-
Είδα το 'Κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι' με την Σκάρλετ Γιόχανσον.
Καλή ταινία, δεν έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα ή δίδαγμα, απλά εξιστορεί την ιστορία του ομώνυμου πίνακα. Έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μας μεταφέρει στην Ολλανδία του 1600...Παίζει και η Σκάρλετ...Τι άλλο θέλετε;
Ωχ! Τι έχει να πει η ακατανόμαστη που γράφω πάλι για την Σκάρλετ...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Τις τελευταιες μερες ειδα:The Descent - Κλειστοφοβικη χαζοπεριπετεια με πεινασμενα αν8ρωποφαγα αν8ρωπομορφα πλασματα.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! Για μένα ηταν απο τις καλύτερες b-ταινίες αυτού του είδους! Σίγουρα πολύ καλύτερο απο παπ***** του στύλ 'Η Σπηλιά' κ.λ.π. Αγγλική παραγωγή, καλό σενάριο και ηθοποιία αλλα το κορυφαίο ηταν οτι η ταινία δεν 'κόλωνε' πουθενά και γι αυτό σόκαρε (κατ' εμέ πάντα). Αξίζει να δει κανείς και το προηγούμενο έργο του ιδίου σκηνοθέτη, το υπερ cult 'Dog Soldiers' - κορυφαίο werewolf movie!
Είδα τα Walk The Line και Capote. Αρκετά καλά και τα δύο, το Capote συνολικά καλύτερο. Αλλα πιστεύω πως και τα 2 ειναι overrated. Βασίζονται ουσιαστικά στο κάστ τους. Παρ' όλα αυτά αξίζει να τα δείτε (ειδικά το Capote).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα το 'Κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι' με την Σκάρλετ Γιόχανσον.Καλή ταινία, δεν έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα ή δίδαγμα, απλά εξιστορεί την ιστορία του ομώνυμου πίνακα. Έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μας μεταφέρει στην Ολλανδία του 1600...Παίζει και η Σκάρλετ...Τι άλλο θέλετε;
Ωχ! Τι έχει να πει η ακατανόμαστη που γράφω πάλι για την Σκάρλετ...
ε τι τα θες και τα γραφεις...
-
αδικηθηκε το 'μοναχο' κατα την αποψη μου...το δα και μου αρεσε αρκετα, δε φανηκαν καθολου οι 2 ωρες και 45 λεπτα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αδικηθηκε το 'μοναχο' κατα την αποψη μου...το δα και μου αρεσε αρκετα, δε φανηκαν καθολου οι 2 ωρες και 45 λεπτα...Ναι ήταν καλό αν και αρκετή προπαγάνδα. Μερικά γεγονότα δεν έγιναν έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Σπιλμπεργκ, αλλά και εμένα μου άρεσε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εμένα όμως ακόμα να μου απαντήσουν
Ποιό ήταν το ηθικό δίδαγμα της ταινίας?Εμένα αυτό που μου έμεινε είναι λίγο διαφορετικό. Ο σκηνοθέτης ήθελε να δείξει οτι τελικά οι αξίες και ιδέες με τις οποίες μεγαλώνουμε δεν παίζουν καταλυτικό ρόλο στις πράξεις μας (ειδικά όταν αυτές είναι υπο πίεση) και ας πρεσβέυουμε το αντίθετο. Και ας το πρεσβέυουμε ακόμη και εως θανάτου. Χρειάζεται να είμαστε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι και όχι δογματικοί. Αυτό όμως με πράξεις και όχι στα λόγια.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
αδικηθηκε το 'μοναχο' κατα την αποψη μου...το δα και μου αρεσε αρκετα, δε φανηκαν καθολου οι 2 ωρες και 45 λεπτα...
Ναι ήταν καλό αν και αρκετή προπαγάνδα. Μερικά γεγονότα δεν έγιναν έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Σπιλμπεργκ, αλλά και εμένα μου άρεσε.
ταινια με ισραηλινους χωρις προπαγανδα δε γινεται...αν και δειχνει ξεκαθαρα οτι το ισραηλ δεν ειναι διατεθειμενο να συζηταει οταν μπορει να χτυπαει...as always!
ωραια ταινια γενικα, το crash ειχε αγιο! -
είδα το Serenity, απογοητεύτηκα μετά τα πολύ καλά σχόλια που γράψαμε εδώ
Πολυ sci-fi ταινία, περίμενα κάτι καλύτερο.. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πολυ sci-fi ταινία, περίμενα κάτι καλύτερο..ποιος το προτεινε???????
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πολυ sci-fi ταινία, περίμενα κάτι καλύτερο..Sorry φίλε μου...
Απλα την θεωρώ απο τις πιο εύκολα 'προσβάσιμες' scifi ταινίες... Τουλάχιστον τα άτομα με τα οποία την είδα δεν είχαν καμία σχέση με scifi και γουστάρανε τρελλα...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πολυ sci-fi ταινία, περίμενα κάτι καλύτερο..Sorry φίλε μου...
Απλα την θεωρώ απο τις πιο εύκολα 'προσβάσιμες' scifi ταινίες... Τουλάχιστον τα άτομα με τα οποία την είδα δεν είχαν καμία σχέση με scifi και γουστάρανε τρελλα...
sokos πως τον εμπιστευθηκες απορω.......εχει μεγκαν δε τον βλεπεις...?
-
έλα ντε
Δεν πειράζει διευρύνουμε τους σινεφίλ ορίζοντες μας
Βασικά μου έδωσε την αίσθηση οτι έχει πάρει πολύ στοιχείο απο Star Wars και αυτό το έπος θα ήταν πιο entry-level φάση για κάποιον να μπει στις Sci-fi ταινίες.Ειδα τον Ροζ Πάνθηρα εχθές και γέλασα, αν και ήμουν αρκετά προκατελημένος οτι δεν θα μου άρεσε καθώς πιστεύα οτι τα αυθεντικά αριστουργήματα του Peter Sellers δεν θα μπορούσε ουτε στο νυχάκι να τα φτάσει ο απλουστευμένος κωμικός Μάρτιν. Οπως και να έχει έχει την πλάκα του και ας σας αρέσει ο Ρενώ και η Μπεγιόνσε θα το ευχαριστηθείτε
Σήμερα πάω να δώ το Dick&Jane
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
έλα ντε
Δεν πειράζει διευρύνουμε τους σινεφίλ ορίζοντες μας
Βασικά μου έδωσε την αίσθηση οτι έχει πάρει πολύ στοιχείο απο Star Wars και αυτό το έπος θα ήταν πιο entry-level φάση για κάποιον να μπει στις Sci-fi ταινίες.Ειδα τον Ροζ Πάνθηρα εχθές και γέλασα, αν και ήμουν αρκετά προκατελημένος οτι δεν θα μου άρεσε καθώς πιστεύα οτι τα αυθεντικά αριστουργήματα του Peter Sellers δεν θα μπορούσε ουτε στο νυχάκι να τα φτάσει ο απλουστευμένος κωμικός Μάρτιν. Οπως και να έχει έχει την πλάκα του και ας σας αρέσει ο Ρενώ και η Μπεγιόνσε θα το ευχαριστηθείτε
Σήμερα πάω να δώ το Dick&Jane
δε θα χασεις...αλλα και γω ρενω κλιο εχω...
-
Δειτε σημερα στις 18:50 το Ricordati di me,στο Filmnet.Ταινια για προβληματισμο.
Στις 21:00 στο Alter,το Unfaithfull με την Diane Lane.Εξαιρετικη ερμηνεια και υποψηφια για οσκαρ.
-
Ναι ήταν καλό αν και αρκετή προπαγάνδα. Μερικά γεγονότα δεν έγιναν έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Σπιλμπεργκ, αλλά και εμένα μου άρεσε.
ταινια με ισραηλινους χωρις προπαγανδα δε γινεται...αν και δειχνει ξεκαθαρα οτι το ισραηλ δεν ειναι διατεθειμενο να συζηταει οταν μπορει να χτυπαει...as always!
ωραια ταινια γενικα, το crash ειχε αγιο!Αυτό που βλέπω είναι η συνεχής προπαγάνδα εναντίον του Ισραήλ, το έργο αυτό το βρήκα ουδέτερο. Αν είναι να ψάχνουμε ψίλους στα άχυρα ε τότε και'γω με την σειρά μου να πώ τι έκαναν και οι παλεστίνιοι στους Εβραίους όταν το Ισραήλ ήταν Παλεστίνη....
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
ωραια ταινια γενικα, το crash ειχε αγιο!Αυτό που βλέπω είναι η συνεχής προπαγάνδα εναντίον του Ισραήλ, το έργο αυτό το βρήκα ουδέτερο. Αν είναι να ψάχνουμε ψίλους στα άχυρα ε τότε και'γω με την σειρά μου να πώ τι έκαναν και οι παλεστίνιοι στους Εβραίους όταν το Ισραήλ ήταν Παλεστίνη....
η προπαγανδα εναντιον του ισραηλ σε ποια εργα παρουσιαζεται ας πουμε?
το 'munich' αντικατοπτριζει την επιθυμια του ισραηλ να απαντα στις προκλησεις των εχθρων του...οταν μπορει, δε συγχωρει ουτε πισωγυριζει! -
ειδα και το prime με την ουμα θερμαν και τη μερυλ στριπ...καιρο ειχα να δω τετοια μαπα!
-
η προπαγανδα εναντιον του ισραηλ σε ποια εργα παρουσιαζεται ας πουμε?
το 'munich' αντικατοπτριζει την επιθυμια του ισραηλ να απαντα στις προκλησεις των εχθρων του...οταν μπορει, δε συγχωρει ουτε πισωγυριζει!Sorry, αλλά το μύνημα του έργου ήταν ότι αυτά που κάνανε δεν ωφέλησαν σε τίποτα. Βία γεννάει βία, τόσο απλά.
-
Εβλεπα πριν ενα διαφημιστικο στον Ant1 για το 'From hell' με τον Τζονι Ντεπ... Τί ταινιάρα θεέ μου
-
ειδα και το prime με την ουμα θερμαν και τη μερυλ στριπ...καιρο ειχα να δω τετοια μαπα!Αυτή η Στριπ, όσο καλή ηθοποιός και αν είναι, μου κάθεται στο λαιμό...
Περίμενα η ταινία να είναι καλούτσικη για το είδος της (χαζοκωμωδία να περνάει η ώρα), αλλά αφού δεν λέει, δεν θα πάρω!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]