-
Χτες ειδα... το χρονικο μιας χυλοπιττας...
Για Δευτερα βραδυ, οταν η βαρεμαρα χτυπαει... 9αρες, ειναι καλη ταινια! -
εγω έχω λιώσει... Βλέπω με τις ώρες CSI..
-
Είδα το Τσεκούρι του Γαβρά, μετά τα καλά λόγια που διάβασα εδω.
Μια καλή ταινία, όχι ομως οσο καλή με το αριστούργημα ΑΜΗΝ. Σε βάζει σε πολλές σκέψεις για την δουλειά και την ζωή σου ειδικά με όλες αυτές τις μεταφορές εταιρειών προς τις Ανατολικές χώρες.Κορυφαία ατάκα 'δεν είσαι η δουλειά σου'
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εγω έχω λιώσει... Βλέπω με τις ώρες CSI..Las Vegas ή Miami ;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Las Vegas ή Miami ;
New York
Η ταινία CSI τι λέει; Είναι σκηνοθετημένη απο τον πολύ Ταραντίνο (μεγάλος φάν της σειράς).
-
ειδα το island χθες που δεν ειχα δει...πολυ καλο! εξαιρετικες sequences καταστροφης, σκαρλετ που μου αρεσε πιο πολυ απο το matchpoint sexually speaking, κατι dodge charger απιστευτα και ενα ωραιο μηνυματακι για τη ζωη.......καλη δουλεια γενικα, στο σινεμα θα ταν ακομα καλυτερο!
με χαλασε λιγο ο ηχος των μηχανων αντιβαρυτητας που ηταν ακριβως ο ιδιος με αυτον απο τον πολεμο των αστρων...
-
Εδώ πήρανε τον Obi-Wan στον ήχο κόλλησες;
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Εδώ πήρανε τον Obi-Wan στον ήχο κόλλησες;ναι αλλα δεν τον πηραν ως jedi ενω ο ηχος ειναι αντιγραφη...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Las Vegas ή Miami ;
εχει και Μιαμι;;;; Λας βέγκας βλέπω ακόμα είμαι στη 2η season.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Las Vegas ή Miami ;
εχει και Μιαμι;;;; Λας βέγκας βλέπω ακόμα είμαι στη 2η season.
Εγώ τα βλέπω και τα τρία (Las Vegas( το καλύτερο ), Miami και New York ) είναι τρελό κόλλημα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα το island χθες που δεν ειχα δει...πολυ καλο! εξαιρετικες sequences καταστροφης, σκαρλετ που μου αρεσε πιο πολυ απο το matchpoint sexually speaking, κατι dodge charger απιστευτα και ενα ωραιο μηνυματακι για τη ζωη.......καλη δουλεια γενικα, στο σινεμα θα ταν ακομα καλυτερο!με χαλασε λιγο ο ηχος των μηχανων αντιβαρυτητας που ηταν ακριβως ο ιδιος με αυτον απο τον πολεμο των αστρων...
Καλά πλάκα μας κάνεις;!!!!
Έχεις πάει να δεις πόσο στοιχίζει η αγορά μιας μηχανής αντιβαρύτητας σήμερα;
Όσο ακριβαίνουν τα μαρούλια τόσο ακριβαίνει και αυτή!!!
Άσε πήγα να αγοράσω μια και τα είδα όλα…
Και που να τρέχουν να αγοράζουν και αυτοί… την πήραν δανεικιά… θα την γυρίσουν πίσω…
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ειδα το island χθες που δεν ειχα δει...πολυ καλο! εξαιρετικες sequences καταστροφης, σκαρλετ που μου αρεσε πιο πολυ απο το matchpoint sexually speaking, κατι dodge charger απιστευτα και ενα ωραιο μηνυματακι για τη ζωη.......καλη δουλεια γενικα, στο σινεμα θα ταν ακομα καλυτερο!
με χαλασε λιγο ο ηχος των μηχανων αντιβαρυτητας που ηταν ακριβως ο ιδιος με αυτον απο τον πολεμο των αστρων...
Καλά πλάκα μας κάνεις;!!!!
Έχεις πάει να δεις πόσο στοιχίζει η αγορά μιας μηχανής αντιβαρύτητας σήμερα;
Όσο ακριβαίνουν τα μαρούλια τόσο ακριβαίνει και αυτή!!!
Άσε πήγα να αγοράσω μια και τα είδα όλα…
Και που να τρέχουν να αγοράζουν και αυτοί… την πήραν δανεικιά… θα την γυρίσουν πίσω…
-
-
Πήγα και είδα το 'A new world', αυτό με τον Κόλιν Φάρελ και την Ποκαχόντας.... δεύτερη πατάτα στη σειρά μετά τους gay cowboys...
Ολόκληρο village park, 20 αίθουσες, οι 6 ( ) από αυτές έπαιζαν... Ροζ Πάνθηρα και καμία ( ) το 'Καπότε' που θέλαμε να δούμε και πρέπει να είναι πολύ καλό...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεύτερη πατάτα στη σειρά μετά τους gay cowboys...Πατάτα οι cowboyδες??? κρίμα...
-
Τον Ροζ Πάνθηρα τον έχει δει κανείς?
-
Ο χρήστης ALEX SSGTi έγραψε:
Τον Ροζ Πάνθηρα τον έχει δει κανείς?χθες ειχε ο (ανα) γουλιας της ετ3 αφιερωμα στους ροζ πανθηρες και ψιλοξενερωσα γιατι εδειχνε τον μαγικο πιτερ σελλερς...αλλα θελω να παω να το δω!
-
΄Αρχισα προχθές να βλέπω στην τηλεόραση μια ελληνική ταινία του ’60, νομίζω λέγεται «Η Σοφερίνα», αυτή με τον Αυλωνίτη στραβούλιακα ως «Γύλο», και τα έπαιξα.
Διαβάστε τι έκαναν σε μια πνευματική δημιουργία (έστω κι αν δεν είναι η ύψιστη, αυτό δεν έχει σημασία). Οι ορίτζιναλ τίτλοι στην αρχή της ταινίας (ηθοποιοί, σκηνοθέτης κλπ.) είχαν φύγει, και στην θέση τους είχαν βάλει άλλους τίτλους, με άλλες γραμματοσειρές κλπ. Επίσης είχαν προσθέσει και πλάνα σημερινά, που δεν υπάρχουν στην αρχή της ταινίας. Συγκεκριμένα είχαν προσθέσει σύγχρονα πλάνα και λήψεις από δρόμους και αυτοκίνητα, κινηματογραφημένα ασπρόμαυρα, για να ταιριάζουν με τα ορίτζιναλ!
Μάλλον οφείλεται σε αυτό που αποκαλούν «τηλεοπτική έκδοση».
Φαντάζεστε μια ταινία με μεγαλύτερο ειδικό βάρος (πχ. Ο πολίτης Κέην) να έχει περάσει από το μαγικό χεράκι, ξέρω εγώ ποιού άσχετου, που θεωρεί πως αυτός ξέρει καλύτερα από τον Orson Welles σχετικά με κάποια πτυχή της ταινίας?
Αυτή η Cinemania, 'ψαγμένη' εκπομπή, δείχνει ότι κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να την πραγματοποιήσουν. Και τα κείμενα, όχι τα συνηθισμένα, τετριμμένα της τηλεόρασης.Jacob
-
Είδα το Domino σε DVDακι με αυτη την χάλια μωρε να δεις πως την λένε...πώς την λένεεε... Κυρά - Φρόσω? Αααα... Keira Knightley
To κορίτσι ειναι πολυ ωραίο λέμε!
Σαν ταινία είναι ενας μεγάλος αχταρμάς με black humour, pulp fiction, ξυλο, μαφία, λεφτά, μαυρούκες, Άραβες με βόμβες και οτι γενικά θέλεις . Λέει γαρ οτι εχει αληθινα στοιχεία μέσα καθώς η Domino Harvey ειναι αληθινός χαρακτήρας (διασημός ηθοποιός πατέρας, Ford μοντέλλο αυτή και τα παρατησε γιατί βαριόταν και έγινε bounty hunter)Αν είστε φαν αυτού του είδους θα σας αρέσει.
Αν σας αρέσει η κυρά, θα σας αρέσει.
Αν δεν ανήκεται σε καμία απο τις παραπάνω κατήγοριες, βλέπετε-δεν βλέπετε, (εχει πολυ πιστολίδι) -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Είδα το Domino σε DVDακι με αυτη την χάλια μωρε να δεις πως την λένε...πώς την λένεεε... Κυρά - Φρόσω? Αααα... Keira KnightleyTo κορίτσι ειναι πολυ ωραίο λέμε!
Σαν ταινία είναι ενας μεγάλος αχταρμάς με black humour, pulp fiction, ξυλο, μαφία, λεφτά, μαυρούκες, Άραβες με βόμβες και οτι γενικά θέλεις . Λέει γαρ οτι εχει αληθινα στοιχεία μέσα καθώς η Domino Harvey ειναι αληθινός χαρακτήρας (διασημός ηθοποιός πατέρας, Ford μοντέλλο αυτή και τα παρατησε γιατί βαριόταν και έγινε bounty hunter)Αν είστε φαν αυτού του είδους θα σας αρέσει.
Αν σας αρέσει η κυρά, θα σας αρέσει.
Αν δεν ανήκεται σε καμία απο τις παραπάνω κατήγοριες, βλέπετε-δεν βλέπετε, (εχει πολυ πιστολίδι)Εμένα μου άρεσε ( και η Domino και η ταινία)
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]