-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θέλω πολύ να την δω αυτήν την ταινία!Το βιβλίο είναι πάρα πολύ καλό και παίζει και η Σκάρλετ!
Αααααχ... ναι...
-
Εχει κανεις δει την Νταλια, ενω εχει διαβασει και το βιβλιο;
-
Είδα το 'ο Διάβολος φοράει Πράντα'...
Η γυναίκα σας θα το λατρέψει!
Κατά τα λοιπά,τα πάντα εκτελούνται σχηματικά και αδιάφορα,με την εξαίρεση της Μέριλ Στριπ,που αποδεικνύει ότι είναι ερμηνευτικός ογκόλιθος,αλλά και αυτού που παίζει το γκέι στέλεχος του περιοδικού...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
και παίζει και η Σκάρλετ!αυτο πεσ' το στη φιλεναδα σου (και ανιερη συμμαχο σου)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
και παίζει και η Σκάρλετ!
αυτο πεσ' το στη φιλεναδα σου (και ανιερη συμμαχο σου)
Βρε δε πα να λέει!
-
Την γνώμη σας?
-
-
Έτσι
Pacino rulez -
Ντάξει, η ταινία απλά τα σπασε...
(Κρούση, βάλε το bow ρε συ στην βιβλιοθήκη των emoticons )
-
Piga kai eda to WTC.
den itan ayto pou perimena. poly ftwxo senario. arpaxti. moufa
i oli ypo8esi einai i diaswsi 2 egklovismenwn astyfylakwn kai pws klaine oi oikogeneies tou. 8a mporouse na symvei se ka8e seismo klp. h diaswsi tou mikrou andrea (?) apo to Aigio mporouse na einai dramatikoteri.
twra perimenoume to Chunami na doyme pws 8a diasw8oyn 2 epagkelmaties surfers
-
Είδα χθες το a scanner darkly.
Σαν φαν του phillip k. Dick, απογοητεύτηκα λίγο. Η 'τρέλα' του dick δεν 'βγαίνει' εύκολα σε ταινίες. Εκτός αν η ταινία βασιστεί απλά στην ιδέα του βιβλίου και ακολουθεί χαλαρά εως πολύ χαλαρά την πλοκή (όπως στο κορυφαίο -κατά την γνώμη μου- Blade runner).Τέλος πάντων, και η φάση με την κομικ-οποίηση δεν μου άρεσε και νομίζω ότι κουράζει αλλά και οι ερμηνείες ήταν πολύ επίπεδες αλλά και το ότι εξαρχής αποκαλύπτεται ότι η ουσία Θ είναι οργανική...
δεν βγαίνει αυτή η νέμεση στο τέλος...
Εγώ θα την έβλεπα έτσι κι αλλιώς σαν φαν αλλά πραγματικά δεν μου κάνει καρδιά να την προτείνω...
-
Εμένα πάλι το A Scanner Darkly μου άρεσε αρκετά...
Ο Linklater ειναι απο τους καλύτερους σκηνοθέτες της γενιάς του, και το στυλάκι rotoscoping (αλα Waking Life) πιστεύω ταιριάζει πολύ στην ταινία.
Διαφωνώ σχετικά με τις ερμηνείες, ειδικά ο Robert Downey Jr. τα έσπασε, μου θύμισε τον Dr. Gonzo στο Fear & Loathing In Las Vegas (ταινιάρα!).
Για κάποιους το έργο μπορεί να φανεί κουραστικό, αλλα πιστεύω πως ανταμείβει...
-
Ειδα χθες (καθυστερημενα) 'Το στοιχημα του Σλεβιν' και εμεινε εντυπωσιασμένος!! Καιρο ειχα να δω ωραια ταινια!!
-
Όντως πάρα πολύ καλό
-
- The Salton City: Ταινία με πρωταγωνιστή τον Val Kilmer, στο ρόλο ενός τύπου που θέλει να εκδικηθεί το θάνατο της γυναίκας του. ΚΑΙ ΟΜΩΣ, είανι πολύ καλή ταινία και δεν έχει ξύλο.
Ταινία που αρχίζει με το Saeta από το Sketches from Spain του Miles Davis (ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχουν ηχογραφηθεί ποτέ) δε γίνεται να μην είναι καλή!
- Modiliagni: Ταινία με πρωταγωνιστή τον Andy Garcia στον ρόλο του ζωγράφου. Πάρα πολύ καλή ταινία, ο Garcia σε μεγάλη φόρμα.
Θέλω να ψάξω κατά πόσο ανταποκρίνεται και στη ιστορική πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Piga kai eda to WTC.den itan ayto pou perimena. poly ftwxo senario. arpaxti. moufa
i oli ypo8esi einai i diaswsi 2 egklovismenwn astyfylakwn kai pws klaine oi oikogeneies tou. 8a mporouse na symvei se ka8e seismo klp. h diaswsi tou mikrou andrea (?) apo to Aigio mporouse na einai dramatikoteri.
Και να ηταν μονο αυτο... Το αποκορυφωμα ειναι στο τελος που μας πληροφορει με τιμη και δοξα οτι ο π(ρ)εζοναυτης υπηρετησε στο Ιρακ!! Ολη η αιθουσα αρχισε τα μπινελικια!
Εγω ειδα σε DVD το Match Point.. Η Σκαρλετ απο αλλο πλανητη..
Ωραια ταινια αλλα στο τελος με χαλασε που δεν τον επιασαν τον βλαχοιρλανδο!Επισης σε DVD, United 93. Παμε παρακατω..
Firewall, μ@λακιες..
Davinci Code: Ειχα διαβασει το βιβλιο και δεν μου εκανε αισθηση η ταινια.
The Wild (cartoon): Απιστευτα γραφικα! Εμοιαζε παντως πολυ με το 'Μαδαγασκαρη'. -
πολυ πισω εμεινε το θεμα...
οπωσδηποτε να πατε να δειτε το children of men...με clive owen κτλ κτλ...
πολυ καλη δουλεια..
-
'Volver' του Almodovar : από καλή έως πολύ καλή....Εμένα μου άρεσε αρκετά (δηλ σαφώς άνω του μετρίου) όπως άλλωστε όλες οι ταινίες του Almodovar που έχω δει (6-7)...Κλασικός Almodovar : μια απλή καθημερινή ιστορία όπως αυτές που ζούμε όλοι κάθε μέρα ...
Επιτέλους επίσης μια ταινία που η Penelope παίζει καλά -
Children of Men: Εφιαλτική ατμόσφαιρα..τρομερός Κλαιβ Οουεν..τρομοκρατια,ρατσισμος,πολεμος ολα σε ενα mix και απο ολα αυτα βγαινει ενα μωρο..
Οχι για οσους βλεπουν τον κινηματογραφο ως ψυχαγωγία. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πολυ πισω εμεινε το θεμα...οπωσδηποτε να πατε να δειτε το children of men...με clive owen κτλ κτλ...
πολυ καλη δουλεια..
Το είδα χτες...Συμφωνώ, καλό...Μέχρι εκεί όμως
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]