-
Υποθέτω ότι έχεις εγκαταστήσει και το Quality Agent Feedback ή κάπως έτσι (εγώ δεν...). Διάλεξε custom εγκατάσταση και ξετσεκάρισε το σχετικό κουτάκι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υποθέτω ότι έχεις εγκαταστήσει και το Quality Agent Feedback ή κάπως έτσι (εγώ δεν...). Διάλεξε custom εγκατάσταση και ξετσεκάρισε το σχετικό κουτάκι.όχι Μάνο, την πρώτη φορά το εγκατέστησα με αυτό τσεκαρισμένο, και μετά δοκίμασα να το απεγκαταστήσω και στη συνέχεια επαναγκαταστήσω αυτή τη φορά χωρίς να το τσεκάρω, αλλά και πάλι το ίδιο. `Εψαξα στη registry δε βρήκα κάποιο σχετικό υπόλειμμα, και δυστυχώς δε βρίσκω ούτε παρόμοια αναφορά στο ίδιο το exe ή τα dll. Δεν έχω κάποιο extension εγκατεστημένο
-
Χάρη μήπως το Antivir κάπου άρχισε να μπάζει??
Χθές μας χτύπησαν τον υπολογιστή του εργαστηρίου ιοί . Υπολογιστής ο οποίος γινόταν update καθημερινά.
Και το κακό είναι πως δεν μπορούσε ούτε να τους διαγράψει, με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση και εκεί το Kasp. -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Χάρη μήπως το Antivir κάπου άρχισε να μπάζει??Χθές μας χτύπησαν τον υπολογιστή του εργαστηρίου ιοί . Υπολογιστής ο οποίος γινόταν update καθημερινά.
Και το κακό είναι πως δεν μπορούσε ούτε να τους διαγράψει, με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση και εκεί το Kasp.Δεν ξέρω! Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, εξοπλισμό, απαιτήσεις κλπ μπορεί στη δική σου περίπτωση το kaspersky να είναι καλύτερη επιλογή. Δοκίμασέ το και πες μας εντυπώσεις (να ενημερωνόμαστε κι εμείς).
-
Χτες έβαλα Linux στο σπίτι μου. Το SuSE 9.3, από το DVD του RAM. Εντυπώσεις:
Εξαιρετικά απλή διαδικασία εγκατάστασης από το πρώτο ως το τελευταίο βήμα. Μόνο αν θες παραμετροποίηση πέραν της default χρειάζεται να επέμβεις κάπου. Τελειώνει σε περίπου μία ώρα.
Συμπαθέστατο περιβάλλον, όχι όμως XP. Κατά τα άλλα, ωραία γραφικά και χρώματα. Πάμε παρακάτω:
Υποστήριξη συσκευών:
Αναγνώρισε όλες τις συσκευές μου μέχρι και την ξεχασμένη μου κάρτα τηλεόρασης. Χτες θυμήθηκα ότι υπάρχει. Το ίδιο και τα modem, μόνο που το Supra δεν το εγκατέστησε σωστά. Είδε όμως σωστά το netMod και το Tornado. Παρόλα αυτά, σύνδεση στο internet δεν κατάφερα να κάνω, αν και ρύθμισα τους providers. Αναρωτιέμαι μήπως χρειάζεται κάτι άλλο...
Έχει ενσωματωμένο τον FireFox...Ήχο έχω, αν και δεν έχω καταφέρει να παίξω mp3 ακόμα. Επίσης, δεν δοκίμασα να ανοίξω αρχεία εικόνας.
Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι αναγνώρισε κανονικά τους δίσκους σε NTFS. Δεν το περίμενα.'Συμβιώνει' άψογα με τα Windows XP, κανένα πρόβλημα στο boot-άρισμα, το LiLo για μια φορά ακόμα αποδεικνύεται ανώτερο όλων.
Το ίδιο και το YaST, το τονίζω γιατί με εξέπληξε!!!Έχω ρυθμίσει το IP μου, αλλά ακόμα δεν το έβαλα σε LAN για να δω αντιδράσεις και συνεργασία με XP. Θα το κάνω όμως σύντομα...
Το ίδιο και εκτυπωτές, scanner, ψηφιακές μηχανές, δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω.Πάντως, γενικά έχω καλές εντυπώσεις.
Α, σας είπα πόσο εύκολο και αποτελεσματικό ήταν το YaST;
-
το 50% των ερωτηθέντων χρησιμοποιεί ff και δε ξέρει κανείς να μου απαντήσει?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το 50% των ερωτηθέντων χρησιμοποιεί ff και δε ξέρει κανείς να μου απαντήσει?Δοκίμασε το παρακάτω:
Bookmarks --> Manage bookmarks --> delete Bookmarks Toolbar Folder
Αυτό πρέπει να είναι .
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Δοκίμασε το παρακάτω:
Αυτό πρέπει να είναι .
Ναι αυτό ήταν, έσβησα όλα τα bookmarks και έπαψε πια αυτό! Το γιατί δεν καταλαβαίνω μόνο.. Τα bookmarks υποτίθεται φορτώνονται manually και όχι αυτόματα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δοκίμασε το παρακάτω:
Αυτό πρέπει να είναι .
Ναι αυτό ήταν, έσβησα όλα τα bookmarks και έπαψε πια αυτό! Το γιατί δεν καταλαβαίνω μόνο.. Τα bookmarks υποτίθεται φορτώνονται manually και όχι αυτόματα
oχι τα συγκεκριμένα…
-
Newbie here! Ποια διανομή των linux προτείνετε για αρχή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Newbie here! Ποια διανομή των linux προτείνετε για αρχή?Καλωσήρθες! Βασικά, εγώ δοκιμάζω τα free. Είχα ένα SuSE γνήσιο, αγορασμένο, το έβαλα και το έβγαλα σε μία νύχτα. Όχι ότι είχε πρόβλημα, αλλά το έκανα για το χαβαλέ. Όλα αυτά πριν από 3 χρόνια. Τώρα δοκίμασα το free απ' το RAM.
Τις εμπειρίες μου τις έγραψα παραπάνω. Αν θες, συζητάμε!
Πώς πάει το U2;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Newbie here! Ποια διανομή των linux προτείνετε για αρχή?
Καλωσήρθες! Βασικά, εγώ δοκιμάζω τα free. Είχα ένα SuSE γνήσιο, αγορασμένο, το έβαλα και το έβγαλα σε μία νύχτα. Όχι ότι είχε πρόβλημα, αλλά το έκανα για το χαβαλέ. Όλα αυτά πριν από 3 χρόνια. Τώρα δοκίμασα το free απ' το RAM.
Τις εμπειρίες μου τις έγραψα παραπάνω. Αν θες, συζητάμε!
Πώς πάει το U2;
To U2 μια χαρά πάει, γεμίζει σιγά σιγά..
Βασικά, αρχίζουμε στην σχολή UNIX και για μεγαλύτερη εξοικείωση με το μάθημα και επειδή έχει και εργαστήριο, έλεγα να βάλω και στο pc στο σπίτι.. Και ψάχνω τώρα για το τι να βάλω. Όποια έκδοση και να βάλω, δεν πρόκειται να την αγοράσω, τις δίνει το πανεπιστήμιο (τουλάχιστον έτσι μου είπαν), οπότε είναι καθαρά θέμα της διανομής.. Υπάρχει κάποια που εξειδικεύεται σε 'newbies'? το Ysat τι είναι?
-
Βάλε Sun Solaris 10!
-
slackware of course!
-
Εμείς ξεκινάμε προγραμματισμό με java
Απ'την αρχή στα δύσκολα... -
Φίλε Kid, μια λέξη θα σου πώ: Ubuntu.
Χαλαρά η καλύτερη one disc Linux distribution που υπάρχει. Και ειναι και αρκετά εύκολη στην εγκατάσταση και χρήση.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Newbie here! Ποια διανομή των linux προτείνετε για αρχή?Βασικά είναι το linux, προσοχή.
Slackware μη βάλεις από την αρχή, θα πελαγώσεις.
Εγώ θα σου πρότεινα για αρχή Mandrake ή ubuntu/kubuntu.
Φαντάζομαι οτι έχεις DSL , και αν δεν έχεις όλο και κάποιος γύρω σου θα έχει , οπότε θα μπορούσες να κατεβάσεις τα LiveCD τους (του Mandrake λέγεται MandrakeMove) και να βάλεις όποιο σου γυαλίσει.Για περισσότερα, σφύρα μου!
-
αν και δεν εχω δοκιμασει αλλες διανομες το ubuntu με βολεψε πολυ (και βασικα μονο αυτο χρησιμοποιω ως λειτουργικο)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αν και δεν εχω δοκιμασει αλλες διανομες το ubuntu με βολεψε πολυ (και βασικα μονο αυτο χρησιμοποιω ως λειτουργικο)Ωραία, για πες μου τότε γιατί ενώ έχει δει τα modem μου, δεν μπαίνει στο internet και ενώ αφού έχω τους ήχους του συστήματος, δεν μπορώ να παίξω mp3;
-
παιδια μια βοηθεια...
πως βγαζω αυτη τη μαλακια το w32 σκουλικ που εχω...?ξερει κανεις κανα προγραμμα?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]