-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από τα μέσα του 2006 που θα κυκλοφορήσει, εγώ μέσα
χα χα χα χα!
δεν διάβασα καλά το site ε?
Βασικά αυτό είχε βγει πριν κανα μήνα σαν concept design μόνο, χωρίς σχέδια για παραγωγή.
Και μετά βγήκε στο slashdot...
Η ανταπόκριση ήταν τέτοια που αποφάσισαν να το φτιάξουν τελικά. -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Σήμερα χρησιμοποίησα το Google Earth ένα πρόγραμμα δορυφορικών φωτό.
Καταπληκτικό, είδα το σπίτι μου σε κάτοψη και βεβαίως εκτύπωσα την φωτό.Ειναι live αυτο; Γιατι παλια ειχα χρησιμοποιησει το keyhole και δεν ελεγε πολλα απ'οτι θυμαμαι. Ποσο ζουμε γινεται; Δηλαδη ξεχωριζεις πχ ποιο αυτοκινητο ειναι αυτο που βλεπεις;
Oχι δεν το ξεχωρίζεις...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Σήμερα χρησιμοποίησα το Google Earth ένα πρόγραμμα δορυφορικών φωτό.
Καταπληκτικό, είδα το σπίτι μου σε κάτοψη και βεβαίως εκτύπωσα την φωτό.Ειναι live αυτο; Γιατι παλια ειχα χρησιμοποιησει το keyhole και δεν ελεγε πολλα απ'οτι θυμαμαι. Ποσο ζουμε γινεται; Δηλαδη ξεχωριζεις πχ ποιο αυτοκινητο ειναι αυτο που βλεπεις;
Live δεν ειναι .Οι φωτο ειναι περιπου ενος χρονου παλιες.Δεν καλυπτει ολη την Ελλαδα σε καλη αναλυση,το σπιτι σου ομως μπορεις να το βρεις οπου αυτη ειναι καλη.
-
Σπύρο ΤΟ ΘΕΛΩ! Για Group Buy μέσα είμαι αλλά το 2006 που θα βγει..
Το Google Earth παρόμοιο με το keyhole είναι, μικρές διαφορές έχει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι, ανοιγει οποιες θελει... αλλα πρωτα θα πρεπει να τρεξεις εσυ καποιο προγραμματακι (trojan κτλ) το οποιο θα σου κανει σουρωτηρι το firewall. Εαν ξερεις οτι τα προγραμματα που χρησιμοποεις ειναι ΟΚ, δεν εχεις καποιο προβλημα. Παντως σε γενικες γραμμες επειδη ολα τα soft firewall εχουν τις αδυναμιες τους, το καλυτερο ειναι η αγορα καποιου DSL modem με ενσωματομενο hardware firewall.Δεν χρειάζεται να είναι γραμμένο το πρόγραμμα για να ανοίγει τρύπες, ένα κανονικό πρόγραμμα μπορεί να έχει ατέλειες που κάποιοι τις εκμεταλλεύονται. Αν δεν έχει έλεγχο το firewall και στις εξερχόμενες συνδέσεις (όπως το firewall των windows - όχι SP2) ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στον υπολογιστή σου. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς hardware firewall KAI software firewall.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς hardware firewall KAI software firewall.Οπως εγω!
-
Ποιον download resumer μου συνιστάτε για συνεργασία με τον mozilla;
-
FlashGet + το FlashGot extension για Firefox.
-
Το flashget είναι τίγκα στο spyware και στα διαφημιστικά.
Προτίμησε το Getright. -
Μια διόρθωση: το flashget όντως έχει διαφημίσεις (αν το κάνεις register φεύγουν), spyware όμως δεν έχει...
Και συνεργάζεται και τέλεια με το FlashGot extension στον Firefox...
Παράδειγμα:
Είμαστε σε μια σελίδα με 60 links για διαφορετικά αρχεία, με ενα κλίκ κάνουμε FlashGot All και επιλέγουμε να κατέβουν όσα απο τα links είναι πχ. mp3, avi κ.λ.π. Πραγματικα σου λύνει τα χέρια!
-
Ούπς,σέ λάθος φόρουμ μπήκα μάλλον.
4τροχοί.κίνας πρέπει να είναι αυτό!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
4τροχοί.κίνας πρέπει να είναι αυτό!!!!Tρομοκράτης...ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μά πώς βγάζετε άκρη ρέ παιδί μου.
-
που υπαρχει ρε παιδια crack για spyware doctor 3.2.1.359?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
οσο για την Apple εχω την αισθηση οτι περα του πανεμορφου design των προιοντων της δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια Microsoft με λιγοτερα κεφαλαια
λες γι' αυτό να μην κρασάρει καθόλου και να μην έχει μπλε οθόνες;
δεν αναφαιρομουν στην ποιοτητα του λογισμικου (που ειναι σαφως ανωτερη της MS)
απλα ειναι μια ακομη εταιρια προιοντων πληροφορικης
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μά πώς βγάζετε άκρη ρέ παιδί μου.
Εεεεμμμμ είμαστε άλλη γενιά εμείς...πιο hi tech...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οσο για την Apple εχω την αισθηση οτι περα του πανεμορφου design των προιοντων της δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια Microsoft με λιγοτερα κεφαλαια
λες γι' αυτό να μην κρασάρει καθόλου και να μην έχει μπλε οθόνες;
δεν αναφαιρομουν στην ποιοτητα του λογισμικου (που ειναι σαφως ανωτερη της MS)
απλα ειναι μια ακομη εταιρια προιοντων πληροφορικης
κυρίως hardware όμως. Λογισμικό δεν παράγει σε μεγάλες ποσότητες, εκτός από τα απαραίτητα δωρεάν για την πρώτη λειτουργία του υπολογιστή και κάποια εμπορικά δικά της (πχ quick time pro).
-
To Flashgot δουλεύει άψογα και με το GetRight (το μόνο που θέλει προσοχή είναι όταν έχουμε έκδοση από 5.2 και κάτω, οπότε πρέπει τσεκαριστεί στα options του η σχετική επιλογή).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την Τετάρτη αγόρασα έναν φορητό Toshiba M40-185, ο οποίος ήρθε με WinXP Home με Service Pack2.
Ωραίος και εγώ με ένα laptop της Toshiba πορεύομαι...αθάνατα μηχανάκια made in japan...
Made in China το δικό μου
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Την Τετάρτη αγόρασα έναν φορητό Toshiba M40-185, ο οποίος ήρθε με WinXP Home με Service Pack2.
Ωραίος και εγώ με ένα laptop της Toshiba πορεύομαι...αθάνατα μηχανάκια made in japan...
Made in China το δικό μου
Σε έφαγαν τα φτηνά εργατικά... ...εμένα είναι όντως Made in japan...όχι ότι λέει και πολλά αλλά τεσπα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]