-
Γιατι εγω πιστευω οτι η ΑΕΚ δεν ειναι και ΤΟΣΟ τυχερη???
-
Γιατί είπε κάποιος ότι είναι ισχυρή; Αυτή τη στιγμή,δυστυχώς,δεν είναι ισχυρή σε κανέναν τομέα.
-
Η ΑΕΚ χαλαρά περνάει.Με δυο νίκες κιόλας. Και μετά ταμείο όλοι με τρελλα απανωτά Χ...!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Η ΑΕΚ χαλαρά περνάει.Με δυο νίκες κιόλας. Και μετά ταμείο όλοι με τρελλα απανωτά Χ...!Ρε balo, πώς είδες σήμερα την ομαδάρα σου ;;;
Φέτος βλέπω να το πέρνουμε και με τους νέους το πρωτάθλημα !!!!! -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Ρε balo, πώς είδες σήμερα την ομαδάρα σου ;;;
**Φέτος βλέπω να το πέρνουμε και με τους νέους το πρωτάθλημα !!!!! **:)Να σε διορθώσω..:Mε την τρίτη εντεκάδα εννοείς...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
**Φέτος βλέπω να το πέρνουμε και με τους νέους το πρωτάθλημα !!!!! **:)Να σε διορθώσω..:Mε την τρίτη εντεκάδα εννοείς...
Και με τους νέους, και με την τρίτη ενδεκάδα, και με όποιους θές !!!!!!
-
sportime.gr
''Η μπάλα για τους πράσινους είναι σαν το ποδήλατο: Δεν ξεχνιέται, αλλά δεν μαθαίνεται κιόλαςΟ χρόνος, λένε, είναι ο καλύτερος γιατρός. Πράγματι. Στο πέρασμά του ξεχνιούνται στεναχώριες, πίκρες, δίνονται νέα κίνητρα, αναπτύσσεται μια αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα που έρχεται. Για τον Παναθηναϊκό όμως, ισχύει μια άλλη ρήση του θυμόσοφου λαού. Ότι η μπάλα είναι σαν το ποδήλατο. Δεν ξεχνιέται. Αλλά ούτε και μαθαίνεται. Αν δεν ξέρει, δεν γίνεται να μάθεις στα 20, στα 25, στα 30. Ένα φιλικό δε μπορεί να αποτελεί κριτήριο για ασφαλή συμπεράσματα. Η έλλειψη αυτοματισμών και ταχύτητας, η απουσία φρεσκάδας και συνοχής δεν είναι πρόβλημα σε ένα φιλικό. Πολύ απλά, γιατί δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.
Το συμπέρασμα που προέκυψε το κατέδειξε με μοναδική μαεστρία ο σκηνοθέτης του αγώνα. «Προπονητής: Αλμπέρτο Μαλεζάνι», έγραφε η κάρτα δείχνοντας τον Μπάκε. Δεν έκαναν λάθος. Όλοι οι προπονητές το ίδιο θα ήταν για αυτόν τον Παναθηναϊκό. Ο Μαλεζάνι, ο Μπάκε, αλλά και ο Καπέλο θα είχαν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
Ποια ομάδα μπορεί να βρει αυτοματισμούς όταν οι μονάδες της δε μπορούν να κοντρολάρουν μια δύσκολη μπαλιά, να αλλάξουν τη μπάλα στα πέντε μέτρα, να κάνουν προωθητικό κοντρόλ, να αμυνθούν σε φάσεις ένας εναντίον ενός; Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν την προσθήκη μίνιμουμ πέντε πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Πήρε δύο (Ρομέρο, Άντονσον) που θα κριθούν με ασφάλεια σε 2-3 μήνες. (Καν)ένας Σαβιόλα δε μπορεί να φέρει την άνοιξη. Οι πράσινοι χρειάζονται παίκτες πρώτης γραμμής και θα έπρεπε να πορευτεί με τη λογική του Ομπράντοβιτς: «Φέρτε μου παικταράδες και δε με νοιάζει σε ποια θέση θα παίζουν. Αυτό θα το κανονίσω εγώ».
Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο για έναν λόγο: Είτε διότι ο Τζίγκερ και ο περίγυρός του πιστεύει ότι η κριτική που ασκείται είναι κακόπιστη, είτε διότι δεν θέλει να βάλει πολλά χρήματα, είτε επειδή πιστεύει στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Ο Παναθηναϊκός δεν ενισχύθηκε και κινδυνεύει πριν καν ξεκινήσει η χρονιά να πετάξει άλλη μια χρονιά στα σκουπίδια. Μια Σαουθάμπτον τον είχε στριμώξει στα σκοινιά. Τα αβίαστα λάθη σε όλες τις γραμμές δεν είναι αποτέλεσμα πιασίματος από την προετοιμασία. Είναι συνέπεια της απουσίας ποιότητας.
Στα 270 λεπτά των τριών φιλικών αγώνων που έδειξε η τηλεόραση το συμπέρασμα ήταν ίδιο: Ο Παναθηναϊκός φτάνει στον προορισμό του, δηλαδή στο τέρμα, πιο σπάνια κι από τα πλοία των γραμμών του Αιγαίου. Η ευθύνη του Μπάκε (θα) είναι μόνο μία. Αν αποδεχθεί τη μοίρα του και σαν άλλος Μαλεζάνι προσφέρει ασπίδα προστασίας στη διοίκηση, μιλώντας για μια ομάδα με μέλλον, με προοπτική, με ποιότητα, όπως είχε πει στην πρώτη συνέντευξή του, τότε απλά θα σκάβει μόνος τον δικό του προπονητικό λάκκο. Αν ο Βαρδινογιάννης θέλει να δει κατάματα την αλήθεια έχει χρόνο να τη διορθώσει. Αν όχι, του χρόνου, ίδια μέρα θα αναρωτιέται στο φιλικό με την «Σαουθάμπτον» τι δεν πήγε καλά…''
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Και με τους νέους, και με την τρίτη ενδεκάδα, και με όποιους θές !!!!!!
Σεμναααααααά. Παρακαλώ να μένουμε προσγειωμένοι
-
Τι να πεις περυσι ο Παο νικουσε στα φιλικα και πηγε και ξευτιλιστηκε ...
Ο Γαβρος τα ιδια.....
Δηλαδη απο τα φιλικα δεν ειναι με τιποτα να βγαζεις συμπερασματα....Θ δουμε σε λιγες εβδομαδες τι θα παιχτει.
Καλη επιτυχια στην ΑΕΚ ελπιζω να περασει πραγματικα -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σεμναααααααά. Παρακαλώ να μένουμε προσγειωμένοι
Δεν ειπώθηκε κάτι άσεμνο...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τι να πεις περυσι ο Παο νικουσε στα φιλικα και πηγε και ξευτιλιστηκε ...
Ο Γαβρος τα ιδια.....
Δηλαδη απο τα φιλικα δεν ειναι με τιποτα να βγαζεις συμπερασματα....Θ δουμε σε λιγες εβδομαδες τι θα παιχτει.
Καλη επιτυχια στην ΑΕΚ ελπιζω να περασει πραγματικαΕγω προσωπικα παρακολουθω αρκετα χρονια τον Ολυμπιακο στις προετοιμασιες. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. Δεν αναφερομαι μονο στις 5αρες που ριχνει αλλα κυριως στην μπαλα που παιζει. Τετοια μπαλα δεν εχει ξαναπαιξει. Ακομα και περυσι που νικησε την Βαλενθια 1-3 τετοιο προσωπο δεν ειχε δειξει. Ειχε κενα στην αμυνα και το 1-3 ηταν πλασματικο σκορ. Φετος παιζει μπαλαρα και ειναι ασταματητος.
-
red_army7
κράτα πισινή...για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Μην ενθουσιάζεσαι. Στο CL θα φανεί το επίπεδο της προετοιμασίας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
red_army7κράτα πισινή...για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Μην ενθουσιάζεσαι. Στο CL θα φανεί το επίπεδο της προετοιμασίας.
Σιγα μην αγχωθω κιολας. Η ομαδα παιζει μπαλαρα και εγω το ευχαριστιεμαι. Να κανεις το ιδιο και εσυ. Οι αλλοι δεν προκειται να παιξουν καλη μπαλα ουτε σε φιλικο με την Ηλεκτροπουτερε
-
red_army7
γιατί ποιός έχει άγχος? Εγώ? Νoway για ξένο μαγαζί (ανώνυμη εταιρεία δεν είναι?) δεν αγχώνομαι φίλε μου.
-
Ναι οντως απ οτι δειχνουν τα φιλικα της ομαδας μου φετος παλι στο ρελαντι θα το παρουμε αν και πιστευω οτι τα φιλικα δεν δειχνουν τπτ μιας και ο καθε προπονητης δοκιμαζει και βγαζει συμπερασματα μονο για τον εαυτο του και το αποτελεσμα ειναι πλασματικο. Παντως μετα το Μουντιαλ δεν πολυπαρακολουθω τι γινεται με τις ελληνικες ομαδες, πολυ πισω ολα δεν ξερω πολυ φτωχα...
-
007
Ναι βρε James μου.. αλλά μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια..δηλαδή 'είναι ακόμα νωρίς'..'φιλικά είναι δε βγάζεις συμπέρασμα' κλπ κλπ.. Βλέπεις ότι η ομάδα ρολλάρει σωστά...παίζει καλή μπάλα.και όχι σε ένα αλλά σε όλα τα φιλικά...Δεν γίνεται λοιπόν κάθε χρόνο να αναμασάμε τα λόγια των δημοσιογράφων ότι είναι νωρίς και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα...Μερικά πράγματα όποιος βλέπει μπάλα καιρό τα καταλαβαίνει.Έτσι έγινε και πέρσυ με τον Τουρέ..Όταν έλεγα και εγώ και πολλοί άλλοι ότι είναι παιχταράς..όλοι αναμασούσαν τα λόγια του Derby και του Ferby.. Είναι νωρίς και @@ καπαμά..Καλά θα πάμε φέτος εκτός κι αν επαναπαυτούν και τα γράψουν όλα...Τότε θα ναι άξιοι της τύχης τους.
-
AΡχιζει
θα δουμε κ το σεζαρ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
AΡχιζειΤελείωσε..
'Άκρα του τάφου σιωπή στο φόρουμ βασιλεύει.Λαλεί γαβρί,τρώει γκολί κι ο ρεντ αρμης το ζηλεύει..'
απόσπασμα από το ποίημα του Διονύσιου Γάβρου,ελεύθεροι κι ωραίοι.
Μην μασάτε,το cl είναι δικό σας φέτος.
Παίζατε και χωρίς τον Μπουλούτ,μην το ξεχνάμε.Όλα καλά.Keep dreaming.
-
Τελείωσε αργά . . .
-
Α ρε Γιάννη.. Τουλάχιστον όπως άκουσα ότι γράφτηκε..πήραμε το cl στα φιλικά... Δεν το είδα το παιχνίδι αλλά...κι ο ΠΑΟ δεν παέι πίσω...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]