-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Σοβαροφάνεια είναι η λέξη, σωστά την είπα.Εσύ νομίζεις πως με το χαρακτήρα σου θα ήσουν αποδεκτός σε όλες τις παρέες; Ή νομίζεις πως είσαι αποδεκτός εδώ μέσα από όλους και πως δεν υπάρχουν άτομα που σε ανέχονται;
Επιμένω στο θέμα της σοβαρότητας και χαίρομαι που με ρωτάς κάτι τέτοιο, θα σου απαντήσω αμέσως.
Προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που δεν με συμπαθούν, που αντιτάσσονται στις απόψεις μου και που φυσικά ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ δεν είναι αποδεκτές από αυτούς. Προσπαθώ όμως συνήθως, να μην γίνομαι αφόρητα εκνευριστικός, ώστε να έρθουν κάποιοι στο σημείο να πρέπει να ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ την παρουσία μου εδώ μέσα. Έτσι, η παρουσία μου ως άτομο είναι αποδεκτή εδώ μέσα, όπως και τόσων χιλιάδων άλλων, εξ ου και δεν έχει προκύψει θέμα εκδίωξής μου απ' το forum (ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις). όπως έχει γίνει για εσένα. Καταλαβαίνεις ελπίζω τη διαφορά; Όλοι εμείς που τόσα χρόνια συνυπάρχουμε αρμονικά εδώ μέσα, άλλοτε με τους καυγάδες μας και άλλοτε με τις καλές μας στιγμές, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Κάνε το ίδιο και θα δεις ότι πολλά απ' τα ζητήματα που δημιουργείς θα πάψουν να υπάρχουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Και τώρα ας επιστρέψουμε στο θέμα μας, γιατί το ξεσκίσαμε με το offtopic. Ότι άλλο θες, βρες άλλο θέμα να το συζητήσουμε σε παρακαλώ, δεν μας φταίει το topic να το χαλάσουμε.
-
Εσύ είσαι εσύ κι εγώ είμαι εγω. Το τραβάω περισσότερο το σχοινί και συνεχίζω εκεί που σταματάς εσυ.
Δεν είμαστε ίδιοι. Κανένας δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον.Και όταν κάποιος έχει μπει στο μάτι κάποιου άλλου, τότε και κάποιο αστείο να πει τότε θα του φανεί πάλι σαν trolling, μαλακία, κλπ.
-
Εσύ είσαι εσύ κι εγώ είμαι εγω. Το τραβάω περισσότερο το σχοινί και συνεχίζω εκεί που σταματάς εσυ.
Δεν είμαστε ίδιοι. Κανένας δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον.Και όταν κάποιος έχει μπει στο μάτι κάποιου άλλου, τότε και κάποιο αστείο να πει τότε θα του φανεί πάλι σαν trolling, μαλακία, κλπ.
Δεν έχεις άδικο σ' αυτό. Όμως, ελπίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε τη διάθεση να ξεχάσουμε κάποια πράγματα του παρελθόντος, προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα εδώ μέσα.
Το να τραβάς το σχοινί δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να γίνεσαι αποδεκτός από ένα σύνολο. Τουλάχιστον όχι όταν το μόνο σχεδόν που κάνεις είναι να τραβάς το σχοινί!
-
Απλά δεν αφήνω τίποτα αναπάντητο.
-
Απλά δεν αφήνω τίποτα αναπάντητο.Θα μπορούσες όμως...
Ας το σταματήσουμε εδώ σε παρακαλώ. Αν θες, υπάρχει θέμα σχετικό με τα bans, συνεχίζουμε εκεί.
Ή αν θες, ανοίγουμε ένα άλλο που να συζητάμε ζητήματα συμπεριφοράς. -
Νάσο, Fire, παρακαλώ τέλος στα προσωπικά σε αυτό το θέμα! [moderator]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επίσης επιτέλους λειτουργεί ο server του Firefox Smiley X-tra!
Μάνο προσπαθώ εδώ και ώρα να κάνω update, αλλά ΔΕΝ! Ποια έκδοση του Smiley Xtra έχεις?
Την τελευταία (3.1). Χθες το βράδυ δοκίμασα μπας και...και δούλεψε! Μάλλον λειτουργεί ο server αραιά και που.
-
']>Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- NFS Underground στο κινητό σας!!! ---> CLICK ME!
Σπύρο, το μενού είναι....ρώσικο....για λέγε οδηγίες.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
']>- NFS Underground στο κινητό σας!!! ---> CLICK ME!
Σπύρο, το μενού είναι....ρώσικο....για λέγε οδηγίες.....
Αχμ... δεν ξέρω ρώσικα γιατρέ! Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι οι δοκιμές, τα πατάς όλα και ότι βγει
(μια φορά το δοκίμασα να δω αν παίζει )EDIT: ο χειρισμός έχει ως εξής --->
αυτόματο γκάζι
4: αριστερά
6: δεξιά
2: shift up
8: shift down
5: φρένοπαίζει ΚΑΙ με το joystick.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ακόμα καλύτερα, http://www.crack-locator.comτίγκα στο trojan και τους ιούς...ΠΡΟΣΟΧΗ!
το Kaspersky AV βάραγε συνεχώς...
-
Το Sony Playstation Portable (PSP ρεεεεε) το πήρε κανείς...;Εντυπώσεις;
Το ζαχαρώνω αλλά προς τα Χριστούγεννα μεριά...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
...Κανένα πρόγραμμα για τηλεόραση έχετε υπόψη σας; Το Intervideo Home Theater είναι απλά Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο!!!
iuVCR!
Δικίμασέ το, αξίζει! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Sony Playstation Portable (PSP ρεεεεε) το πήρε κανείς...;Εντυπώσεις;Το ζαχαρώνω αλλά προς τα Χριστούγεννα μεριά...
Τι να το κάνεις? Τόσο πολύ κινείσαι που βαριέσαι? Εξάλλου μέχρι τα xmas θα χει βγει PS3 και Xbox 360. Λίγη οικονομία παραπάνω και κερδίζεις όλη την καινούργια τεχνολογία.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι να το κάνεις? Τόσο πολύ κινείσαι που βαριέσαι? Εξάλλου μέχρι τα xmas θα χει βγει PS3 και Xbox 360. Λίγη οικονομία παραπάνω και κερδίζεις όλη την καινούργια τεχνολογία.
δεν κινούμαι με τέτοια gadgets (δεν είμαι τόσο tech-freak), απλά δεν έχω εύκαιρη τηλεόραση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν κινούμαι με τέτοια gadgets (δεν είμαι τόσο tech-freak), απλά δεν έχω εύκαιρη τηλεόραση.
Τότε go for it. Και 'μενα μου αρέσει (εγώ είμαι λίγο tech freak) αλλά τα 300 που ζητάνε είναι πολλά.. Στα 150 το παιρνα, τώρα με τίποτα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τότε go for it. Και 'μενα μου αρέσει (εγώ είμαι λίγο tech freak) αλλά τα 300 που ζητάνε είναι πολλά.. Στα 150 το παιρνα, τώρα με τίποτα.
...τα χριστούγεννα ευελπιστώ να πέσει στα 200-220€... ...τώρα έχει 269€
-
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω..
-
Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω μια SIM χωρίς να ξέρω PIN & PUK μέσω του κινητού μου και κάποιου προγράμματος?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης επιτέλους λειτουργεί ο server του Firefox Smiley X-tra!
Μάνο προσπαθώ εδώ και ώρα να κάνω update, αλλά ΔΕΝ! Ποια έκδοση του Smiley Xtra έχεις?
Την τελευταία (3.1). Χθες το βράδυ δοκίμασα μπας και...και δούλεψε! Μάλλον λειτουργεί ο server αραιά και που.
ΟΟΟΟΟΛΕ! Δούλεψε!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω μια SIM χωρίς να ξέρω PIN & PUK μέσω του κινητού μου και κάποιου προγράμματος?όχι γιατί αυτό είναι πληροφορία που φυλάσσεται στην κάρτα και όχι στην μνήμη του τηλεφώνου και δε μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]