-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
dmitspan (Δημήτρης και συ?) μας το έχουνε πει αυτό για τις μεταβλητές απλά τώρα που είχα να γράψω μικρό πρόγραμμα χρησιμοποίησα απλά εύκολους συνδυασμούς.
Long και double δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ποια η διαφορά long και double by the way?
integer μπορούν να αναπαραστήσουν αριθμούς εώς 32 bit εύρος στη μνήμη, ενώ double 64bit, όχι ότι θα χρειαστείς και παραπάνω από int για τέτοια προγράμματα, μιας και μιλάμε για αριθμούς από -2147483648 εώς 2147483647
edit: ναι, Δημήτρης κι εγώ
_Bool [C99]: 1 byte
char, unsigned char, signed char: 1 byte
short, unsigned short: 2 bytes
int, unsigned int: 4 bytes
long, unsigned long: 4 bytes
long long, unsigned long long: 8 bytes
float: 4 bytes
double: 8 bytes
long double: 8 bytes
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χάρη δεν έχουμε μάθει strings (στην C ) ακόμα, οπότε δεν πολυκατάλαβα το πρόγραμμα σου.Γιατί κατάλαβα νομίζεις εγώ το δικό σου;
Κατάλαβα πως έπαιξες με πηλίκο και υπόλοιπο για να ξεχωρίσεις και να μετρήσεις τα ψηφία του δυαδικού, αλλά όπως είπε και ο dimitspan, τα ονόματα των μεταβλητών σου ήταν πολύ φλου και τα παράτησα στη μέση
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, θα σας κρατώ ενήμερους, και όταν (ΑΝ!) τελικά λυθεί θα πω ακριβώς τι ήθελε, μπας και γλιτώσει κανένας άλλος τον τρελλογιατρό...Όσο σκέφτομαι πως η τιμή του ήταν συγκρίσιμη με καλό μεταχειρισμένο λάπτοπ και δε μου περίσσευαν σε καμία περίπτωση...
Βρίσκετε τόσο φθηνά μεταχειρισμένα φορητά στην Ελβετία;;; Ουάου, πρέπει να κάνω μια βόλτα προς τα εκεί!!! Μήπως έχει και φθηνά timberland;
Λες να είναι τα σπασμένα XΡ στη μέση; Να δοκιμάσω να το βάλω στο desktop μου ή ρισκάρω να πάθει καμια ζημιά; Κανείς με ανάλογη εμπειρία;
Θα δοκιμάσω μωρέ, τι να γίνει;
Όσο για τα σχόλια περί συνδυασμού μήλου και pc, είναι μπαρούφες, μια χαρά δουλεύουν τα μηχανήματα! Γιώργο, μην τα ακούς αυτά! Εμένα μου δουλεύει 1000% τέλεια (φτου μην το ματιάσω...). Κάτι άλλο θα φταίει, θα το βρούμε-βρεις!!! Don't worry!
Πάντως είναι φοβερά ακριβό για αυτά που προσφέρει, είναι γεγονός!!!
-
τι ρόλο παίζουν τα σπασμένα XP βρε Νάσο, αυτά είναι βλακείες που λένε, μην τους ακούς
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όσο για τα σχόλια περί συνδυασμού μήλου και pc, είναι μπαρούφες, μια χαρά δουλεύουν τα μηχανήματα! Γιώργο, μην τα ακούς αυτά! Εμένα μου δουλεύει 1000% τέλεια (φτου μην το ματιάσω...). Κάτι άλλο θα φταίει, θα το βρούμε-βρεις!!! Don't worry!Και το δικό μου που το έχω 1,5 μήνα με full use μια χαρά δουλεύει.
-
To iPod (20Gb, photo) λειτουργεί άψογα ΚΑΙ σε σπασμένα XP corporate χωρίς ΚΑΝΕΝΑ SP. Kαι μάλιστα σε παλιό μηχάνημα, με αργή USB.
Γιώργο, φοβάμαι ότι κάτι έχει το δικό σου φίλε μου...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, θα σας κρατώ ενήμερους, και όταν (ΑΝ!) τελικά λυθεί θα πω ακριβώς τι ήθελε, μπας και γλιτώσει κανένας άλλος τον τρελλογιατρό...
Όσο σκέφτομαι πως η τιμή του ήταν συγκρίσιμη με καλό μεταχειρισμένο λάπτοπ και δε μου περίσσευαν σε καμία περίπτωση...
Βρίσκετε τόσο φθηνά μεταχειρισμένα φορητά στην Ελβετία;;; Ουάου, πρέπει να κάνω μια βόλτα προς τα εκεί!!! Μήπως έχει και φθηνά timberland;
Λες να είναι τα σπασμένα XΡ στη μέση; Να δοκιμάσω να το βάλω στο desktop μου ή ρισκάρω να πάθει καμια ζημιά; Κανείς με ανάλογη εμπειρία;
Θα δοκιμάσω μωρέ, τι να γίνει;
Όσο για τα σχόλια περί συνδυασμού μήλου και pc, είναι μπαρούφες, μια χαρά δουλεύουν τα μηχανήματα! Γιώργο, μην τα ακούς αυτά! Εμένα μου δουλεύει 1000% τέλεια (φτου μην το ματιάσω...). Κάτι άλλο θα φταίει, θα το βρούμε-βρεις!!! Don't worry!
Πάντως είναι φοβερά ακριβό για αυτά που προσφέρει, είναι γεγονός!!!
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ λάπτοπ κάνει 650 ευρώ, και είναι αρκετά συμπαυητικό...
Με 1300 παίρνεις Centrino 2.0GHz, 1GB RAM, nVidia 128MB dedicated, 6.1 DIGITAL output, gigabit LAN, 4in1 card reader, 3XUSB2, Firewire, 1.3Mpixel integrated webcam, 80GB fastHD, DVD+- RW dual layer, bluetooth, triband wireless, 15,4 wide screen συν τα κλασσικά...Αν θες να είναι μάρκας τα ίδια λεφτά κάνει, αλλά χωρίς μπλέ δόντια και κάμερες, ίσως και λίγο πιο αργό επεξεργαστή. Κατά τα άλλα ίδια...
Οπότε τα μετάχειρα πόσο να πάνε;
Πάντως η κοπέλα μου πήρε ένα ΗΡ φορητόΡ4 με ασύρματο και DVD RW (όχι διπλής στρώσης όμως) με ελάχιστα πάνω από 500 ευρώ... Και αυτό πριν μισό χρόνο...Όσο για το φλέγον (για μένα) θέμα.
ΛΥΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!Πέρασα το ΣΠ2 (ΤΟ ΙΔΙΟ που έχω στους άλλους 2 υπολογιστές!!!) και δούλεψε τέλεια!!!! Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν έκανα...
Τώρα γιατί με το ΟΛΟΙΔΙΟ λογισμικό δεν συνεργάζονται οι άλλοι δύο υπολογιστές, άγνωστο....
Θα προσπαθήσω και αν βρω λύση όπως είπα θα την γράψω μην την πατήσει άλλος...
Μια φορά γλίτωσα κι εγώ τον ψυχίατρο, και η συσκευή εμένα!!
Και πάλι ευχαριστώ παιδιά!!!
-
Υ.Γ. Πέρασα τη μία συλλογή μου, 8 μέρες λέει μουσική!!!
Θα λιώσω τα αυτιά μου!!!
-
Δυστυχώς παιδιά έχουν ακούσει διάφορα τα αυτιά μου για τα iPod...
Φίλος δούλευε στο Πλαίσιο και ειχε δει τα απίστευτα (κολλήματα, χτυπημα σκληρού, καψίματα κ.λ.π.)
Ο ιδιος φίλος μου εχει μεχρι στιγμής αλλάξει 2 iPod στην εγγύηση (το πρώτο κάηκε οταν το συνέδεσε σε USB στο PC του, και στο δεύτερο 'χτύπησε' ο σκληρός).
-
Επειδη θελω να στήσω ενα μικρό WiFi δίκτυο εδώ στο σπίτι, ψάχνω μια φτηνή PCI καρτούλα WiFi 802.11g 54mbps. Εχετε να προτείνετε κάτι; Θα ήθελα να μην ξεπερνά τα 50 ευρώ.
-
Δυστυχώς παιδιά έχουν ακούσει διάφορα τα αυτιά μου για τα iPod...
Φίλος δούλευε στο Πλαίσιο και ειχε δει τα απίστευτα (κολλήματα, χτυπημα σκληρού, καψίματα κ.λ.π.)
Ο ιδιος φίλος μου εχει μεχρι στιγμής αλλάξει 2 iPod στην εγγύηση (το πρώτο κάηκε οταν το συνέδεσε σε USB στο PC του, και στο δεύτερο 'χτύπησε' ο σκληρός).
Και εγώ παρόμοια πράγματα έχω ακούσει-διαβάσει.Το ίδιο και για τα creative(πρόσφατα έστειλα για δεύτερη φορα το zen touch για αντικατάσταση)και άλλες μάρκες.Μήπως τελικά τα Hard Disc portables παραείναι ευαίσθητα?
Γνώμες και εμπειρίες για τα δικά σας players?Σκέφτομαι να πάρω κάποιο flash mp3 player με 1gb,κάποια πρόταση? -
Μήπως τελικά η πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση ειναι ενα MP3 discman? Λεω εγώ τώρα...
Γιατί κι εγώ σκεφτόμουνα να πάρω ενα iPod αλλα προσωπικά θα φοβόμουν να κυκλοφορώ με αυτό έξω τόσα λεφτά που κάνει!
-
Μήπως τελικά η πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση ειναι ενα MP3 discman? Λεω εγώ τώρα...
Γιατί κι εγώ σκεφτόμουνα να πάρω ενα iPod αλλα προσωπικά θα φοβόμουν να κυκλοφορώ με αυτό έξω τόσα λεφτά που κάνει!
Και εγώ το σκέφτομαι,αλλα είναι πολύ bulky,δεν χωράνε σε τσέπες πχ.
Θα αποφύγω να ξαναπάρω πάντως mp3 με hard disc,είναι πικρα στα καλά καθούμενα να σου τεζάρει ο σκληρός. -
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Γνώμες και εμπειρίες για τα δικά σας players?Σκέφτομαι να πάρω κάποιο flash mp3 player με 1gb,κάποια πρόταση?
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το MIO 168 το οποίο πωλείται πακέτο με διάφορα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης με τιμές από 550 ως 600 Ευρώ. Εκτός του ότι είναι Pocket PC -με όποια καλά και κακά αυτό συνεπάγεται- είναι και εξαιρετικό mp3 player. Στην SD κάρτα 1Gb που του έχω 'φορέσει' έχω χωρέσει πάνω από 150 τραγούδια, χωρίς να υπολογίζουμε τα άλλα προγράμματα (λεξικά, βιβλία, pocket word, pocket excel, pocket outlook, third party databases, φωτογραφίες και βίντεο) και το GPS Software.
-
Εγώ πάντως που έχω ipod εδώ και δυόμισι χρόνια (με το που βγήκε η 2η γενιά δλδ) το έχω λειτουργήσει πάρα πολλές ώρες, με τις αντίστοιχες φορτίσεις, το έχω ταλαιπωρήσει αφάνταστα και λειτουργεί το ίδιο καλά. Υπάρχει, βέβαια, μια πτώση στη διάρκεια της build-in μπαταρίας li-ion κατά περίπου 20% από την εποχή που ήταν στα πάνω της αλλά το θεωρώ αναμενόμενο. Μοναδική μου ένσταση (που ενδεχομένως να διορθώθηκε στα επόμενα μοντέλα) το πολύ ευπαθές περίβλημα που είχε γεμίσει γρατζουνιές από τον πρώτο μήνα. (Ίσως καλύτερα από την άλλη γιατί μετά δε μ' ένοιαζε καθόλου)
Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Γιώργος δεν τα συνάντησα καθόλου, αφού δούλευε μια χαρά εξαρχής, αλλά χρησιμοποιώ Firewire σύνδεση (αυτή ήταν στάνταρ τότε) και το XPlay σαν πρόγραμμα, αν και είναι λιγάκι παλιό πλέον.Ζαχαρώνω το ipod nano εδώ και λίγο καιρό, για την αυξημένη φορητότητα και αυτονομία. Το μοντέλο των 2 GB έχει περίπου
-
[quote]Ζαχαρώνω το ipod nano εδώ και λίγο καιρό, για την αυξημένη φορητότητα και αυτονομία. Το μοντέλο των 2 GB έχει περίπου
-
[quote='Nada!'][quote]Ζαχαρώνω το ipod nano εδώ και λίγο καιρό, για την αυξημένη φορητότητα και αυτονομία. Το μοντέλο των 2 GB έχει περίπου
-
[quote='ast']Ζαχαρώνω το ipod nano εδώ και λίγο καιρό, για την αυξημένη φορητότητα και αυτονομία. Το μοντέλο των 2 GB έχει περίπου
-
σοβαρά, ε;
άρα αυτό που έγινε με το δικό μου δε λύθηκε. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μήπως τελικά η πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση ειναι ενα MP3 discman? Λεω εγώ τώρα...Γιατί κι εγώ σκεφτόμουνα να πάρω ενα iPod αλλα προσωπικά θα φοβόμουν να κυκλοφορώ με αυτό έξω τόσα λεφτά που κάνει!
Έχω και mp3 discman... Το είχα στο στρατό! Ένα της Sony μάλιστα. Πολύ κατώτερη ποιότητα ήχου, η ένταση επιεικώς απαράδεκτα χαμηλή, συν ότι είναι μεγαλύτερο, δουλεύει με μπαταρίες εμπορίου (ορισμένα έχουν φορτιστή ενσωματωμένο) αλλά είναι και το πρόβλημα με τα CD... Ε, λίγο πίκρα να γράφεις mp3-cds κάθε τόσο... Πάντως τότε για το στρατό με είχε βολέψει. Να 'ναι καλά οι τεράστιες τσέπες της παραλλαγής...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]