-
Ο χρήστης balo έγραψε:
@TRAVELLERΔιαβάζοντας σήμερα και ολόκληρη την συνέντευξη του Malesani στο 'Ε' αλλά και μετά τα σημερινά απίστευτα στο ΟΑΚΑ, δηλώνω ένθερμος υποστηρικτής πλέον του Malesani.Γνωρίζοντας Ιταλικά και παρακολουθώντας την συνέντευξη τύπου ένιωσα πολύ άσχημα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται στην χώρα μας ένας προπονητής που εργάζεται με συνέπεια και αφοσίωση για την ομάδα του, από 'δημοσιογραφίσκους' ΈΜΠΟΡΟΥΣ που έχουν την πραμάτεια τους να πουλήσουν (Μπάγιεβιτς) και τους είναι εμπόδιο ο Ιταλός. Τον ένιωσα απόλυτα τον Ιταλό και τον παραδέχομαι ακόμα πιο πολύ τώρα αφού τους τα έχωσε όπως τους αξίζει. Πουλητάρια που προσπαθούν με τον πιο απαξιωτικό τρόπο να μειώσουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου - κι όχι ενός προπονητή- με σκίτσα σε εφημερίδες και ηλίθιους χαρακτηρισμούς.Δηλώνω πλέον Μαλεζανικός και ελπίζω ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει τον δύσκολο και λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο της αφοσίωσης και επιμονής σε ένα μακροπρόθεσμο στόχο της δημιουργίας σωστής ομάδας για τα επόμενα χρόνια κλείνοντας τα αυτιά στους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ δημοσιογράφους και τους ηλίθιους και παραπλανημένους οπαδούς.
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο γενικότερο πνεύμα του ποστ σου, και όχι μόνο για τον Μαλεζάνι. Θεωρώ ότι ο προπονητής πρέπει να αφήνεται να δουλέψει, να ολοκληρώσει το έργο του, και να κριθεί εκ του (συνολικού) αποτελέσματος.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
@TRAVELLERΔιαβάζοντας σήμερα και ολόκληρη την συνέντευξη του Malesani στο 'Ε' αλλά και μετά τα σημερινά απίστευτα στο ΟΑΚΑ, δηλώνω ένθερμος υποστηρικτής πλέον του Malesani.Γνωρίζοντας Ιταλικά και παρακολουθώντας την συνέντευξη τύπου ένιωσα πολύ άσχημα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται στην χώρα μας ένας προπονητής που εργάζεται με **συνέπεια **και **αφοσίωση **για την ομάδα του, από 'δημοσιογραφίσκους' ΈΜΠΟΡΟΥΣ που έχουν την πραμάτεια τους να πουλήσουν (Μπάγιεβιτς) και τους είναι εμπόδιο ο Ιταλός. Τον ένιωσα απόλυτα τον Ιταλό και τον παραδέχομαι ακόμα πιο πολύ τώρα αφού τους τα έχωσε όπως τους αξίζει. Πουλητάρια που προσπαθούν με τον πιο απαξιωτικό τρόπο να μειώσουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου - κι όχι ενός προπονητή- με σκίτσα σε εφημερίδες και ηλίθιους χαρακτηρισμούς.Δηλώνω πλέον Μαλεζανικός και ελπίζω ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει τον δύσκολο και λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο της αφοσίωσης και επιμονής σε ένα μακροπρόθεσμο στόχο της δημιουργίας σωστής ομάδας για τα επόμενα χρόνια κλείνοντας τα αυτιά στους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ δημοσιογράφους και τους ηλίθιους και παραπλανημένους οπαδούς.
Μάλιστα.
Μαλεζανικός γιατί τα έχωσε σε 2 μαλάκες δημοσιογράφους που του τα έχωσαν ε;Μαλεζανικός γιατί ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ πηγαίνει Ιταλία για να δει την οικογένειά του,την οποία έχει αφήσει Ιταλία(γιατί άραγε;)
Μάλλον αγνοείς ή παραβλέπεις το γεγονός ότι ο Παναθηναικος έχει καταρρεύσει αγωνιστικά ΠΛΗΡΩΣ.Απλά δεν υπάρχει ως ομάδα,ένα συνοθύλευμα 11 παικτών που μπαίνουν μέσα και παρακαλάνε να περάσουν τα 90 λεπτά(αναίμακτα ήτοι στο cl ήττα με κάτω από 3-4 γκολ,ενώ στην ελλάδα νίκη με 1 γκολ όπως όπως)και να πάνε σπίτια τους.
Μαλεζανικός γιατί την ώρα που έχεις μια ομάδα που καταρρέει προκαλείς μιλώντας για πρωταθλήματα και μπουζούκια;
Μαλεζανικός γιατί 10 μήνες που είσαι στην Ελλάδα,η ομάδα που παρέλαβες πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με μαθηματική ακρίβεια;
Μαλεζανικός γιατί ενώ θα έπρεπε να μελετήσεις πού έρχεσαι και τί παραλαμβάνεις κι ενώ δοκιμάζοντας κάποια ευφυέστατα σενάρια του μυαλού σου αποτυχαίνεις πλήρως,συνεχίζεις να ξεφτιλίζεις τους παίκτες σου βάζοντας τους να παίζουν με σύστημα που δεν μπορούν να αποδώσουν,γνωρίζοντας(ή μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζεις)ότι τόσα χρόνια ο ΠΑΟ στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην Ευρώπη,σαστίζοντας την αρκετές φορές μάλιστα;Σήμερα το μόνο που κατάφερε στα δικά μου μάτια τουλάχιστον είναι να χάσει και το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας που ίσως είχε τόσο καιρό που δεν μίλαγε.Αν οι δημοσιογράφοι είναι ρουφιάνοι και βαλτοί του Μπάγιεβιτς(αλήθεια πόση δύναμη έχει ο τελευταίος;)δεν πέφτεις στο επιπεδό τους με το να τους βρίζεις και αυτούς και τους οπαδούς της ομάδας σου την ώρα μάλιστα που δέχεσαι το ένα στραπάτσο μετά το άλλο με όποιον και παίζεις(σήμερα οι γριές έπαιξαν χωρίς να έχουν προπονηθεί και απλήρωτες,σημειωτέον υπόψη).
Το να λες ότι δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο και να σηκώνεσαι να φεύγεις για Ιταλία για διήμερο την επόμενη μέρα από την ήττα από τον γαύρο,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,ενώ εσύ ''εργάζεσαι''σκληρά στο σπιτάκι σου στη Βερόνα παίζοντας με το παιδάκι σου και την γυναικούλα σου,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.
ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ,ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ.Για όσους δεν το ξέρουν,ο κύριος Μαλεζανι δεν είναι ιδιωτικός υπάλληλος,εργαζόμενος με την κλασσική έννοια του όρου.Τσεπώνει εκατοντάδεις εκατομύρια και θα έπρεπε να ξέρει ότι το ποδοσφαιρο πια είναι ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ.Αν δεν έχει τα άντερα μπορεί να σηκωθεί να φύγει ή να ζητήσει να πληρώνεται με βάση τα αποτελέσματα που θα φέρνει.ΤΟΤΕ ΝΑΙ,ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ και θα καταλάβαινα ότι συμπάσχει.
Ο άνθρωπος απλά είναι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας(δεν είπα να του πάρουμε και το κεφάλι γι'αυτό)και αν φώναξε σήμερα είναι γιατί ξέρει ότι μετά τον ΠΑΟ θα καταλήξει στο σπίτι του στη Βερόνα να ποτίζει τον κήπο του.
Φυσικά για τα χάλια του Παναθηναικού πρωταρχικός υπεύθυνος είναι ο Τζίγγερ και η ασχετοσύνη του για το άθλημα και για το πώς διοικείται μια ποδοσφαιρική εταιρεία.
Επείδη ούτε λεφτά έχω για να πάρω τον ΠΑΟ ούτε προπονητής είμαι για να αναλάβω τους ποδοσφαιριστές,το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανέχομαι τις απίστευτες γελοιοτητες που λαμβάνουν χώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Ο κύριος Μαλεζάνι κάθεται και δεν φεύγει(την ώρα που τα έχει τελείως χαμένα..)για να μην σπάσει το συμβόλαιό του και δεν καρπωθεί τα εκατοντάδες εκατομύρια.
Σήμερα το βράδυ αυτά προασπίστηκε,τίποτα άλλο.
-
Τα επιχειρήματά σου με άφησαν πραγματικά άναυδο
Ακούς εκεί να αφήνει τους ποδοσφαιριστές απροστάτευτους (τα καημένα !):o μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό! Ακούς εκεί να πηγαίνει να δει την οικογένειά του στην Ιταλία αντί να τους κουβαλήσει σαν τσουβάλια στην Ελλάδα Ακούς εκεί να δίνει συνέντευξη σε περιοδικό αντί να κλαίει και να οδύρεται νυχθημερόν ή να πάει σε κανα μοναστήρι στο ...Αγιο Όρος ίσως;; Ακούς εκεί να ξεφτιλίζει την Υπερομάδα των προηγούμενων ετών που σάρωνε τα πάντα στο διάβα της με την μπαλάρα που έπαιζε σε Ελλάδα και Ευρώπη Ακούς εκεί να βάζει την ομάδα να παίζει με συστήματα που δεν μπορεί να αποδώσει!!!! (Να του πούμε να εφεύρει ένα τότε που να το μπορούν τα παιδιά!6-5-4;Πώς σου φαίνεται αυτό;) )Ακούς εκεί να χάσει την αξιοπρέπεια του 'βρίζοντας' τα καημένα τα παιδάκια τους δημοσιογραφίσκους της δεκάρας που τον ειρωνεύονταν με απίστευτο θράσος:o Ακούς εκεί να πληρώνεται αρκετά εκατομμύρια αντί να πληρώνει που ήρθε στην ΠΑΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ
Μάλιστα...
Επειδή λοιπόν χόρτασα τα τελευταία χρόνια από φωστήρες 'αντικειμενικούς' δημοσιογραφίσκους και δεν μασάω πλέον,επειδή χόρτασα από προπονητάρες τύπου Σουμ και Αναστασιάδη (βοήθειά μας),επειδή χόρτασα από 'παναθηναϊκάρες' παίκτες που έφυγαν από την ομάδα επιδυκνείοντας την 'παναθηναϊκοφροσύνη' τους (Σεϊταρίδης,Κυριάκος,Αντωνάκης,Μιχαλάκης,Μπασινάς,Κοτσόλης κτλ),επειδή χόρτασα από 'παικτάκια' που παραγκώνιζαν το φυτώριο της ομάδας και επειδή πιστέυω ότι όλοι μας μαζι σε αυτό το Φόρουμ μαζί περισσότερη μπάλα δεν ξέρουμε από τον Ιταλό στην τελική ανάλυση,δηλώνω Μαλεζανικός και στηρίζω την ομάδα στα άσχημα αποτελέσματα με υπομονή. -
Εγω θελω να σταθω στον Ηρακλη παντως...
Ο Κοφιδης εχει κανει τρομερη δουλεια και εχει δημιουργησει μια πολυ καλη ομαδα,που αν δεν ειχε εξωαγωνιστικα προβληματα θα χτυπαγε Ουεφα ευκολα....
Θεωρω οτι ο Ηρακλης ειναι καλυτερος απο τον Παοκ αλλα ισως και απο την Ξανθη,ομως οσο συνεχιζεται αυτη η αρρωστημενη κατασταση με τις μετοχες του Χουλη,τοσο ειναι εις βαρος της ομαδας...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω θελω να σταθω στον Ηρακλη παντως...Ο Κοφιδης εχει κανει τρομερη δουλεια και εχει δημιουργησει μια πολυ καλη ομαδα,που αν δεν ειχε εξωαγωνιστικα προβληματα θα χτυπαγε Ουεφα ευκολα....
Θεωρω οτι ο Ηρακλης ειναι καλυτερος απο τον Παοκ αλλα ισως και απο την Ξανθη,ομως οσο συνεχιζεται αυτη η αρρωστημενη κατασταση με τις μετοχες του Χουλη,τοσο ειναι εις βαρος της ομαδας...
Έτσι. Στην αρχή της σεζόν που δεν τους βγήκαν 2-3 αποτελέσματα απορούσα κι εγώ με τους δημοσιογραφάρες που ξεσπάθωναν κατα του Κωφίδη...
Ποσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις το αυτονόητο; -
Η αληθεια ειναι οτι ΚΑΙ ο Κωφιδης βελτιωνεται μαζι με την ομαδα. Το καλο ειναι οτι για πρωτη φορα στη ζωη μας, δειξαμε ανοχη και στηριξη στα λαθη καποιου προπονητη και τωρα ανταμοιβομαστε. Παντως η ομαδα παιζει καλα και χθες πηγε στο ΟΑΚΑ για να παιξει μπαλα και οχι να κλειστει να παρει καποιο αποτελεσμα (Χ). Μην ξεχνατε ομως οτι εχει παρα πολυ καλο υλικο. Εχει (κατα τη γνωμη μου) τον καλυτερο ελληνα τερματοφυλακα, τον καλυτερο ελληνα αριστερο χαφ-εξτρεμ, τον καλυτερο ελληνα (εντος συνορων) δεξι μπακ, τον πιο φορμαρισμενο μεσο του πρωταθληματος.
Και εδω ερχομαστε στα χθεσινα. Μια ομαδα με τετοιο υλικο και 'φορμα' 4-1-1 (η ηττα στο Καραϊσκακη με πολυ δυσκολια) ειναι επικινδυνη και ικανη για καθε αποτελεσμα σε καθε εδρα. Απορω με τους βλαμμενους χθες στα καναλια (ειδικα οι καραγκιοζηδες της Α.Κ.) που εψαχναν να βρουν τι εφταιξε στο βαζελο! Μονοι τους επαιξαν ρε παιδια; Εμας μανα δεν μας εκανε;Εκει που θελω να σταθω στο χθεσινο παιχνιδι ειναι η αθλια εντυπωση που μου προξενησαν οι Μαντζιος, Παπαδοπουλος που εκαναν θεατρο πανω απο 5-6 φορες ο καθενας. Ντροπη τους ειναι και νεοι παικτες! Αυτα δηλαδη τους μαθαινει το μεγαλο σχολειο της Παιανιας;
Τελος ενα μικρο σχολιο για τον Μαλεζανι. Επειδη τυγχανω απο παιδι να ειμαι και φαν της μεγαλης Βιολα, εχω αποψη που δεν αλλαζει απο την παρουσια του στην ψωροκωσταινα. Τετοιος προπονητης δεν υπαρχει στην Ελλαδα αυτην την στιγμη. Ουτως ή αλλως τον μοναδικο που θα μπορουσε να σταθει διπλα του τον εδιωξαν σε 3 ματς
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θεωρω οτι ο Ηρακλης ειναι καλυτερος απο τον Παοκ αλλα ισως και απο την ΞανθηΜήπως εννοούσες καλύτερος από τον Παο γιατί αν μη τι άλλο τον ΠΑΟΚ τον είδαμε να παίζει μπάλα και 2-3 φορές φέτος με τα πιτσιρίκια του.
Από τον Παναθηναϊκό μόνο ο Μάντζιος μου αρέσει φέτος ενώ από την άλλη βλέπω πολλά αδιάφορα παλτά να σέρνονται εκεί μέσα και σκέφτονται μόνο τα λεφτά που παίρνουν. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά ως φαν του Ντούσαν θέλω να τον δω να περνάει και να ανασταίνει και το τριφύλι. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
@GTI_Τα επιχειρήματά σου με άφησαν πραγματικά άναυδο .
Γι'αυτό αντί επιχειρημάτων προτίμησες τον..δύσκολο δρόμο της ειρωνείας,έτσι;Δεν τρέχει τίποτα κι εγώ οπαδός της είμαι και μάλιστα φανατικός.
Ακούς εκεί να αφήνει τους ποδοσφαιριστές απροστάτευτους (τα καημένα !):o μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό! Ακούς εκεί να πηγαίνει να δει την οικογένειά του στην Ιταλία αντί να τους κουβαλήσει σαν τσουβάλια στην Ελλάδα .
Όταν λες ότι δουλεύεις 24ωρες το 24ωρο και χτυπάς και τις χερούκλες σου στο τραπέζι για να πείσεις ποιον(μάλλον τον εαυτό σου )δεν σηκώνεσαι να φύγεις ταξιδάκι στην Ιταλία γράφοντας στα αρχίδια σου την άσχημη ψυχολογική κατάσταση των παικτών.(εκτός αν στο υποσυνείδητο του ιταλού προφέσορα μια ήττα από τον γαύρο είναι στο πρόγραμμα,οπότε δεν τρέχει και τίποτα).Αυτό για τη συγκεκριμένη περίπτωση.Έλα όμως που τα ταξιδάκια στην Ιταλία δεν είναι ένα δεν είναι δύο δεν είναι τρία...
Θέλεις μήπως να κάνουμε μια συγκρισούλα με τον προπονητή στο μπάσκετ;Ο Ομπράντοβιτς ξέρεις πόσα ταξίδια έχει κάνει στην γείτονα χώρα Σερβία για να δει την οικογένειά του;ΚΑΝΕΝΑ.Θυμάμαι πέρσυ μάλιστα που πέθανε ο πατέρας του,κάθησε και προπόνησε τους παίκτες του(θα έπαιζαν ματς στην ευρώπη)και έφυγε για Σερβία την ημέρα της κηδείας και την επομένη επέστρεψε.Φαντάζεσαι ο προφέσορας Μαλεζάνι σε κάτι αντίστοιχο(Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ στον άνθρωπο,αλοίμονο)πόσες ημέρες(να το κάνω εβδομάδες που μ'αρέσει;)θα έλειπε στο Ιτάλια;Ας το καλύτερα...Ακούς εκεί να δίνει συνέντευξη σε περιοδικό αντί να κλαίει και να οδύρεται νυχθημερόν ή να πάει σε κανα μοναστήρι στο ...Αγιο Όρος ίσως;; .
Ούτε στο Άγιο Όρος του ζήτησε κανείς να πάει ούτε στην Λεωφόρο στον καφενέ του Δομάζου και να συζητάει με τις ώρες για το αγαπημένο του θέμα,την Πανάθα.Συνεντέυξεις να δίνει όσες θέλει(μπορεί να φωτογραφηθεί και για το περιοδικό''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'';με γεια του με χαρά του,ποσώς με ενδιαφέρει),κανείς δεν του έκλεισε το στόμα ή τον απείλησε.
Ακούς εκεί να ξεφτιλίζει την Υπερομάδα των προηγούμενων ετών που σάρωνε τα πάντα στο διάβα της με την μπαλάρα που έπαιζε σε Ελλάδα και Ευρώπη .
Δεν ξέρω τί ομάδα είσαι και πόσο χρονών είσαι,αλλά όταν έχεις νικήσει τον αήττητο Αγιαξ στο γήπεδό του,όταν έχεις νικήσει την Μπαρτσελόνα και γλιτώνει τον αποκλεισμό στο γήπεδό της για μερικά εκατοστά(σουτ Κυριάκου)μετά από ανελέητο πρέσινγκ στα τελευταία λεπτά ΜΕΣΑ στο καμπ νοου,όταν βγαίνεις έξω από τα σύνορα και παλεύεις ΟΛΑ τα ματς και αν καταφέρει κάποια Άρσεναλ και βάλει γκολ στο 80 για να σε κερδίσει ΜΕΣΑ στο γήπεδό της,της έχει βγει προηγουμένως η ψυχή..τότε ΟΦΕΙΛΕΙΣ(αν δεν ξέρεις)να διαβάσεις ΚΑΛΑ την ιστορία της ομαδούλας που ήρθες και να μην λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.
Οσον αφορά για την μπαλάρα,μπαλάρα και ελληνική ομάδα είναι έννοιες αντίθετες..τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα.Αν εσύ περιμένεις να βγαίνει έξω ο Δάρλας και να ταπεινώνει τον Ροναλντίνιο,εγώ απλά αρκούμαι στο να του κάνει την ζωή δύσκολη και να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.Ακούς εκεί να βάζει την ομάδα να παίζει με συστήματα που δεν μπορεί να αποδώσει!!!! (Να του πούμε να εφεύρει ένα τότε που να το μπορούν τα παιδιά!6-5-4;Πώς σου φαίνεται αυτό;) ).
ο Χενρικσεν σου λέει τίποτα σαν όνομα;Το σύστημα που εφαρμοζόταν τότε το θυμάσαι,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
Ακούς εκεί να χάσει την αξιοπρέπεια του 'βρίζοντας' τα καημένα τα παιδάκια τους δημοσιογραφίσκους της δεκάρας που τον ειρωνεύονταν με απίστευτο θράσος:o.
Οι δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας προσπαθούν να πουλήσουν.Είναι οι ίδιοι πάντως που μετά από κάθε νίκη τον ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ και προτρέπουν τον κοσμάκη να πλερώσει τα ωραία του ευρουλάκια για να δουν τον προφέσορα στο ΟΑΚΑ.Αλλά τότε δεν είναι δημοσιογραφίσκοι έτσι;
Εκτός αν θέλεις να πάμε σε μια πιο ανεπτυγμένη ποδοσφαικά χώρα(την Μεκκα του ποδοσφαίρου,βοήθειά μας,ελέησον)την Αγγλία...γνωρίζεις εκεί οι δημοσιογραφάρες πώς κράζουν κάποιον μετά από ΜΙΑ ήττα;Φαντάζεσαι βέβαια πού θα ήταν τώρα το είδωλο σου αν τολμούσε να χτυπάει τα χέρια του σαν τον Κινγκ Κονγκ σε βρετανούς δημοσιογράφους;Φαντάζεσαι πού θα ήταν αν μέσα σε 10 μήνες είχε ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ μια ομαδα;Φαντάζεσαι πού θα ήταν αν τολμούσε να βρίσει τους οπαδούς της ομάδας και να ειρωνευτεί την ιστορία της(όποια γαμημένη ιστορία κι αν είναι αυτή)Ακούς εκεί να πληρώνεται αρκετά εκατομμύρια αντί να πληρώνει που ήρθε στην ΠΑΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ .
Όταν ξυπνάς ξαφνικά ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα σε μια αίθουσα τύπου σε ένα γήπεδο μιας ποδοσφαιρικής μπανανίας και ανακαλύπτεις για πρώτη φορά στη ζωή σου ότι το ποδοσφαιρο είναι ΖΟΥΓΚΛΑ,την στιγμή που πληρώνεσαι με ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ,το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι μας κοροιδευεις ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ..
Φυσικά οχι και να μην πληρώνει,αλλά όχι και να κοστολογεί την ισοπαλία με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ μισό δισ.Την ήττα από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ μισό δις.Την ήττα με κατεβασμένα χέρια από γαύρο στο γήπεδό σου μισό δις.Την ήττα από την ΑΕΚ 44 με κάτω τα χέρια μισό δις.Τον διασυρμό από την Ουντινέζε μισο δις.Τον διασυρμο με την Μπαρτσελόνα μισό δις.Την ισοπαλια με τις απλήρωτες και απροπονητες γριες μισο δις.Πολλά δεν είναι,δεν βρίσκεις;Μάλιστα...
Επειδή λοιπόν χόρτασα τα τελευταία χρόνια από φωστήρες 'αντικειμενικούς' δημοσιογραφίσκους και δεν μασάω πλέον,επειδή χόρτασα από προπονητάρες τύπου Σουμ και Αναστασιάδη (βοήθειά μας),επειδή χόρτασα από 'παναθηναϊκάρες' παίκτες που έφυγαν από την ομάδα επιδυκνείοντας την 'παναθηναϊκοφροσύνη' τους (Σεϊταρίδης,Κυριάκος,Αντωνάκης,Μιχαλάκης,Μπασινάς,Κοτσόλης κτλ),επειδή χόρτασα από 'παικτάκια' που παραγκώνιζαν το φυτώριο της ομάδας και επειδή πιστέυω ότι όλοι μας μαζι σε αυτό το Φόρουμ μαζί περισσότερη μπάλα δεν ξέρουμε από τον Ιταλό στην τελική ανάλυση,δηλώνω Μαλεζανικός και στηρίζω την ομάδα στα άσχημα αποτελέσματα με υπομονή.
Οι συγκεκριμένοι παίκτες,παικτάκια κατ'εσένα πληρώνονταν με 1 εκατομύριο τη στιγμή που ο αλβανονινιαδης έπαιρνε 50 από τον Θείο.Τον καιρό που η τριάδα Ανατολάκης-Ελευθερόπουλος-Γεωργάτος αμοίβονταν με εκατοντάδες εκατομύρια και γλεντούσαν με γκομενάκια τις νίκες που τους έδινε ο ΘΕΙΟΣ τους,ο βλαχοκαραγκούνης μάτωνε στα χωράφια της Παιανίας.Όταν ο Γεωργάτος περπατούσε στα γήπεδα γελώντας για το ψόφιο πέναλτι που του δόθηκε χάρη στο ΘΕΙΟ του,ο Κυριάκος και ο βλαχοκαραγκούνης κυνηγούσαν τα κοράκια και βλαστημούσαν την ώρα και την στιγμή που έγιναν ποδοσφαιριστές.Την ώρα που ο περπατητής Ανατολάκης ανταμειβόταν από τον ΘΕΙΟ για την συνολική του προσφορα στον ΘΡΥΛΟ κατά τη διάρκεια της 7ετιας(ΧΟΥΝΤΑΣ)με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο,όλοι οι παραπάνω παίκτες έφευγαν νύχτα από τον μέγιστο Προεδρο ΤΖΙΓΓΕΡ,τις περισσότερες φορές μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και σπόντες για την προσωπικότητά τους με αποτέλεσμα μετά οι οπαδοί που τώρα έγιναν κακοί να τους βρίζουν όπου τους βρουν.
Όσο για τους προπονηταράδες τύπου Αναστασιάδη(βοήθεια σου)ρώτα πόσα πληρωνόταν ο άνθρωπος και μετά κρίνε μόνος σου.
ΜΕ γεια σου με χαρά σου που δηλώνεις Μαλεζανικός,κανείς δεν είναι τέλειος σ'αυτή τη ρημαδοζωή.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά ως φαν του Ντούσαν θέλω να τον δω να περνάει και να ανασταίνει και το τριφύλι.Αμα γινει αυτο θα κοψουμε τη μπάλα.... Για μένα (και για πολλους ακόμα Παναθηναικους) το ποδοσφαιρικο τμήμα του ΠΑΟ θα εχει τελειωσει
-
alfista μην με τρελενεις τωρα
ειπαμε ο παο ομαδα εχει προπονητη δεν εχει (και ουτε θελει τον ντουσκο ) το μονο που θελει ειναι να ανεβει η ομαδα ψυχολογικα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ΚΑΙ ο Κωφιδης βελτιωνεται μαζι με την ομαδα. Το καλο ειναι οτι για πρωτη φορα στη ζωη μας, δειξαμε ανοχη και στηριξη στα λαθη καποιου προπονητη και τωρα ανταμοιβομαστε. Παντως η ομαδα παιζει καλα και χθες πηγε στο ΟΑΚΑ για να παιξει μπαλα και οχι να κλειστει να παρει καποιο αποτελεσμα (Χ). Μην ξεχνατε ομως οτι εχει παρα πολυ καλο υλικο. Εχει (κατα τη γνωμη μου) τον καλυτερο ελληνα τερματοφυλακα, τον καλυτερο ελληνα αριστερο χαφ-εξτρεμ, τον καλυτερο ελληνα (εντος συνορων) δεξι μπακ, τον πιο φορμαρισμενο μεσο του πρωταθληματος.
Και εδω ερχομαστε στα χθεσινα. Μια ομαδα με τετοιο υλικο και 'φορμα' 4-1-1 (η ηττα στο Καραϊσκακη με πολυ δυσκολια) ειναι επικινδυνη και ικανη για καθε αποτελεσμα σε καθε εδρα. Απορω με τους βλαμμενους χθες στα καναλια (ειδικα οι καραγκιοζηδες της Α.Κ.) που εψαχναν να βρουν τι εφταιξε στο βαζελο! Μονοι τους επαιξαν ρε παιδια; Εμας μανα δεν μας εκανε;Εκει που θελω να σταθω στο χθεσινο παιχνιδι ειναι η αθλια εντυπωση που μου προξενησαν οι Μαντζιος, Παπαδοπουλος που εκαναν θεατρο πανω απο 5-6 φορες ο καθενας. Ντροπη τους ειναι και νεοι παικτες! Αυτα δηλαδη τους μαθαινει το μεγαλο σχολειο της Παιανιας;
Τελος ενα μικρο σχολιο για τον Μαλεζανι. Επειδη τυγχανω απο παιδι να ειμαι και φαν της μεγαλης Βιολα, εχω αποψη που δεν αλλαζει απο την παρουσια του στην ψωροκωσταινα. Τετοιος προπονητης δεν υπαρχει στην Ελλαδα αυτην την στιγμη. Ουτως ή αλλως τον μοναδικο που θα μπορουσε να σταθει διπλα του τον εδιωξαν σε 3 ματς
Greo με τον Παναθηναικο(του Ραμαζάνι)έπαιζες δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα σου.Περίμενε να παίξεις με κανέναν πιο σοβαρό αντίπαλο από εμάς(πχ.Ατρόμητο,Καλαμαριά)για να δεις το ποιον του Ηρακλή.Πάντως χθες το παιχνίδι ήταν σκέτη παρωδία.Οι παίκτες του παο τα είχαν χαμένα με τα μαλακιστήρια της εξέδρας,οι παίκτες του Ηρακλή τα είχαν χαμένα με το ποδόσφαιρο των παικτών του παο και ο διαιτητής τα είχε χαμένα γενικότερα.Μερικές στιγμές νόμιζα ότι θα μας βάλετε 3,μετά το 2-1 είχατε σηκώσει λευκή σημαία..Χέσε μέσα δηλαδή.
Και μην ξεχάσω:
το πέναλτυ ήταν το πιο **πέτσινο **πέναλτυ που έχω δει φέτος.Μου θύμισε παλιές καλές στιγμές Γιαννακόπουλου επί Χούντας.
Αν δεν το έπαιρνε ο Δημητράκης,το ματς το είχατε καθαρίσει..και πολύ φοβούμαι ότι ο Μαλεζάνης θα τους άρχιζε στα χαστούκια τους δημοσιογραφίσκους της δεκάρας στο PRESS (B)ROOMMMM.Υ.Γ:η στιγμή που ο κακομοίρης ο Κωφίδης(που έχει μείνει μισός από τας κακουχίας του ποδοσφαίρου)υποστήριζε τον παραμυθά καλοταισμένο ποιητή Φαμφάρα..θα μου μείνει αξέχαστη.Απίστευτο γέλιο...
Υ.Γ2:μακάρι να του έρθουν 2-3 καλά αποτελέσματα του Κωφίδη όταν τα χρειάζεται για να μην αρχίσουν οι μουρμούρες των οπαδών,γιατί όντως αξίζει το συγκεκριμένο παιδί.Και πιστεύω ότι η ομάδα του Ηρακλή είναι ασύγκριτα καλύτερη από του ΠΑΟΚ.Για τον ΠΑΟ δεν το σχολιάζω καν.
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά ως φαν του Ντούσαν θέλω να τον δω να περνάει και να ανασταίνει και το τριφύλι.
Αμα γινει αυτο θα κοψουμε τη μπάλα.... Για μένα (και για πολλους ακόμα Παναθηναικους) το ποδοσφαιρικο τμήμα του ΠΑΟ θα εχει τελειωσει
Ο Ντούσαν είναι καλός προπονητής, και όπου πέρασε άφησε έργο. Δεν πρόκειται να τελειώσει κανένα ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να τον θέλουν οι Παναθηναϊκοί, είναι ο ψυχολογικός, λόγω πρότερης θητείας σε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά ως φαν του Ντούσαν θέλω να τον δω να περνάει και να ανασταίνει και το τριφύλι.
Αμα γινει αυτο θα κοψουμε τη μπάλα.... Για μένα (και για πολλους ακόμα Παναθηναικους) το ποδοσφαιρικο τμήμα του ΠΑΟ θα εχει τελειωσει
Ο Ντούσαν είναι καλός προπονητής, και όπου πέρασε άφησε έργο. Δεν πρόκειται να τελειώσει κανένα ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να τον θέλουν οι Παναθηναϊκοί, είναι ο ψυχολογικός, λόγω πρότερης θητείας σε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ.
Ακριβώς. Μπορεί να έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα αλλά ότι είναι προπονηταράς για τα ελληνικά δεδομένα είναι σίγουρο. Όλες οι ομάδες που ανέλαβε έπαιξαν μπαλάρα. Ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι κατέβαζε τη μπάλα από τη μια περιοχή στην άλλη παίζοντας βόλεϋ με τα πόδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Απλά από άμυνα λίγα πράγματα ενώ η ομάδα δεν είχε ΤΗΝ σταθερότητα ελέω και των οικονομικών.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
+φωνω με 1000 αυτο λεω και εγω
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Οι συγκεκριμένοι παίκτες,παικτάκια κατ'εσένα πληρώνονταν με 1 εκατομύριο τη στιγμή που ο αλβανονινιαδης έπαιρνε 50 από τον Θείο.Τον καιρό που η τριάδα Ανατολάκης-Ελευθερόπουλος-Γεωργάτος αμοίβονταν με εκατοντάδες εκατομύρια και γλεντούσαν με γκομενάκια τις νίκες που τους έδινε ο ΘΕΙΟΣ τους,ο βλαχοκαραγκούνης μάτωνε στα χωράφια της Παιανίας.Όταν ο Γεωργάτος περπατούσε στα γήπεδα γελώντας για το ψόφιο πέναλτι που του δόθηκε χάρη στο ΘΕΙΟ του,ο Κυριάκος και ο βλαχοκαραγκούνης κυνηγούσαν τα κοράκια και βλαστημούσαν την ώρα και την στιγμή που έγιναν ποδοσφαιριστές.Την ώρα που ο περπατητής Ανατολάκης ανταμειβόταν από τον ΘΕΙΟ για την συνολική του προσφορα στον ΘΡΥΛΟ κατά τη διάρκεια της 7ετιας(ΧΟΥΝΤΑΣ)με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο,όλοι οι παραπάνω παίκτες έφευγαν νύχτα από τον μέγιστο Προεδρο ΤΖΙΓΓΕΡ,τις περισσότερες φορές μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και σπόντες για την προσωπικότητά τους με αποτέλεσμα μετά οι οπαδοί που τώρα έγιναν κακοί να τους βρίζουν όπου τους βρουν.
Όσο για τους προπονηταράδες τύπου Αναστασιάδη(βοήθεια σου)ρώτα πόσα πληρωνόταν ο άνθρωπος και μετά κρίνε μόνος σου.
ΜΕ γεια σου με χαρά σου που δηλώνεις Μαλεζανικός,κανείς δεν είναι τέλειος σ'αυτή τη ρημαδοζωή.
Δεν ξέρω πως σου βγαίνει αλλά αν θες να στηρίξεις τους εν λόγω παίκτες βρες κάποιο άλλο τρόπο να το κάνεις.
Ο παραπάνω είναι τουλάχιστον απαράδεκτος, για να μην πω τίποτα άλλο.
Η γνωστή καραμέλα... -
ΑΦΙΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΑΦΙΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟπολυ καλο το αλλο με τον τοτο το ξερεις
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τα επιχειρήματά σου με άφησαν πραγματικά άναυδο .
Γι'αυτό αντί επιχειρημάτων προτίμησες τον..δύσκολο δρόμο της ειρωνείας,έτσι;Δεν τρέχει τίποτα κι εγώ οπαδός της είμαι και μάλιστα φανατικός.
Ακούς εκεί να αφήνει τους ποδοσφαιριστές απροστάτευτους (τα καημένα !):o μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό! Ακούς εκεί να πηγαίνει να δει την οικογένειά του στην Ιταλία αντί να τους κουβαλήσει σαν τσουβάλια στην Ελλάδα .
Όταν λες ότι δουλεύεις 24ωρες το 24ωρο και χτυπάς και τις χερούκλες σου στο τραπέζι για να πείσεις ποιον(μάλλον τον εαυτό σου )δεν σηκώνεσαι να φύγεις ταξιδάκι στην Ιταλία γράφοντας στα αρχίδια σου την άσχημη ψυχολογική κατάσταση των παικτών.(εκτός αν στο υποσυνείδητο του ιταλού προφέσορα μια ήττα από τον γαύρο είναι στο πρόγραμμα,οπότε δεν τρέχει και τίποτα).Αυτό για τη συγκεκριμένη περίπτωση.Έλα όμως που τα ταξιδάκια στην Ιταλία δεν είναι ένα δεν είναι δύο δεν είναι τρία...
Θέλεις μήπως να κάνουμε μια συγκρισούλα με τον προπονητή στο μπάσκετ;Ο Ομπράντοβιτς ξέρεις πόσα ταξίδια έχει κάνει στην γείτονα χώρα Σερβία για να δει την οικογένειά του;ΚΑΝΕΝΑ.Θυμάμαι πέρσυ μάλιστα που πέθανε ο πατέρας του,κάθησε και προπόνησε τους παίκτες του(θα έπαιζαν ματς στην ευρώπη)και έφυγε για Σερβία την ημέρα της κηδείας και την επομένη επέστρεψε.Φαντάζεσαι ο προφέσορας Μαλεζάνι σε κάτι αντίστοιχο(Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ στον άνθρωπο,αλοίμονο)πόσες ημέρες(να το κάνω εβδομάδες που μ'αρέσει;)θα έλειπε στο Ιτάλια;Ας το καλύτερα...Ακούς εκεί να δίνει συνέντευξη σε περιοδικό αντί να κλαίει και να οδύρεται νυχθημερόν ή να πάει σε κανα μοναστήρι στο ...Αγιο Όρος ίσως;; .
Ούτε στο Άγιο Όρος του ζήτησε κανείς να πάει ούτε στην Λεωφόρο στον καφενέ του Δομάζου και να συζητάει με τις ώρες για το αγαπημένο του θέμα,την Πανάθα.Συνεντέυξεις να δίνει όσες θέλει(μπορεί να φωτογραφηθεί και για το περιοδικό''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'';με γεια του με χαρά του,ποσώς με ενδιαφέρει),κανείς δεν του έκλεισε το στόμα ή τον απείλησε.
Ακούς εκεί να ξεφτιλίζει την Υπερομάδα των προηγούμενων ετών που σάρωνε τα πάντα στο διάβα της με την μπαλάρα που έπαιζε σε Ελλάδα και Ευρώπη .
Δεν ξέρω τί ομάδα είσαι και πόσο χρονών είσαι,αλλά όταν έχεις νικήσει τον αήττητο Αγιαξ στο γήπεδό του,όταν έχεις νικήσει την Μπαρτσελόνα και γλιτώνει τον αποκλεισμό στο γήπεδό της για μερικά εκατοστά(σουτ Κυριάκου)μετά από ανελέητο πρέσινγκ στα τελευταία λεπτά ΜΕΣΑ στο καμπ νοου,όταν βγαίνεις έξω από τα σύνορα και παλεύεις ΟΛΑ τα ματς και αν καταφέρει κάποια Άρσεναλ και βάλει γκολ στο 80 για να σε κερδίσει ΜΕΣΑ στο γήπεδό της,της έχει βγει προηγουμένως η ψυχή..τότε ΟΦΕΙΛΕΙΣ(αν δεν ξέρεις)να διαβάσεις ΚΑΛΑ την ιστορία της ομαδούλας που ήρθες και να μην λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.
Οσον αφορά για την μπαλάρα,μπαλάρα και ελληνική ομάδα είναι έννοιες αντίθετες..τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα.Αν εσύ περιμένεις να βγαίνει έξω ο Δάρλας και να ταπεινώνει τον Ροναλντίνιο,εγώ απλά αρκούμαι στο να του κάνει την ζωή δύσκολη και να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.Ακούς εκεί να βάζει την ομάδα να παίζει με συστήματα που δεν μπορεί να αποδώσει!!!! (Να του πούμε να εφεύρει ένα τότε που να το μπορούν τα παιδιά!6-5-4;Πώς σου φαίνεται αυτό;) ).
ο Χενρικσεν σου λέει τίποτα σαν όνομα;Το σύστημα που εφαρμοζόταν τότε το θυμάσαι,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
Ακούς εκεί να χάσει την αξιοπρέπεια του 'βρίζοντας' τα καημένα τα παιδάκια τους δημοσιογραφίσκους της δεκάρας που τον ειρωνεύονταν με απίστευτο θράσος:o.
Οι δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας προσπαθούν να πουλήσουν.Είναι οι ίδιοι πάντως που μετά από κάθε νίκη τον ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ και προτρέπουν τον κοσμάκη να πλερώσει τα ωραία του ευρουλάκια για να δουν τον προφέσορα στο ΟΑΚΑ.Αλλά τότε δεν είναι δημοσιογραφίσκοι έτσι;
Εκτός αν θέλεις να πάμε σε μια πιο ανεπτυγμένη ποδοσφαικά χώρα(την Μεκκα του ποδοσφαίρου,βοήθειά μας,ελέησον)την Αγγλία...γνωρίζεις εκεί οι δημοσιογραφάρες πώς κράζουν κάποιον μετά από ΜΙΑ ήττα;Φαντάζεσαι βέβαια πού θα ήταν τώρα το είδωλο σου αν τολμούσε να χτυπάει τα χέρια του σαν τον Κινγκ Κονγκ σε βρετανούς δημοσιογράφους;Φαντάζεσαι πού θα ήταν αν μέσα σε 10 μήνες είχε ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ μια ομαδα;Φαντάζεσαι πού θα ήταν αν τολμούσε να βρίσει τους οπαδούς της ομάδας και να ειρωνευτεί την ιστορία της(όποια γαμημένη ιστορία κι αν είναι αυτή)Ακούς εκεί να πληρώνεται αρκετά εκατομμύρια αντί να πληρώνει που ήρθε στην ΠΑΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ .
Όταν ξυπνάς ξαφνικά ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα σε μια αίθουσα τύπου σε ένα γήπεδο μιας ποδοσφαιρικής μπανανίας και ανακαλύπτεις για πρώτη φορά στη ζωή σου ότι το ποδοσφαιρο είναι ΖΟΥΓΚΛΑ,την στιγμή που πληρώνεσαι με ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ,το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι μας κοροιδευεις ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ..
Φυσικά οχι και να μην πληρώνει,αλλά όχι και να κοστολογεί την ισοπαλία με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ μισό δισ.Την ήττα από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ μισό δις.Την ήττα με κατεβασμένα χέρια από γαύρο στο γήπεδό σου μισό δις.Την ήττα από την ΑΕΚ 44 με κάτω τα χέρια μισό δις.Τον διασυρμό από την Ουντινέζε μισο δις.Τον διασυρμο με την Μπαρτσελόνα μισό δις.Την ισοπαλια με τις απλήρωτες και απροπονητες γριες μισο δις.Πολλά δεν είναι,δεν βρίσκεις;Μάλιστα...
Επειδή λοιπόν χόρτασα τα τελευταία χρόνια από φωστήρες 'αντικειμενικούς' δημοσιογραφίσκους και δεν μασάω πλέον,επειδή χόρτασα από προπονητάρες τύπου Σουμ και Αναστασιάδη (βοήθειά μας),επειδή χόρτασα από 'παναθηναϊκάρες' παίκτες που έφυγαν από την ομάδα επιδυκνείοντας την 'παναθηναϊκοφροσύνη' τους (Σεϊταρίδης,Κυριάκος,Αντωνάκης,Μιχαλάκης,Μπασινάς,Κοτσόλης κτλ),επειδή χόρτασα από 'παικτάκια' που παραγκώνιζαν το φυτώριο της ομάδας και επειδή πιστέυω ότι όλοι μας μαζι σε αυτό το Φόρουμ μαζί περισσότερη μπάλα δεν ξέρουμε από τον Ιταλό στην τελική ανάλυση,δηλώνω Μαλεζανικός και στηρίζω την ομάδα στα άσχημα αποτελέσματα με υπομονή.
Λοιπόοοοον...Πάμε ένα ένα..
Το 1ο πρόβλημα από ότι κατάλαβα είναι ότι δεν έχει φέρει την οικογένειά του ο άνθρωπος εδώ και πάει ταξιδάκια για να την δει αφήνοντας τους παίκτες μόνους και απροστάτευτους στην Ελλάδα. Ο Ομπράντοβιτς λες ότι δεν κάνει το ίδιο. Ειναι φυσικό φαντάζομαι καθώς ο Ζοτς προτιμάς να κυκλοφορεί στα μπουζούκια (και μπράβο του) με αιθέριες υπάρξεις από την τέως Γιουγκοσλαβία μιας και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. Και δλδ. πώς αισθάνονταν τα παιδιά μετά την ήτα από τον γαύρο;Χάλια;Απαίσια;Καλά έκαναν.Μέσα ΚΑΙ από τις ήττες και τις ΜΕΓΑΛΕΣ ηττες χτίζεται και ανδρώνεται μια ΝΕΑ ομάδα. Αισθάνθηκαν μοναξιά;Ήθελαν συμπαράσταση από τον προπονητή τους;ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ποδοσφαιριστές είναι, η συμπαράσταση είναι για τα παιδάκια που τρώνε ξύλο από κανά νταή ή χυλόπιτα πό καμιά γκόμενα.Πάμε παρακάτω.
Είμαι τριάντα ετών και είμαι Παναθηναϊκός.Θυμάμαι τον άθλο στο Άμστερνταμ με τον Χριστάρα όσο κι εσύ.Θυμάσαι ποιος έφτιαξε αυτήν την ομδάρα του Παναθηναϊκού που έφτασε στους 4 και πήρε νταμπλ χαλαρά στην Ελλάδα;Μμμμ...ο Ρότσα θα έλεγε κάποιος.Guess again φίλε μου! Το όνομα Ίβιτσα Όσιμ σου λέει κάτι;Ναι ναι..καλά θυμάσαι...Αυτός ο άχρηστος,γραφικός μεθύστακας που δεν ήξερε τι του γινόταν. Ουπς!Μας θυμίζει τίποτα αυτή η ιστορία;Όχι ε;Οκ,πάμε παρακάτω.
Λέει ο Μαλεζάνι λες μαλακίες και ανακρίβειες για την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.Για να δούμε τι λέει λοιπόν ο κοουτς:'Ποιες θεωρείτε τις μεγαλύτερες στιγμές της ομάδας;
Ο ακρογωνιαίος λίθος είναι βεβαίως η συμμετοχή στον τελικό του Γουέμπλεϊ.Ακολούθησαν οι μεγάλες πορείες στο Τσάμπιονς Λίγκ το 96 και των τελευταίων χρόνων.Ολες αυτές οι επιτυχίες και επιδόσεις σηματοδοτουν την πορεια και τη συνέχεια αυτής της ομάδας.'
Σαφώς και αναγνωρίζω ότι μπορεί να σε πείραξε προηγούμενη δήλωση του ότι τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟ δεν έκανε κάτι σημαντικό στην Ευρώπη.Για σκέψου το όμως.Μετα το 96 πήγες μια φορά στα προημιτελικά και έχασες από την Μπαρτσελονα. Τι άλλο;..........Και για να δεις πόοοσο σημαντικό είναι αυτό ανέφερε μου σε παρακαλω τις ομάδες που ήταν περσι στα προημητελικά.Πώς;Δεν θυμάσαι;Χμμ....Get it?
Πάμε παράκατω.Χένρικσεν.Μάλισταααα...Δλδ εσυ φαντάζεσαι τον ΠΑΟ να παίζει με 5-3-2 αλα Ρεχάγκελ ένα πράγμα όλοι πίσω και βλέπουμε μπροστά.Μέγιστη η προσφορά του Ρενε στην ομάδα αλλά πες μου τι επιτυχίες είχε ο ΠΑΟ και ποια τροποαια κατέκτησε με το αμυντικογενες αυτό παιχνιδι.Στην τελική περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλά ο Ιταλός δεν γουστάρει αυτό το σύστημα,αυτός είναι προπονητής,αυτός αποφασιζει.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΓΑΜ....ΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Οι παικτες λοιπον έχουν πρόβλημα με το σύστημα...Δεν τους αρέσει...Δεν το μπορουν...ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ.
Παρακάτω..
Πότε αποθεώθηκε ο Μαλεζανι στον Παναθηναϊκό.Ακούω..Δημοσίευμα,ημερομηνία,εφημερίδα.Πότε;;;ΠΟΤΕ.Και τον γαύρο να νικήσει στο Καραϊσκάκη τα λαμόγια θα μιλήσουν για ψυχή και καρδιά των παικτών στην καλύτερη των περιπτώσεων.Για τύχη και κακή εμφάνιση του γαύρου στην χειρότερη.
Σε πείραξε που χτύπησε τα χέρια λοιπον...Τα μικρόφωνα έπρεπε να τους πετάξει στα κεφάλια σου λέω εγω.Στα νούμερα αυτά που είχαν το ΘΡΑΣΟΣ να ειρωνεύονται και να γελάνε σε έναν άνθρωπο που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για κάτι τέτοιο στο χρόνο που είναι στην ομάδα και στην Ελλάδα γενικότερα. Στα λαμόγια αυτά που παρεισφρύουν στις συνεντεύξεις Τύπου όπως και στο γήπεδο για να δουν κανα ματς τζαμπα φυσικά και να κάνουν χαβαλέ με ποιον;;;Τον προπονητή του ΠΑΟ στην ίδια του την Έδρα χωρίς να τους πετάει κανενας έξω ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!
Παίρνει πολλά λεφτά είπες φίλε μου και πρέπει να φέρνει μόνο νίκες έτσι;Μισό δισεκατομμύριο...Από τον την ΑΕΚ δεν έχεις ξαναχάσει ε;Ούτε από τον γαύρο;Πρωτοφανές.Ιδίως αν θυμηθείς πως διαμορφώθηκαν αυτές οι δύο ήττες (ακυρωθέν γκολ του Γκεκα με την ΑΕΚ στο 0-0 και κοκκινη φάντασμα του Κωτσιου με τον γαύρο)Μάλιστα.Και η ήττα απο τον Λεβαδειακό ντροπιαστική...Βέβαια γιατι πριν έρθει ο Μελεζάνι ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ε;;;5 από Μπαρτσελόνα και Βέρντερ και Ουντινέζε...Ντροπήηηη!!!Η Κορούνια που έφαγε 8 από την Μονακό έπρεπε να εξαφανιστεί από τον χάρτη ε;Ο Σααφ της Bέρντερ να αυτοκτονήσει που εφαγε 7 απο την Λυων.Αλλά ξέχασα..Ποια Βέρντερ και ποια Κορουνια...Εδω μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Άλλο παγκόσμιο μέγεθος από τις προαναφερθείσες ομαδούλες.
Στην τελική αναλυση από ότι καταλαβαίνω φταίει ο Βαρδινογιάννης γιατι δεν έχει καθαρίσει την υποθεση τιτλοι με την παραγκα όπως ο Κόκκαλης.Ωραία.Και τα καημένα τα παιδιά ο Μπασινάς, ο Αντωνακης ο Κυριάκος ο Μιχαλάκης είναι τα θύματα του σαρκοβόρου αυτού οργανισμού που λεγεται ΠΑΕ Παναθηναικος που ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΑΞΙΑ ΑΥΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ τους πεταξε σαν στυμμένες λεμονόφλουδες στα σκουπίδια!!! Κοιτα μόνο τα λεφτά που παιρνανε στα τελευταια τους συμβολαια με τον Παναθηναϊκό οοολοι αυτοί οι 'Παναθηναικαρες' και μπορουμε να επανελθουμε επι του θεματος οποτε θελεις.
Κλείνοντας θα συμφωνήσω μαζι σου ότι κανείς δεν ειναι τελειος σε αυτη την ρημαδοζωη! -
Παναθηναϊκος Εμφυλιος
Και νομιζα οτι μονο εμεις οι Αεκτζηδες τα καναμε αυτα.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παναθηναϊκος ΕμφυλιοςΚαι νομιζα οτι μονο εμεις οι Αεκτζηδες τα καναμε αυτα.....
Μόλις έρθει καμιά 'γκέλα', θα άρχισουν οι μουρμούρες πάλι. Και ελπίζω να μην ξαναγίνει κανένα επεισόδιο αλά Λειβαδειάς και Περιστεριου γιατί πάλι στα...χαρακώματα μας βλέπω.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]