράγματα για το καθεστώς που επικρατούσε και συνεχίζει ακόμα και τώρα.@balo επιμένεις στα ταξιδάκια και στην οικογένεια:ταξιδάκια για αναψυχή(γιατί περί αυτού πρόκειται αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι)επαγγελματία προπονητή μεσούσης της περιόδου είναι απλά ανεπίτρεπτα.Αν δεν μπορείς να το δεχτείς δεν μπορώ να κανω τίποτα άλλο.Μην το κουράζουμε άδικα.Οι παίκτες σαφώς και είναι επαγγελματίες(υπό την ευρεία έννοια του όρου πάντα,στην Ελλάδα λίγοι δικαιούνται να φέρουν αυτόν τον τίτλο),ωστόσο δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν ΝΕΟ προπονητή που πασχίζει να δέσει και να δεθεί με τους παίκτες του να τους αφήνει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα(πιέσεις από δημοσιογράφους,απ'ότι είδα τα ξέρεις πώς λειτουργούν),γιουχαίσματα οπαδών στην Παιανία κα ενώ ο ίδιος παριστάνει τον γκόμενο με τα σινιε συνολάκια του στο ΕΛ.Βεν.Διαφωνείς και σ'αυτό;Μήπως προτείνεις να είναι προπονητής δια αλληλογραφίας από την Βερόνα;Να κάθεται σπίτι του και να μπαίνει στο Ιντερνετ ο Στρατάκιας(καλως ορισε κι αυτός,σε λίγο στο τσίρκο στην Παιανία θα έχουμε απαρτία)και να παίρνει τις οδηγίες του από ειμαιηλ;Αυτό πώς σου φαίνεται;
Οι ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά και που κάνουν πορείες έχουν μπάτζετ όσο 20 Παναθηναικων και βάλε και λίγο ακόμα.Με 25000000Ε μπάτζετ(και αυτό τώρα ε;παλιά το μισό και βγάλε και λίγο ακόμα..)τί ακριβώς θέλεις να κάνεις στην Ευρώπη;Δεν του φτάνουν τα ημιτελικά του ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ;Προς το παρόν ο ίδιος ούτε ημιτελικά του κυπέλου Ελλάδας δεν αξιώθηκε να φτάσει..ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ,ΟΜΑΔΑ Β'ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ;...Μπορεί.
Όταν βλέπει σε 2 αγώνες τον Μόρις να βρίσκεται 5 μέτρα πίσω από τον επιθετικό της αντιπάλου ομαδας και να τρέχει και να μην φτάνει μήπως και τον κλαδέψει(αφού φάει το γκολ )ΝΤΕΝ καταλαβαινει ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ ότι αυτοί οι παίκτες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ;Σε δύο αγώνες φάγαμε γκολ στα 30 και 45 δευτερόλεπτα..Στα πρώτα 20 λεπτά το σκορ θα μπορούσε να γράφει και 3 και 4 τεμάχια στο τερματάκι του Σούπερ Μάριο,σου λέει τίποτα αυτό;Μάλλον όχι.
Οι Έλληνες παίζουν άμυνα από το 1821,ο Μαλεζάνι θα μας αλλάξει;Τί περιμένεις δηλαδή;Να εμπνευστεί ο Μάτζιος τα μούτρα του ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ και να περνάει τους αμυντικούς της Μπάρτσα σαν σταματημένους;Ή ο Μόρις να βάλει την μουτσούνα του Τέρι ή του Μακελελέ και να σβήνει τους επιθετικούς;Αυτά φίλε μου δεν θα γίνουν ποτέ.Άμυνα και σε όποιον αρέσει.Διαφορετικά θα έχεις τα καραγκιοζιλίκια τα φετινά.Γιατί για καραγκιοζιλίκια μιλάμε,δημοσιεύματα ξένων εφημερίδων δίαβασες μετά τους αγώνες;6-7 χρόνια παίζει ο ΠΑΟ στην Ευρώπη και τέτοια ρεζιλο άρθρα δεν διάβασα ποτέ.
Όσο για την αποθέωση του κυρίου,ανάτρεξε στις εφημερίδες την άνοιξη πέρσυ και θα δεις τίτλους,σαν να καταφθάνει ο Μεσσίας,ελέησον.Και να οι συνεντεύξεις και να το κύπελο ΟΥΕΦΑ...που κατέκτησε λίγο πριν ξεσπάσει ο κατακλυσμός του Νώε και να οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο και να ότι το επίπεδο του είναι μακράν ανώτερο από οποιουδήποτε άλλου στην Ελλάδα..και άλλες τέτοιες διαφημίσεις από τους εγκάθετους ρουφιάνους.
Φυσικά μετά κατέφθασαν τα παιχνίδια...ΕΚΕΙ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ άρχιζε να...χάνει..έχασε εκεί...έχασε εδώ..έχασε παραπέρα..έχασε με φαβορίτες λεπτές...έχασε με φαβορίτες χοντρές...έχασε με την μαλλούμπα αφάνα...έχασε με την μαλούμπα κομμένη..έχασε με κουστούμι...έχασε με φόρμα...έχασε με σκουφί...έχασε με κοντομάνικο...ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ;Αν ξέχασα παρακαλώ να μου την θυμήσεις.
Και για να μην είμαι άδικος,κέρδισε κιόλας.Αμέ.Κέρδισε την Καλαμαριά και έβγαινε με έναν κομπασμό στην αίθουσα τύπου..σαν να έπαιζε με την Λάτσιο(αχ πατρίδα..).Πάλεψε και άλλα μεγάλα ματς(ισοπαλία με τον υποβιβασμένο Αρη στη λεωφόρο)δεν λέω.
Τέλος όσον αφορά τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ παίκτες,ξεχνάς τη ζούγκλα της Ριζούπολης(εκει να δεις ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ ΜΟΥ),εκεί που ο ΠΡΟΕΔΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Φιλιπ τους αποκάλεσε ΚΟΤΕΣ.Μάλιστα φίλε μου ΚΟΤΕΣ οι παίκτες που μάλλον έπρεπε να τα βάλουν με τα ΟΡΚΣ της Θύρας 7 και να παρουν το σκαλπ του ΣΑΡΟΥΜΑΝ Τσουκαλά για να εκτιμηθούν σαν παίκτες.Φαντάσου πάντως να είχε κερδίσει ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ την Μπάρτσα στους 8 πώς θα έκανε μετά;Θυμάσαι αντιδράσεις Μαρκαριάν μήπως;Τί;Ποιος ήταν αυτός;Σωστά αυτός δεν έρχεται από κάλτσιο,μπορεί να μην φοράει και κάλτσες.Το θέμα είναι ότι ο Ραμαζάνης προσπαθεί τεχνιέντως να ρίξει τον πήχυ πάααααρα πολύ χαμηλά.Και το έχει καταφέρει.Πάρε παράδειγμα τα λεγόμενα σου.Φέρνεις ισοπαλία με τον Λεβαδειακό;Ευχαριστημένος.Χάνεις από τον Ατρόμητο με ένα γκολ διαφορά ΜΟΝΟ;Ευχαριστημένος και δώσε χρόνο στον ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ,σε 3 χρόνια μπορεί να φέρουμε ισοπαλίες με τον Ατρόμητο(αν βρίσκεται στην Α εθνική...)
Και τελειώνω λέγοντας ότι το να συγκρίνεις τον ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ(που παίζει σε άδεια γήπεδα,γιατί είμαστε στερημένοι μαλάκες και περιμένουμε κούπες στο ποδόσφαιρο) με τον Φαμφάρα είναι το λιγότερο αστείο.
Αν ο Παναθηναικός δεν είχε και την σκανδαλώδη εύνοια της διαιτησίας πάντα βέβαια για την 2η θέση ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ τώρα θα ατένιζε την κορυφή από την 10τη θέση και πολλά σου λέω.
Κάτι έλεγα για σεντόνι 10 χιλιόμετρα παραπάνω
-
Μα αυτοί οι κακοί Ολυμπιακοί, όπου βρίσκουν βάζελο να τον ταράζουν στα γκολ;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Οι συγκεκριμένοι παίκτες,παικτάκια κατ'εσένα πληρώνονταν με 1 εκατομύριο τη στιγμή που ο αλβανονινιαδης έπαιρνε 50 από τον Θείο.Τον καιρό που η τριάδα Ανατολάκης-Ελευθερόπουλος-Γεωργάτος αμοίβονταν με εκατοντάδες εκατομύρια και γλεντούσαν με γκομενάκια τις νίκες που τους έδινε ο ΘΕΙΟΣ τους,ο βλαχοκαραγκούνης μάτωνε στα χωράφια της Παιανίας.Όταν ο** Γεωργάτος περπατούσε στα γήπεδα γελώντας για το ψόφιο πέναλτι που του δόθηκε χάρη στο ΘΕΙΟ του**,ο Κυριάκος και ο βλαχοκαραγκούνης κυνηγούσαν τα κοράκια και βλαστημούσαν την ώρα και την στιγμή που έγιναν ποδοσφαιριστές.**Την ώρα που ο περπατητής Ανατολάκης ανταμειβόταν από τον ΘΕΙΟ για την συνολική του προσφορα στον ΘΡΥΛΟ κατά τη διάρκεια της 7ετιας(ΧΟΥΝΤΑΣ)**με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο,όλοι οι παραπάνω παίκτες έφευγαν νύχτα από τον μέγιστο Προεδρο ΤΖΙΓΓΕΡ,τις περισσότερες φορές μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και σπόντες για την προσωπικότητά τους με αποτέλεσμα μετά οι οπαδοί που τώρα έγιναν κακοί να τους βρίζουν όπου τους βρουν.Α, καλά.
Μετά ψάχνετε να βρείτε ποιος προπονητής, παίκτης, πρόεδρος, φροντιστής, παραγοντας, θείος, θεία, συμπεθερος φταίει που είστε πάντα δεύτεροι.
Για κοιτάξτε λίιιιιιιγο καλύτερα.....
Νατος ο φταίχτης. Τον βλεπετε στον καθρέφτη σαςΥΓ (μετα το αποψινο ματς) Εν Ελλάδι και με βάση τα σημερινά ο Θρύλος δεν εχει αντίπαλο. Το κακό είναι οτι, εξ' αιτιας αυτού, δεν θα πάμε ποτε μπροστα εξω...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι συγκεκριμένοι παίκτες,παικτάκια κατ'εσένα πληρώνονταν με 1 εκατομύριο τη στιγμή που ο αλβανονινιαδης έπαιρνε 50 από τον Θείο.Τον καιρό που η τριάδα Ανατολάκης-Ελευθερόπουλος-Γεωργάτος αμοίβονταν με εκατοντάδες εκατομύρια και γλεντούσαν με γκομενάκια τις νίκες που τους έδινε ο ΘΕΙΟΣ τους,ο βλαχοκαραγκούνης μάτωνε στα χωράφια της Παιανίας.Όταν ο** Γεωργάτος περπατούσε στα γήπεδα γελώντας για το ψόφιο πέναλτι που του δόθηκε χάρη στο ΘΕΙΟ του**,ο Κυριάκος και ο βλαχοκαραγκούνης κυνηγούσαν τα κοράκια και βλαστημούσαν την ώρα και την στιγμή που έγιναν ποδοσφαιριστές.**Την ώρα που ο περπατητής Ανατολάκης ανταμειβόταν από τον ΘΕΙΟ για την συνολική του προσφορα στον ΘΡΥΛΟ κατά τη διάρκεια της 7ετιας(ΧΟΥΝΤΑΣ)**με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο,όλοι οι παραπάνω παίκτες έφευγαν νύχτα από τον μέγιστο Προεδρο ΤΖΙΓΓΕΡ,τις περισσότερες φορές μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και σπόντες για την προσωπικότητά τους με αποτέλεσμα μετά οι οπαδοί που τώρα έγιναν κακοί να τους βρίζουν όπου τους βρουν.
Α, καλά.
Μετά ψάχνετε να βρείτε ποιος προπονητής, παίκτης, πρόεδρος, φροντιστής, παραγοντας, θείος, θεία, συμπεθερος φταίει που είστε πάντα δεύτεροι.
Για κοιτάξτε λίιιιιιιγο καλύτερα.....
Νατος ο φταίχτης. Τον βλεπετε στον καθρέφτη σαςΥΓ (μετα το αποψινο ματς) Εν Ελλάδι και με βάση τα σημερινά ο Θρύλος δεν εχει αντίπαλο. Το κακό είναι οτι, εξ' αιτιας αυτού, δεν θα πάμε ποτε μπροστα εξω...
Προφανώς χαρακτηρίζοντας τον Νινιάδη αλβανό(ενώ κανονικά είναι βορειοηπειρώτης) ή τον Ανατολάκη περπατητή(οι ίδιοι οι γαύροι τον χρεώνουν έτσι)ξεπέρασα τα εσκαμμένα.
Προφανώς χαρακτηρίζοντας τον Νινιάδη αλβανό(ενώ κανονικά είναι βορειοηπειρώτης) ή τον Ανατολάκη περπατητή(οι ίδιοι οι γαύροι τον χρεώνουν έτσι)έριξα το επίπεδο της συζήτησής μας για το τελευταίο νομοσχέδιο για την υγεία.
Προφανώς χαρακτηρίζοντας τον Νινιάδη αλβανό(ενώ κανονικά είναι βορειοηπειρώτης) ή τον Ανατολάκη περπατητή(οι ίδιοι οι γαύροι τον χρεώνουν έτσι)έχασα το δικαίωμα να αμφισβητώ τις απίστευτες σφαγές που συντελέσθηκαν στην κόκκινη επταετία.
Προφανώς χαρακτηρίζοντας τον Νινιάδη αλβανό(ενώ κανονικά είναι βορειοηπειρώτης) ή τον Ανατολάκη περπατητή(οι ίδιοι οι γαύροι τον χρεώνουν έτσι)ο Μαλεζάνι αυτομάτως δικαιωνεται για τον αγώνα του κατά της ζούγκλας στην Ελλάδα και κατά των εγκάθετων ρουφιάνων οπαδών και δημοσιογραφίσκων,οι οποίοι ενώ ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΙ παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου καθε κυριακή,οι τελευταίοι βρίζουν την γιαγιά του και τον προπάππου του στην Ιταλία.
Προφανώς χαρακτηρίζοντας τον Νινιάδη αλβανό(ενώ κανονικά είναι βορειοηπειρώτης) ή τον Ανατολάκη περπατητή(οι ίδιοι οι γαύροι τον χρεώνουν έτσι)κατάλαβε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος(και αυτός είναι ο ASIMOV)ότι το πρόβλημα του Παναθηναικού που βγαίνει δεύτερος μετά τον παντοκράτορα της μπάλας ανα τον κόσμο Γαύρο,είναι αυτό που βλέπουν οι βάζελοι στους καθρέφτες τους,δηλ.η μάπα τους.
Προφανώς χαρακτηρίζοντας τον Νινιάδη αλβανό(ενώ κανονικά είναι βορειοηπειρώτης) ή τον Ανατολάκη περπατητή(οι ίδιοι οι γαύροι τον χρεώνουν έτσι)αυτομάτως ο Κοκαλιάρης και ο ΘΕΙΟΣ δεν υπήρξαν παρά μόνο στην φαντασία ολόκληρης της Ελλάδας..εκτός του Χρήστου.Χρήστο ακόμα και όταν ο Παναθηναικός ήταν κλάσεις ανώτερος από σένα(είχες συναγωνισμό που σου λείπει για να πας μπροστά)στην Ευρώπη μάζευες 5αρες.
Ξέρεις τί σου λείπει για να πας μπροστά;Ανταγωνισμός από τους διαιτητές
Άρχισε να παίζεις παιχνίδια χωρίς 30 φάουλ,δες μόνο πόσα γκολ έχουμε βάλει κι εγώ κι εσύ από στημένες φάσεις όλων των ειδών στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα καταλάβεις.Δες σφυρίγματα που κερδίζει ο Οκκάς έξω στην Ευρώπη,δες και μέσα και μετά κοίτα στον καθρέφτη σου και όποτε βρες καιρό πες μας τί είδες... -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
αααααααααααυτο έιναι το πρόβλημα πιστεύω.ενώ νομίζει οτί είναι πολύ μπροστά από τους άλλους ο γαύρος, ουσιαστικά **είναι ΟΛΟΙ πολύ πίσω.
και η ευρώπη δε συγχωρεί. πέλεκης αυστηρός.**
Πανω σ' αυτό. Χαζευα σημερα τον Τζολε και τον Ριβαλντο (τον Τουρε δεν τον συμπεριλαμβανω, ειναι από αλλο ανεκδοτο). Ειναι τοσο μεγαλη η κλάση τους που και στα 33 σου δινουν την εντυπωση του κυριαρχου. Ακομα κι αν σερνονται σε ολο το ματς, ξερεις οτι με μια ενεργεια θα το καθαρίσουν. Το κακο ειναι πως οταν δεν παιζουν με τους Κωτσιους, τους Γκουμες και τους Αλεξοπουλους αλλα με τους Ντιαρα και σια το πνευμα ειναι προθυμο αλλα η σαρξ ασθενης. Και τους θυμασαι μονο μια βδομαδα πριν να κανουν οργια.
Στην Ελλαδα δεν χρειαζεσαι καν ομαδικη λειτουργια. Δυο αεροπλανικά, ενα καλοχτυπημενο φαουλ, λιγα 'βασικά' και λογω κλάσης, ευκολα ή δύσκολα ξεμπερδευουμε. Εξω αυτα δε φτάνουν. Αλλη κλάση, άλλο στήσιμο αλλά, κυρίως, άλλες ταχύτητες...
Το μεσα, δυστυχώς, ειναι αλλοθι για να μην επενδύουμε στο εξω.ΥΓ Ο Τουρε ειναι μια καλή εξηγηση γιατι κανενας Ελληνας παίκτης δεν μπορει να παίξει σε μεγαλη ξενη ομάδα. Μια κλαση πανω απ' οποιονδηποτε παταει ελληνικο χορταρι φετος... Και μετα αναρωτιουνται στην ΑΕΚ γιατι δεν εχουν σοβαρες προτασεις για Κατσουρανη.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
...-
Εγκυκλοπαιδικά: Ο Νινιάδης εχει καταγωγή από την πρώην ΕΣΣΔ
-
Μετα από αυτό το παραλήρημα δε νομίζω ότι περιμένεις (σοβαρή) απάντηση...
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...
- Εγκυκλοπαιδικά: Ο Νινιάδης εχει καταγωγή από την πρώην ΕΣΣΔ
Και στην τελική... τι μας ενδιαφέρει αυτό? Πρόσφερε και στον Εθνικό, και στον Ολυμπιακό σαν σωστός επαγγελματίας.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παει και ο μεγκαχεντ!
2-2 με λεβαδειακο, ευτυχως που δεν ειμαι ελλαδα και δε το ειδα!εχουμε και ντερμπι με τη Ρεν....
Τι έπαθε ο Μέγκαχεντ;
Τι έχουμε με τη Ρεν;;; Εδώ δε νικάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα τα καταφέρουμε στας Ευρώπας; Που πα ρε Καραμήτρο;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...
Και στην τελική... τι μας ενδιαφέρει αυτό? Πρόσφερε και στον Εθνικό, και στον Ολυμπιακό σαν σωστός επαγγελματίας.
Αψογος θα ελεγα. Πολύ καλο παιδι, καλος παικτης, εφυγε όπως ηρθε. Με χειροκροτημα από φιλους κι αντιπάλους.
Το 'εγκυκλοπαιδικα' εκει πηγαινε -
Τι έπαθε ο Μέγκαχεντ;
Τι έχουμε με τη Ρεν;;; Εδώ δε νικάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα τα καταφέρουμε στας Ευρώπας; Που πα ρε Καραμήτρο;
τα φτυσε ο μοτορχεντ! λελε! τον απριλη τωρα με το καλο!
βλεπουμε το καθε παιχνιδι ξεχωριστα charmak,δε το ξερεις αυτο?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...
Αψογος θα ελεγα. Πολύ καλο παιδι, καλος παικτης, εφυγε όπως ηρθε. Με χειροκροτημα από φιλους κι αντιπάλους.
Το 'εγκυκλοπαιδικα' εκει πηγαινεΝαι, μαζι σου.
Ήθελα να σταθώ πιο πολύ στην καριέρα του στον Εθνικό. Κρατούσε σχεδόν μόνος του την ομάδα, σε καιρούς δύσκολους (είχε ήδη αρχίσει η ατελείωτη κατηφόρα του Εθνικού, ας όψονται οι 'παράγοντες' ) και πληρωνόταν ψίχουλα. Στον Ολυμπιακό, έπεσε δυστυχώς πάνω σε καλά δεκάρια (Καραπιάλης αν δεν κάνω λάθος, Ζέτερμπεργκ κλπ.) και δεν φάνηκε όσο θα μπορούσε. Καλός τεχνίτης, έβλεπε γήπεδο, σωστή πάσα και μερικά όμορφα γκολ με σουτ.
Το κυριότερο: δικαίωμα, δεν εδωσε ποτέ. Ποσώς μ'ενδιαφέρει λοιπόν (φίλε GTI_ που χρησιμοποιείς απαξιωτικό ύφος) αν είναι βορειοηπειρώτης, αλβανός, ρωσοπόντιος ή δεν ξέρω τι άλλο. Τέτοιους παίκτες (και κυρίως, τέτοιους χαρακτήρες), τους χρειάζεται το ποδόσφαιρο.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]