-
Ναι, το ξέρω το wave editor, αλλά έχει λίγο μανούρα για να το κάνω. Βασικά, σε 10 λεπτά περίπου τελειώνει η εγγραφή του αρχείου, οπότε αν ως τότε δεν έχουμε κάποια απάντηση, θα καταφύγω στο nero.
Ευχαριστώ πολύ πάντως!
-
Το wave editor του Nero, δίνει δυνατότητα να σημαδέψεις τα tracks που θες και μετά τα κάνει μόνο του ξεχωριστά αρχεία. Πολύ βολικό, ευχαριστώ πάντως όλους σας για τη βοήθεια.
-
Έχω ένα ζήτημα:
Γνωρίζει κανείς προβλήματα ασυμβατότητας του Kaspersky με λογισμικό των windows; Σε δύο υπολογιστές, κρασάρει μόλις συνδεθούν στο internet. Και είναι αιτία το kaspersky, γιατί μόλις το βγάλω όλα δουλεύουν όπως πριν.
Ευχαριστώ ξανά.
-
ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ Playstation 2 !!!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
*'Αποσύρονται 3,6 εκατομμύρια επικίνδυνοι μετασχηματιστές γιά την κονσόλα PlayStation 2
Την απόσυρση 3,6 εκατομμυρίων μετασχηματιστών ρεύματος για την κονσόλα PlayStation 2 ανακοίνωσε η Sony Computer Entertainment λόγω κινδύνου υπερθέρμανσης, που μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά.
Οι ελαττωματικοί μετασχηματιστές ρεύματος κατασκευάστηκαν μεταξύ Αυγούστου και Δεκεμβρίου του 2004 και συνοδεύουν τη μαύρη κόμπακτ κονσόλα PlayStation 2, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της θυγατρικής του ιαπωνικού «κολοσσού» Sony Corp.
Από τα 3,6 εκατομμύρια μετασχηματιστές, που αποσύρονται, 2,3 εκατομμύρια έχουν πουληθεί στην Ευρώπη, 960.000 στη Βόρεια Αμερική, 210.000 στη Ασία και 60.000 στην ιαπωνική αγορά, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Sony Computer Entertainment.
Οι μετασχηματιστές θα αντικατασταθούν δωρεάν, ενώ η εταιρία καλεί τους κατόχους PlayStation 2 να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ps2ac.com , για να πληροφορηθούν αν ο μετασχηματιστής ρεύματος της δικής τους κονσόλας πρέπει να αντικατασταθεί. '*
-
Κάτι μου λέει ότι πρέπει ν'αλλάξω σκληρό δίσκο.. `Εχω έναν 200ρη Seagate SATA που καμιά φορά κολλάει το μηχάνημα και μετά μόνο με κόλπο τον βλέπει πάλι..
Μερικά errors απ'το Event Viewer->System:
- The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period.
- The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0.
- An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation.
-
Και γρήγορα μάλιστα! Άδειασε τα χρήσιμα περιεχόμενά του σε άλλο σκληρό ή μέσο αποθήκευσης, κάνε έναν λεπτομερή έλεγχο με scandisk κι αν βρεις πρόβλημα πήγαινέ τον πίσω. Νομίζω ότι έχει 5ετή εγγύηση, θα στον αλλάξουν αμέσως με καινούριο στην αντιπροσωπεία (νομίζω ότι είναι η Infoquest, κοντά στο Πάντειο στη Συγγρού).
-
Φόρτωσα το Antivir!
Όλα ΟΚ!Αποφάσισα να το απεγκαταστήσω!
Ελα που μόλις ξεκινάω την διαδικασία το PC κάνει reboot!!!
Πως το απεγκαθιστώ ρε παίδες?!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να μεταφέρω τα βίντεο της μη ψηφιακής μου βιντεοκάμερας στον υπολογιστή (σε μορφή .mpeg δηλαδή);Υπαρχουν φτηνες καρτες (βασικα ειναι δεκτες TV tuners) που εχουν εισοδο RCA ή/κα SVHS. Δεχονται το αναλογικο σημα της καμερας και το αποθηκευουν στο PC. Επισης κανουν και image capture. Νομιζω εχουν βγει και εξωτερικες μοναδες με συνδεση USB. Εγω πηρα πριν απο χρονια ενα (PCTV) που ειναι μετριο. Σημερα νομιζω θα υπαρχουν και καλυτερα.
-
Οι κάρτες τηλεόρασης κάνουν μετριότατο capturing. Χρειάζεται κάρτα αποκλειστικά γι'αυτή τη δουλειά. Κάτι μικρές συσκευές capturing σε USB είναι επίσης μέτριες - μόνο οι PCI αξίζουν και, όπως πάντα, ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
-
...ενημερωμένο σε βλέπω Μάνο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φόρτωσα το Antivir!
Δοκίμασε απεγκατάσταση σε safe mode.
Μου έκανε και εμένα το ίδιο και μόνο σε safe mode τα καταφερα. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω ένα ζήτημα:Γνωρίζει κανείς προβλήματα ασυμβατότητας του Kaspersky με λογισμικό των windows; Σε δύο υπολογιστές, κρασάρει μόλις συνδεθούν στο internet. Και είναι αιτία το kaspersky, γιατί μόλις το βγάλω όλα δουλεύουν όπως πριν.
Ευχαριστώ ξανά.
Καμία βοήθεια για αυτό;;; Δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Τόσοι χρήστες του Kaspersky είστε εδώ!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...ενημερωμένο σε βλέπω Μάνο!Με είχε απασχολήσει το θέμα όταν προσπαθούσα να γράψω βιντεοκασέτα σε DVD. Τα βασικά προβλήματα είναι δύο: απαιτείται μεγάλη επεξεργαστική ισχύς και μεγάλη ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, διαφορετικά χάνονται frames και η εικόνα είναι σπαστή.
Το USB, ακόμα και το 2, είναι αρκετά αργό, τα Video In καρτών γραφικών και τηλεόρασης είναι αργά κι αφήνουν όλο το βάρος στη CPU που συνήθως δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Έτσι η μόνη λύση της προκοπής είναι μια PCI κάρτα με hardware κωδικοποιητή που ν'αναλαμβάνει όλο το βάρος της επεξεργασίας αφήνοντας τη CPU να κάνει τα υπόλοιπα (αποθήκευση στον σκληρό, λειτουργικό, συνοδευτκό πρόγραμμα κλπ). -
H firewire
-
Καλό το firewire, στην πράξη (όχι στα χαρτιά) λίγο πιο γρήγορο από το USB 2.
Και πάλι όμως δεν αρκεί για τη συγκεκριμένη δουλειά, χώρια που δεν έχω δει στην αγορά λύση capturing από αναλογική πηγή μέσω firewire.
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... 20PRODUCTSΤελικά μόνο από ψηφιακή βιντεοκάμερα μπορείς να μεταφέρεις βίντεο με απλές λύσεις στο PC. Ανεξαρτήτως ταχύτητας, το αποτέλεσμα είναι άριστο.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Φόρτωσα το Antivir!
Δοκίμασε απεγκατάσταση σε safe mode.
Μου έκανε και εμένα το ίδιο και μόνο σε safe mode τα καταφερα.Αν δεν δουλέψει αυτό...
...Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που κάνουν απεγκαταστάσεις, σβήνουν κάθε πιθανό ίχνος που αφήνει ένα πρόγραμμα, δοκίμασε στο http://www.download.com -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και γρήγορα μάλιστα! Άδειασε τα χρήσιμα περιεχόμενά του σε άλλο σκληρό ή μέσο αποθήκευσης, κάνε έναν λεπτομερή έλεγχο με scandisk κι αν βρεις πρόβλημα πήγαινέ τον πίσω. Νομίζω ότι έχει 5ετή εγγύηση, θα στον αλλάξουν αμέσως με καινούριο στην αντιπροσωπεία (νομίζω ότι είναι η Infoquest, κοντά στο Πάντειο στη Συγγρού).Μπα εντάξει, πήγα στο μαγαζί που τον πήρα, τον έδωσα πίσω και πήρα έναν καινούριο WD 250 και πλήρωσα τη διαφορά 25€.
Κάτι άλλο τώρα, μπας και ξέρει κανείς πώς βγαίνει το ηλίθιο εικονιδιάκι του δικτύου με το κόκκινο X(cable unplugged) ; Εμφανίζεται μόνο όταν ο άλλος υπολογιστής του δικτύου είναι κλειστός, όταν είναι ανοιχτός δεν το δείχνει απ'τη στιγμή που το Show ... είναι ατσεκάριστο. Αλλά εγώ δε θέλω να το βλέπω καθόλου, χωρίς να κάνω το connection disable. Για XP SP2 μιλάμε
-
Τις τελευταίες μέρες ψάχνω να βρώ τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να εγκαταστήσω το OS X για x86 CPUs που έχει διαρρεύσει στα torrent networks (οπου και το βρήκα).
Μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτό το πολύ χρήσιμο guide:
http://www.osx86.theplaceforitall.com/howto/
Σκεφτόμουν λοιπόν να αγοράσω μια φτηνή Asrock μητρική mini-ATX, ενα Celeron, λίγη μνήμη, ενα σκληρό και ενα dvd-rom και να φτιάξω ενα δικό μου... MacMini!
Η μητρική κάνει περίπου 50 ευρώ και άλλα τόσα ο επεξεργαστής. Τα υπόλοιπα βρίσκονται.
Τι λέτε; Αξίζει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...ενημερωμένο σε βλέπω Μάνο!
Με είχε απασχολήσει το θέμα όταν προσπαθούσα να γράψω βιντεοκασέτα σε DVD. Τα βασικά προβλήματα είναι δύο: απαιτείται μεγάλη επεξεργαστική ισχύς και μεγάλη ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, διαφορετικά χάνονται frames και η εικόνα είναι σπαστή.
Το USB, ακόμα και το 2, είναι αρκετά αργό, τα Video In καρτών γραφικών και τηλεόρασης είναι αργά κι αφήνουν όλο το βάρος στη CPU που συνήθως δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Έτσι η μόνη λύση της προκοπής είναι μια PCI κάρτα με hardware κωδικοποιητή που ν'αναλαμβάνει όλο το βάρος της επεξεργασίας αφήνοντας τη CPU να κάνει τα υπόλοιπα (αποθήκευση στον σκληρό, λειτουργικό, συνοδευτκό πρόγραμμα κλπ).Εγώ συνδέω το βίντεο στη βιντεοκάμερα και το μετατρέπει σε DV. Μετά το μεταφέρω στο PC για τα περαιτέρω (εγγραφή σε AVI 30MB/sec, μετατροπή/συμπίεση σε mpeg, IFO edit σε αρχεία VOB και μετά εγγραφή στο DVD). Τέτοιος μπελάς που δεν θα μετατρέψω ποτέ βιντεοταινίες σε DVD.
Εάν μεταφέρω το βίντεο δίπλα στο PC μπορώ απευθείας να περάσω τη βιντεοταινία στο PC (μέσω της κάμερας).
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω ένα ζήτημα:
Γνωρίζει κανείς προβλήματα ασυμβατότητας του Kaspersky με λογισμικό των windows; Σε δύο υπολογιστές, κρασάρει μόλις συνδεθούν στο internet. Και είναι αιτία το kaspersky, γιατί μόλις το βγάλω όλα δουλεύουν όπως πριν.
Ευχαριστώ ξανά.
Καμία βοήθεια για αυτό;;; Δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Τόσοι χρήστες του Kaspersky είστε εδώ!!!
Το επαναφέρω για δεύτερη φορά (τρίτη που το βλέπετε)...
Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα, αν έχει κάποιος λύση, ας το κοιτάξει please! Αλλιώς, έχετε κανένα καλό antivirus να προτείνετε;;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]