-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
kala mages eida tin tenia lost vasika tin seira
paides skiziiiiiSeason 1 ή 2?
Είδα και εγώ το στοίχημα του σλέβιν χθες, και μου άρεσε και εμένα. Συνιστάται!
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
????????????
τι ειναι αυτο?
http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/19575.html
λιγο παλιο, δεν είναι ;;;; ξαναβγήκε ή καινούρια έκδοση ;;;;
Απ' ότι φαίνεται η καινούρια ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2008 θα ειναι return to basics, δηλ. στους παλιούς χαρακτήρες (23ος αιώνας, Kirk, Spock κ.λ.π.).
-
Ειδα και εγω το Tokyo drift και εχω να πω τα εξης: O πρωταγωνιστης και η πρωταγωνιστρια ειναι αταλαντοι και το σεναριο προχειρογραμμενο, ΑΛΛΑ η ταινια ειναι ανωτερη απο τα προηγουμετα fast and the furious, για τον απλουστατο λογο οτι ειχε πολλες πραγματικες σκηνες drift και αγωνων(καλα ειχε και κατι μουφες αλλα γενικα τα περισσοτερα ηταν πραγματικα).
Αν θελετε να δειτε ταινια με καλο σεναριο και να βαλετε τα κλαμματα δειτε το ''οσα παιρνει ο ανεμος'' ή τον ''Τιτανικο'' με τον gay boy Di caprio.
Η ταινια παιρνει αριστα σε αυτο που στην ουσια εκπροσωπει. ΓΚΑΖΙΑ ,ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ Μ@@ΝΙΑ.
Υ.Γ Ta remix τραγουδια που εχει ειναι πολυ ωραια
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ειδα και εγω το Tokyo drift και εχω να πω τα εξης: O πρωταγωνιστης και η πρωταγωνιστρια ειναι αταλαντοι και το σεναριο προχειρογραμμενο, ΑΛΛΑ η ταινια ειναι ανωτερη απο τα προηγουμετα fast and the furious, για τον απλουστατο λογο οτι ειχε πολλες πραγματικες σκηνες drift και αγωνων(καλα ειχε και κατι μουφες αλλα γενικα τα περισσοτερα ηταν πραγματικα).Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την τοποθέτηση αυτή!!! Η ταινία με απόλυτα κριτήρια είναι για τα μπάζα, αλλά με κριτήρια F&F είναι το καλύτερο (και όχι το μακρύτερο) από τα 3.
Ο πρωταγωνιστής ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, σχεδόν σου χάλαγε το έργο (ενώ στην αρχή το πήγε καλά), αλλά όπως είπε και ο red_army, το 80% των σκηνών είναι πραγματικό drift και όχι CGI.
Όλα τα λεφτά η συμμετοχή του Tsuchiya
Και τα μωρά....ΤΙ ΜΩΡΑ!!!!!!
-
αν δεν εχει δει κανενας τη σειρα the shield ας τη δει...
ειναι αστυνομικη στο λος αντζελες αλλα απεικονιζει μια αλλη νοοτροπια διωξης του εγκληματος...νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες σειρες των τελευταιων ετων..
-
Όντως πολύ καλή σειρά και τρομερός ο πρωταγωνιστής (Michael Chicklis ή κάπως έτσι...)
-
ειδα τα πρωτα 8 επεισοδια, στο 9-12 κολλησε το dvd...
ειναι αψογη σειρα...και αποτι νομιζω εχει και αλλο κυκλο που παιζει στις ηπα τωρα..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ειδα και εγω το Tokyo drift και εχω να πω τα εξης: O πρωταγωνιστης και η πρωταγωνιστρια ειναι αταλαντοι και το σεναριο προχειρογραμμενο, ΑΛΛΑ η ταινια ειναι ανωτερη απο τα προηγουμετα fast and the furious, για τον απλουστατο λογο οτι ειχε πολλες πραγματικες σκηνες drift και αγωνων(καλα ειχε και κατι μουφες αλλα γενικα τα περισσοτερα ηταν πραγματικα).
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την τοποθέτηση αυτή!!! Η ταινία με απόλυτα κριτήρια είναι για τα μπάζα, αλλά με κριτήρια F&F είναι το καλύτερο (και όχι το μακρύτερο) από τα 3.
Ο πρωταγωνιστής ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, σχεδόν σου χάλαγε το έργο (ενώ στην αρχή το πήγε καλά), αλλά όπως είπε και ο red_army, το 80% των σκηνών είναι πραγματικό drift και όχι CGI.
Όλα τα λεφτά η συμμετοχή του Tsuchiya
Και τα μωρά....ΤΙ ΜΩΡΑ!!!!!!
Αχ αυτα τα μωρα
Τι να μας πουνε οι φουσκωμενες σιλικονατες . Οι Γιαπωνεζουλες ειναι ολα τα λεφτα λεμε -
Σε οποιον αρεσουν τα αστυνομικα θα προτεινα τα επεισοδια με τον Commissario Salvo Montalbano απο τις ιστοριες του Andrea Camilleri.
Πολυ καλη παραγωγη και ευρωπαικο στυλ
Τα ειχε κυκλοφορησει η Ημερησια.
-
πηρα να δω τα πρωτα επεισοδια της μαυρης οχιας (black adder)....
οι ανθρωποι ειναι τρελοι....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Όντως πολύ καλή σειρά και τρομερός ο πρωταγωνιστής (Michael Chicklis ή κάπως έτσι...)Εμένα ρε παιδιά, γιατι με χάλασε πολύ αυτή η σειρά ??????? Πολύ μπέρδεμα ρε αδερφέ....Ο πρωταγωνιστής είναι ενας καλόκαρδος ....διεφθαρμένος μπάτσος ο οποίος κάνει μια χοντρή μαλακία
(δε θυμάμαι καν τι...., νομίζω σκοτώνει εν ψυχρώ συνάδελφο που πάει να του βγάλει τ' απλυτα στη φόρα ????? ) και τη σκαπουλάρει σαν κύριος στο τέλος....(εντάξει, με τη γυναίκα του να τον έχει παρατήσει τελικά....).Στο μεταξύ, απο επεισόδιο σε επεισόδιο δεν υπάρχει ουσιαστικά καμμία αγωνία, ενω τα περισσότερα περιστατικά είναι σχεδόν αδιαφορα...!!Τι να πω??? Ισως να μη κατάλαβα και κατι..... Βέβαια, οταν έχεις δει τα '24 hours' με τον Σάδερλαντ, λίγα σου λένε οι αλλες σειρές....(' νταξει, ξέρω, 'αμερακλανιές' , αλλα απο σασπενς σκίζει..!!!)
-
εμενα αντιθετα το 24 δε με πολυτρελανε...
το the shield κατα τυχη το εμαθα, ειδα το πρωτο κυκλο εκτος 3 επεισοδιων και μου αρεσε...δε ξερω τι γινεται στον επομενο...
εχει μια διαφθορα που μου αρεσει...
-
CSI rules.-
-
ειδα και τα 3 απομενοντα επεισοδια του the shield thank god!!!
τωρα...4400 σου ρχομαι...
-
Χμμ....Αλλο ενα ψιλοαδιάφορο, αλλα μάλλον καλύτερο απ'το Shield...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Χμμ....Αλλο ενα ψιλοαδιάφορο, αλλα μάλλον καλύτερο απ'το Shield...μακαρι στο the shield να χαν φερει και νεα επεισοδια γιατι βαριεμαι να τα βλεπω στη νοβα...
ειναι πολυ μπρουταλ...
για το 4400 οταν δω κανα επεισοδιο θα πω την αποψη μου..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι ανθρωποι ειναι τρελοι....έχω τις 3 πρώτες σειρές σε DVD, άπαιχτο χιούμορ...έξυπνο, ευρυματικό...και ατάκες που μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό απο τα γέλια...
ο Rowan Atkinson στα καλύτερα του... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
οι ανθρωποι ειναι τρελοι....έχω τις 3 πρώτες σειρές σε DVD, άπαιχτο χιούμορ...έξυπνο, ευρυματικό...και ατάκες που μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό απο τα γέλια...
ο Rowan Atkinson στα καλύτερα του...Την 4η και καλύτερη χάνεις!
Θεϊκή ατάκα:
Baldrick (κλασσικά) :I have a cunning plan, my Lord!
Black Adder : Baldrick, you wouldn't recognise a cunning plan if it painted itself purple and danced naked on top of a harpsichord singing 'Cunning plans are here again'. -
Είδα τις τελευταίες μέρες τα Hostel και V for Vendetta.
Το V δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, ειδικά μετά τις προσδοκίες που είχα λόγω θετικών κριτικών. Είχε ωραία κεντρική ιδεά/περιεχόμενο, αλλά από κει και πέρα τίποτε το ιδιαίτερο...
Το Hostel μου άρεσε. Αν και ξεκινά ως tεen movie, καταλήγει σε ένα ωραίο διεστραμμένο θρίλερ! Βέβαια δεν ούτε αυτό κάτι το εξαιρετικό. Το τέλος το προμηνύει και Hostel 2 ή είναι ιδέα μου;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βρηκα χτες το παλιο Thomas Crown Affair με τον Steve McQueen. Δεν το ειχα δει και αξιζε. Απλα φοβερος.
Ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε παλιό Thomas Crown Affair. Μόνο αυτό με τον Μπρόσναν είχα υπ' όψιν μου!
Δεν συγκρίνονται οι 2 ταινίες...Ο Steve είναι κλάσεις ανώτερος...Εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχε remake ...Το έμαθα όταν πριν πολλά χρόνια στο Παρίσι κατέβαζα κάτι μέρες το Thomas Crown Affair διψασμένος να το ξαναδώ και είδα τον Brosnan....Έπαθα εγκεφαλικό
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]