-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ βαριέμαι και δεν θέλω να χάνω τις ρυθμίσεις και να επανεγκαθιστώ τα extension.
Ρίχνω από πάνω τις νέες εκδόσεις και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.νομίζω ότι δεν τις χάνεις όταν κάνεις απεγκατάσταση εάν δεν σβήσεις το σχετικό φάκελο...
η 1.07 υπάρχει και σε ελληνική...; (edit: ΑΚΥΡΟ την βρήκα, την κατέβασα και την εγκατέστησα)ΜΗΝ απεγκαθιστάτε τις παλιές εκδόσεις, δεν υπάρχει λόγος.
kouk, η νέα έκδοση προφανώς έχει ελάχιστες διαφορές με την παλιά, ίσως κάποια security fixes.
Η γραμμή 1.0.x είναι μόνο για security fixes... το καλό πράμα είναι στο 1.5beta. {δεν το λεχω δοκιμάσει ακόμα, απο Δευτέρα που επιστρέφω στη βάση όμως, μάλλον θα περάσω μόνιμα εκεί, εφόσον έχουν αρχίσει να αναβαθμίζονται και το extensions και για εκί}
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και να ρωτησω και κατι..
στο firefox και οταν κανω post,
αμα πατησω για να κανω insert καποιο λινκ ή emoticon δεν παει οπου ειναι ο κερσορας,
αλλα κατω-κατω.. αυτο το κανει παντα.
ειναι γνωστο bug? υπαρχει λυση?Είναι γνωστό bug, για φόρα που λειτουργούν με phpBB, όπως το 4Tforum. Σε φόρα που έχουν vbulletin (πχ. myphone), κανένα πρόβλημα.
Η γραμμή 1.0.x είναι μόνο για security fixes... το καλό πράμα είναι στο 1.5beta. {δεν το λεχω δοκιμάσει ακόμα, απο Δευτέρα που επιστρέφω στη βάση όμως, μάλλον θα περάσω μόνιμα εκεί, εφόσον έχουν αρχίσει να αναβαθμίζονται και το extensions και για εκί}
Περιμένουμε εντυπώσεις!
-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Ποιο είναι unfair;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και να ρωτησω και κατι..
στο firefox και οταν κανω post,
αμα πατησω για να κανω insert καποιο λινκ ή emoticon δεν παει οπου ειναι ο κερσορας,
αλλα κατω-κατω.. αυτο το κανει παντα.
ειναι γνωστο bug? υπαρχει λυση?Είναι γνωστό bug, για φόρα που λειτουργούν με phpBB, όπως το 4Tforum. Σε φόρα που έχουν vbulletin (πχ. myphone), κανένα πρόβλημα.
αυτο. μηπως υπαρχει καννα patch τιποτα?
-
Cardtrap: Νέος ιός για Series 60 αλλά και για Windows!...βρε τι καλά κάνω κ δεν ...παντρευομ... ...αγοράζω Symbionoκινητά...τα ακούς Σπύρο...
SE K750 με κλειστό λειτουργικό...πώς λέμε Αpple OS X...
-
που μπορουμε να βρουμε Ελληνικους υποτιτλους για καποια ταινια?
-
-
mercy
-
Πώς ρυθμίζεται το Outlook Express να ανοίγει τα URL links με τον Firefox (είναι ήδη καθορισμένος ως defaut browser).
[edit]
Επίσης, με ποιο πρόγραμμα ανοίγουν τα αρχεία με κατάληξη .xpi ;
[/edit]ΥΓ. Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά στον laptop μου ΔΕΝ δουλεύει το Super Drag & Drop του Maxthon (μάλλον υπάρχει conflict με κάποιο από τα startup προγράμματα της Toshiba, αλλά με ποιο άραγε; )
-
Ρε παιδιά, γιατί δεν μου δείχνει τις κινούμενες gif εικόνες ο Firefox; Δείχνει μόνο όσες δεν περιέχουν κίνηση. Είναι κάποια ρύθμιση που έχω κάνει (και δεν το ξέρω);
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πώς ρυθμίζεται το Outlook Express να ανοίγει τα URL links με τον Firefox (είναι ήδη καθορισμένος ως defaut browser).[edit]
Επίσης, με ποιο πρόγραμμα ανοίγουν τα αρχεία με κατάληξη .xpi ;
[/edit]Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ρυθμίσεις το Outlook Express: δεν το ξανανοίγεις ΠΟΤΕ, και χρησιμοποιείς Mozilla Thunderbird για mail client. Ως αδερφάκι του Firefox, συνεργάζεται άψογα μαζί του
Τα αρχεία με κατάληξη .xpi είναι extensions του firefox, δε νομίζω να τρέχουν μόνα τους! Ανοίγουν με drag+drop μέσα σε ένα παράθυρο firefox
-
Thanks Σπύρο... πες μου και για τα gif, γιατί δεν μου τα πάιζει μέσα στον FF;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Thanks Σπύρο... πες μου και για τα gif, γιατί δεν μου τα πάιζει μέσα στον FF;,
Δεν το γνωρίζω αυτό, πρώτη φορά το ακούω! Εμένα τα παίζει κανονικά -
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Thanks Σπύρο... πες μου και για τα gif, γιατί δεν μου τα πάιζει μέσα στον FF;μηπως εχεις το zone alarm?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μηπως εχεις το zone alarm?
Ναι...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πώς ρυθμίζεται το Outlook Express να ανοίγει τα URL links με τον Firefox (είναι ήδη καθορισμένος ως defaut browser).Τα προγράμματα της MS (και διαφόρων άλλων κατά βούληση) είναι γνωστά για την αδιαφορία που επιδεικνύουν στις επιλογές του χρήστη.
Άλλωστε, ξέρουν καλύτερα από τον χρήστη τι είναι καλό γι'αυτόν...Πέραν της πλάκας, εάν έβαζες τη φράση 'outlook express firefox' στο google και πατούσες 'I feel Lucky', θα κατέληγες εδώ.
Μάλλον το ZoneAlarm φταίει για όλα.
(και σοβαρά, έχω πετύχει προγράμματα που έχουν hardcoded τον IE για browser... και προφανώς τα websites των εταιριών δεν δουλεύουν με ο,τιδήποτε άλλο. )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ναι...
Χμ... κι εγώ έχω ZoneAlarm και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.
Μου κατέβηκε μια ιδέα: ρίξε μια ματιά στα file associations στα windows, αν έχει τα .gif να ανοίγουν by default με ΙΕ, τότε 99% φταίει αυτό.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Mayt many thanks Σπύρο, αν και δεν λύθηκε οριστικά το πρόβλημα (π.χ. το shy smiley του φόρουμ εξακολουθεί να μην μου το δείχνει κινούμενο)
Για όλους τους ενδιαφερόμενους:
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=288184&postdays=0&postorder=asc&postsperpage=15&start=15&sid=57336eb334911b32e6eafb94bd239f7b
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]