-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, αυτό με τα 20 έλεγα κι εγώ. Έχει 300 τώρα. Και άλλα 40 για το FM-adaptor, 340. Quite a respective amount of money, don't you think?
Ελπίζω να πέσει λίγο η τιμή του, γιατί ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ρε γαμώ το! Έχω MD, mp3 player σε discman, δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω την επένδυση αυτή...
281+ ΦΠΑ έχει.. Εγώ ζαχαρώνω το U2 από τα χριστούγεννα, έχω μια 300άρα στην άκρη και δεν βλέπω να μου γλυτώνει.. (παρόλο που έχω mp3 player με 20GB)
Κοίτα τι μου λέει τώρα!!! Εσύ είσαι καταστροφή, ε;
Το U2 είναι ωραίο μόνο επειδή έχει την έγχρωμη οθόνη. Αλλά, δεν είναι λίιιιιγο κιτς;
Σχετικά με το i-river (που δεν ξέρω καν τι είναι), ή αγοράζεις gadget-άκια να είσαι χλιδάτος, ή δεν αγοράζεις!
Το i-tunes τι είναι; Το λογισμικό του; Είναι τόσο καλό;Αλήθεια, το i-pod color που βλέπω τώρα, βάζει και φωτογραφίες μέσα; Ή απλά έγχρωμη οθόνη;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κοίτα τι μου λέει τώρα!!! Εσύ είσαι καταστροφή, ε;Καταστροφή τελείως είμαι, ειδικά της οικογενειακής περιουσίας.
Το U2 είναι ωραίο μόνο επειδή έχει την έγχρωμη οθόνη. Αλλά, δεν είναι λίιιιιγο κιτς;
Η τιμή που σου είπα (281
-
Σωστάαααα, έχεις δίκιο!!! 289 το απλό! Αλλά η ερώτηση παραμένει... Δείχνει και φωτό στην έγχρωμη οθόνη του;
Το i-tunes συνεργάζεται και με άλλα 'παιχνιδάκια';
Δεν το έχει η συσκευασία μέσα; Γιατί πρέπει να το κατεβάσω; Ή απλά για να το δω;
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
(Ελπίζω ότι μέχρι τότε τα οικονομικά μου θα έχουν βελτιωθεί αισθητά, περιμένω πολύ σύντομα εισροές... )
-
Σωστάαααα, έχεις δίκιο!!! 289 το απλό! Αλλά η ερώτηση παραμένει... Δείχνει και φωτό στην έγχρωμη οθόνη του;Νομίζω. Κατά 99,9% δείχνει.
Το i-tunes συνεργάζεται και με άλλα 'παιχνιδάκια';
Αν εννοείς παχνιδάκια άλλα mp3 players, όχι. Κάθε mp3 player έχει το δικό του πρόγραμμα.
Δεν το έχει η συσκευασία μέσα; Γιατί πρέπει να το κατεβάσω; Ή απλά για να το δω;
Για να το δεις, η συσκευασία αποκλείεται να μην το έχει μέσα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
(Ελπίζω ότι μέχρι τότε τα οικονομικά μου θα έχουν βελτιωθεί αισθητά, περιμένω πολύ σύντομα εισροές... )
Παρακαλώ αλλά επειδή περιμένεις σύνομτα εισροές στα οικονομικά σου και επειδή έκανα την καλή πράξη και σε βοήθησα, δεν μου δίνεις 69
-
Αν συνεχίσω να μιλάω μαζί σου, δεν θα φτάνουν οι προβλεπόμενες εισροές για τα έξοδά μου. Κοίτα, τα 69 δεν σου τα δίνω, αλλά άμα θες σου κάνω δωράκι για τη γιορτή σου το fm-adaptor. Ε, να σου δώσω λεφτά στο χέρι δεν λέει, λέει;
Πάντως, επειδή συμμερίζομαι τη φάση που βρίσκεσαι, επειδή πέρασα κι εγώ από εκεί (και δεν φαντάζεσαι πόσο ΚΟΡΥΦΑΙΑ είναι η οικονομική ανεξαρτησία), αν όντως έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα για 69 ευρώ, το συζητάμε, αλλά σε pm.
-
Αν συνεχίσω να μιλάω μαζί σου, δεν θα φτάνουν οι προβλεπόμενες εισροές για τα έξοδά μου. Κοίτα, τα 69 δεν σου τα δίνω, αλλά άμα θες σου κάνω δωράκι για τη γιορτή σου το fm-adaptor. Ε, να σου δώσω λεφτά στο χέρι δεν λέει, λέει;Πάντως, επειδή συμμερίζομαι τη φάση που βρίσκεσαι, επειδή πέρασα κι εγώ από εκεί (και δεν φαντάζεσαι πόσο ΚΟΡΥΦΑΙΑ είναι η οικονομική ανεξαρτησία), αν όντως έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα για 69 ευρώ, το συζητάμε, αλλά σε pm.
Όχι ρε συ, πλάκα κάνω. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
-
Νάσο, δες εδώ για τις τιμές.
http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObj ... 0.5?84,347
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oταν θέλησα να βγάλω τον απαράδεκτο Νorton-α και να βάλω το Kaspersky φοβήθηκα γιατί διάβαζα για ασυμβατότητες σε πολλά φόρα.
Το έκανα όμως και δούλεψαν...πώς ένας θεός ξέρει.Επειδη και εγω ετοιμαζομαι να διωξω τον Νορτονα μηπως θυμασαι πως το εκανες γιατι εχω διαβασει πολλα οτι δεν ησυχαζεις ευκολα;;
Συμβουλή: όταν βγάλεις τον Norton AV και θέλεις να βάλεις άλλο τότε format c:\ δυστυχώς γιατί αφήνει πολλά κατάλοιπα που σου κάνουν το σύστημα άνω κάτω!
Αυτο φοβομουν κ@λ@προγραμμα
-
Δεν χρειάζεστε φορμάτ μετά την απεγκατάσταση του Νότον Αντιβάιρους. Είχα ποστάρει έναν οδηγό πλήρους απεγκατάστασης και καθαρισμού του συτήματός σας από το Νόρτονα σε αυτό το τοπικ, κάμποσες σελίδες νωρίτερα. Μην μου πείτε όμως να το ψάξω... αν θυμάται κανείς τη σελίδα, ή την έχει bookmarked θα ήταν ευχής έργον (για όσους ενδιαφέρονται, that is)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ότι αφορά την απεγκατάσταση του NAV.
-
Κρατήστε ένα σημείο επαναφοράς.
-
Απεγκατατστήστε το
-
Σβήστε χειροκίνητα το φάκελό του
-
Επανεκκινήστε
-
Βάλτε τα WindowsXP να δείχνουν και τα κρυφά αρχεία και σβήστε οποινδήποτε φάκελο ονομάζεται Norton, NAV ή Symantec από τον σκληρό σας δίσκο και κυρίως από τους εξής φακέλους:
- C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
- C:\Documents and Settings\Default User
- C:\Documents and Settings\Το Username Σας\Application Data
(εννοείται πως αν έχετε εγκατεστημένα κι άλλα προγραμματα της Symantec, εκτός από το NAV, δεν πρέπει να σβήσετε τους αντίστοιχους φακέλους !!).
5a. Επανεκκινήστε
5b. Καθαρίστε το μητρώο με κάποιο σχετικό πρόγραμμα (π.χ. EasyCleaner2)
5c. Επανεκκινήστε- Start->Run-Regedit
6a. Κρατήστε backup του μητρώου (File->Export[All])
6b. Διαγράψτε ή μηδενίστε όποια εγγραφή αναφέρεται σε Symantec, Norton ή NAV (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! αυτό το βήμα προϋποθέτει να ξέρετε τι κάνετε... USE IT AT YOUR OWN RISK !!!!)
Αν κάτι πάει στραβά, κάντε import το μητρώο που είχατε κάνεi backup. Αν έχετε πάλι πρόβλημα, επαναφέρετε τα WinXP στο σημείο που κρατήσατε πριν την απεγκατάσταση του Norton.
Μετα απο 15 λεπτα ψαξιμο βρεθηκε
-
-
Λοιπόν, να ξεφύγουμε λίγο;Είδατε το PSP; Το είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ χτες και είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Είχε και ένα παιχνιδάκι με αυτοκίνητα μέσα (εντάξει, πολύ arcade) αλλά ρε παιδιά, η οθόνη του είναι πραγματικά μοναδική! Τέτοια συσκευή (βάρος και μέγεθος) να έχει τέτοια οθόνη;;; Και τα λεφτά που ζητάει δεν είναι τρομακτικά πολλά. Αν σκεφτεί κανείς τι κάνει...
Η μόνη μου ένσταση είναι ότι... να σε βλέπουν τώρα στο δρόμο, σοβαρό άτομο, να βγάζεις PSP να παίζεις;;; Ε, δεν λέει...
Το είχα ποστάρει και εγώ σ'αυτό το θέμα όταν έπαιξα..
έμεινα έκπληκτος με την οθόνη του. καμία σχέση με DS ξέρω'γω.
αλλά οκ.. ίσως καλύτερα να περιμένουμε μέχρι πχ Χριστούγεννα που σίγουρα θα πέσει λίγο η τιμή.. 269 ευρώ είναι αυτά.
Όσον αφορά την ένσταση.. αυτή είναι η φάση..
ότι είναι φορητό. Εγώ πάντως δε ντρέπομαι καθόλου, όχι στο δρόμο, και στο αφεντικό μπροστά θα έπαιζα 'άμα λάχει να ουμ' (και καλά) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Λοιπόν, να ξεφύγουμε λίγο;
Είδατε το PSP; Το είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ χτες και είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Είχε και ένα παιχνιδάκι με αυτοκίνητα μέσα (εντάξει, πολύ arcade) αλλά ρε παιδιά, η οθόνη του είναι πραγματικά μοναδική! Τέτοια συσκευή (βάρος και μέγεθος) να έχει τέτοια οθόνη;;; Και τα λεφτά που ζητάει δεν είναι τρομακτικά πολλά. Αν σκεφτεί κανείς τι κάνει...
Η μόνη μου ένσταση είναι ότι... να σε βλέπουν τώρα στο δρόμο, σοβαρό άτομο, να βγάζεις PSP να παίζεις;;; Ε, δεν λέει...
Το είχα ποστάρει και εγώ σ'αυτό το θέμα όταν έπαιξα..
έμεινα έκπληκτος με την οθόνη του. καμία σχέση με DS ξέρω'γω.
αλλά οκ.. ίσως καλύτερα να περιμένουμε μέχρι πχ Χριστούγεννα που σίγουρα θα πέσει λίγο η τιμή.. 269 ευρώ είναι αυτά.
Όσον αφορά την ένσταση.. αυτή είναι η φάση..
ότι είναι φορητό. Εγώ πάντως δε ντρέπομαι καθόλου, όχι στο δρόμο, και στο αφεντικό μπροστά θα έπαιζα 'άμα λάχει να ουμ' (και καλά)αυτό που με χαλά δεν είναι τόσο η τιμή του όσο οι τιμές των παιχνιδιών...55 ευρώ για το NFS Underground...;;
-
Eνα καλό site για να εξερευνήσετε το Sony PSP είναι αυτό : http://www.yourpsp.com
-
Και τι δεν έχουν κάνει με τα PSP οι ανα τον κόσμο πορωμένοι... Ξεκλείδωμα browser, εγκατάσταση Windows 95/DOS και πολλά άλλα. Ακόμα θυμάμαι στο slashdot το screenshot με τον ξεκλείδωτο browser του PSP να δείχνει... slashdot!
Το μόνο πρόβλημα που έχει αναφερθεί ειναι με τα καμμένα πίξελ... Ελπίζω να μην ισχύει αυτό για τα Ευρωπαικά.
Στο Carrefour που πήγα προχτές είχε ταμπέλα 'PSP απο 1η Σεπτεμβρίου' πάντως.
-
Γνωρίζει κάποιος ( Χάρη; ) πώς μπορώ να αλλάξω το φάκελο που αποθηκεύονται τα downloads μου στο GetRight 5.1 ...;
Μου έχει σπάσει τα «φρύδια»..συνέχεια να του υποδεικνύω άλλο φάκελο από αυτόν που σώνει κ καλά θέλει να τα βάζω!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και τι δεν έχουν κάνει με τα PSP οι ανα τον κόσμο πορωμένοι... Ξεκλείδωμα browser, εγκατάσταση Windows 95/DOS και πολλά άλλα. Ακόμα θυμάμαι στο slashdot το screenshot με τον ξεκλείδωτο browser του PSP να δείχνει... slashdot!Πωπω !!! Σε ποιά γλώσσα είναι αυτά που λες....?
-
http://slashdot.org/
'News for nerds. Stuff that matters' -
Έτσι, έτσι... Σταθερές αξίες!
Αν και για να πω την αλήθεια έχει ψιλοπαρακμάσει όσον αφορά τα user comments... Πλέον κοιτάζω μόνο τα >+3 Funnies...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Έτσι, έτσι... Σταθερές αξίες!Αν και για να πω την αλήθεια έχει ψιλοπαρακμάσει όσον αφορά τα user comments... Πλέον κοιτάζω μόνο τα >+3 Funnies...
Slashtrolls..... Στο +5, και άντε στο +4 αμα δεν βαριέμαι...
-
Παλιά παιχνίδια για σύγχρονα PCs; Έψαχνα bubble bobble κτλ, βρήκα την Terminal Studio.
Ακόμα δεν ξέρω αν είναι free, αλλά έχει χαβαλέ πάντως να το ψάχνει κανείς. Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο με περισσότερα παιχνίδια;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]