-
Όντως άγριες μέρες..
Ξεκίνησα την δευτέρα τις επαναλήψεις και έχω πήξει απίστευτα.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
¼íôùò Üãñéåò ìÝñåò..
Îåêßíçóá ôçí äåõôÝñá ôéò åðáíáëÞøåéò êáé Ý÷ù ðÞîåé áðßóôåõôá..ÊïõñÜãéï ñå ! Ìüíï äõï ìÞíåò Ýìåéíáí!
-
Αμάν trele! Βρήκαμε κι έναν μικρότερο!..
Κουράγιο Kid! Πώς και πώς κάναμε τότε να τελείωσει το σχολείο, αλλά τώρα το έχω πεθυμήσει...
-
sirbasil αν θες έλα εσύ να δώσεις πανελλήνιες για μένα, έτσι, για να θυμηθείς το σχολείο.
Πέρα από πλάκα, όλοι οι 'μεγάλοι' αυτό μου λένε, ότι θα τελειώσω και θα θέλω να γυρίσω πίσω.. -
Ε δεν είμαι και 'σιτεμένος' (σαν κάτι άλλους εδώ μέσα ), πρόπερσι τέλειωσα
Σκ*** τα έχουν κάνει πάντως Γ'Λυκείου υποτίθεται ότι πρέπει να χαρούμε τη ζωή, κι εμείς είχαμε διαλυθεί στο διάβασμα και τα φροντιστήρια
-
Αυτό ξαναπέστο... Και μέσα σ'όλον αυτόν τον κυκεώνα του διαβάσματος και του νοσηρού ανταγωνισμού δεν κατάφερα να ζήσω πιο καλά τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου με μια συμμαθήτριά μου.
-
Τι έρωτα λες τώρα?!
Εγώ ούτε να τις κοιτάξω δεν προλάβαινα!!..
-
Στα 18 έζησες τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου? Λίγο μικρός δεν ήσουν?
Εγώ πάντως μια χαρά τις κοιτάζω.. Και το 'έχω διάβασμα' είναι τρομερή δικαιολογία για να μην βγεις μαζί της αν δεν θες..
-
Ναι, ήταν η πιο έντονη ερωτική ιστορία της ζωής μου. Μετά έβαλα μυαλό και δεν τα'παιρνα όλα τόσο πολύ τοις μετρητοίς (άρχισα να προστατεύω τον εαυτό μου).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι, ήταν η πιο έντονη ερωτική ιστορία της ζωής μου. Μετά έβαλα μυαλό και δεν τα'παιρνα όλα τόσο πολύ τοις μετρητοίς (άρχισα να προστατεύω τον εαυτό μου).Οκ, τώρα εξηγούνται όλα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
sirbasil áí èåò Ýëá åóý íá äþóåéò ðáíåëëÞíéåò ãéá ìÝíá, Ýôóé, ãéá íá èõìçèåßò ôï ó÷ïëåßï.
ÐÝñá áðü ðëÜêá, üëïé ïé 'ìåãÜëïé' áõôü ìïõ ëÝíå, üôé èá ôåëåéþóù êáé èá èÝëù íá ãõñßóù ðßóù..Ôïõ ÷ñüíïõ ôÝôïéá åðï÷Þ èá Ý÷åéò Þäç ðåèõìÞóåé!
ÌåôÜ óôï ðáíåðéóôÞìéï áñ÷ßæïõí Üëëá ðñïâëÞìáôá üðùò ð.÷ ðñÝðåé íá ðáñáêïëïõèþ ìáèÞìáôá (ìåñéêÜ ü÷é üëá) ãéá íá ðÜñù êÜðïéá óôéãìç ðôõ÷ßï, äåí ðñïëáâáßíù íá ôåëåéþóù ôçí åñãáóßá êáé Üëëá ðïëëÜ.
ÐÜíôùò Ý÷åé êáé ôá êáëÜ ôïõ.¸íá áðü áõôÜ åßíáé üôé èá ìðïñåßò íá ÷áæåýåéò ôéò óõìöïéôçôñéÝò óïõ ìå ôçí áíåóÞ óïõ ÷ùñßò ôçí ðßåóç ôïõ ÷ñüíïõ, üðùò åßìáé óßãïõñïò üôé êÜíåé ï sirbasil ôþñá ðïõ åßíáé óôï ðáíåðéóôÞìéï êáé ü÷é óôï ó÷ïëåßï !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το σχολείο,καλυτερα ανεργος πούστης με 8 παιδιά.Αντιθετα το πανεπιστήμιο μπορεί να ειναι πολυ καλη φάση.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Äåí õðáñ÷åé ÷åéñïôåñï ðñáãìá áðï ôï ó÷ïëåßï,êáëõôåñá áíåñãïò ðïýóôçò ìå 8 ðáéäéÜ.Áíôéèåôá ôï ðáíåðéóôÞìéï ìðïñåß íá åéíáé ðïëõ êáëç öÜóç.Íáé áëëÜ ãéá íá ìðåéò óôï ðáíåðéóôÞìéï èá ðñÝðåé ðñþôá íá ðåñÜóåéò áðü ôï ó÷ïëåßï,Üëëïò ôñüðïò äåí õðÜñ÷åé.¶íåñãïò ìå 8 ðáéäéÜ !ÆùÞ åßíáé áõôÞ?
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Άνεργος με 8 παιδιά !Ζωή είναι αυτή?Γιατι το να σε εξετάζουν κάθε μέρα και να πρέπει να αφομοιώσεις απο θρησκευτικά μέχρι Χημεία είναι ζωή ή ναζιστικό πρόγραμμα;Δεν ξερω τι γινεται στις άλλες χώρες,εδω παντως αν καποιος σκοπεύει να μπει στο πανεπιστήμιο,το σχολείο σιγουρα δεν θα ειναι η καλυτερη φαση της ζωής του.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όντως άγριες μέρες..
Ξεκίνησα την δευτέρα τις επαναλήψεις και έχω πήξει απίστευτα..Πω πω! Κουράγιο! Που θα πάει θα περάσει. Εγώ τελειώσα με όλα τα μαθηματικά της σχολής μους και μπορώ να πω ότι είμαι λίγο πιο ήρεμος πια!
-
Να λίγα ακόμα!
Λάμπες
Ερ. : Πόσοι Μαθηματικοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;
Απ. : Κανείς. Αφήνεται στον αναγνώστη σαν άσκηση.-
Ερ. : Πόσοι Αναλύστες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;
Απ. : 3. Ένας για να αποδείξει την ύπαρξη, ένας την μοναδικότητα και ακόμη ένας για
να φτιάξει έναν αλγόριθμο.-Ερ. : Πόσοι Λογικολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;
Απ. : Κανείς. Δεν μπορούν να την αλλάξουν αλλά μπορούν εύκολα να αποδείξουν οτι
μπορεί να γίνει.
Μαθηματικά και μαγειρική
Μια άλλη φορά, μάζεψαν τους μαθηματικούς και τους φυσικούς, και τους ανάθεσαν το εξής
πρόβλημα: Έστω ότι έχετε στη διάθεση σας έναν πλαστικό κουβά με νερό, ένα σκεύος pyrex ικανό να
χωρέσει το περιεχόμενο του κουβά και ένα ηλεκτρικό μάτι. Ποιος ο βέλτιστος τρόπος για να ζεστάνετε το
νερό;Οι φυσικοί, συσκέφτηκαν, συζήτησαν, έψαξαν τη σχετική βιβλιογραφία, έκαναν μερικά πειράματα,
και τελικά είπαν: Αδειάζουμε το περιεχόμενο του κουβά στο pyrex, τοποθετούμε το pyrex στο ηλεκτρικό
μάτι, ανάβουμε το μάτι και ζεσταίνεται το νερό.Οι μαθηματικοί, με τη σειρά τους, συσκέφτηκαν, συζήτησαν, έψαξαν τη σχετική βιβλιογραφία και
τελικά είπαν: Αδειάζουμε το περιεχόμενο του κουβά στο pyrex, τοποθετούμε το pyrex στο ηλεκτρικό
μάτι, ανάβουμε το μάτι και ζεσταίνεται το νερό.Καλώς, είπαν οι κριτικοί. Έστω τώρα το εξής πρόβλημα: Δίνεται ένα pyrex γεμάτο με νερό και ένα
ηλεκτρικό μάτι. Ποιος ο βέλτιστος τρόπος για να ζεστάνουμε το νερό;Οι φυσικοί, συσκέφτηκαν, συζήτησαν, έψαξαν τη σχετική βιβλιογραφία και τελικά είπαν:
Τοποθετούμε το pyrex στο ηλεκτρικό μάτι, ανάβουμε το μάτι και ζεσταίνεται το νερό.Οι μαθηματικοί, με τη σειρά τους, συσκέφτηκαν, συζήτησαν, έψαξαν τη σχετική βιβλιογραφία,
κατάστρωσαν και λύσανε μερικά συστήματα διαφορικών εξισώσεων και τελικά είπαν: Αδειάζουμε το
περιεχόμενο του pyrex στον πλαστικό κουβά και το πρόβλημα μας ανάγεται στο προηγούμενο...
Ελβετικά πρόβατα
Σε ένα τρένο για την Ελβετία συνταξιδεύουν ένας μαθηματικός, ένας θεωρητικός φυσικός και ένας
οικονομολόγος. Σε κάποια στιγμή, ο οικονομολόγος για να πιάσει την κουβέντα στους άλλους
δύο που είχαν περάσει τις τελευταίες τέσσερις ώρες διαβάζοντας τα πρακτικά του πρόσφατου
συμποσίου για τα μη-Riemannια υπερτετράγωνα και για την παραμόρφωση του
χωροχρονικού συνεχούς γύρω από τον ορίζοντα μιας μαύρης τρύπας αντίστοιχα, κοιτάζει το λιβάδι έξω
από το παράθυρο του τρένου και αναφωνεί βλέποντας ένα μαύρο πρόβατο να βοσκάει ανέμελο: 'Κύριοι,
λέγω, τι πρωτότυπο, η Ελβετία έχει μαύρα πρόβατα!'Ο φυσικός αφήνει κάτω το περιοδικό, κοιτάζει τον μαθηματικό, του χαμογελάει συγκαταβατικά,
κοιτάζει τον οικονομολόγο και του λέει: 'Μα κύριε μου, αυτό που λέτε είναι τελείως ανακριβές. Θα
έπρεπε πιο σωστά να πείτε: Η Ελβετία έχει τουλάχιστον ένα μαύρο πρόβατο.'Ο μαθηματικός αφήνει κάτω και αυτός το περιοδικό του, χαμογελά και στους δύο παρευρισκόμενους
και αρχίζει να μιλάει: 'Νομίζω οι κύριοι παρασύρονται. Ορθότερα θα έθετα ότι η Ελβετία έχει ένα
πρόβατο του οποίου τουλάχιστο η μία πλευρά είναι μαύρη.' -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
¶íåñãïò ìå 8 ðáéäéÜ !ÆùÞ åßíáé áõôÞ?
Ãéáôé ôï íá óå åîåôÜæïõí êÜèå ìÝñá êáé íá ðñÝðåé íá áöïìïéþóåéò áðï èñçóêåõôéêÜ ìÝ÷ñé ×çìåßá åßíáé æùÞ Þ íáæéóôéêü ðñüãñáììá;Äåí îåñù ôé ãéíåôáé óôéò Üëëåò ÷þñåò,åäù ðáíôùò áí êáðïéïò óêïðåýåé íá ìðåé óôï ðáíåðéóôÞìéï,ôï ó÷ïëåßï óéãïõñá äåí èá åéíáé ç êáëõôåñç öáóç ôçò æùÞò ôïõ.
¼ôáí èá ðåñÜóåéò ðáíåðéóôÞìéï èá óôáìáôÞóåéò íá ôï óêÝöôåóáé Ýôóé!Äåí ëÝù ôï åêðáéäåõôéêü óýóôçìá ôçò ÅëëÜäáò äåí åßíáé êáé ôï êáëýôåñï ðïõ ìðïñåß íá óïõ ôý÷åé áëëÜ óßãïõñá ìå ëßãï êüðï ìðïñåßò Üíåôá íá ðåñÜóåéò.
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Παρακάτω υπάρχουν 2 πουλιά. Μελετήστε τα προσεκτικά και
παρατηρήστε τις συνήθειές τους...Δείτε αν μπορείτε να βρείτε ποιο απ' τα δύο είναι το θηλυκό.
Γίνεται!Ακόμα κι από όσους δεν έχουν καθόλου γνώσεις γύρω απ' τα
πουλιά!
[snip]Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως το αρσενικό προσπαθεί να την κάνει να του κάτσει, λέγοντάς της... προστυχιές?
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το σχολείο,καλυτερα ανεργος πούστης με 8 παιδιά.Αντιθετα το πανεπιστήμιο μπορεί να ειναι πολυ καλη φάση.μεγάλη μπουκιά φάε... μεγάλη κουβέντα μη λες φίλε!
Ανέκδοτα [#2]