-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Είναι η μεταφορά στην τηλεόραση του βιβλίου 'Οι πύλες του θανάτου'?
Όχι, ειναι βασισμένο σε κόμικ του Frank Miller.
-
300 movie trailer
ανυπερβλητο
υ.γ
οι νοσταλγοι του παρελθοντος ας μαζεψουν λεφτα και σε συνεργασια με το Υπουργειο Πολιτισμου ας γυρισουν μια ιστορικα ακριβη εκδοχη
παντως οπως παρατηρησε και ενας φιλος θα μπορουσανε να διατηρησουν την πρωτοτυπη γλωσσα της εποχης.οπως εγινε και με την ταινια 'τα παθη του Χριστου'
-
Με έχει πωρώσει εμένα πάντως... Μακάρι να αξίζει σε σχέση με το κόμικ, όπως το Sin City...
Είδα πριν μια γαλλική, το 13 τζανέτι (κάτι τέτοιο)... έτσι και έτσι.
-
Για την DBS που τουμπάρει στο μποντ χρησιμόποιήθηκε κανόνι αζώτου. και μάλιστα έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ γκίνες επίσημα καταγεγραμένων περιστροφών γύρω από τον άξονα του.
(εδώ το προηγούμενο ρεκόρ πάλι με κανόνι αζώτου: http://www.youtube.com/watch?v=IgjZm9rsgII)Δεν τουμπάρει μία άστον μάρτιν τόσο έυκολα πάντως. Άμα έκανε τέτοιο ελιγμό απλά θα γλίστραγε. Για να τουμπάρεις θέλει να κάνεις σχεδόν σίγουρα ένα μικρό φλικ, θέλει καλή άσφαλτο και πάλι δεν γίνεται με όλα τα αμάξια. (στο κόλιν τα μάθαμε αυτά μη τα δοκιμάσει κανείς στο δρόμο!!!)
Η ταινία τώρα προσπαθούσε να πει 'δεν βλέπετε Μποντ', αλλά ήταν ωραία γενικά και πιστεύω πιο ευρείας αποδοχής. Όσο για αυτούς που παραπονιούνται για το μούσι απλά ας δουν το προηγούμενο (die another day). Μόνα μεμπτά σημεία ήταν η σκηνή στο καζίνο που ήταν λίγο βαρετή και ο πολύ 'πλακώνω όλους στις μάπες' χαρακτήρας του Κρέηγκ
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
.Μόνα μεμπτά σημεία ήταν η σκηνή στο καζίνο που ήταν λίγο βαρετή και ο πολύ 'πλακώνω όλους στις μάπες' χαρακτήρας του ΚρέηγκΟσον αφορά τις μάπες τουλάχιστο που έριχνε ο συγκεκριμμένος, απεναντίας εμένα μου φάνηκε οτι δυσκολεύτηκε να υπερτερήσει των αντιπαλων του, λαχάνιασε πολύ κι εφτυσε αίμα τρώγοντας κι αυτός μπόλικες....Ασε που κόντεψε να τα 'τινάξει'.....
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
οι νοσταλγοι του παρελθοντος ας μαζεψουν λεφτα και σε συνεργασια με το Υπουργειο Πολιτισμου ας γυρισουν μια ιστορικα ακριβη εκδοχηπαντως οπως παρατηρησε και ενας φιλος θα μπορουσανε να διατηρησουν την πρωτοτυπη γλωσσα της εποχης. οπως εγινε και με την ταινια 'τα παθη του Χριστου'
Θα μπορούσαν, αλλά το γιατί δεν το έκαναν νομίζω ότι το απαντάς και μόνος σου - εφόσον πρόκειται για παραμύθι του Miller και όχι για Ηρόδοτο, τι νόημα θα είχε να ταλαιπωρηθούν και να μας ταλαιπωρήσουν?...
Πάντως λέω να το δω το '300' για να μου λυθεί τουλάχιστον μια σοβαρή απορία που είχα από τότε που πήγαινα σχολείο - αν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες καταγόντουσαν από τους αρχαίους ...Κλίνγκονς!!
-
Μαμημένη πολιτική από τότε πάντως! Τους 700 Θεσπιείς (και 'φυσικά' τους 3000 είλωτες) που έπεσαν με τους Σπαρτιάτες, χεσμένους τους έχει η ιστορία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μαμημένη πολιτική από τότε πάντως! Τους 700 Θεσπιείς (και 'φυσικά' τους 3000 είλωτες) που έπεσαν με τους Σπαρτιάτες, χεσμένους τους έχει η ιστορία.Πολύ σωστά. Είναι κάτι που εξήγησα στα παιδιά μου απο πολύ νωρίς.
Η Ιστορία όμως Μάνο γράφεται από τους νικητές.
Και η στάση των Θεσπιέων είναι πολύ πιο ηρωική από αυτή των Σπαρτιατών. Γιατί αυτοί ΕΙΧΑΝ επιλογή!!!Και έμειναν...και ΜΠΡΑΒΟ τους!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μαμημένη πολιτική από τότε πάντως! Τους 700 Θεσπιείς (και 'φυσικά' τους 3000 είλωτες) που έπεσαν με τους Σπαρτιάτες, χεσμένους τους έχει η ιστορία.Και η στάση των Θεσπιέων είναι πολύ πιο ηρωική από αυτή των Σπαρτιατών. Γιατί αυτοί ΕΙΧΑΝ επιλογή!!!Και έμειναν...και ΜΠΡΑΒΟ τους!!
Ναι, η αλήθεια είναι πως οι Θεσπιείς αδικούνται κατάφορα απο την Ιστορία γιατι στάθηκαν ΑΞΙΟΙ στο πλευρό των Σπαρτιατών...Απλά νομίζω οτι έπαιξε σημαντικό ρόλο, (εκτός απο τον γενικότερο τρόπο ζωής και την φιλοσοφία των Λακεδαιμονίων), το παρασκήνιο του πώς βρέθηκαν οι Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες μόνοι τους (οι 300), ενω υπήρχε διαθέσιμος και μάχιμος όλος ο στρατός τους....Οι δε είλωτες πέρνανε μέρος σε όλες τις μάχες και ηταν η υποστήριξη των Σπαρτιατών, χωρίς την βοήθεια των οποίων δε θα ηταν αυτό που ηταν...Ποτέ ομως δε γίνεται ιδιαίτερη μνεία γι' αυτούς.....Σύνηθες λοιπόν...
Οσο για το αν είχαν επιλογή να φύγουν kouk, όλοι την είχαν....Απλά εδειξαν όλοι την ίδια γενναιότητα μένοντας και πολεμώντας....Βέβαια κατα το Λεωνίδα, οσον αφορά τους Θεσπιεις, θα έπρεπε να φύγουν μαζί με τους υπολοίπους συμμάχους (τους οποίους ο ίδιος έδιωξε....), για να μη χαθούν άδικα, ωστε να είναι διαθέσιμοι να πολεμήσουν αργότερα, μαζί με το κυρίως Σώμα των συνασπισμένων Ελληνικών δυνάμεων....
-
Το ακουσα πριν χρονια απο ξεναγο προς ξενους τουριστες οτι καποια κυπαρισια που ειναι μετα το αγαλμα του Λεωνιδα προς Λαμια εχουν φυτευτει προς τιμη των Θεσπιαιων!!!!
Ποιοι και ποτε τα φυτευσαν το αφησε μεταιωρο οποτε .....εγινε πιστευτος.
-
300 movie trailerανυπερβλητο
Ε, εντάξει, μη λέμε και μεγάλα λόγια... παρόμοια πράγματα ακουγόντουσαν και πριν βγει το 'Τροία'.
-
γιατι δε τα γραφετε αυτα στο θρεντ περι ιστοριας?
-
Θα μπορούσαν, αλλά το γιατί δεν το έκαναν νομίζω ότι το απαντάς και μόνος σου - εφόσον πρόκειται για παραμύθι του Miller και όχι για Ηρόδοτο, τι νόημα θα είχε να ταλαιπωρηθούν και να μας ταλαιπωρήσουν?...
Πάντως λέω να το δω το '300' για να μου λυθεί τουλάχιστον μια σοβαρή απορία που είχα από τότε που πήγαινα σχολείο - αν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες καταγόντουσαν από τους αρχαίους ...Κλίνγκονς!!
xaxaxaxaxa!!!
βαλτα τωρα και με την τεχνη που δεν ειναι φωτογραφικη απεικονιση της ιστορικης αληθειας
-
xaxaxaxaxa!!!
βαλτα τωρα και με την τεχνη που δεν ειναι φωτογραφικη απεικονιση της ιστορικης αληθειας
Σιγά, βρε συ Ομικρονε, που έχουμε την απαίτηση να μάθουμε ιστορία από τον κινηματογράφο και που προσβάλουμε την 'τέχνη' όταν δε μας κάνουν το χατίρι! Χαλάρωσε!
Πάντως με το να 'διατηρουσαν την πρωτοτυπη γλωσσα της εποχης' δε νομίζω ότι θα κέρδιζε κάτι η 'τέχνη'.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
300 movie trailer
ανυπερβλητο
Ε, εντάξει, μη λέμε και μεγάλα λόγια... παρόμοια πράγματα ακουγόντουσαν και πριν βγει το 'Τροία'.
Γιατί τι είχε η Τροία? Ήταν εξαιρετική ταινία.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
300 movie trailer
ανυπερβλητο
Στο όριο του απαράδεκτου... Με το ζόρι κάτσαμε και την είδαμε μέχρι τέλους εγώ & η παρέα μου (και γενικά ειμαι απο τα άτομα που ποτέ δεν κόβουν ταινία στη μέση ή βγαίνουν απο την αίθουσα)...
-
Να μαντέψω πως βρίσκεις και την ιλιάδα στα όρια του απαράδεκτου?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
300 movie trailer
ανυπερβλητο
Στο όριο του απαράδεκτου...
+1
-
Είπα πως κατα τη γνώμη μου, η ταινία του Β. Πέτερσεν 'Τροία' ειναι απο τις χειρότερες του είδους...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
:hmmm:Είπα πως κατα τη γνώμη μου, η ταινία του Β. Πέτερσεν 'Τροία' ειναι απο τις χειρότερες του είδους...
+1
...καλύτερα να έβλεπα παραγωγή της Τσινετσιτά με αντίστοιχη θεματολογία...τουλάχιστον θα ήμουν προετοιμασμένος!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]