-
Ο Τουρέ δεν έκανε θέατρο αλλά αυτός έκανε το τάκλιν!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Τουρέ δεν έκανε θέατρο αλλά αυτός έκανε το τάκλιν!Στην μπαλα. Ο Εμερσον τον πατησε με τις ταπες και το εκανε επιτηδες
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Στην μπαλα. Ο Εμερσον τον πατησε με τις ταπες και το εκανε επιτηδες
Αυτό μόνο εσυ το είδες.
Ο Εμερσον πηδάει πάνω από μπάλα και παίκτη. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Τουρέ δεν έκανε θέατρο αλλά αυτός έκανε το τάκλιν![dikigoros tou diavoloy]
Άλλα λέγαμε μετά τον αγώνα...
[/dikigoros tou diavoloy]
-
Στην μπαλα. Ο Εμερσον τον πατησε με τις ταπες και το εκανε επιτηδες
Να προσέχουμε και τι λέμε! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν το έκανε επίτηδες!
-
ε, οκ.. ο εμερσον (ο καλυτερος της αεκ την κυριακη)
γενικα επαιζε αρκετα 'δυναμικα' και σκληρα.τωρα ο τουρε, ειδικα με την καριερα που οραματιζεται στους καλυτερους συλλογους στον κοσμο,
δεν θα πρεπει να μασαει (οπως και δεν μασησε) απο τετοιες ενεργειες.. ή καλυτερα, απο τετοια συμβαντα.. -
Μάλιστα!
Καταφέρα(μ)ε πάλι, με το πες πες και με το 'ρίχνε' συνέχεια κάτι θα μείνει, να ακούμε για άλλη μια φορά για διαιτησίες και μη καθαρά πρωταθλήματα.
Πότε; Πού;Μα σε ένα πρωτάθλημα που η διαφορά των ομάδων είναι τόσο τεράστια όσο σχεδόν ποτέ. Και πού θα καταλήξουμε;
Στο να έρθει σε 5 χρόνια ο κάθε πικραμένος οπαδός και να μας λεει αυτά που λεει τώρα. Τι δηλαδή; Ότι όλα τα πρωταθλήματα από το 97 μέχρι το 2003 ήταν άδικα. Ε, τότε θα μας λεει ότι όλα τα πρωταθλήματα από το 97 μέχρι και το 2006 ήταν άδικα.
[Γαβριηλ mode on]
Δε φαντάζεστε πόσο γελoίο ακούγεται αυτό.
[/Γαβριηλ mode off] -
Είμαι σκόντα Ξάνθης (sic) από τότε που ο Τζάτζος και ο Γεωργούσης ήταν κοντά γείτονες.
Μας έχω σιχαθεί όμως λίγο. Κάνανε διάσημα τα Πηγάδια, πφφφφφ
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οπα ρε Μανο,εξηγησε μου πως μια ομαδα ανυπαρκτη(η ευκολοτερη νικη που κανατε οπως λες) σας εκανε 4 τετ α τετ(που για λογους ανικανοτητας κυριως,η ατυχιας κατα δευτερον τα εχασε) ειχε 1 δοκαρι,εχει να παραπονιεται για 1 πεναλτυ(αληθεια αν το ειχατε εσεις σαν φαση θα λεγατε πως δεν ηταν??? ) και για αρκετες αλλες φασεις(ή μηπως δεν ηταν φαουλ του Ανατολακη στον Λυμπε?ή μηπως δεν ηταν φραγμα του Γεωργατου που τον ειχε κανει γιογιο ο Λακης? )Αφού δεν απάντησε ο μάνος θα σου απαντήσω εγώ.Η λέξη 'ανύπαρκτη' έχει την εξής έννοια:Μέχρι το 80' ο Ολυμπιακός γάζωνε την ΑΕΚ,η οποία φυσικό είναι εφόσον σε όλο το παιχνίδι κρύβεται ουσιαστικά πίσω από το κέντρο,να κάνει κάποιες αντεπιθέσεις όπως αυτές με το δοκάρι και την απόκρουση,τα σουτ του λάκη κλπ.Επίσης ή σου ξεφεύγει ή αγνοείς κάτι: Σαν φάση δε λογίζεται ούτε το πιθανό πέναλτυ του ανατολάκη,ούτε το φάουλ του στον Λυμπε,ούτε το φράγμα του Γεωργάτου ούτε...η αγκωνιά του στολτίδη...!!Σαν φάση μετράει,όπως είπε και ο κόκκινος στρατός,τα σουτ οι κεφαλιές,οι προβολές κλπ με κατεύθυνση προς το τέρμα.Δηλαδή shots on target αν έχεις παίξει λιγο PRO ή FIFA !!!!
Κ φιλε Asimov ο Ντεμης καλα εκανε κ εκανε αυτες τις δηλωσεις με το καρφακι που πεταξε καποια στιγμη-το οποιο αμφιβαλω αν το καταλαβε κανεις...
Το είπα σε προηγούμενο ποστ.Και δε μου άρεσε καθόλου αυτή η δήλωση γιατόι δείχνει ότι είναι ακόμα μικρός για πρόεδρος και κάνει μόνο για εφέ το παληκάρι και για να πετάει γαρδένιες στην Βανδή.Για ποιό λόγο ρε μάγκα Ντέμη επικαλείσαι τη διαιτησία πάλι;;; Αν έχεις @@ πες ότι σε όλο το πρωτάθλημα ήσουν καλύτερος από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ...Αντε.
Τέλος όσον αφορά αυτό για τα σουτ της ΑΕΚ στο δοκάρι ή τα σουτ του Λάκη που λετε ότι ήταν ανικανότητα ή ατυχία....Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....!!!! Όση τύχη είχατε μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές να είστε σίγουροι ότι άλλη τόση ΔΕΝ θα έχετε μέχρι το τέλος...Γιατί....μπάλα είναι και γυρίζει!!!!!!!
-
μας διελυσε η αελ..ερχεται ο ντουμι ..ολα καλα στο βορειο μετωπο!
-
Αντε να δουμε λιγο μπαλα απο σημερα στο CL, και αφηστε το Ελληνικο πρωταθλημα να επιβιωνει ο μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους
-
ελπιζω τα παντσερ να λιωσουν τους μισητους ροσονερι..αν και οι βρωμυλοι ρωμυλοι εχουν παραδοση καλων εμφανισεων!
σημερα περναει η λιβερπουλ απο τη πορτογαλια και η μεγαλη κυρια απο τη γερμανια!
-
Το αυριο ειναι σημερα οποτε παμε παλι
Πρωτος ειπα οτι ο Οσφπ επαιξε καλυτερα απο την ΑΕΚ....Πρωτος ειπα οτι δεν επικαλουμαι την διαιτησια για να δικαιολογησω την ηττα.Επαιξε καλυτερα ο γαυρος κ κερδισε....Ωστοσο επιτρεψτε μου να μιλαω για αυτη,γιατι για ακομα μια φορα μου εδωσε το δικαιωμα να το κανω....
Εχω την απαιτηση απο την διαιτησια να με παιζει 50-50...Οταν το κανει αυτο,τοτε θα βγω και θα μιλησω εγω πρωτος για ανωτεροτητα της μιας ομαδας εναντι στην αλλη.
Μετα λεει ο φιλος Asimov οτι δεν υπηρχε ΑΕΚ μεχρι το 80...Ε μεχρι το 80 η ΑΕΚ ειχε κανει 3 κλασσικες ευκαιριες,διαμαρτυρεται για ενα πεναλτυ(κ πολυ σωστα ΙΜΟ) και για αλλες 4 φασεις(3 με Λυμπε που του κανει φαουλ ο Ανατολακης εξω απο την μεγαλη περιοχη-και μια με το φραγμα του Γωργατου στον Λακη πανω στο πλαϊ της μεγαλης περιοχης) στις οποιες ο Τσικινης δεν σφυριξε απολυτως τιποτα.Και ολοι ξερουμε τι σημαινει στημενη φαση για την ΑΕΚ Επομενως δεν μπορει να ειναι ανυπαρκτη μια τετοια ομαδα που σου εκανε τοσες ευκαιριες...Ανικανη να το δεκτω και το ειπα αλλωστε(ανικανη εφοσον δεν μπορει να βαλει την πορνη στα δικτυα) αλλα ανυπαρκτη no no no.
Αυτα κ παμε για αλλα...Αν περασουμε τη νικη Βολου στο κυπελο ,θα ανταμωσουμε ξανα στον τελικο...
Και επειδη το αυριο ειναι σημερα ξυπνησα και εγω και ειπα να βαλω τα πραγματα στην θεση τους.
Φιλε μου εχω την εντυπωση οτι βλεπεις φαντασματα.
1)Η διαιτησια δεν ηταν 50-50 αλλα 40-60 υπερ της ΑΕΚ.
Δεν υπαρχει κανενα φαουλ στον Λυμπε στο τελος διοτι χτυπαει την μπαλα ο Ανατολακης και φαινεται καθαρα. Δεν εδωσε ο Τσικινης πεναλτυ υπερ του Ολυμπιακου στην αρχη του παιχνιδιου, δεν εδωσε κοκκινη καρτα στον Τσιριλο, στον Εμερσον και στον Γεωργεα που επαιζε ξυλο. Εδω ακουσα το απιστευτο, οτι ο Τουρε εκανε θεατρο. ΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕ. Εβγαλε μαχαιρακι και εκοψε την καλτσα και μετα εκοψε και το ποδι του για να τρεξει αιμα και να φανει πειστικος στις μπασκετο-ποδοσφαιρο-φατσες bagus, GTI_ kai traveller. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.
Το φραγμα το ειδες μονο εσυ. Ουτε ο ιδιος ο Λακης δεν διαμαρτυρηθηκε.2)Ανυπαρκτη ειναι η Αεκ διοτι μεχρι την αποβολη δεν ειχε κανει φαση. Φαση θεωρω κατι που παει προς το τερμα. Ο Λακης δεν καταφερε να σουταρει. Ο Ολυμπιακος επαιζε την Αεκ σαν την γατα με το ποντικι. Απο την μια υπηρχε μια ομαδα που κατεβηκε για να παιξει μπαλα και να δημιουργησει ευκαιριες και απο την αλλη η Αεκ που κατεβηκε για να παιξει με 10 παικτες πισω και με κλωτσιες.
Φιλε μου ευχαριστουμε που μας ξυπνησες απο τον υπνο του δικαιου(κ αδικου πολλες φορες)
Επι της ουσιας σου εχω απαντησει 2 σελιδες πριν.....
Φιλτατε Bagus
1)O Γεωργεας κανει πεναλτυ στον οκκα και το ειπε και ο Βουτσαρας. Ο Βαρουχας ειπε οτι τον τραβαει απο τον ωμο αλλα δεν ειναι πεναλτυ γιατι τον τραβαει λιγο. Κατι σαν το λιγο εγκυος. Φαινεται οτι ο Βαρουχας εχει ωμο-μετρο και φανελο-μετρο. ΕΛΕΟΣ
2)Ο Εμερσον βρηκε την μπαλα αλλα με τις ταπες παταει μετα τον Τουρε και γι'αυτο σκιστηκε η καλτσα και του ματωσε το ποδι
3)Οι παικτες του Ολυμπιακου δεν επεφταν ,αλλα οι παικτες της Αεκ επαιζαν σαν τσεκουρια.
4)Η Αεκ επαιξε καπως καλυτερα ,μετα την αποβολη του Στολτιδη
5)Στο πρωτο ημιχρονο το σκορ επρεπε να ηταν 5-0. (Κεφαλια Τουρε απο το 1 μετρο, Σουτ Τουρε στο δοκαρι και στην επαναφορα χανει τετ-α-τετ ο Ριβαλντο, 2 σουτ του Τζολε περνανε ξυστα,ο Οκκας στο τελος κανει αδυναμο σουτ κ.τ.λ )
6)Απορω πως βγαινεις και μιλας μετα απο τετοιο ποδοσφαιρικο διασυρμο. Δεν μιλαω για το σκορ. Μιλαω σαν διαφορα ποιοτητας. Απο την μια οι ριβαλντο-τζολε-τουρε να αλλαζουν την μπαλα αστραπιαια και απο την αλλη να βλεπεις τον Κοντη τον Γεωργεα,τον Κατσουρανη και τον Αλεξοπουλο να εχουν χασει τα αυγα και τα καλαθια και να κουτουλανε.
7)Ευτυχως που υπαρχει και το κυπελλο για να ξαναγελασουμε . Αν και δεν το βλεπω να περνατε την Νικη Βολου.Εχεις δικιο......
- Ο Γεωργεας κανει οχι ενα αλλα 2 πεναλτυ στον Οκκα...Επρεπε να το σφυριξει κ μετα απο το 1ο χτυπημα να βαραγαν κ 2ο...Κατι σαν το μπασκετ δηλαδη.
- Κοκκινη επρεπε να φαει ο αληταρας ο Εμερσον που τολμησε κ βρηκε την μπαλα κ εσκισε την καλτσα του Τουρε
3)Τα ιδια κ εδω...Επρεπε να εχει δωσει στο 3ο λεπτο κοκκινη στο Γεωργεα επειδη εκοψε τον Οκκα κανονικα,στο 6ο κοκκινη στον Κοντη που αγριοκοιταξε τον Γεωργατο,στο 12ο κοκκινη στον Τσιριλο που εριξε βυζιά στον Ριβαλντο,στο 60ο κοκκινη στον Λυμπε που τολμησε και εριξε με κεφαλια την μπαλα στο απλωμενο χερι του Ανατολακη(του καθαροτερου αμυντικου που γνωρισε το Ελ Ποδ-σαν το ΕλΒεν κατι) στο 60+ κοκκινη στον Λακη που ειχε την απαιτηση να περασει απο το φραγμα του Γεωργατου στο πλαϊ της μεγαλης περιοχης......
Α ξεχασα και την κοκκινη στον Σορεντινο που τολμησε κ επεσε κατω ενω εσκασε η γουρουνα διπλα του........
4)Ε οχι και καλυτερη η ΑΕΚ μετα την αδικη αποβολη του ηρωα Στολτιδη...Φτου κακα...
5) Το σκορ αδικει τον Ολυμπιακο...Επρεπε να ειναι με εναν μετριο απολογισμο τουλαχιστον 23-0 ΤΣΕ ΒΆΛΕ...- Για ολους εχει ο θεος...
Ωραια περναμε...
Αντε καληνυχτα τωρα....
-
Eίναι τελικά το Τσέλσι-Μπάρτσα, ο αγώνας της χρονιάς?
-
παιζει η τσελσι...αρα οχι!
-
Εγω πιστευω οτι οποια ομαδα απο τις 2 περασει,θα κατακτησει το τροπαιο..
Η Τσελσκι δηλαδη
-
Θα περάσει η Barca άνετα, έχει κάτι χρωστούμενα από πέρσι. Δεν το χάνει η οδοντοστοιχία το CL φέτος.
-
Βarca και εγώ. Άσε που κάποια ποδοσφαιρικά ανώτερη ομάδα πρέπει επιτέλους να κλείσει το στόμα του υπερόπτη Μουρίνιο που μπορεί σαν προπονητής να είναι καλός αλλά κατά πως φαίνεται σαν άνθρωπος είναι .
άντε γιατί παραγίναν ' Άρειοι ' μερικοί , μερικοί -
Ναι καλά. Η Τσελσάρα θα το πάρει το ματσάκι.. εδώ θα μαστε για την σχετική καζούρα μετά το τέλος του αγώνα..
-
Ο Παο ποτε δεν εχει παιξει μπαλα και στην Ευρωπη παλια αν περναγε στους 4 η στους 8 το εκανε παιζοντας κατενατσιο και με την διαιτησια.Α, ώστε έτσι εξηγείται λοιπον γιατί ο βάζελος έχει πάει δυο φορές στους 4 κι άλλες τόσες στους 8 κι άλλη μια στον τελικό. Επειδή έπαιζε κατενάτσιο και σπρωχνόταν από τους (ξένους) διαιτητές. Έτσι προφανώς εξηγείται και γιατί ΔΕΝ έχει πάει ο γαβρος, επειδή έπαιζε μπαλάρα κόντρα στους (ξένους επίσης) διαιτητές
Φυσικα αυτα που σου λεω δεν σημαινουν τιποτα για σενα. Για σενα η ομαδα ειναι μονο αριθμοι και για να ικανοποιεις τον εγωισμο σου.
Για πεσμου ποτε ειδες αντιστοιχες ενεργειες με του Τουρε και του Ριβαλντο?Μάλιστα! Μιας και είσαι τόσο γνώστης της μπάλας ρε Ρεντ, και δεν βλέπεις μονάχα τα νούμερα, δεν ρωτάς κι αυτόν τον άσχετο τον Φέργκιουσον τι στην οργή είδε και δήλωσε μετά την 3άρα που μας έριξε στο Ολν Τράφορντ ότι ο ΠΑΟ είναι η μοναδική ομάδα που ήρθε στο γήπεδό μας για να παίξει μπάλα (την ίδια χρονιά που ρώταγε ποιος είναι ο Σεϊταρίδης)!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]