Το γκολ της ισοφάρισης του ΘΡΥΛΟΥ εναντίον του ξανθιώτη ταβερνιάρη προήλθε από εσφαλμένη υπόδειξη φάουλ(το γνωστό δωράκι προς τον Ρίμπο);ΝΑΙ ή ΟΥ;Ο Μάντζουρας τα είπε(τα είπε βέβαια λίγο καθυστερημένα γιατί εκεί είναι λιμάνι και έχει φάει κι ένα ξεροκόματο αλλοτινές εποχές )όχι η derby.
Το παράξενο με τον Ματζουράκη είναι το εξής:ενώ τις προηγούμενες χρονιές(και φέτο και φέτο) βιαζόταν στο Μαρακανά από τα κοράκια κι ενώ όλοι οι παίκτες της ακριτικής ομάδας γκάριζαν και κατά την διάρκεια και μετά,ο ίδιος προτιμούσε ένα πιο ευρωπαικό προφίλ στις δηλώσεις του(δεν σχολιάζω διαιτησίες,είμασταν κακοί,το μουστάκι θέλει κόψιμο και τέτοια).
Με τον βάζελο ενώ όλοι οι παίκτες της Ξάνθης στάθηκαν στην κακή απόδοση της ομάδας στο β ημίχρονο(για όσους είδαν τον αγώνα και δεν διάβασαν μόνο Πρωταθλητή,ο βάζελος είχε κατασκηνώσει στο γκαράζ της skoda)ο Mάντζουρας ένιωσε για πρώτη φορά στη ζωή του πως αισθανόταν κάποτε ο Νίκος Ξανθόπουλος που ήθελε να σβερκωθεί την Μάρθα Βούρτση για μια ζωή και το βιομηχανικό επιμελητήριο της Ελλάδας ήταν σφόδρα αντίθετο και του έκανε τη ζωή μαύρη.
Ντάξει,σημεία των καιρών.
Πάντως,εμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης μου άρεσε.
Γ@μω τον Τζίγγερ μου μέσα.
Υ.Γ:Επί της ουσίας τώρα...
ο Μαλεζάνι επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει κρούιζινγκ με φίλους και την ΓΥΝΑΙΚΑ του(επιτέλους πάτησε το ποδάρι της)στα ελληνικά άιλαντς.Νομίζω,δεν είμαι σίγουρος,συναντήθηκε και με τον προεδράρα μας σε άκρως φιλικό κλίμα.