-
http://www.sport24.gr/ast/cov/un/untitl ... 0_30_b.jpg
'Καλή συνέχεια, Κύριε Κύρο'Γιαυτό δεν ήταν πέναλτυ...[/img]
-
Ο χρήστης TEMP έγραψε:
http://www.sport24.gr/ast/cov/un/untitled_2006_9_10_15_0_30_b.jpg
'Καλή συνέχεια, Κύριε Κύρο'Γιαυτό δεν ήταν πέναλτυ...[/img]
Η θέση του διαιτητή υπάρχει σε κάποιο pic?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η θέση του διαιτητή υπάρχει σε κάποιο pic?
-
Παναγιά μου ο εγκάθετος.. Να ανοίξεις ΙΕΚ ρε να τα κονομήσεις χοντρά.
-
-
Γιατί υπήρχε η θέση του Παπουτσέλη σε κάποια pic?
Oμως τον φάγανε.Για να δούμε θα γίνει το ίδιο και με τον Κύρο? -
**• 2. Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σου όνειρο;
**Να πάρω ένα πρωτάθλημα και αυτό θέλω να το πετύχω στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=57840
Μα τι πινουν πριν κοιμηθουν εκει περα;Μηπως φταιει το νερο;
-
Μόνο στον του θα το δεί
-
Aπορώ γιατί βάζετε φωτό και διάφορα που λένε για τον Βασάρα και το χτεσινό πέναλτυ; Αφού πάλι θα βγουν μερικοί και θα λένε 'δεν εχει δικαίωμα ο ΟΣΦΠ να μιλάει για διαιτησία'..
Πάντως ντάξει εγώ δίνω πολλές πιθανότητες στο Ρομέρο να σηκώσει την κούπα φέτος..
Ε ρε γλέντια..
-
To video του ματς του βαζελου να παει στην Αγγλια να δουμε ποιος σπρωχνει ποιον. Ετσι δεν δηλωσε ο Τζιγγερ?
Το πρωταθλημα τελειωσε το πηραμε και παλι φετος Για σενα μονο τραγουδαω Θρυλε ολε σε αγαπαω
Για ΑΕΚ...
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????????? ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ??????????
IMPORTANT
-
Βάλτε ΝΕΤ , έχει βαθυστόχαστη τεχνική ανάλυση από τον...
Αμανατίδη
-
Και εδώ η απόδειξη ότι ο Κόκαλης ελέγχει την διαιτησία.
Απο sport24.gr
Υψηλός βαθμός στον Βασσάρα
Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2006 13:36
Μπορεί η Ξάνθη να διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και κυρίως την φάση του πέναλτι, ωστόσο ο Κύρος Βασσάρας βαθμολογήθηκε με τον πιο υψηλό βαθμό από τον παρατηρητή και μαζί με τον Δαλούκα που 'σφύριξε' το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΟΦΗ ήταν οι κορυφαίοι διαιτητές στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο Θεσσαλονικέας ρέφερι που θα διευθύνει την Τρίτη την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Βέρντερ Βρέμης στο 'Στάνφορντ Μπριτζ' για το Τσάμπιονς Λιγκ όπως και Θεσσαλός βαθμολογήθηκαν με 9. -
μη νομιζεις οτι ειμαι κανας φανατιλας βαζελος αλλα ημουνα μεσα το σαββατο.καλα η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο ηταν για τα μπαζα ενω χαθηκαν ευκαιριες ευκολα.
ο βασσαρας σφυριξε ακριβως 50-50.στη φαση του πεναλντι εκανε ενα λαθος αλλα αυτο δεν επιρεαζει τη συνολικη παρουσια του γιατι ηταν πολυ δυσκολη φαση και ο βασσαρας ηταν απο πισω και δε μπορουσε να δει ευκολα.
ΥΓ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ο βασσαρας σφυριξε ακριβως 50-50.στη φαση του πεναλντι εκανε ενα λαθος αλλα αυτο δεν επιρεαζει τη συνολικη παρουσια του γιατι ηταν πολυ δυσκολη φαση και ο βασσαρας ηταν απο πισω και δε μπορουσε να δει ευκολα.
Τετοια λάθη ειναι που κρίνουν μερικές φορές πρωταθλήματα.. Δηλαδή..αν το προχτεσινό παιχνίδι ήταν 'τελικός πρωταθλήματος' θα είχε την ίδια βαρύτητα η απόφασή του; Φυσικά και όχι..Θα ηξερε ότι αν εδινε ενα πέναλτυ τέτοιο στο 80..κάπου κάποιος τρελός θα τον πετύχαινε στο δρόμο.. Αλλά ντξ..σου λέει τώρα:σε 3 αγωνιστικές,να καταντήσει ο βάζελος 6 βαθμούς πίσω απ το γάβρο σαν την Αεκ;;Δε λέει..
-
ρε λιγη σοβαροτητα. το ιδιο ειναι για την αξια του διαιτητη να δωσει ενα λαθος φαουλ, ενα λαθος πεναλντυ, ενα λαθος οφσαιντ,ενα λαθος πλαγιο ειναι το ιδιο. δε θελει περισσοτερη ικανοτητα να δεις ενα λαθος πεναλτυ απο ενα λαθος φαουλ.
δηλαδη θα επρεπε να παρει μεγαλυτερη βαθμολογια αν εδινε 40 λαθος σφυριγματα και εβλεπε καλα αυτη τη μια φαση?
επειδη μονο και μονο αυτη η φαση εχει μεγαλητερη επιπτωση στο αποτελεσμα δε σημαινει οτι δεν εκανε καλη διαιτησιαΥΓ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
-
Πάντως αυτό είναι αλοίωση αποτελέσματος.ετσι δεν είναι patro?
-
ειναι αλλα αλοιωση αποτελεσματος υπαρχει στα περισσοτερα παιχνιδια ακομα και στο μουντιαλ.
η βαθμολογια ομως αφορα ποσα λαθη εκανες.γιατι βλεπουμε και διατητες να δινουν ολο λαθος σφυριγματα και στις δυο πλευρες,να μην εχουν ιδεα τι τους γινεται,και να καταστρεφουν το παιχνιδι.εγω απλα νομιζω οτι ο βασσαρας εκανε μια χαρα διαιτησια.και θα μπορουσε να σπρωξει τον παο αμα ηθελε δινοντας του και αλλα σφυριγματα,ηταν και μεσα στην εδρα του.ομως δε το εκανε,εκανε ενα λαθος.γενικα ειμαι απο αυτους που θεωρουν οτι το να κοιταμε αν ο παιχτης ειναι 2 εκατοστα μπροστα στο οφσαιντ και μετα να κρινουμε το διαιτητη ειναι γελιο. φαινεται η διατησια που σμπρωχνει σε ολο τον αγωνα ,οχι σε μια φαση.
-
Το γκολ της ισοφάρισης του ΘΡΥΛΟΥ εναντίον του ξανθιώτη ταβερνιάρη προήλθε από εσφαλμένη υπόδειξη φάουλ(το γνωστό δωράκι προς τον Ρίμπο);ΝΑΙ ή ΟΥ;Ο Μάντζουρας τα είπε(τα είπε βέβαια λίγο καθυστερημένα γιατί εκεί είναι λιμάνι και έχει φάει κι ένα ξεροκόματο αλλοτινές εποχές )όχι η derby.
Το παράξενο με τον Ματζουράκη είναι το εξής:ενώ τις προηγούμενες χρονιές(και φέτο και φέτο) βιαζόταν στο Μαρακανά από τα κοράκια κι ενώ όλοι οι παίκτες της ακριτικής ομάδας γκάριζαν και κατά την διάρκεια και μετά,ο ίδιος προτιμούσε ένα πιο ευρωπαικό προφίλ στις δηλώσεις του(δεν σχολιάζω διαιτησίες,είμασταν κακοί,το μουστάκι θέλει κόψιμο και τέτοια).
Με τον βάζελο ενώ όλοι οι παίκτες της Ξάνθης στάθηκαν στην κακή απόδοση της ομάδας στο β ημίχρονο(για όσους είδαν τον αγώνα και δεν διάβασαν μόνο Πρωταθλητή,ο βάζελος είχε κατασκηνώσει στο γκαράζ της skoda)ο Mάντζουρας ένιωσε για πρώτη φορά στη ζωή του πως αισθανόταν κάποτε ο Νίκος Ξανθόπουλος που ήθελε να σβερκωθεί την Μάρθα Βούρτση για μια ζωή και το βιομηχανικό επιμελητήριο της Ελλάδας ήταν σφόδρα αντίθετο και του έκανε τη ζωή μαύρη.
Ντάξει,σημεία των καιρών.Πάντως,εμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης μου άρεσε.
Γ@μω τον Τζίγγερ μου μέσα.Υ.Γ:Επί της ουσίας τώρα...
ο Μαλεζάνι επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει κρούιζινγκ με φίλους και την ΓΥΝΑΙΚΑ του(επιτέλους πάτησε το ποδάρι της)στα ελληνικά άιλαντς.Νομίζω,δεν είμαι σίγουρος,συναντήθηκε και με τον προεδράρα μας σε άκρως φιλικό κλίμα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Υ.Γ:Επί της ουσίας τώρα...ο Μαλεζάνι επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει κρούιζινγκ με φίλους και την ΓΥΝΑΙΚΑ του(επιτέλους πάτησε το ποδάρι της)στα ελληνικά άιλαντς.Νομίζω,δεν είμαι σίγουρος,συναντήθηκε και με τον προεδράρα μας σε άκρως φιλικό κλίμα.
Κάτσο
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]