-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμ δε.... **Γιουρο-βιζιον ** εχει Ας ειχε σκετο βιζιον τουλαχιστον, να πάρουμε ματι
Δηλαδης γυρω γυρω απο το βυζί;;;
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Αμ δε.... **Γιουρο-βιζιον ** εχει Ας ειχε σκετο βιζιον τουλαχιστον, να πάρουμε ματι
Δηλαδης γυρω γυρω απο το βυζί;;;
Όχι αστοιχείωτε!!! Ευρωπαϊκά βυζιά
-
ειδα τη ταινια με κλαιβ οουεν, τζενιφερ ανιστον και βενσαν κασελ, δε θυμαμαι το τιτλο τωρα...αξιζει το κοπο!
ειδα και final destination3 κατα λαθος και καραφλιασα...
-
adis4gr δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί τα 1 και 2 ήταν εκπληκτικά!
-
Είδες το 3 ε? Ας πρόσεχες τουλάχιστον το 2 είχε γέλιο ( με την μαύρη έννοια του όρου ) για DVD ήταν μια χαρά...Να μην το δούμε ε?
-
Λοιπόν, χτες μετά τα μεσάνυχτα είχε η ΕΤ3 μια πολύ προσεγμένη εκπομπή (με σήμα ακατάλληλου μάλιστα, καθώς είχε και κάποιες 'προχωρημένες' σκηνές) αφιέρωμα σε καλτ ταινίες του ξένου και του ελληνικού κινηματογράφου. Όποιος δεν την είδε, έχασε!
-
Την ταινία '12 Angry Men' την έχω δει σε αυτό το remake του 1997 δύο φορές και την απόλαυσα και τις δύο. Πολύ καλό σενάριο και ερμηνείες. Παίζουν -εκτός από τους προαναφερθέντες - και οι καλοί ηθοποιοί James Gandolfini και Tony Danza (αν και για τον τελευταίο δεν έχω ακούσει καλά σχόλια για την ηθοποιία του, εμένα μου αρέσει). Γενικά μια ταινία 'σεναρίου', που δε βασίζεται στα πολλά λεφτά και στον οπτικό εντυπωσιασμό.
Παρόμοιες 'σεναριακές' ταινίες, ή ταινίες με δικαστήρια, τι έχετε να προτείνετε?
Jacob
-
Απόψε στις 9 στο Mega έχει 'Συμμορίες της Νέας Υόρκης'. Καταπληκτική ταινία. Ελπίζω να κάνουν λογική χρήση διαφημίσεων, γιατί είναι και μεγάλη.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σήμερα το βράδυ στις 10 η ΕΤ1 ή η ΝΕΤ έχει τα 21γραμμάρια με τον Σον Πεν. Ωραία ταινιούλα την είχα δει στον κινηματογράφο.Tελικά βλακεία είπα! Την άλλη Τρίτη είναι, αυτή που μας έρχεται δηλαδή! Sorry...
-
Έχει δεί κανείς το V for Vendetta;
Έχει ερθει Ελλάδα; -
Δεν έχει έρθει ακόμα... Τώρα κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και οι πρώτες κριτικές ειναι πολύ καλές.
Το κόμικ πάντως ειναι ολα τα λεφτά!
-
Καλούτσικο το Prozac Nation, με την Christina Ricci πιτσιρίκα, σε ρόλο καταθλιπτικής έφηβης.
Όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλα συμπαθητικό...
-
Μόλις είδα το Syriana.
Καταπληκτική σκηνοθεσία και φωτογραφία. Λίγο κουραστική πλοκή, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απόψε στις 9 στο Mega έχει 'Συμμορίες της Νέας Υόρκης'. Καταπληκτική ταινία. Ελπίζω να κάνουν λογική χρήση διαφημίσεων, γιατί είναι και μεγάλη.Την είδα , μου άρεσε όταν την είχα δει στο σινεμά , και την θυμήθηκα χθες !!
-
Ο Ντανιελ Ντει Λιουις στον καλυτερο ρολο της καριερας του...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Ντανιελ Ντει Λιουις στον καλυτερο ρολο της καριερας του...Ε,καλά έπαιξε και εκεί αλλά όχι και η καλύτερη. Υπερβολές...
-
Ο ρολος που επαιξε-Ο χασαπης-ηταν πολυ απαιτητικος κ ειχε τρομερες διακυμανσεις(εν μερει κυκλοθυμικος) στην συμπεριφορα του...Αντιθετως ο Ντι Καπριο ειχε σαφως ευκολοτερο ρολο...
ΙΜΟ αυτος κρατησε το εργο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Ντανιελ Ντει Λιουις στον καλυτερο ρολο της καριερας του...Θα διαφωνησω:
- My Left Foot
- In the Name of the Father
ΕΙδικα στο πρωτο ηταν συγκλονιστικος
-
Πραγματικά ΠΟΛΥ δυνατή ταινία, έκατσα και την ξαναείδα. Ο Λούις καταπληκτικός, ωστόσο μου άρεσε περισσότερο στο 'Εις το όνομα του πατρός'. Για τον ΝτιΚάπριο, ίσως η μόνη ταινία που η ερμηνεία του δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του ηθοποιού:)
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Την ταινία '12 Angry Men' την έχω δει σε αυτό το remake του 1997 δύο φορές και την απόλαυσα και τις δύο. Πολύ καλό σενάριο και ερμηνείες. Παίζουν -εκτός από τους προαναφερθέντες - και οι καλοί ηθοποιοί James Gandolfini και Tony Danza (αν και για τον τελευταίο δεν έχω ακούσει καλά σχόλια για την ηθοποιία του, εμένα μου αρέσει). Γενικά μια ταινία 'σεναρίου', που δε βασίζεται στα πολλά λεφτά και στον οπτικό εντυπωσιασμό.Παρόμοιες 'σεναριακές' ταινίες, ή ταινίες με δικαστήρια, τι έχετε να προτείνετε?
Jacob
Για το πρώτο που ζητάς δεν μου έρχονται πολλές ταινίες στο μυαλό με την έννοια που το λες, το Good night and good luck για παράδειγμα εμπίπτει σ' αυτήν την κατηγορία. Ίσως θυμηθώ κι άλλη αργότερα. Ταινίες που βασίζονται όμως κυρίως στο εξαιρετικό σενάριο υπάρχουν αρκετές, πχ Usual Suspects, Chinatown
Για ταινία με δικαστήρια αξιζει να δεις το The Verdict με Paul Newman
και το A Few Good Men με Nicholson & Tom Cruise
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]