-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν βγήκε σε τόρρεντ γμτ...
Νομίζεις!
Το χω κατεβάσει και με περιμένει να το δω...Όταν βρεθεί η όρεξη για κωμωδία...
Εμείς δεν έχουμε ψυχή?
Σιγά μην είσαι και alfa!
Όποιος θέλει το torrent, pm!
Μπα, είμαι μικρός ακόμα.. Μάλλον είμαι fiat abarth.
Τότε σε αγαπώ και σε θέλω!
-
Ουστ. Gay.
-
Σήμερα είδα το 'City of God', βραζιλιάνικης παραγωγής του 2002. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία ενός παιδιού που μεγαλώνει μέσα σε μία από τις μεγαλύτερες φαβέλες του Ρίο, την 'πόλη του θεού' ανάμεσα στους εμπόρους ναρκωτικών και τις συμμορίες. Πραγματικά αξίζει να την δείτε, ανήκει σίγουρα στις καλύτερες ταινίες που έχω δει.
-
Πολυ αιμα κ οντως πολυ ωμο το Saw III ....
Παντως για splatter καλο ηταν -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σήμερα είδα το 'City of God', βραζιλιάνικης παραγωγής του 2002. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία ενός παιδιού που μεγαλώνει μέσα σε μία από τις μεγαλύτερες φαβέλες του Ρίο, την 'πόλη του θεού' ανάμεσα στους εμπόρους ναρκωτικών και τις συμμορίες. Πραγματικά αξίζει να την δείτε, ανήκει σίγουρα στις καλύτερες ταινίες που έχω δει.+1..
-
Μια Παρασκευή κάθε 2 εβδομάδες χρησιμοποιούμε μια αίθουσα της σχολής για να δείξουμε μια ταινία από τον τόπο μας. Αυτή η βραδυά συνοδεύεται και από φαγητό του τόπου, κοινώς μιλάμε για Greek night..
Οπότε θέλουμε ιδέες για μια καλή (άρα παλιά; ) ελληνική ταινία με αγγλικούς υπότιτλους...
Ρίξτε καμιά ιδέα.. Ο Ζορμπάς νομίζω είναι πολύ κίτσ..
-
Λούφα και παραλλαγή!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ο Ζορμπάς νομίζω είναι πολύ κίτσ..Δεν καταλαβα..?
Ακους εκει θα με πεις και κιτς!
Ζορμπας ειναι το επωνυμο μου...
-
-
Σήμερα είδα το 'City of God', βραζιλιάνικης παραγωγής του 2002. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία ενός παιδιού που μεγαλώνει μέσα σε μία από τις μεγαλύτερες φαβέλες του Ρίο, την 'πόλη του θεού' ανάμεσα στους εμπόρους ναρκωτικών και τις συμμορίες. Πραγματικά αξίζει να την δείτε, ανήκει σίγουρα στις καλύτερες ταινίες που έχω δει.
+1..
Ο Μεϊρέγες δίνει ρεσιτάλ , όπως έκανε και με τη περσινή του ταινία.
Είδα το 'Τα παιδιά των ανθρώπων' και έπαθα πλάκα. Κλάϊβ Όουεν σε τρομερό ρόλο αντιήρωα και σκηνές μάχης που θα ζήλευε ο Spielberg. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πολυ αιμα κ οντως πολυ ωμο το Saw III ....
Παντως για splatter καλο ηταν+1.
Δεν είχα δει ούτε το Ι ούτε το ΙΙ κι έτσι πήγα να το δω. Το σενάριο είναι αρκετά έξυπνο (αν δεν έχεις δει τα άλλα δύο), αλλά πολύ ωμό ρε γμτ. Το 4, αν βγει, δε θα πάω να το δω στον κινηματογράφο. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ο Μεϊρέγες δίνει ρεσιτάλ , όπως έκανε και με τη περσινή του ταινία.
Είδα το 'Τα παιδιά των ανθρώπων' και έπαθα πλάκα. Κλάϊβ Όουεν σε τρομερό ρόλο αντιήρωα και σκηνές μάχης που θα ζήλευε ο Spielberg.τα ειπα εγω...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλό το Borat
Γέλιο αλλά και θλίψητο κουφο ηταν οτι ειχε θλιψη....
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
+1..
Ο Μεϊρέγες δίνει ρεσιτάλ , όπως έκανε και με τη περσινή του ταινία. Eίδα το 'Τα παιδιά των ανθρώπων' και έπαθα πλάκα. Κλάϊβ Όουεν σε τρομερό ρόλο αντιήρωα και σκηνές μάχης που θα ζήλευε ο Spielberg.
Tον επίμονο κηπουρό θα εννοείς, επίσης πολύ καλή ταινία!
Γαμώτο ποτέ μου δεν συμπήθησα τον Clive Owen σαν ηθοπoιό. -
Μια Παρασκευή κάθε 2 εβδομάδες χρησιμοποιούμε μια αίθουσα της σχολής για να δείξουμε μια ταινία από τον τόπο μας. Αυτή η βραδυά συνοδεύεται και από φαγητό του τόπου, κοινώς μιλάμε για Greek night..Οπότε θέλουμε ιδέες για μια καλή (άρα παλιά; ) ελληνική ταινία με αγγλικούς υπότιτλους...
Πιο πρόσφατη δεν θες; Βαλκανιζατέρ!
Όποιος πει κακό λόγο για τον Clive Owen δεν ξέρει τι του γίνεται!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μια Παρασκευή κάθε 2 εβδομάδες χρησιμοποιούμε μια αίθουσα της σχολής για να δείξουμε μια ταινία από τον τόπο μας. Αυτή η βραδυά συνοδεύεται και από φαγητό του τόπου, κοινώς μιλάμε για Greek night..
Οπότε θέλουμε ιδέες για μια καλή (άρα παλιά; ) ελληνική ταινία με αγγλικούς υπότιτλους...
Nαι αλλα πρεπει να τη βρω με αγγλικους υποτιτλους.
-
Nαι αλλα πρεπει να τη βρω με αγγλικους υποτιτλους.
Πολιτικη Κουζίνα!
Αν δεν κάνω λάθος, είχε πάρει διανομή και στο εξωτερικό και πρέπει να βγήκε και σε dvd.
-
+1..
+1000. Εξαιρετικό από κάθε άποψη.
-
Eχει δεί κανένας την ταινία Νύφες;; Περιγράφει το καθεστως που εστλναν ελληνιδες σε Αμερικη κυριως για προξενειό και νομιζω πρεπει να εχει παιχτει και εκτος ελλάδος. Γνωρίζει κανείς τον αγγλικό τίτλο;
-
http://www.imdb.com/name/nm0903837/
Nyfes aka Brides!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]