-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ok mod...
Σε έβρισα εγώ;
υποδείξεις περι edit μόνο οι mod τις κάνουν, νομίζω;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ok mod...
Σε έβρισα εγώ;
υποδείξεις περι edit μόνο οι mod τις κάνουν, νομίζω;;
Όχι απαραίτητα.
-
αυτο μου θυμιζει εναν καθηγητη σε πολυτεχνικη σχολη που λεει στα παιδια του πρωτου εξαμηνου. εγω θα σας κανω στατικη και δυναμικη, στα επομενα εξαμηνα. και ενας φοιτητης του λεει'δηλαδη κυριε ειστε φυσικος?' και γυρναει ο καθηγητης και του λεει ' εγω σε εβρισα παιδι μου??? ε? εσυ γιατι με βριζεις? '
-
είδα προχθές στο Carrefour Bluetooth hands free της Motorola με 35€, τι διαφορά έχει απ'τ'άλλα της ίδιας εταιρείας με τα 60€;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι για να μην ξεχνιόμαστε...**35,239,028 downloads ** and counting...
Sorry man αλλά ο Maxthon ΔΕΝ είναι αυτόνομος web browser.....
Βασίζεται πάνω στον ΙΕ και απλά δημιουργεί ένα καλύτερο και φιλικότερο περιβάλλον εργασίας για τον χειριστή.
Συν ότι προσθέτει πολλές επιπλέον λειτουργίες.(και εγώ αυτόν έχω εδώ και 3 χρόνια )
-
[quote='dmitspan']είδα προχθές στο Carrefour Bluetooth hands free της Motorola με 35
-
poli kalo
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
TIP: με έναν **USB bluetooth adaptor για το PC **που κάνει περίπου 15 ευρώ, το bluetooth headset μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο PC σε software τύπου Skype, Gizmo και λοιπές VoIP λύσεις. Αν και ένα ενσύρματο headset θα έχει εξ ορισμού πάντα καλύτερη ποιότητα στον ήχο.Το πρώτο gadget που πήρα, είμαι ξαπλωμένος και παίζω μουσική απ'το Κ700
-
[quote='dmitspan']είδα προχθές στο Carrefour Bluetooth hands free της Motorola με 35
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Kαι για να μην ξεχνιόμαστε...
**35,239,028 downloads ** and counting...
Sorry man αλλά ο Maxthon ΔΕΝ είναι αυτόνομος web browser.....
Βασίζεται πάνω στον ΙΕ και απλά δημιουργεί ένα καλύτερο και φιλικότερο περιβάλλον εργασίας για τον χειριστή.
Συν ότι προσθέτει πολλές επιπλέον λειτουργίες.(και εγώ αυτόν έχω εδώ και 3 χρόνια )
Συγχωρεμένος τέκνο μου... ...αυτά που λες τα ξέρω!
Ουδέποτε έγραψα περί αυτόνομου browser... -
Ψάχνομαι για καινούργιο pc, και σήμερα είχα μια κουβέντα με έναν 'υποψήφιο προμηθευτή'
Του είπα οτι θα ήθελα επεξεργαστή AMD 64 3200 και μου είπε το εξής:
'Οι 64μπιτοι επεξεργαστές χρειάζονται έκδοση των WindowsXP ειδικά για 64μπιτους επεξεργαστές η οποία δεν είναι και πολύ δοκιμασμενη και εκτός αυτού δεν είναι και σίγουρο ποιές εφαρμογές θα έχουν πρόβλημα στην λειτουργία τους'.Κατ'αρχήν ισχύει αυτό;
Εχει κανεις 64μπιτο επεξεργαστή; Υπάρχουν προβλήματα και 'ασυμβατότητες' με προγράμματα; -
ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!
Οι AMD64 τρέχουν ΑΨΟΓΑ σε 32 bit λειτουργικό (τα κλασικά Windows ας πούμε) και έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν σε 64 bit λειτουργικά, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει (Windows XP 64 bit, Linux), είτε τώρα, είτε στο μέλλον που αυτά θα έχουν εξελιχθεί ως προς την υποστήριξη σε προγράμματα και οδηγούς συσκευών.
Μα αφού δεν ξέρουν, γιατί ασχολούνται με το επάγγελμα; Εγώ χομπίστας είμαι (καμία σχέση η πληροφορική με τις σπουδές μου) κι αυτά τα ξέρω πολύ καλύτερα.
ΥΓ: Έχω AMD64 3000+. Μετά από 6 μήνες, κανένα πρόβλημα. Και θερμαίνονται πολύ λιγότερο από τους Intel.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!Οι AMD64 τρέχουν ΑΨΟΓΑ σε 32 bit λειτουργικό (τα κλασικά Windows ας πούμε) και έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν σε 64 bit λειτουργικά, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει (Windows XP 64 bit, Linux), είτε τώρα, είτε στο μέλλον που αυτά θα έχουν εξελιχθεί ως προς την υποστήριξη σε προγράμματα και οδηγούς συσκευών.
Μα αφού δεν ξέρουν, γιατί ασχολούνται με το επάγγελμα; Εγώ χομπίστας είμαι (καμία σχέση η πληροφορική με τις σπουδές μου) κι αυτά τα ξέρω πολύ καλύτερα.
Έτσι. Αν επιτρέπεται hrdoukas, έγινε σε γνωστό μαγαζί η στιχομυθία που περιγράφεις?
-
Καλά, αυτοί οι τυπάδες στα κομπιουτεράδικα λένε οτι τους κατέβει...
Προφανώς και οι 64μπιτοι Athlon τρέχουν μια χαρά 32μπιτες εφαρμογές.
Εγώ έχω εγκατεστημένα Windows XP Pro SP2 32bit και σε άλλο partition Ubuntu Linux 5.0.4 AMD64. Και τα δύο δουλεύουν άψογα.
Η αλήθεια ειναι πως για αρκετές συσκευές δεν υπάρχουν ακόμα drivers για 64μπιτα XP, αλλα αν έχεις σχετικά mainstream μηχάνημα (χωρίς εξεζητημένα περιφερειακά) δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
-
Θα σας υποβιβάσω λίγο τη συζήτηση, αλλά έχω φλέγον ζήτημα:
Έχω ένα μεγάααααλο mp3 και θέλω να το χωρίσω σε μικρότερα για να το βάλω σε ένα cd με κανονικά tracks. Ποιο πρόγραμμα ψάχνω για το σπάσιμο του μεγάλου αρχείου;
Ευχαριστώ πολύ!
-
'Εβαλα την έκδοση 1.4 του spybot και ενώ είχα Ελληνικά μετά το update που έκανα γύρισε τη γλώσσα στα Αγγλικά μόνο του.
Ψάχνω από τις ρυθμίσεις να ξαναβάλω τα Ελληνικά αλλά δεν υπάρχουν πια σαν επιλογή. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ.(Άσχετο 'krus' το καλύτερο αβαταρ που έβαλες ποτέ είναι αυτό.
Αλλά μην αλλάζεις συνέχεια βρε παιδί μου μπερδεύομαι) -
Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς αλλά με το winzip μπορείς να φτιάξεις ένα συμπιεσμένο αρχείο (που θα περιέχει μέσα το mp3) και να το σπάσεις σε αρχεία μεγέθους 1,44Μb (για να το μεταφέρεις υποτίθεται με δισκέτες).
κάποτε υπήρχε και ένα προγραμματάκι ονόματι filechopper -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς αλλά με το winzip μπορείς να φτιάξεις ένα συμπιεσμένο αρχείο (που θα περιέχει μέσα το mp3) και να το σπάσεις σε αρχεία μεγέθους 1,44Μb (για να το μεταφέρεις υποτίθεται με δισκέτες).
κάποτε υπήρχε και ένα προγραμματάκι ονόματι filechopperΜαλακία μου, εγώ φταίω δεν ξεκαθάρισα καλά. Λοιπόν, το πράγμα έχει ως εξής:
Από κασέτα σε mp3 δημιούργησε ένα μεγάλο αρχείο, το οποίο όμως είναι πολλά 'κομμάτια', δηλαδή tracks για ένα cd. Αυτό που θέλω είναι να κάνω editing στο mp3 ούτως ώστε να το χωρίσω στα τμήματα που θέλω και μετά να γράψω σε cd όλα τα κομμάτια που θα έχω δημιουργήσει.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
κάποτε υπήρχε και ένα προγραμματάκι ονόματι filechopperΜαλακία μου, εγώ φταίω δεν ξεκαθάρισα καλά. Λοιπόν, το πράγμα έχει ως εξής:
Από κασέτα σε mp3 δημιούργησε ένα μεγάλο αρχείο, το οποίο όμως είναι πολλά 'κομμάτια', δηλαδή tracks για ένα cd. Αυτό που θέλω είναι να κάνω editing στο mp3 ούτως ώστε να το χωρίσω στα τμήματα που θέλω και μετά να γράψω σε cd όλα τα κομμάτια που θα έχω δημιουργήσει.
Αααα οκ. Σίγουρα θα υπάρχει και απλούστερος τρόπος αλλά θα σου πω αυτό που είχα κανει εγω σε αντίστοιχη φάση. Αν έχεις το Nero (που θα το έχεις δεν μπορεί) θα δεις οτι συνοδεύεται απο ένα προγραμματάκι που λέγεται wave editor. Αυτό το προγραμματάκι λοιπόν σου ανοίγει αρχεία ήχου με τέτοιο τρόπο ωστε να βλέπεις την κυμματομορφή τους και μπορείς να κοψεις και να ραψεις κανονικότατα. Το πρόβλημα οταν το χρησιμοποιούσα εγώ ήταν ότι όταν έκανες επεξεργασία σε mp3 μπορούσες να σώσεις το καινούργιο mp3 σε bitrate από 80 και κάτω. Με τα wav δεν υπήρχε πρόβλημα. Οπότε αυτό που έκανα εγώ ήταν να μετατρέπω με το musicamatch το mp3 σε wav, να το 'σπάω' με το wave editor και τα αρχεία που έφτιαχνα τα ξαναμετέτρεπα σε mp3 με το musicmatch. Λίγο 'ποντιακό' ίσως (πιθανότατα να υπάρχει ένα πρόγραμμα που να μπορεί να την κάνει την δουλειά) αλλά δούλεψε μιά χαρά και κυρίως χωρίς απώλειες
-
mp3mate
mp3splitter
Με το δεύτερο έχω κόψει ζωντανή συναυλία (Tiesto Athens 2004 Opening Ceremony) σε μικρότερα τμήματα αρκετά εύκολα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]