-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κι εγώ, και οι περισσότεροι ολυμπιακοί, το ίδιο θα κάναμε. Να χάναμε 3-0 από την ΑΕΚ? Πρώτα θα πέρναγε δικαστήριο (κορνέδες, μπινελίκια κλπ ) OΛΗ η ομάδα, παίκτες, προπονητής, πρόεδρος από τον κόσμο, και όχι η διαιτησία.
Δεν ξέρω τί θα κάνατε αν χάνατε,αλλά και τώρα που κερδίσατε...με τη διαιτησία ασχολείστε οι περισσότεροι ολυμπιακοί είχα φασόλια για μεσημεριανό(δεν τα χωνευω εύκολα)και για να τα συνοδέψω έβαλα ΤΙΒΙ Μαγκικ και Σαμοθράκη..............
Μέχρι εδώ διάβασα, και μου ειναι αρκετό. Φίλαθλοι/οπαδοί του Ολυμπιακού, δεν είναι μόνο όσοι βλέπουν/τηλεφωνούν στο TV Magic, αντίθετα αυτοί αποτελούν θλιβερή μειοψηφία.
-
Είναι όμως ΚΑΙ αυτοί.Και το κακό είναι ότι ο Κόκκαλης επιβραβεύει συμπεριφορές και απόψεις φιλάθλων τύπου Τσουκαλά και συν αυτώ.
Εκτός αν το χθεσινό σύνθημα:Γ@μιεται η ΑΕΚ και η Τουρκία που δονούσε το Καραισκάκη το φωνασκούσαν 2-3 με δυνατά λαρύγγια,οπότε να μιλήσουμε για θλιβερή μειοψηφία
Σε ΟΛΕΣ τις ομάδες συμβαίνουν αυτά,δεν αποτελείτε εξαίρεση..
Εξαιρέσεις υπάρχουν,αλλά είναι ελάχιστες και δυστυχώς δεν εκφράζουν τις διοικήσεις των ομάδων,οι οποίες άλλες φορές ανέχονται άλλες φορές επιδοκιμάζουν συμπεριφορές και νοοτροπίες νοσηρές,γιατί έτσι τους βολεύει. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Είναι όμως ΚΑΙ αυτοί.Και το κακό είναι ότι ο Κόκκαλης επιβραβεύει συμπεριφορές και απόψεις φιλάθλων τύπου Τσουκαλά και συν αυτώ.
Εκτός αν το χθεσινό σύνθημα:Γ@μιεται η ΑΕΚ και η Τουρκία που δονούσε το Καραισκάκη το φωνασκούσαν 2-3 με δυνατά λαρύγγια,οπότε να μιλήσουμε για θλιβερή μειοψηφία
Σε ΟΛΕΣ τις ομάδες συμβαίνουν αυτά,δεν αποτελείτε εξαίρεση..
Εξαιρέσεις υπάρχουν,αλλά είναι ελάχιστες και δυστυχώς δεν εκφράζουν τις διοικήσεις των ομάδων,οι οποίες άλλες φορές ανέχονται άλλες φορές επιδοκιμάζουν συμπεριφορές και νοοτροπίες νοσηρές,γιατί έτσι τους βολεύει.μα μονος σου το λες ρε συ..
τι περιμένεις να κάνει ο κάθε πρόεδρος; επιχειρηματίας είναι, το συμφέρον του κοιτάει.
λες να είναι συμφέρον του καναπεδάκηδες και χαβαλετζήδες σαν κ μένα;
πάντως γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλοί υγιείς σκεφτόμενοι φίλαθλοι και του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων φυσικά, που βλέπουμε Τσουκαλά ας πούμε για το χαβαλέ, και με τα ιδια που γελάς εσύ μπορεί να γελάμε κ εμείς -
Από sport-fm.gr:
'...Δεν έχουμε και πολλές υποχρεώσεις και αυτό μας ευνοεί. Βλέπετε, όσοι παίζουν και αλλού έχουν απώλειες, πλην της Γιουβέντους, της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και κοιτάμε αυτό που έρχεται με τον Ακράτητο. Δεν είναι ότι εμείς δεν πάμε καλά, είναι ίσως ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει πολύ καλά...'Από contra.gr:
'...Δημιουργούμε ευκαιρίες, πετυχαίνουμε γκολ και μιλάμε για ένα διάστημα μετά τις υποχρεώσεις μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αν παρατηρήσετε τις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση θα παρατηρήσετε πως εκτός από τη Γιουβέντους, τον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα, όλες οι άλλες αντιμετωπίζουν προβλήματα.'Alberto Malezani, 19 Φεβρουαρίου 2006
Χωρίς σχόλια...
-
Με αφορμή τη φωτογραφία που έβαλε στα 'Ανέκδοτα' ο cmarin... Μήπως τελικά τους μπάτσους τους αναγκάζουμε τα Σ/Κ να βλέπουν άθλιο ποδόσφαιρο, ρισκάροντας να καταλήξουν να γίνουν χειρότερα χουλιγκάνια κι απ'τους οργανωμένους;
-
Eγώ πραγματικά παρακολουθώ τα λεγόμενα του GTI_ του red_army του Bagus και άλλων και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με πιοά σκοπιμότητα μιλάνε για διαιτησία...Πραγματικά το χέρι του σούπερ αθώου ανατολάκη μπορεί κάποιος να το δώσει πέναλτυ αλλά επειδή είναι ΠΟΛΥ κοντά το χέρι του οι περισσότεροι δεν το δίνουν...Και πείτε ότι το έδινε...Τί θα άλλαζαν οι ισορροπίες;;;Οι ποιές;;;;; Εστω...Δίνει την κόκκινη στον στολτίδη...ΓΙΑΤΙ δεν δίνει και κίτρινη στον μ@λ@κ@ τον Ιβιτς που επί 10 ' τον είχε αγκαλιάσει λες και ήταν έτοιμος να τον γ@μησει;;;;Τοτε ΔΕΝ θα άλλαζαν οι ισορροπίες εφόσον στην επόμενη φάση πήρε κίτρινη για μαρκάρισμα στον τζόλε;;;;!ΕΕΕΕΕ;;; Δηλαδή κόκκινη...
Απορώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γιατί τα βάζετε με την διαιτησία που και καλά ευνοεί τον γαύρο..;;; Αφού φαίνεται ότι σαν ομάδα δεν μπορεί να χτυπηθεί από καμία άλλη ελληνική...Το παραδεχόμαστε και προχωράμε εως ότου στην θέση αυτή βρεθεί ο παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ..Τόσο δύσκολο είναι;;;
Για να στηρίξω τα λεγόμενα μου προτείνω να πάρουμε τις θέσεις μια μια και να δούμε ποιος έχει τις καλύτερες μονάδες..Αλλά να αντιπαραβάλλουμε τί;;;;Τον τουρέ με τον έμερσον;;;Το παληκάρι ο Τουρέ αυτή τη στιγμή είναι στην αθήνα και ο έμερσον ξεκινάει ποδαράτο από την κρήτη για να τον φτάσει...Γίνεται;;;Δε γίνεται...
Από την άλλη έχουμε τον Σούπερ-ντούπερ-προεδράρα-ΛΑΜΟΓΙΟ Ντέμη Νικολαϊδη να λέει ότι η διαφορά στο πρωτάθλημα μπορεί να προέρχεται και από άλλους παράγοντες (βλέπε διαιτησία... )....Τί να πείς;;Θλίβομαι να βλέπω μια ΑΕΚ σε αυτή την αγωνιστική κατάσταση και με τέτοιους παίκτες να βρίσκεται στη 2η θέση και από αυτό καταλαβαίνω πόσο μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έχουμε....Και η απόδειξη;;; Ο Ριβάλντος είναι μακράν για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά για ευρώπη τσού...Όσο όμως είναι έτσι το πρωτάθλημά μας ο ολυμπιακός θα παίρνει έστω και έτσι τις ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ όλων..Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το καταλαβαίνουν οι αεκτζήδες και οι βάζελοι;;;Πού πάνε κι αυτοί με κόντηδες,γεωργέες,δάρλες,μπισκάνηδες και γκέκες (ο οποίος σε προπονήσεις στην παλιά του ομάδα τράβαγε σουτ βολίδες και 12 στα 10 τα έστελνε στα βράχια έξω από το γήπεδο,πραγματικά...)
Πού πας ρε ΑΕΚ με τον (τσού ρε άμπαλε) λάκη;;;Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!ΥΓ: Χανούμια μαζί , το βράδυ στη Βανδή...!!!!!
-
Πάσχε θα ξεκινήσω από το τέλος του μηνύματός σου που αφορά τους άμπαλους παίκτες του Παναθηναικου και της ΑΕΚ.
ΤΣΟΥΡΕΛΑΚΗΣ?Από πότε?Μήπως από τότε που του κάνατε πρόταση και προτίμησε την ΑΕΚ?Μήπως από τότε που ο πρωταθλητής του αφιέρωνε εξώφυλλα με τις γενναιόδωρες προτάσεις του Πρέζιντεντ Κόκκαλη,ενώ αυτός τα τσούγκραγε στο μαγαζί της Βανδή παρέα με τον πρώην συμπαίκτη και φιλαράκι του ΝΤΕΜΙΝΙΟ?
ΓΚΕΚΕΣ?Από πότε?Μήπως από τότε που ενώ μέσω θύρας 7 τον ζητούσε επιτακτικά ΟΛΗ η θλιβερή μειοψηφία των γαύρων οπαδών,αυτός έκανε της κεφάλας του και προτίμησε τον βάζελο(έπαιξαν ρόλο κι άλλοι παράγοντες,ας μην επεκταθούμε)?
ΜΠΙΣΚΑΝΗΔΕΣ?Από πότε?Φαντάζεσαι τί θα είχε γίνει αν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ(και όχι συνταξιούχος..)έκανε απόβαση στο Λιμάνι τί θα γινόταν?Αν ο Ραμαζάνης τον βάζει να παίζει παγκότερμα μάλλον δεν είναι δικό του πρόβλημα.Και μάλλον αγνοείς ότι ο Κόκκαλης ακούγοντας το ενδιαφέρον του Βάζελου για τον Κονσεισάο,έβαλε λυτούς και δεμένους να χαλάσουν τη δουλειά και να τον φέρουν στο λιμάνι..Φυσικά αυτό γίνεται από τότε που ο Κόκκαλης ανέλαβε το μαγαζί του Ολυμπιακού και εν μια νυκτι ήθελε να τον κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΜΟΥ παρόλο που δεν είχε ούτε ανθρώπους ούτε οργάνωση ανάλογη του βάζελου.Θυμίσου πώς πήρατε Τζορτζεβιτς,ΓιαννακοπουλαίουςΟι Ουλυμπιακοί δεν θα έπρεπε να μιλάνε καθόλου για παίκτες άλλων ομάδων.Δες τώρα πώς κάνετε για Κωνσταντίνου και Νικοπολίδη που τους έχετε σαν θεούς και ξεχάσατε τα παλτά και τα άλλα φαιδρά που λέγατε νωρίτερα(βιντεάκια Τσουκαλά).Και πίστεψέ με,θα φάτε κι άλλους πρώην άμπαλους στην μάπα,γι'αυτό μην λες πολλά,γιατί κάτι ΤΣΟΥΡΕΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΗΓΚΕΚΕΣ μπορεί να καταλήξουν στο ναό του ποδοσφαίρου Καραισκάκη να μαγεύουν τους αγνούς φιλάθλους της μπάλας.
Τέλος για διαιτησία:Ειλικρινά η διαιτησία τα τελευταία 3 χρόνια έχει βελτιωθεί πολύ σε σύγκριση με το ΑΙΣΧΟΣ που ήταν την προηγούμενη επταετία.Γι'αυτό και τα όποια...τυχαία...σφαλτσοσφυρίγματα της δεν μου κάνουν πια καμία αίσθηση.Ωστόσο εξακολουθούν να έχουν κι αυτά το μερίδιο τους στις επιτυχίες του γαύρου.Δεν θα κάνω γαργάρα και τα σφαλτσοσφυρίγματα υπέρ του βάζελου,τα οποία φυσικά του χαρίζουν μετά κόπων και βασάνων την δεύτερη θέση,βλέπεις η πρώτη είναι ρεζερβέ
Για την ανωτερότητα του Γάβρου και τα περι μακραν πρωτος και μπροστα από καθε άλλη ελληνική ομάδα θα τα έπαιρνα στα σοβαρά τα όσα λέγονται από τους φίλους Γάβρους αν έβλεπα φέτος τον Ολυμπιακό να δείχνει κάτι διαφορετικό στην Ευρώπη.Αντ'αυτού είδα μια ωραιότατη ξεφτίλα στο γήπεδο του από την χωμάτινη Ρόζενμποργκ και ήττες μέσα,ήττες έξω,ήττες..ήττες...ήττες... 4ος πάλι ελλείψει 5ου
Συμπέρασμα:Τα περι ανωτερότητας,πασατέμπων και λοιπά εντάσσονται στο πικάρισμα μεταξύ οπαδών και τίποτα παραπάνω. Και τουλάχιστον από τη μεριά μου είναι καθόλα αποδεκτά.Χαβαλέ κάνουμε οι βάζελοι,χαβαλέ και οι γαύροι.Απλά εσείς ή τουλάχιστον ορισμένοι θίγεστε υπέρ του δέοντος και δεν καταλαβαίνω τον λόγο Μάλλον έχετε φάει τέτοιο δούλεμα από τον πρόεδρό σας που έχετε αρχίσει και τα πιστεύετε αυτά που σας λένε
-
Φιλτατε και συμπαθεστατε GTI_ ουδεις ζηταγε τον Γκεκα.
Φιλτατε GTI_ o Mπισκαν μονο βασικος δεν ηταν στην Λιβερπουλ και μαλιστα τον κοροιδευαν ακομα και οι οπαδοι της
Φιλτατε GTI_ μαλλον την μπαλα την θεωρεις ΜΠΟΜΠΑ γι'αυτο οφειλω να σου πω μερικα πραγματακια
Μπορει ο Ολυμπιακος να μαζεψε 4 βαθμους οσους και ο Παο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν παρουσιασε αυτο το αθλιο θεαμα της ομαδος σου. Με την Ρεαλ ειδικα στο β μερος επαιξε τρομερα, με την Λυον εκτος επαιξε σε ολο το παιχνιδι καλα, με την Ροζεμποργκ σε ενα γηπεδο βουρκο ισοφαριστηκε στο 90, με την Ρεαλ μεσα νικησε ,με την Λυον για ενα ημιχρονο ηταν καλος και με την Ροζεμπορκγ ειχε 32 τελικες προσπαθειες. Αυτα για μενα λενε κατι. Για τους ασχετους μετρανε μονο οι αριθμοι.
Τι εκανε ο Παο?
Εφαγε 5 γκολ απο την Μπαρτσελονα ενω θα επρεπε να φαει τα διπλασια, εφαγε αλλα 5 απο την Βερντερ ενω και εκει επρεπε να φαει τα διπλασια, εχασε μεσα-εξω απο την Καλλιθεα της Ιταλιας που ειναι και πρωταρα στο c.l , νικησε με την διαιτησια την Βερντερ (καλπικο πεναλτυ ο Μαντζιος) και εφερε μια ισοπαλια με την Μπαρτσελονα στην εδρα του παιζοντας ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ.
Το θεμα δεν ειναι η παρουσια του Παο στην Ευρωπη. Το θεμα ειναι να βλεπουμε μπαλα. Για πες μου κυριε GTI_ ποτε εχεις δει μπαλα απο την ομαδα σου? Εγω μπορω να πω οτι εχω δει. Μπορω να πω οτι το 98-99 ο Ολυμπιακος πετουσε φωτιες και ψηφιστηκε απο το 70% των οπαδων ως η καλυτερη ομαδα του επαγγελματικου πρωταθληματος.
Ο Παο ποτε δεν εχει παιξει μπαλα και στην Ευρωπη παλια αν περναγε στους 4 η στους 8 το εκανε παιζοντας κατενατσιο και με την διαιτησια.
Φυσικα αυτα που σου λεω δεν σημαινουν τιποτα για σενα. Για σενα η ομαδα ειναι μονο αριθμοι και για να ικανοποιεις τον εγωισμο σου.
Για πεσμου ποτε ειδες αντιστοιχες ενεργειες με του Τουρε και του Ριβαλντο?
Μα γι'αυτο πηγατε προχθες 3.000 ατομα στο Οακα και γι'αυτο πατε 1000 ατομα στο μπασκετ.
Δεν προσφερουν θεαμα οι ομαδες σας.
Τωρα που το σκεφτομαι δεν εχετε και πολυ κοσμο . -
Την εποχή Σαραβάκου ο ΠΑΟ έπαιζε καλή μπάλα μέσα και έξω. Διέθετε μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, δυνατό σύνολο και καλούς ξένους (Ρότσα, Ζάετς).
Ο γαύρος τώρα πάει να φτιάξει την καλύτερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών. Όταν έφτασε στους 8 του CL δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, πλην πολύ δεμένου συνόλου με δίψα για διάκριση. Αν όλα πάνε καλά, του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας (και) στην Ευρώπη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Την εποχή Σαραβάκου ο ΠΑΟ έπαιζε καλή μπάλα μέσα και έξω. Διέθετε μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, δυνατό σύνολο και καλούς ξένους (Ρότσα, Ζάετς).Ο γαύρος τώρα πάει να φτιάξει την καλύτερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών. Όταν έφτασε στους 8 του CL δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, πλην πολύ δεμένου συνόλου με δίψα για διάκριση. Αν όλα πάνε καλά, του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας (και) στην Ευρώπη.
Καλά, για την Ευρώπη ας ξεκουραστούμε λίγο...
Τι σχέση έχει το τι γίνεται στην Ευρώπη με την όποια διαφορά έχουν οι Ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα;
-
Λοιπόν... Ημουν στο γηπεδο μετα από καιρο. Δεν ξερω τι εδειξε η TV αλλά από το 1ο λεπτο και μεχρι το '80 περιπου καμία ΑΕΚ δεν υπηρχε στο γηπεδο... Πισω μου καθοταν ενας φιλος από τον στρατο τον οποίο ειχα χρονια να δω και μ' επιασε στο ημιχρονο για να μου πει οτι με την Καλλιθεα ειχε ανησυχησει περισσότερο. Κι ετσι ηταν. Η διαφορα κλάσης εμφανης κι ο Τουρε με τον Ριβαλντο αλλού... Ο Τουρε επαιξε κανα-δυο φορες με τους αντιπάλους του σα τη γατα με το ποντικι ενω το δοκαρι του ηταν... Η TV τον αδικει, δεν τον ειχα ξαναδει από κοντα κι εμεινα χαζος. Δεν ειναι για 'δω το παλικαρι... Φανταζομαι οι ΑΕΚτζηδες κανετε πλακα για τη διαιτησια. Η ΑΕΚ επαιξε στο πρωτο ημιχρονο πολύ-πολύ σκληρα (δεν εβγαιναν αλλιως τα μαρκαρισματα), τιμωρηθηκε ελαχιστα και το 'πεναλτι' του Ανατολακη το καταλαβαμε οι εντος γηπεδου μονο στην TV, πολύ μετα... Η κοκκινη του Στολτιδη ηταν σωστη, αλλά αν τιμωρουμε την προθεση να τιμωρησουμε και τον Τσιριλο που ηταν προκλητικοτατος περαν της φασης με τον Ριμπο.
Πολυ καλος ο Κωνσταντινου, πηρε ολες τις κεφαλιες, ο Στολτιδης με τον Τουρε διελυσαν τον ανταγωνισμο, ο Ριμπο εγγυηση. Προβληματικος ο Οκκας, λιγος αμυντικα, καλος επιθετικα ο Γεωργατος. Καλοι Τζολε και Παντος, ο Ανατολακης , ο Αντωνακης
Από την ΑΕΚ καλός ο Λακης (κι ας φαινεται παραξενο) κι ο Σορεντινο. Οι αλλοι Ο Κατσουρανης πρεπει να ειναι ο πιο υπερτιμημενος παικτης ever. Ο Στολτιδης μπροστα του ηταν Βιειρα, για τον Τουρε δε συζηταω καν. Αν ο Κατσουρανης ειναι για τη Ρεαλ, οπως δηλωνει ο Ντεμης, ο μαυρουκος που πρεπει να παιξει
Ο Εμερσον μονο κλωτσαγε και φανταζομαι οτι οταν μια σκισμενη καλτσα συνοδευεται από από ενα μεγαλοπρεπες σκισιμο στη γαμπα, δικαιουται ο κακομοιρης ο Τουρε να... πονεσει λιγακι και να μη χαρακτηριζεται ευκόλως απατεώνας
Στο τελος που το εβαλε (μπροστα μου ) ο Ριμπο σκεφτομουν ποιοι παικτες αλλων ομαδων θα το εκαναν αυτο σε αντιστοιχη φαση. Το μισο γκολ ηταν βεβαια ΠΑΛΙ του ΚωνσταντινουΣε γενικες γραμμες αποδειχτηκε (παλι) οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει αντιπαλος για τον Ολυμπιακο, το οποίο ειναι και το προβλημα στην Ευρωπη που το ταλεντο δεν φτανει, αλλα χρειαζονται πνευμονια και άλλη ψυχολογία...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πάσχε θα ξεκινήσω από το τέλος του μηνύματός σου που αφορά τους άμπαλους παίκτες του Παναθηναικου και της ΑΕΚ.ΤΣΟΥΡΕΛΑΚΗΣ?Από πότε?Μήπως από τότε που του κάνατε πρόταση και προτίμησε την ΑΕΚ?Μήπως από τότε που ο πρωταθλητής του αφιέρωνε εξώφυλλα με τις γενναιόδωρες προτάσεις του Πρέζιντεντ Κόκκαλη,ενώ αυτός τα τσούγκραγε στο μαγαζί της Βανδή παρέα με τον πρώην συμπαίκτη και φιλαράκι του ΝΤΕΜΙΝΙΟ?
ΓΚΕΚΕΣ?Από πότε?Μήπως από τότε που ενώ μέσω θύρας 7 τον ζητούσε επιτακτικά ΟΛΗ η θλιβερή μειοψηφία των γαύρων οπαδών,αυτός έκανε της κεφάλας του και προτίμησε τον βάζελο(έπαιξαν ρόλο κι άλλοι παράγοντες,ας μην επεκταθούμε)?
ΜΠΙΣΚΑΝΗΔΕΣ?Από πότε?Φαντάζεσαι τί θα είχε γίνει αν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ(και όχι συνταξιούχος..)έκανε απόβαση στο Λιμάνι τί θα γινόταν?Αν ο Ραμαζάνης τον βάζει να παίζει παγκότερμα μάλλον δεν είναι δικό του πρόβλημα.Και μάλλον αγνοείς ότι ο Κόκκαλης ακούγοντας το ενδιαφέρον του Βάζελου για τον Κονσεισάο,έβαλε λυτούς και δεμένους να χαλάσουν τη δουλειά και να τον φέρουν στο λιμάνι..Φυσικά αυτό γίνεται από τότε που ο Κόκκαλης ανέλαβε το μαγαζί του Ολυμπιακού και εν μια νυκτι ήθελε να τον κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΜΟΥ παρόλο που δεν είχε ούτε ανθρώπους ούτε οργάνωση ανάλογη του βάζελου.Θυμίσου πώς πήρατε Τζορτζεβιτς,ΓιαννακοπουλαίουςΦίλε GTI_
τα περισσότερα από αυτά που λες στην πρώτη παράγραφο είναι σωστά...Μόνο που δεν καταλαβαίνεις κάτι...Δεν σου μιλάω για παίκτες που ΘΑ εφερνε ο θείος στον Ολυμπιακό ή για παίκτες που ήθελε να φέρει για λόγους αντιπερισπασμού ή μαρκετινγκ.Το ότι πιθανό να έκανε κάποια πρόταση για να πάρει τον γκέκα και τα άλλα φυντάνια δε μου λέει κάτι.Σου μίλησα για τους τωρινούς παίκτες του Ολυμπιακού και τους αντίστοιχους τωρινούς του Παναθηναϊκού.Από αυτούς λοιπόν που ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτή τη στιγμή η ομάδα μου καλώς ή κακώς ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με τη δική σου.Αυτό θεωρώ ότι είναι βασική προϋπόθεση για να μπορούμε να μιλάμε λογικά και αντικειμενικά.Δεν είπα προς θεού ότι έχω την καλύτερη ομάδα του κόσμου,αλλά σε άμεση σύγκριση,από τους δυο μας , εσύ υστερείς.Σωστά μέχρι εδώ;;Οι Ουλυμπιακοί δεν θα έπρεπε να μιλάνε καθόλου για παίκτες άλλων ομάδων.Δες τώρα πώς κάνετε για Κωνσταντίνου και Νικοπολίδη που τους έχετε σαν θεούς και ξεχάσατε τα παλτά και τα άλλα φαιδρά που λέγατε νωρίτερα(βιντεάκια Τσουκαλά).Και πίστεψέ με,θα φάτε κι άλλους πρώην άμπαλους στην μάπα,γι'αυτό μην λες πολλά,γιατί κάτι ΤΣΟΥΡΕΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΗΓΚΕΚΕΣ μπορεί να καταλήξουν στο ναό του ποδοσφαίρου Καραισκάκη να μαγεύουν τους αγνούς φιλάθλους της μπάλας.
Νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε.Αυτά περί παλτών τα έλεγαν οι τσουκαλάδες και μερικές φορές και εμείς σε περιόδους που δεν έπαιζαν (όχι καλά αλλά ) τίποτα.Έχω ξαναναφέρει το παράδειγμα του Κωσταντίνου με την Καρτσωνα.Αυτή τη στιγμή ο νικοπολίδης παίζει αρκετά καλά (όχι πολύ καλά).Μάλιστα άκουσα δημοσιογράφο χτες (της ΝΕΤ νομίζω) να λέει ότι η απόκρουσή του θύμιζε εκείνη τη φοβερή απόκρουση του Σαργκάνη...Ώπα ρε μεγάλε άραξε,στάσου και λίγο... Η μπάλα πάνω του πήγε.7.2 μέτρα τέρμα και ο άμπαλλος λάκης την έστειλε πάνω του...Όσο για τον Γκέκα,δεν ξέρω αν θα πάει ποτέ στον Ολυμπιακό,εγώ όταν τον είδα σε προπόνηση (πριν πάει στο βάζελο) να κάνει τα απίστευτα,σιγουρεύτηκα.Πρόκειται περί παλτού ολκής!!!
Για την ανωτερότητα του Γάβρου και τα περι μακραν πρωτος και μπροστα από καθε άλλη ελληνική ομάδα θα τα έπαιρνα στα σοβαρά τα όσα λέγονται από τους φίλους Γάβρους αν έβλεπα φέτος τον Ολυμπιακό να δείχνει κάτι διαφορετικό στην Ευρώπη.
Εδώ σε βρίσκω αντιφατικό.Εξήγησέ μου αν θέλεις τί σχέση μπορεί να έχει η ανωτερότητα του γάβρου στην ελλάδα με το αν έιχε ή έχει καλή πορεία στην Ευρώπη.Και σε παρακαλώ μη μου το γυρίσεις πάλι στη διαιτησία..Αν πάλι θες να το γυρίσεις εκεί,οκ.Κάτσε μόνο , σκέψου , και πες μου αν είχε ο βάζελος ή η ΑΕΚ ελπίδα για πρωτάθλημα...Αλλά τώρα ξαναγυρνάμε στην παραπάνω ερώτηση που σου έκανα.Αν συμφωνείς δηλαδή ότι είμαι καλύτερος. (Δεν είναι κακό να το πείς... )
Συμπέρασμα:Τα περι ανωτερότητας,πασατέμπων και λοιπά εντάσσονται στο πικάρισμα μεταξύ οπαδών και τίποτα παραπάνω. Και τουλάχιστον από τη μεριά μου είναι καθόλα αποδεκτά.
Χαβαλέ κάνουμε οι βάζελοι,χαβαλέ και οι γαύροι.Απλά εσείς ή τουλάχιστον ορισμένοι θίγεστε υπέρ του δέοντος και δεν καταλαβαίνω τον λόγο Μάλλον έχετε φάει τέτοιο δούλεμα από τον πρόεδρό σας που έχετε αρχίσει και τα πιστεύετε αυτά που σας λένε
Εννοείται χαβαλέ κάνουμε! Όσο για το αν έχουμε φάει δούλεμα...Πιστεύω ότι οι περισσότεροι γάβροι εδώ μέσα δεν είμαστε παραμυθιασμένοι..Αυτό μπορώ να το πω με μια σχετική σιγουριά ακόμη και για τον red_army!!Επειδή εκφράζεται απόλυτα και κάπως παθιασμένα,δε σημαίνει ότι είναι τσουκαλάς ή παραμυθιασμένος..
Και θες να σου δώσω ένα παράδειγμα;; Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν μερικού μήνες , όταν είχε έρθει ο Τουρέ ,που έγραφα και εγώ και ο κόκκινος στρατός ότι το παιδί αυτό είναι πραγματικά ΠΟΛΥ μεγάλος παίκτης..Φαινόταν δηλαδή χωρίς να προσπαθούμε να κάνουμε τους έξυπνους.Ήξερε μπάλα,ήξερε κοντρόλ,σε μαρκαρίσματα έπεφτε δυνατά και με τσαμπουκα σε σημείο να ξέρεις ότι και να τη χάσει το πιθανότερο είναι να την ξανακερδίσει.Επίσης το πόδι του ήταν (είναι) θανατηφόρο... Και εκεί που τα λέγαμε αυτά έβγαινε ο Kid (δε θα το ξεχάσω ) και αρκετοί άλλοι βάζελοι και λέγατε ό,τι ακριβώς έλεγαν οι εφημερίδες.ΤΙ;; Χαλαρώστε παιδιά και ακόμα είναι νωρίς για να τον κρίνουμε,και μπορεί να το κάνει για να φανεί καλός στην αρχή και μετά να πέσει...Π@π@ρια μάντολες που λέει και ο κουτσοδόντης.Και δώστου πάλι...Είναι καλός ρεεεε!!! Και η καραμέλα..Περιμέντε λίγο ακόμα,και είναι νωρίς ακόμα,και και και και και και...!!!Ε μα αφού φαίνεται.Όταν έχεις παρακολουθήσει λίγο μπάλα καταλαβαίνεις...Ουφφ!Αναστατατώθηκα.Τέλος για σήμερα.Αύριο πάλι...!!!!!! -
Το αυριο ειναι σημερα οποτε παμε παλι
Πρωτος ειπα οτι ο Οσφπ επαιξε καλυτερα απο την ΑΕΚ....Πρωτος ειπα οτι δεν επικαλουμαι την διαιτησια για να δικαιολογησω την ηττα.Επαιξε καλυτερα ο γαυρος κ κερδισε....Ωστοσο επιτρεψτε μου να μιλαω για αυτη,γιατι για ακομα μια φορα μου εδωσε το δικαιωμα να το κανω....
Εχω την απαιτηση απο την διαιτησια να με παιζει 50-50...Οταν το κανει αυτο,τοτε θα βγω και θα μιλησω εγω πρωτος για ανωτεροτητα της μιας ομαδας εναντι στην αλλη.
Μετα λεει ο φιλος Asimov οτι δεν υπηρχε ΑΕΚ μεχρι το 80...Ε μεχρι το 80 η ΑΕΚ ειχε κανει 3 κλασσικες ευκαιριες,διαμαρτυρεται για ενα πεναλτυ(κ πολυ σωστα ΙΜΟ) και για αλλες 4 φασεις(3 με Λυμπε που του κανει φαουλ ο Ανατολακης εξω απο την μεγαλη περιοχη-και μια με το φραγμα του Γωργατου στον Λακη πανω στο πλαϊ της μεγαλης περιοχης) στις οποιες ο Τσικινης δεν σφυριξε απολυτως τιποτα.Και ολοι ξερουμε τι σημαινει στημενη φαση για την ΑΕΚ Επομενως δεν μπορει να ειναι ανυπαρκτη μια τετοια ομαδα που σου εκανε τοσες ευκαιριες...Ανικανη να το δεκτω και το ειπα αλλωστε(ανικανη εφοσον δεν μπορει να βαλει την πορνη στα δικτυα) αλλα ανυπαρκτη no no no.
Αυτα κ παμε για αλλα...Αν περασουμε τη νικη Βολου στο κυπελο ,θα ανταμωσουμε ξανα στον τελικο...
-
Βαγγέλη συγγνώμη, δεν ξέρω τι χολυγουντιανές γωνίες είχαν τα πλάνα που επέλεγε ο σκηνοθέτης του Alpha, αλλά το σύνθημα που δόνησε το Καραϊσκάκη την περισσότερη ώρα ήταν το 'ένα μ&*()_%*λο είσαστε' με τον κόσμο ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ με το χάλι της ΑΕΚ. Όταν λέμε ανύπαρκτοι, εννοούμε ανύπαρκτοι. Κάνανε 3 ευκαιρίες; Χαίρω πολύ κι ο Ολυμπιακός έκανε 7 ας πούμε! Για το πέναλτυ (το οποίο δεν το κατάλαβα πότε έγινε και παίζει πολλή κουβέντα για το αν ήταν ή όχι) και το τι θα γινόταν αν το σφύραγε κλπ κλπ έχω να πω πως ευτυχώς που δεν το σφύριξε γιατί θα χτύπαγε high score το κοντέρ στο τέλος, με 5-6 θα φεύγατε. Δες μόνο τι έγινε με τους άλλους και θα καταλάβεις.
Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά δυναμικότητας και απόδοσης στο γήπεδο μεταξύ των δύο ομάδων, η διαφορά κλάσης μεταξύ των παικτών, δεν θα μπορούσε ποτέ να αφήσει την πιθανότητα να φύγει από κει μέσα ΑΥΤΗ η ΑΕΚ όχι απλά με ισοπαλία, αλλά ούτε και με αξιοπρεπή ήττα. Χαλαρά η πιο αδύναμη ομάδα και η ευκολότερη νίκη που είδα φέτος στο Καραϊσκάκη. -
Ακριβώς με αυτή την εντυπωση εφυγα κι εγω από το γήπεδο. Εξαλλου τα ειπε κι ο ιδιος ο Νικολαϊδης.
Τα περι διαιτησιας δεν εχουν καμια βαση κι ενα (αμφισβητουμενο) πεναλτι μονο χειροτερα θα εκανε τα πραγματα για την AEK, το σκληρο παιχνιδι των παικτων της οποίας εμεινε εν πολλοίς ατιμωρητο...
Δικαιολογιες παντα θα βρισκονται, δε νομιζω ομως οτι αυτην την ΑΕΚ τη συμφερει αυτη η στρατηγικη (γι' αυτο και εξυπνα ο Ντεμης απεφυγε να μπλεχτει και αφησε τον ρολο αυτον στις φυλλαδες που κατευθυνουν τον κοσμακη) -
Και 100-0 να νικούσε ο Ολυμπιακός και ακόμη 100 ευκαιρίες να είχε, η διαιτησία οφείλει να είναι 50-50.
Θα μου πεις 'ρε Βασίλη, σας βάλαμε 3 γκολ, χάσαμε ακόμη 6-7 ευκαιρίες, παίζαμε χαλαρά στο 2ο ημίχρονο κλπ κλπ, και εσύ διαμαρτύρεσαι και άντε στην καλύτερη περίπτωση να έβαζε το μάξιμουμ 2 γκολ η ΑΕΚ, τίποτα δεν θα άλλαζε', όχι δεν θα το δεκτώ. Γιατί να μην βάλει κανένα γκολ η ΑΕΚ? Γιατί να μην διεκδικήσει λίγο περισσότερο ευκαιρίες? Έστω και αν το αποτέλεσμα δεν θα αλλάζε?
Θα μου πεις 'πολλά θές...'. Εντάξει τότε, να το χαίρεστε το @#$%*&^$4& το πρωτάθλημα σας, με κρασιά, παράγκες, dvd κλπ. Ρεζιλίκια... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Βαγγέλη συγγνώμη, δεν ξέρω τι χολυγουντιανές γωνίες είχαν τα πλάνα που επέλεγε ο σκηνοθέτης του Alpha, αλλά το σύνθημα που δόνησε το Καραϊσκάκη την περισσότερη ώρα ήταν το 'ένα μ&*()_%*λο είσαστε' με τον κόσμο ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ με το χάλι της ΑΕΚ. Όταν λέμε ανύπαρκτοι, εννοούμε ανύπαρκτοι. Κάνανε 3 ευκαιρίες; Χαίρω πολύ κι ο Ολυμπιακός έκανε 7 ας πούμε! Για το πέναλτυ (το οποίο δεν το κατάλαβα πότε έγινε και παίζει πολλή κουβέντα για το αν ήταν ή όχι) και το τι θα γινόταν αν το σφύραγε κλπ κλπ έχω να πω πως ευτυχώς που δεν το σφύριξε γιατί θα χτύπαγε high score το κοντέρ στο τέλος, με 5-6 θα φεύγατε. Δες μόνο τι έγινε με τους άλλους και θα καταλάβεις.
Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά δυναμικότητας και απόδοσης στο γήπεδο μεταξύ των δύο ομάδων, η διαφορά κλάσης μεταξύ των παικτών, δεν θα μπορούσε ποτέ να αφήσει την πιθανότητα να φύγει από κει μέσα ΑΥΤΗ η ΑΕΚ όχι απλά με ισοπαλία, αλλά ούτε και με αξιοπρεπή ήττα. Χαλαρά η πιο αδύναμη ομάδα και η ευκολότερη νίκη που είδα φέτος στο Καραϊσκάκη.Οπα ρε Μανο,εξηγησε μου πως μια ομαδα ανυπαρκτη(η ευκολοτερη νικη που κανατε οπως λες) σας εκανε 4 τετ α τετ(που για λογους ανικανοτητας κυριως,η ατυχιας κατα δευτερον τα εχασε) ειχε 1 δοκαρι,εχει να παραπονιεται για 1 πεναλτυ(αληθεια αν το ειχατε εσεις σαν φαση θα λεγατε πως δεν ηταν??? ) και για αρκετες αλλες φασεις(ή μηπως δεν ηταν φαουλ του Ανατολακη στον Λυμπε?ή μηπως δεν ηταν φραγμα του Γεωργατου που τον ειχε κανει γιογιο ο Λακης? )
Τι να λεμε τωρα...
Κ φιλε Asimov ο Ντεμης καλα εκανε κ εκανε αυτες τις δηλωσεις με το καρφακι που πεταξε καποια στιγμη-το οποιο αμφιβαλω αν το καταλαβε κανεις...Αλλα ο Ντεμης ποτε του δεν εχει μιλησει για διαιτησια οσο ειναι προεδρος(γιατι οταν ηταν παικτης ηταν διαφορετικη η προσεγγιση του αυτη) και ουτε κ θα το κανει...
Κ για να τελειωσω....Καλυτερος ο Ολυμπιακος ναι,αλλα...........
Παραθετω κ το αρθρο του Χελακη:
Μια πολυδουλεμένη ομάδα, «φορτωμένη» συστήματα και τακτικές, με απόλυτη αγωνιστική πειθαρχία, χάνει από μια ομάδα «φορτωμένη» με το ταλέντο των υπέργηρων παικτών της, που παίζουν για να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους και το βαρύ όνομά τους.
Όσα έγιναν στο μέγα ντέρμπι της Κυριακής συνθέτουν κατά τη γνώμη μου το πιο χορταστικό παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος. Το ταλαιπωρημένο εν Ελλάδι άθλημα διαφημίστηκε κατά τον καλύτερο τρόπο.
Τρία γκολ, δύο δοκάρια, περίτεχνες ενέργειες, μία αποβολή, χαμένες ευκαιρίες, πέναλτι που ήταν και δεν δόθηκε και ένας σούπερ παίκτης είναι η εντυπωσιακή αποτίμηση του ματς που έκρινε τον τίτλο υπέρ του Ολυμπιακού.
Πρωταγωνιστής ο Ριβάλντο, τραγική φιγούρα ο Φερνάντο Σάντος. Αφήνουμε κατά μέρος τον πρώτο και πάμε στον δεύτερο. Ο πραγματιστής τεχνικός είχε υπόψη του ότι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικά ανώτερος εξαιτίας της κλάσης ορισμένων ποδοσφαιριστών του. Ορθά εκτίμησε πως δεν υπήρχε λόγος να διεκδικηθεί από την ομάδα του η πρωτοβουλία των κινήσεων του παιχνιδιού και θέλησε να χτυπήσει το αργοκίνητο κέντρο άμυνας του πρωταθλητή, φέρνοντας τον Λάκη προς τα εκεί. Το γρήγορο γκολ του Οκκά (θαυμάσια σέντρα του Γεωργάτου, εξαιρετική κεφαλιά) έστειλε τα σχέδιά του περίπατο. Πολλά πράγματα μπορεί να επινοήσει ένας προπονητής. Να μπει μέσα στο κεφάλι του παίκτη του είναι αδύνατον. Ο Βασίλης Λάκης έκανε πάρτι με τον Γεωργάτο, αλλά μόλις έφτανε απέναντι στον Νικοπολίδη, έχανε τον μπούσουλα. Ο Σάντος είδε την ομάδα του να κάνει ευκαιρίες και διαπίστωσε (πάλι) ότι ο Λάκης είναι μόνο για να τις χάνει. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Η ΑΕΚ δεν πήγε στο γήπεδο για να αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Να του κλέψει το ματς πήγε. Θα μπορούσε να το καταφέρει, αν ο Λάκης είχε ψυχραιμία και αν ο Τσίκινης της έδινε πέναλτι, όταν ο Ανατολάκης σταμάτησε με τα χέρια του την κεφαλιά-πάσα του Λυμπερόπουλου. Πέναλτι καραμπινάτο στο 1-0. Η ΑΕΚ έπεσε μαχόμενη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στα ενενήντα λεπτά του παιχνιδιού επιβεβαιώσαμε όσα γνωρίζαμε. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και φυσικά κάθε άλλης στην Ελλάδα.
Η στατιστική από μόνη της το φανερώνει. Ο Σάντος, που το ήξερε, έστησε ένα καλό ποδοσφαιρικό αντάρτικο και ατύχησε στις καθοριστικές λεπτομέρειες. Ο Σόλιντ, που επίσης το ήξερε, έβαλε στο γήπεδο τους καλύτερους που διαθέτει και που τυχαίνει να είναι οι καλύτεροι γενικά.
Είκοσι λεπτά πριν από το τέλος έκανε τη συνηθισμένη αλλαγή που στην προκειμένη περίπτωση ήταν μια ποδοσφαιρική κουταμάρα. Ο καλύτερος επιθετικός Γιάννης Οκκάς άφησε τη θέση του στον αναιμικό Μπαμπαγκίντα.
Η κριτική στον Νορβηγό σταματάει εδώ. Τι να πεις, όταν έχει πάρει όλα τα ντέρμπι κι έχει καθαρίσει τον τίτλο δέκα αγωνιστικές πριν από το τέλος. Καλύτερα είναι να γράψεις για τον σούπερ Ριβάλντο. Πώς, διάολο, σπρίνταρε μέχρι το ενενήντα; Το μόνο για το οποίο αξίζει να αναρωτηθείς. Για τα δύο γκολ που πέτυχε, τίποτα παραπάνω από τα όσα κάνει χρόνια τώρα και τον έκαναν αυτό που είναι. Έπειτα από τόσα χρόνια να σπριντάρει αφήνοντας πίσω νεότερους αντιπάλους, είναι το αξιοσημείωτο. Να προστεθεί ότι ο χαμένος Κωνσταντίνου πρεσάρει, κλέβει και πασάρει α λα Τουρέ. Μπράβο του. Μια πολυδουλεμένη ομάδα, «φορτωμένη» συστήματα και τακτικές, με απόλυτη αγωνιστική πειθαρχία χάνει από μια ομάδα «φορτωμένη» με το ταλέντο των υπέργηρων παικτών της, που παίζουν για να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους και το βαρύ όνομά τους.
Αν το ποδόσφαιρο γίνει σκάκι, ο Σάντος θα ονομαστεί σύγχρονος Κασπάροφ, αλλά στις κερκίδες θα συγκεντρώνονται ελάχιστοι διανοητές με φουλάρια στον λαιμό και γυαλιά μυωπίας...
τωρα το που ειδατε εσεις το m@!#$@#$λο δεν μπορω να καταλαβω....
-
κανεις δεν αμφιβαλλει οτι ο σαντος ειχε σχεδια και οτι η αεκ ειναι δουλεμενη ομαδα..
ακομα και στο ελληνικο ποδοσφαιρο, δεν καθεσαι κατα τυχη στην κορυφη και αυτα με τις πολλες διαιτησιες που καθοριζουνε τα παντα -αμα μιλησουμε σοβαρα- πανε περιπατο..
το μονο προβλημα της αεκ ητανε οτι ειχανε και ο ολυμπιακος με τον σολιντ τα δικα τους σχεδια....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παραθετω κ το αρθρο του Χελακη:Μια πολυδουλεμένη ομάδα, «φορτωμένη» συστήματα και τακτικές, με απόλυτη αγωνιστική πειθαρχία, χάνει από μια ομάδα «φορτωμένη» με το ταλέντο των υπέργηρων παικτών της, που παίζουν για να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους και το βαρύ όνομά τους.
Εν ολίγοις, ομάδα ΜΟΝΟ με πολύ καλό προπονητή (Σάντος), ΔΕΝ μπορείς να φτιάξεις. Χρειάζεσαι και παίκτες!
Ο Σόλιντ δεν πάει πίσω πάντως. Με βάση το ταλέντο των παικτών του, έχει στήσει μια φουλ επιθετική ομάδα (4-3-3 με τον Τουρέ να έχει περισσότερο επιθετικό ρόλο από αμυντικό), η οποία ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα κινδυνέψει στην άμυνα. Παίζει όμως θεαματικό ποδόσφαιρο και βάζει γκολάκια. Αυτό εμένα, εφόσον συνοδεύεται με νίκες βέβαια, μου αρέσει ΠΟΛΥ.
Πιστεύω ότι αν τον αφήσουν/με να δουλέψει, αν αγοραστούν οι παίκτες που θα ζητήσει, ο Ολυμπιακός θα ανέβει επίπεδο του χρόνου. Είδωμεν.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το αυριο ειναι σημερα οποτε παμε παλιΠρωτος ειπα οτι ο Οσφπ επαιξε καλυτερα απο την ΑΕΚ....Πρωτος ειπα οτι δεν επικαλουμαι την διαιτησια για να δικαιολογησω την ηττα.Επαιξε καλυτερα ο γαυρος κ κερδισε....Ωστοσο επιτρεψτε μου να μιλαω για αυτη,γιατι για ακομα μια φορα μου εδωσε το δικαιωμα να το κανω....
Εχω την απαιτηση απο την διαιτησια να με παιζει 50-50...Οταν το κανει αυτο,τοτε θα βγω και θα μιλησω εγω πρωτος για ανωτεροτητα της μιας ομαδας εναντι στην αλλη.
Μετα λεει ο φιλος Asimov οτι δεν υπηρχε ΑΕΚ μεχρι το 80...Ε μεχρι το 80 η ΑΕΚ ειχε κανει 3 κλασσικες ευκαιριες,διαμαρτυρεται για ενα πεναλτυ(κ πολυ σωστα ΙΜΟ) και για αλλες 4 φασεις(3 με Λυμπε που του κανει φαουλ ο Ανατολακης εξω απο την μεγαλη περιοχη-και μια με το φραγμα του Γωργατου στον Λακη πανω στο πλαϊ της μεγαλης περιοχης) στις οποιες ο Τσικινης δεν σφυριξε απολυτως τιποτα.Και ολοι ξερουμε τι σημαινει στημενη φαση για την ΑΕΚ Επομενως δεν μπορει να ειναι ανυπαρκτη μια τετοια ομαδα που σου εκανε τοσες ευκαιριες...Ανικανη να το δεκτω και το ειπα αλλωστε(ανικανη εφοσον δεν μπορει να βαλει την πορνη στα δικτυα) αλλα ανυπαρκτη no no no.
Αυτα κ παμε για αλλα...Αν περασουμε τη νικη Βολου στο κυπελο ,θα ανταμωσουμε ξανα στον τελικο...
Και επειδη το αυριο ειναι σημερα ξυπνησα και εγω και ειπα να βαλω τα πραγματα στην θεση τους.
Φιλε μου εχω την εντυπωση οτι βλεπεις φαντασματα.
1)Η διαιτησια δεν ηταν 50-50 αλλα 40-60 υπερ της ΑΕΚ.
Δεν υπαρχει κανενα φαουλ στον Λυμπε στο τελος διοτι χτυπαει την μπαλα ο Ανατολακης και φαινεται καθαρα. Δεν εδωσε ο Τσικινης πεναλτυ υπερ του Ολυμπιακου στην αρχη του παιχνιδιου, δεν εδωσε κοκκινη καρτα στον Τσιριλο, στον Εμερσον και στον Γεωργεα που επαιζε ξυλο. Εδω ακουσα το απιστευτο, οτι ο Τουρε εκανε θεατρο. ΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕ. Εβγαλε μαχαιρακι και εκοψε την καλτσα και μετα εκοψε και το ποδι του για να τρεξει αιμα και να φανει πειστικος στις μπασκετο-ποδοσφαιρο-φατσες bagus, GTI_ kai traveller. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.
Το φραγμα το ειδες μονο εσυ. Ουτε ο ιδιος ο Λακης δεν διαμαρτυρηθηκε.2)Ανυπαρκτη ειναι η Αεκ διοτι μεχρι την αποβολη δεν ειχε κανει φαση. Φαση θεωρω κατι που παει προς το τερμα. Ο Λακης δεν καταφερε να σουταρει. Ο Ολυμπιακος επαιζε την Αεκ σαν την γατα με το ποντικι. Απο την μια υπηρχε μια ομαδα που κατεβηκε για να παιξει μπαλα και να δημιουργησει ευκαιριες και απο την αλλη η Αεκ που κατεβηκε για να παιξει με 10 παικτες πισω και με κλωτσιες.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]