-
δεν ήταν κακή λέμε, 6.5/10 τις δίνω..
Εχω πάρει και το άλλο που πρότεινε ένας φίλος εδώ το Serenity να δούμε τι λέει.. -
Κυκλοφόρησε το Serenity στην Ελλάδα?
-
Είδαμε 'Το χιόνι και ο Τίγρης'!
Προσωπικά το απόλαυσα (λόγω Μπενίνι). Αλλά πιστεύω ότι το έργο είναι γενικά πάρα πολύ καλό! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικά το απόλαυσα (λόγω Μπενίνι). Αλλά πιστεύω ότι το έργο είναι γενικά πάρα πολύ καλό!Εγω περιμένω την κριτική του syele
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικά το απόλαυσα (λόγω Μπενίνι). Αλλά πιστεύω ότι το έργο είναι γενικά πάρα πολύ καλό!Ναι , κι εμένα μου άρεσε. Είχα κάποιες αμφιβολίες αρχικά αλλά τελικά ήταν πολύ καλό
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Προσωπικά το απόλαυσα (λόγω Μπενίνι). Αλλά πιστεύω ότι το έργο είναι γενικά πάρα πολύ καλό!Εγω περιμένω την κριτική του syele
:explotar:
Αυτός δεν ξέρει τι του γίνετ....εεεεε....χμμμ....έχεις δίκηο Μαέστρο μου!!Να περιμένουμε λέω κι εγω!!!
(ρε μπας και δω ροζ την Μπεμπέ.... )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτός δεν ξέρει τι του γίνετ....εεεεε....χμμμ....έχεις δίκηο Μαέστρο μου!!Να περιμένουμε λέω κι εγω!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μαθαίνει σιγά σιγά.
-
ειδα ροζ πανθηρα χθες...αν τον συγκρινεις με τα παλια, δε μπορεις να το δεις...αν το παρεις ανεξαρτητα, βλεπεται ανετα...εχει κανα 2 φασεις που πεθαινεις στα γελια...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Προσωπικά το απόλαυσα (λόγω Μπενίνι). Αλλά πιστεύω ότι το έργο είναι γενικά πάρα πολύ καλό!Ναι , κι εμένα μου άρεσε. Είχα κάποιες αμφιβολίες αρχικά αλλά τελικά ήταν πολύ καλό
Κλασικός Μπενίνι. Σε μερικές φάσεις, αναρωτιέσαι 'Πού το πάει τώρα ο τύπος?', αλλά φεύγεις από την αίθουσα με ένα μεγάλο χαμόγελο. Και μόνο γι αυτό, ΑΞΙΖΕΙ.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα ροζ πανθηρα χθες...αν τον συγκρινεις με τα παλια, δε μπορεις να το δεις...αν το παρεις ανεξαρτητα, βλεπεται ανετα...εχει κανα 2 φασεις που πεθαινεις στα γελια...To είδα κι εγώ χθες. Συμφωνώ , δεν είναι σαν τα παλιά .... αλλά έχει γέλιο
Ο Στιβ Μαρτιν .. γνωστός , μου άρεσε πολύ ο Ρενο. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ειδα ροζ πανθηρα χθες...αν τον συγκρινεις με τα παλια, δε μπορεις να το δεις...αν το παρεις ανεξαρτητα, βλεπεται ανετα...εχει κανα 2 φασεις που πεθαινεις στα γελια...
To είδα κι εγώ χθες. Συμφωνώ , δεν είναι σαν τα παλιά .... αλλά έχει γέλιο
Ο Στιβ Μαρτιν .. γνωστός , μου άρεσε πολύ ο Ρενο.μ'αρεσε πολυ η φαση με την ανακριση της κινεζας γιαγιας...
-
Γραψτε και μενα στη λιστα του Ροζ Πανθηρα για χθες!
Ειχε αρκετες στιγμές γέλιου, μου αρεσε και η αλλαγή που έκανε στο τελειωμα του έργου.
Μάρτιν,Ρενό, Μπιγιονσέ απολαυστικοί (καθενας για δικό του λόγο!).Το πηρε το οσκαρ το 'Crash'!!
-
τα οσκαρ των αντρικων ρολων ηταν μαλλον σωστα...η ριζ ουεδερσπουν τεσπα...δεν εχω δει τους γκει καουμποιδες, το crash ηταν καλη ταινια αλλα νομιζω οτι αλλες χρονιες ουτε απ'εξω δε θα περνουσε...καταληγω να νομιζω οτι οι αμερικανοι γουσταρουν τις ταινιες της μιας ημερας 'real time'...
-
To 'Kαληνύχτα και καλή τύχη' πήγε άπατο
Μάλλον δε θέλουν να θυμούνται οι Αμερικάνοι και να κάνουν συγκρίσεις με το παρόν τους. Αναμενόμενο.Το CRASH ήταν πάντως πολύ καλό. Κι εμένα μου άρεσε.
-
Προσχθές είδα 'Το Κακό'. Η πρώτη ελληνική ταινεία με zombies... Tο σενάριο γελίο, μπορούσες να προβλέψεις πολύ εύκολα για το τι θα γινόταν μετά αλλά είχε πλάκα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μάλλον δε θέλουν να θυμούνται οι Αμερικάνοι και να κάνουν συγκρίσεις με το παρόν τους. Αναμενόμενο.Το CRASH ήταν πάντως πολύ καλό. Κι εμένα μου άρεσε.
Μου κάνει εντύπωση πώς δεν βγήκε το Μόναχο ή το Brokeback Mountain (σωστά το γράφω; ) Το Crash δεν το΄χω δει. Το Goodnight and goodluck όσοι το'χουν δει μου'παν ότι ήταν πολύ κουραστική και αργή ταινεία...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εμένα όμως ακόμα να μου απαντήσουν
Ποιό ήταν το ηθικό δίδαγμα της ταινίας? -
Απο την στιγμη που η απονομη των βραβειων ειναι ετησια και αφορα μονο νεες παραγωγες,ειναι λογικο να βραβευθουν και δημιουργιες που δεν αξιζουν,αφου καπου πρεπει να πανε τα βραβεια.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εμένα όμως ακόμα να μου απαντήσουν
Ποιό ήταν το ηθικό δίδαγμα της ταινίας?Giα ποια απο τις δύο αναφέρεσαι?
@Pathos : E, εντάξει, είναι το θέμα τέτοιο, που δεν προσφέρεται για 'καταιγιστική' ταινία. Θίγει όμως υπαρκτό πρόβλημα.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]