-
ωραια γυναικα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κυριακή βράδυ, λίγο πριν το μουντιάλ, στο ΣΤΑΡ 'Meet Joe Black' με πρωταγωνίστρια το μωρό μου στην καλύτερη στιγμή του... Η ταινία, μετριαΑκους TRAV;
Eiπαμε ότι μέχρι τις 9/7 είμαστε σε κατάσταση καφρίλας. Δεν ακούω τίποτα με ...τέτοιο avatar
'adis4gr' εργάρα. Ισως ο καλύτερος Στόουν kai το 'painted black' βεβαίως βεβαίως
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κυριακή βράδυ, λίγο πριν το μουντιάλ, στο ΣΤΑΡ 'Meet Joe Black' με πρωταγωνίστρια το μωρό μου στην καλύτερη στιγμή του... Η ταινία, μετρια
Ακους TRAV;
Eiπαμε ότι μέχρι τις 9/7 είμαστε σε κατάσταση καφρίλας. Δεν ακούω τίποτα με ...τέτοιο avatar
'adis4gr' εργάρα. Ισως ο καλύτερος Στόουν kai το 'painted black' βεβαίως βεβαίως
-
9/7; Α, μην ανησυχείς, εσύ 'αποδεσμεύεσαι' στις 30 τρεχοντος
-
Κιούμπρικ ρεεεεεεεεεεεε
(αγχωθήκαμε και ξεχνάμε, βλέπω )
Εργαρα, όντως. Ανωτερο, βεβαια, το '2001' και το 'Κουρδιστό Πορτοκάλι'
-
-
Είδα στην ΕΤ1 την ελληνική ταινία 'Η Κάθοδος των Εννιά'. Ενδιαφέρουσα ταινία. Σήμερα είδα πως έχει 'παράσημα' και σε φεστιβάλ κινηματογράφου.
Jacob
-
'Ροζ ...Πάρνηθας' τώρα στο ΝΕΤ
-
χθες ειδα για μια ακομα φορα το αμερικαν χιστορι Χ στο αλφα..
ακραιο, αλλα ωραιο...
εντουαρτ νορτον = ρισπεκτ, ακομα και στη χειροτερη ερμηνεια του -
Ναι και εγω το πετυχα κατα τυχη και εφοσον ειχα καιρο να το δω εκατσα να μην το χασω. Φοβερη ταινια
-
Μπαινω σπίτι, ανοιγω TV και.....
Out of sight στο STAR
Αμα δεν το 'χετε δει, συστηνεται ανεπιφυλακτα
-
Τούμπανο το Vector στον 'Ανατέλλων Ήλιο' που δείνει τώρα ο ΑΝΤ1
-
Die Hard II, μόλις ξεκίνησε στον ΑΝΤ1
-
HoteL Rwanda
INTERMISSION
Football factory
Aπο τις καλυτερες που ειδα τελευταια... -
Eιδα το 'τα χαλάσαμε' (the break up νομιζω στα αγγλικα). Ωραιο! Λιγοτερο κωμικο από όσο νόμιζα, στην ουσια με μελαγχολησε αλλά με ωραίο τέλος!
Μην την δειτε όσοι χωρισατε πρόσφατα λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων!!
-
Εχω ένα DVD που είχε μία εφημερίδα τήν Κυριακή,όπου πρωταγωνιστεί ο ΝτιΚάπριο,καί λέγεται ''The Aviator'
Να τήν δώ,ή να τήν στείλω στο σκουπιδοντενεκέ; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχω ένα DVD που είχε μία εφημερίδα τήν Κυριακή,όπου πρωταγωνιστεί ο ΝτιΚάπριο,καί λέγεται ''The Aviator'
Να τήν δώ,ή να τήν στείλω στο σκουπιδοντενεκέ;Να την κάνεις σουβέρ για τις μπύρες!
-
Θεεενκ'ς
Αι γουίλ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να την κάνεις σουβέρ για τις μπύρες!Νταξ.. όχι κι έτσι!! (ακους τον Κουκο για ταινίες κι εσυ.. Ο ανθρωπος δεν ξέρει την διαφορά του μωβ με το μπλε!)
Δεν είναι και το θαύμα του κινηματογράφου αλλά βλέπεται...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Eιδα το 'τα χαλάσαμε' (the break up νομιζω στα αγγλικα). Ωραιο! Λιγοτερο κωμικο από όσο νόμιζα, στην ουσια με μελαγχολησε αλλά με ωραίο τέλος!Μην την δειτε όσοι χωρισατε πρόσφατα λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων!!
καλουλι ηταν...
ειδα και το τελευταιο της μονικα μπελουτσι...πολυ μαπα, καπου μεταξυ κωμωδιας και υπαρξιακου δραματος...αλλα μπολικη μονικα ειναι η αληθεια...
-
Λόγω σεναρίου εννοείς ή λόγω ντικάπριο;
(μιάς και σου αρέσει ο Ραικκόνεν,λέω μήπως υπάρχει κάποιος παραλληλισμός του στύλ 'μικρό και τρυφερό αγοράκι')
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λόγω σεναρίου εννοείς ή λόγω ντικάπριο;(μιάς και σου αρέσει ο Ραικκόνεν,λέω μήπως υπάρχει κάποιος παραλληλισμός του στύλ 'μικρό και τρυφερό αγοράκι')
Δεν εχω να προσθέσω τίποτα....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λόγω σεναρίου εννοείς ή λόγω ντικάπριο;
(μιάς και σου αρέσει ο Ραικκόνεν,λέω μήπως υπάρχει κάποιος παραλληλισμός του στύλ 'μικρό και τρυφερό αγοράκι')
Δεν εχω να προσθέσω τίποτα....
Παραδέχεσαι;
βουλωμένο γράμμα διαβάζω ο πούστης
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]