-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Αυτο και αν ειναι ανεκδοτο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλαμε για μακρυνες περαν για περαν εποχες.....Διδάσκονταν στα κοριτσόπουλα της δεκαετίας του '50, οπότε ας ρωτήσουμε τις ...γιαγιάδες μας.
-
Ειδικά η παραγραφος 5 δεν νομίζω να είναι απο τη δεκαετια του 50.
-
πω-πωωω!! και νομιζα οτι ειμαι σκληρος αντρας και τα μισα απο αυτα τα εκανα για τη γυναικα μου!!
hint: παντως εκεινη την εποχη τα διαζυγια ητανε πολυ-πολυ λιγοτερα (2-3% σε σχεση με σημερα)
-
αυτο εκει στο 6 'βγαλτε του τα παπουτσια' ήταν κι αυτο στην διδακτεα υλη??
Τι άλλο θα δουμε....
-
Ένα που μου θύμισαν την Παρασκευή...
Ένας τύπος σ' ένα χωριό είχε έναν γάιδαρο, δουλευταρά, πηδηχταρά, ωραίο ζωντανό κτλ. Ξαφνικά, στα καλά καθούμενα άρχισε να κλαίει! Κλάμα ο γάιδαρος, να μην μπορεί να σταματήσει με τίποτα! Ο τύπος άρχισε να ανησυχεί, πήγε σε γιατρούς στο χωριό, πήγε στη... χώρα ( ), κανείς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα! Ώσπου αποφασίζει, βγάζει αγγελία όποιος κάνει το γάιδαρο να σταματήσει να κλαίει, θα πάρει 1000 ευρώ. Περνάνε οι μέρες, τίποτα. Κανείς δεν το κατάφερε, τα 1000 ευρώ στη θέση τους. Ώσπου έρχεται ένας ξένος, ένας ταξιδιώτης.
Πατριώτη, λέει ο ξένος. Να δοκιμάσω κι εγώ;
Φυσικά, λέει ο ιδιοκτήτης, αν τα καταφέρεις τα 1000 ευρώ δικά σου.Πάει ο τύπος κοντά στον γάιδαρο, του ψυθιρίζει κάτι στο αυτί και αμέσως ο γάιδαρος πέφτει κάτω απ' τα γέλια! Γέλιααααα... Να έχει λυθεί ο γάιδαρος, να μην μπορεί να αναπνεύσει απ' το γέλιο λέμε τώρα!
Τρελαίνεται ο ιδιοκτήτης, σκάει το χιλιάρικο και κάνει να φύγει ο ξένος. Δεν έχει περπατήσει 500 μέτρα και φωνάζει ο ιδιοκτήτης...
Εεε, ξένε, περίμενε! Με έχει εκνευρίσει το ζωντανό με το γέλιο του. Σε παρακαλώ, μπορείς να τον κάνεις να σταματήσει να γελάει έτσι σαν χαζός.
Φυσικά, λέει ο ξένος! Άλλο ένα χιλιάρικο;
Τι να κάνει ο ιδιοκτήτης, συμφωνεί
Παίρνει ο ξένος τον γάιδαρο παράμερα, μακριά απ' το οπτικό πεδίο του ιδιοκτήτη και ξαφνικά ο γάιδαρος πλαντάζει στο κλάμα πάλι!
Τρέχει ο ιδιοκτήτης, του σκάει τα 1000 αλλά πριν φύγει τον ρωτάει!
Μεγάλε, είσαι αστέρι! Αλλά πες μου σε παρακαλώ πώς το κατάφερες αυτό με τόση ευκολία...
Να σου πω, λέει ο ξένος.
Για να γελάσει, του είπα στο αυτί ότι την έχω μεγαλύτερη απ' αυτόν.
Και για να κλάψει;
Ε, για να κλάψει, του την έδειξα!
-
Άλλος ένας τρόπος να κάνετε σεξ όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση..
-
Ένας πυροσβέστης χαζεύει έναν πιτσιρικά που παίζει στην αυλή.
Ο μικρός βάφει ένα καροτσάκι στα κόκκινα και του βάζει μικρά ξυλαράκια που σχηματίζουν σκάλες στα πλάγια. Όταν τελειώνει, το καροτσάκι μοιάζει με πυροσβεστικό όχημα.
Εντυπωσιασμένος ο πυροσβέστης πάει να του δώσει συγχαρητήρια. Όταν τον πλησιάζει, βλέπει έναν σκύλο και μια γάτα δεμένα στο καροτσάκι για να το τραβάνε. Μιλώντας με τον πιτσιρικά για αυτό το ωραίο όχημα, παρατηρεί πως ενώ ο σκύλος είναι δεμένος από τον κρίκο στο λαιμό του, η γάτα είναι δεμένη από τα @ρχίδια της!
Λέει στον πιτσιρικά :- Ξέρεις, αν έδενες τη γάτα όπως τον σκύλο, το πυροσβεστικό σου θα τσούλαγε πολύ πιο γρήγορα.
- Ναι, του απαντάει ο πιτσιρικάς, αλλά δεν θα είχε σειρήνα!!!
-
Ο Χριστούλης κατεβαίνει στη Γη για να τσεκάρει γενικώς την κατάσταση κοντά στο τέλος της χιλιετίας. Σε κάποια φάση, λοιπόν, μπαίνει σ' ένα μπαράκι όπου μπεκροπίνουν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας.
Κάθεται στην μπάρα και ο Χριστός, ξανθός, μακρυμάλλης, ψιλολετσέ, τον βλέπει ο Γερμανός και λέει του μπάρμαν:- 'Κέρασε, ρε, το παλικάρι μια μπιρίτσα, γιατί τον βλέπω διψασμένο'!
Κερνάει ο μπάρμαν, πίνει ο Χριστούλης, όλα καλά.
Ύστερα από λίγο, φωνάζει ο Γάλλος στον μπάρμαν: - 'Κέρασε, ρε, το παλικάρι ένα μπουκάλι κρασί. Ντροπή να κάθεται στον πάγκο έτσι σκέτος, χρονιάρες μέρες'. Κερνάει ο μπάρμαν, πίνει ο Χριστούλης, όλα καλά.
Ύστερα από λίγο, πετιέται και ο Έλληνας: - 'Κέρασε, ρε', λεει του μπάρμαν, 'το παλικάρι ένα καραφάκι ούζο με μια σπέσιαλ ποικιλία, γιατί τον βλέπω πεινασμένο και δεν κάνει χρονιάρες μέρες...'. Πίνει ο Χριστούλης, τρώει και μετά σηκώνεται.
Πάει στο τραπέζι της παρέας και αγγίζει τον Γερμανό στον ώμο. Αυτός πετιέται, του φιλάει το χέρι και του λέει: - 'Χριστέ μου! Σ' ευχαριστώ! Τώρα κατάλαβα ποιος είσαι που μου πέρασαν μεμιάς τα αρθριτικά μου'!
Αγγίζει και τον Γάλλο στον ώμο ο Χριστός, πετιέται αυτός, του φιλάει το χέρι και του λέει: - 'Χριστέ μου! Σ' ευχαριστώ! Πάει το άσθμα μου, πέρασε! Το νιώθω!'.
Κάνει ν' αγγίξει και τον Έλληνα ο Χριστός, οπότε τραβιέται πίσω αυτός και λέει: - 'Χριστούλη μου, να' σαι καλά, αλλά... χειρονομίες δεν γουστάρω!
Είδα κι έπαθα να τη βγάλω την...αναπηρική σύνταξη'!
- 'Κέρασε, ρε, το παλικάρι μια μπιρίτσα, γιατί τον βλέπω διψασμένο'!
-
Γυναικείες ατάκες που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας
-
'Μωρό μου; Να σου καθαρίσω ένα μηλαράκι;' - Εύα
-
'Και μην τολμήσεις να έρθεις αν δεν μου βρεις την ενυδατική κρέμα που σου έγραψα στον πάπυρο!' - Πηνελόπη
-
'Αν πεινάσεις, έχει φαγητό στο φούρνο. Εγώ και τα παιδιά θα αργήσουμε!' - Μήδεια
-
'Αντε τελείωνε! Πλύνε τα χέρια σου και έλα να φας πριν κρυώσει το φαγητό!' - Η Μητέρα του Πόντιου Πιλάτου
-
'Μωρό μου, είδα έναν υπέροχο χιτώνα. Μόνο τριάντα αργύρια!!!' - Η γυναίκα του Ιούδα
-
'Τζουτζούκο μου αυτά τα σαπουνάκια Μασσαλίας μου ξηραίνουν το δέρμα και δεν κάνουν αφρό.' - Εύα Μπράουν 1940
-
'Αγάπη, σήμερα λέω πάρουμε το κάμπριο!' - Τζάκι Κέννεντι 1963
8 ) '..και ποιος είναι δηλαδή ο Μάο να έχει τείχος και εμείς όχι;' - Κυρία Ούλμπριχτ 1961
-
'Γιώργο ο αχαΐρευτος ο γιος μας πάλι δεν μπήκε στο Πολυτεχνείο. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να μπει!' - Δέσποινα Παπαδοπούλου 1973
-
'Οσάμα, θα πάω στην Νέα Υόρκη με την μαμά - με διαφορετικές όμως πτήσεις' - Η Κυρία Λάντεν.
-
-
Επίσης, δείτε 3 power point presentations εδώ:
-
- 'Αγάπη, σήμερα λέω πάρουμε το κάμπριο!' - Τζάκι Κέννεντι 1963
all the money!!
-
-
-
Το παρακατω προρχεται απο mIRC
FlowerPower = me
ELP = irc friendflebari feygw fadaraki
re c, mipws mpaineis se kana 4tF ?
se ti?
4 troxoi forum
alla gia na mi ksereis ti syntomografia
den mpaineis:P
te8wrakismena bainw re, aylwna
loooooooooooooool -
Απίστευτο!!!!!!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Το παρακατω προρχεται απο mIRCΜια διόρθωση αν επιτρέπεις, IRC είναι κανονικά, το mIRC είναι απλώς ένα μεμονωμένο πρόγραμμα client για να κάνεις χρήση του IRC. Αυτά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το παρακατω προρχεται απο mIRC
Μια διόρθωση αν επιτρέπεις, IRC είναι κανονικά, το mIRC είναι απλώς ένα μεμονωμένο πρόγραμμα client για να κάνεις χρήση του IRC. Αυτά
Σωστόοοοος! IRC = Internet Relay Chat
mIRC, PIRCH98 κτλ είναι απλά clients.(Αλλά ακόμα και στα ανέκδοτα, ο Έλληνας θα βρει τρόπο να την πει σε κάποιον! )
-
-
-
Ανέκδοτα [#2]