-
Είδα τις αναμνήσεις μιας Γκέισα. Δεν ήταν κι άσχημη ταινία παρά τις κακές κριτικές που δέχθηκε. Τα κακά της ήταν ότι η πρωταγωνίστρια έκανε μπαμ ότι δεν ήταν γιαπωνέζα και το εντελώς μελό τέλος.
Κατά τα άλλα, θα πρέπει να δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρουν τόσες όμορφες γιαπωνέζες. Και πρέπει να είναι η πρώτη ταινία στην οποία η Ζανγκ Ζιγί επιζεί στο τέλος!
-
Matchpoint (by Woody). Πολύ δυνατό φιλοσοφικό - υπαρξιακό δράμα, όχι μόνον ερωτικό.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Matchpoint (by Woody). Πολύ δυνατό φιλοσοφικό - υπαρξιακό δράμα, όχι μόνον ερωτικό.Aυτό δεν είναι με τον Nicholas Cage???
-
http://www.cbsnews.com/stories/2006/01/ ... 9532.shtml
Οι υποψηφιότητες για τα φετινά Οσκαρ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Matchpoint (by Woody). Πολύ δυνατό φιλοσοφικό - υπαρξιακό δράμα, όχι μόνον ερωτικό.
Aυτό δεν είναι με τον Nicholas Cage???
Οοοχι! Είναι η τελευταία ταινία του Γούντι Άλλεν, στην οποία δεν παίζει ο ίδιος. Τα ονόματα των πρωταγωνιστών μου διαφεύγουν (πλην της Σκάρλετ Γιόχανσον...)
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Τα ονόματα των πρωταγωνιστών μου διαφεύγουν (πλην της Σκάρλετ Γιόχανσον...)Scarlett Johansson, Jonathan Rhys-Meyers και Emily Mortimer
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τα ονόματα των πρωταγωνιστών μου διαφεύγουν (πλην της Σκάρλετ Γιόχανσον...)
Scarlett Johansson, Jonathan Rhys-Meyers και Emily Mortimer
Με την σωστή σειρά βλέπω...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τα ονόματα των πρωταγωνιστών μου διαφεύγουν (πλην της Σκάρλετ Γιόχανσον...)
Scarlett Johansson, Jonathan Rhys-Meyers και Emily Mortimer
Εύγε παιδί μου! Την είδες; Σ΄άρεσε;
-
Μπα μωρέ.. τι να μας πει και αυτή... αισθησιακά χείλη λέει ο άλλος...
(εγώ σε εκείνη την σκηνή είχα λιωσει, αλλά υγεία!
-
ειδα underworld 2, για οποιον εχει δει το 1 ειναι περιπου το ιδιο στυλ, το κακο ειναι οτι μαλλον θα χει και 3 με ενα σπαστικο τεχνασμα...
κοινως η βαμπιρινα φασωθηκε με τον υβριδιο και περιμενουμε να δουμε τι θα βγει...σε γενικες γραμμες βλεπεται για σινεμα...εχει και μια πολυ καλη πρωτη σκηνη με σφαγη κτλ κτλ.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εύγε παιδί μου! Την είδες; Σ΄άρεσε;Οχι αλλα σκοπευω να την δω εντος του Σαββατοκυριακου γιατι μου ειχε κινησει το ενδιαφερον απο το τρειλερ (το ειχα γραψει κ τοτε, μερικες σελιδες πριν)
-
Τα 2 τελευταια dvd που ειδα με διαφορα μιας μερας ηταν απλα τραγικα>>>
Προχθες> Πολεμος των κοσμων
Μεγα λαθος.. Ξεκιναει με καταστροφη χαος κλπ (οκ μεχρι εδω) κ μετα βλεπουμε εξωγηινους που τρωνε ανθρωπους κ ψοφανε απο τα μικροβια?!?!?
Ελεος!!!Σημερα> Η καθοδος
Ναι το τρειλερακι σε προετοιμαζει για κατι καλο (βλεπε The core) αλλα το εργο ειναι τραγικο... Ενα τρυπανι (ΣΣ. ενα βυτιο που νομιζεις οτι ειναι τρυπανι) παει να φυτεψει 2 βομβες βαθια στη γη για να προλαβει την παγκοσμια καταστροφη... Φυσικα βλεπουμε τις ροδες του βυτ... εε τρυπανιου παντα οταν τρυπαει ολα πανε καλα κ μερικοι πεθαινουν ηλιθια....
Παρτε το να το δειτε μιλαμε για το χειροτερο χαραμισμα χρονου κ χρηματος για το νοικιασμα αλλα ειναι φοβερη extreme low budget παραγωγη..
-=-------------
Αλλα ακυρα προσφατα>
'Μανια της φυσης> Σεισμος'
Ενας πυρηνικος αντιδραστηρας φτιαχνεται με χαμηλης ποιοτητας υλικα κ ξεκινανε σεισμοι... Ο ηρωας μας πρεπει να βρει νερο γιατι χαλασε το ψυκτικο συστημα κ θα διαλυθουν ολα.. Τα πραγματα περιπλεκονται αφου ο υπευθυνος του αντιδραστηρα τον παγιδευει .....
Ακυρα σκηνικα κ ερμηνιες απο Δ διαλογης ηθοποιους φροντιζουν για την ευχαριστηση σας.......
Κλασσικη παλαια σαβουρα που πετυχα>>>
Plan 9 From outer space
Οι εξωγιηνοι εισβολεις ερχονται!!!!
Φοβερα σκηνικα με τα ουφο που κρεμονται απο μια κλωστη (!), βαμπιρ και σηματα απο εργα δρομων (ΣΣ. εξωγιηνα μηχανηματα) ..
Αυτα προς το παρων...
Η παραμιακη αναζητηση συνεχιζεται κ θα ειστε ενημεροι....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα underworld 2, για οποιον εχει δει το 1 ειναι περιπου το ιδιο στυλ, το κακο ειναι οτι μαλλον θα χει και 3 με ενα σπαστικο τεχνασμα...
κοινως η βαμπιρινα φασωθηκε με τον υβριδιο και περιμενουμε να δουμε τι θα βγει...σε γενικες γραμμες βλεπεται για σινεμα...εχει και μια πολυ καλη πρωτη σκηνη με σφαγη κτλ κτλ.
Άδη μ'έφτιαξες τώρα..!!Τhumbs up!! Aκόμα δεν έχω προλάβει να την δω,αλλά θα προσπαθήσω το συντομότερο..!!
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Τα 2 τελευταια dvd που ειδα με διαφορα μιας μερας ηταν απλα τραγικα>>>Προχθες> Πολεμος των κοσμων
Μεγα λαθος.. Ξεκιναει με καταστροφη χαος κλπ (οκ μεχρι εδω) κ μετα βλεπουμε εξωγηινους που τρωνε ανθρωπους κ ψοφανε απο τα μικροβια?!?!?
Ελεος!!!Μην ξεχνάς ότι αυτό το έργο γράφτηκε φυσικά ως μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας από τον Χ.Τζ.Γουέλς, το 1898.
Επίσης η ιστορία έχει βαθύτερη ¨λογική¨. Ο Γουέλς με αυτό το βιβλίο του, μιλάει και για την αποικιοκρατική εξάπλωση της Μεγάλης Βρετανίας.
Κάνε τον αντιστοιχισμό και θα καταλάβεις.
-
ειδα χθες το MatchPoint..
Πολυ καλη ταινία αξίζει να την δείτε..δεν ξέρω τι και πώς αλλα απομυθοποίηθηκε για μένα χθες η Scarlett..
σαν πάπια περπατάει -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Άδη μ'έφτιαξες τώρα..!!Τhumbs up!! Aκόμα δεν έχω προλάβει να την δω,αλλά θα προσπαθήσω το συντομότερο..!!
δε ξερω σε ποιο σημειο ακριβως σ'εφτιαξα αλλα αν ειναι για τη σκηνη της 'φασης' μπορω να σου πω οτι ηταν απο τις χειροτερες που χω δει σε σινεμα...
κατα τ'αλλα το 3 αναμενεται να ειναι μεγαλη μαπα! το 2 δε θα σε χαλασει...
-
ειδα χθες το DANNY THE DOG....
συστηνετε ανεπιφυλαχτα.....
-
Από το κανάλι της Βουλής και οι δύο ταινίες:
«Amadeus» του Μίλος Φόρμαν για τη ζωή του Μότσαρτ.
Ωραία σκηνή: O Mότσαρτ ενώπιον του βασιλιά και συντηρητικών αυλικών έχει ακούσει ένα μουσικό κομμάτι από τον Σαλιέρι (ευνοούμενος μουσικός της αυλής). Στην ερώτηση αν χρειάζεται την παρτιτούρα για να το αναπαράγει απαντά ότι δεν χρειάζεται παρτιτούρα, γιατί την έχει «καταγράψει» στο μυαλό του. Στην έκφραση δυσπιστίας των παρευρισκομένων, απαντά με το να ξαναπαίξει το ίδιο κομμάτι ακριβώς όπως το πρωτοάκουσε. Δεν διστάζει μάλιστα να κάνει αλλαγές στο κομμάτι, μετατρέποντάς το από μέτριο σε σχεδόν αριστούργημα. Δείτε την ταινία, γιατί αυτή η ανιαρή διήγηση δεν λέει τίποτα για φοβερή σκηνοθεσία, ερμηνείες κλπ.Επίσης στις 31 Γενάρη: «Το χρήμα: Μια μυθολογία του σκότους». Ταινία του 1998 του Η. Μαζωμένου με κινούμενο σχέδιο και γραφικά εφέ. Παίρνω αυτή την περιγραφή από τηλεοπτικό περιοδικό. Αρκετά διαφορετική εμπειρία από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Ηighly recommended, συστήνεται ανεπιφύλακτα και για την ωραία μουσική που έχει.
Jacob
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εύγε παιδί μου! Την είδες; Σ΄άρεσε;
Οχι αλλα σκοπευω να την δω εντος του Σαββατοκυριακου γιατι μου ειχε κινησει το ενδιαφερον απο το τρειλερ (το ειχα γραψει κ τοτε, μερικες σελιδες πριν)
Ούτε εγώ την έχω δει ακόμα!
-
Ελα στην Πατρα το Σαββατοκυριακο να την δουμε μαζι!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]