-
Εκνευρησμενος ιδιοκτητης τουριστικων ειδων προς τουριστα που ηθελε παζάρια: ιφ γιου γουοντ του μπαϊ, μπαϊ. Ιφ γιου ντοντ γουοντ του μπαϊ, γκουντμπαϊ.
-
συγνωμη απλα θελω να απαντησω σε αυτο και δεν θελω να κανω τοπικ αλλα σας ευχαριστω
ραντομ εγραψε
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΝΤΑΚΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΑΣΜΑΔΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ???ναι εχω γυρισει καιρο απλα καταλαβα οτι δεν ειναι ωραιο να ενοχλης συνεχος τους αλλους και γιαυτο δεν γραφω και τοσο συχνα 2 ελεος οχιιιι και γκασμαδιααααα η μυτιληνη ειναι πολυ τελεια για διακοπες !!!!!
αυτα σας ευχαριστο που με αφισατε να απαντησω
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εκνευρησμενος ιδιοκτητης τουριστικων ειδων προς τουριστα που ηθελε παζάρια: ιφ γιου γουοντ του μπαϊ, μπαϊ. Ιφ γιου ντοντ γουοντ του μπαϊ, γκουντμπαϊ.Πραγματικό γεγονός?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εκνευρησμενος ιδιοκτητης τουριστικων ειδων προς τουριστα που ηθελε παζάρια: ιφ γιου γουοντ του μπαϊ, μπαϊ. Ιφ γιου ντοντ γουοντ του μπαϊ, γκουντμπαϊ.
Πραγματικό γεγονός?
Ο τουριστας θα ηταν τυπος 'just looking,just looking' με κομπιουτερακι ανα χειρας για να υπολογιζει ποσο ειναι σε $
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
συγνωμη απλα θελω να απαντησω σε αυτο και δεν θελω να κανω τοπικ αλλα σας ευχαριστωραντομ εγραψε
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΝΤΑΚΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΑΣΜΑΔΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ???ναι εχω γυρισει καιρο απλα καταλαβα οτι δεν ειναι ωραιο να ενοχλης συνεχος τους αλλους και γιαυτο δεν γραφω και τοσο συχνα 2 ελεος οχιιιι και γκασμαδιααααα η μυτιληνη ειναι πολυ τελεια για διακοπες !!!!!
Υπαρχουν και τα
Καλη σχολικη χρονιά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πραγματικό γεγονός?
Γεγονος που εγινε
Μαζι με το 'ελατε στον πινακα αμφοτεροι και οι δυο' που ελεγε (για πλακα) ενας καθηγητης μου, απο τα αγαπημενα μου.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Πραγματικό γεγονός?
Γεγονος που εγινε
Μαζι με το 'ελατε στον πινακα αμφοτεροι και οι δυο' που ελεγε (για πλακα) ενας καθηγητης μου, απο τα αγαπημενα μου.
Ή το 'ελάτε εσείς οι δύο εθελοντικά'που έλεγε ένας καραβανάς (στα σοβαρά) όταν έπρεπε να διαλέξει άτομα για αγγαρεία και φυσικά δεν προθυμοποιούνταν κανείς 'εθελοντικά'!!!
-
Πραγματικό γεγονός?
Γεγονος που εγινε
Ή το 'ελάτε εσείς οι δύο εθελοντικά'που έλεγε ένας καραβανάς (στα σοβαρά) όταν έπρεπε να διαλέξει άτομα για αγγαρεία και φυσικά δεν προθυμοποιούνταν κανείς 'εθελοντικά'!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
συγνωμη απλα θελω να απαντησω σε αυτο και δεν θελω να κανω τοπικ αλλα σας ευχαριστω
ραντομ εγραψε
Υπαρχουν και τα
Καλη σχολικη χρονιά
ok sorry σε ευχαριστο πολυ
-
-
εεεπ, μας βλεπουν. Αστειο μεν, αλλα...
-
εεεπ, μας βλεπουν. Αστειο μεν, αλλα...Ε, ας βλέπουν, δεν πειράζει... Άλλωστε, μοντάζ είναι προφανώς, η κοπέλα αυτή δεν είναι από εκείνες που θα έκαναν τέτοια πράγματα in public.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ε, ας βλέπουν, δεν πειράζει... Άλλωστε, μοντάζ είναι προφανώς, η κοπέλα αυτή δεν είναι από εκείνες που θα έκαναν τέτοια πράγματα in public.
Πώς ξεχωρίζεις τις κοπέλες που θά κάναν τέτοια πράγματα in public με αυτές που δέν θα κάναν? Γιατί εγώ δέν νομίζω να υπάρχει τρόπος να τις ξεχωρίσεις. Εκτός και άν είναι κάποια γνωστή..
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Ε, ας βλέπουν, δεν πειράζει... Άλλωστε, μοντάζ είναι προφανώς, η κοπέλα αυτή δεν είναι από εκείνες που θα έκαναν τέτοια πράγματα in public.
Πώς ξεχωρίζεις τις κοπέλες που θά κάναν τέτοια πράγματα in public με αυτές που δέν θα κάναν? Γιατί εγώ δέν νομίζω να υπάρχει τρόπος να τις ξεχωρίσεις. Εκτός και άν είναι κάποια γνωστή..
Μα... Είναι η Jennifer Love Hewitt. I know what you did last summer κτλ. Προφανώς και είναι γνωστή, το γράφει άλλωστε στη φωτό.
-
Η Jennifer δεν κανει τετοια πραγματα, τη θυμαμαι απο τα καλοκαιρια που περνουσαμε μαζι στη Σαντορινη (ειχε εντυπωσιαστει απο τα Αγγλικα μου, μολις ειχα παρει το Lower με Β απο το Στρατηγακη). Πολυ καλο και σεμνο κοριτσι.
Βασικα εγω nasos αναφερομουνα στο οτι η φωτο μπορει να θεωρηθει 'αναρμοστη' ή εκτος πολιτικης του φορουμ, συμφωνα με τον κανονισμο. Προσωπικα μου φανηκε αστεια.
-
Να τη βγάλω να τελειώνουμε;;;
Μου το γειώσατε το ζήτημα. Εγώ γέλασα και είπο να γελάσουμε όλοι μαζί. Αν είναι να προκαλέσω ζήτημα στο forum, να τη βγάλω ή ας το κάνει όποιος mod το θεωρήσει απαραίτητο.Πάντως έχεις άδικο για την Jennifer, εκτός αν την 'πέρασες' πριν τη στρώσω.
-
Σορι, προσωπικα δεν εχω προβλημα και γελασα οταν το ειδα.
Δεν ηθελα να κανω τον mod, απλα σκεφτηκα οτι ισως δεν ειναι ΟΚ. -
Αστηνα μωρε που θα την βγάλεις κιολας... Τι κακό έχει... η ενυδατική κρέμα;
-
source: depor's forum
-
Ανέκδοτα [#2]