-
[quote='silencer51'][quote='ast']Ζαχαρώνω το ipod nano εδώ και λίγο καιρό, για την αυξημένη φορητότητα και αυτονομία. Το μοντέλο των 2 GB έχει περίπου
-
Μηπως ξερει ρε παιδια κανενας ποσο στοιχιζει να αογρασω ενα Class C IP;;; Εχω παρει τηλεφωνα παιζωντας το εταιρεια και καλα... κανενας δε μου λεει!!!
-
Εγώ έχω ένα Ipod mini 4Gb εδώ και 6 μήνες. Κανένα πρόβλημα με την οθόνη αλλά και γενικότερα. Και έχει φάει και μια πτώση από την οποία έχει μείνει μόνο ένα μικρό σημάδι.
-
[quote='ast']Εγώ πάντως που έχω ipod εδώ και δυόμισι χρόνια (με το που βγήκε η 2η γενιά δλδ) το έχω λειτουργήσει πάρα πολλές ώρες, με τις αντίστοιχες φορτίσεις, το έχω ταλαιπωρήσει αφάνταστα και λειτουργεί το ίδιο καλά. Υπάρχει, βέβαια, μια πτώση στη διάρκεια της build-in μπαταρίας li-ion κατά περίπου 20% από την εποχή που ήταν στα πάνω της αλλά το θεωρώ αναμενόμενο. Μοναδική μου ένσταση (που ενδεχομένως να διορθώθηκε στα επόμενα μοντέλα) το πολύ ευπαθές περίβλημα που είχε γεμίσει γρατζουνιές από τον πρώτο μήνα. (Ίσως καλύτερα από την άλλη γιατί μετά δε μ' ένοιαζε καθόλου)
Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Γιώργος δεν τα συνάντησα καθόλου, αφού δούλευε μια χαρά εξαρχής, αλλά χρησιμοποιώ Firewire σύνδεση (αυτή ήταν στάνταρ τότε) και το XPlay σαν πρόγραμμα, αν και είναι λιγάκι παλιό πλέον.Ζαχαρώνω το ipod nano εδώ και λίγο καιρό, για την αυξημένη φορητότητα και αυτονομία. Το μοντέλο των 2 GB έχει περίπου
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Μήπως τελικά η πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση ειναι ενα MP3 discman? Λεω εγώ τώρα...
Γιατί κι εγώ σκεφτόμουνα να πάρω ενα iPod αλλα προσωπικά θα φοβόμουν να κυκλοφορώ με αυτό έξω τόσα λεφτά που κάνει!
Και εγώ το σκέφτομαι,αλλα είναι πολύ bulky,δεν χωράνε σε τσέπες πχ.
Θα αποφύγω να ξαναπάρω πάντως mp3 με hard disc,είναι πικρα στα καλά καθούμενα να σου τεζάρει ο σκληρός.Είχα πάρει στο στρατό.
Προβλήματα η μικρή χωρητικότητα του ενός δίσκου (αν το θες για μέρες) είναι τεράστιο, συν πως για τζόκιν κλπ πηδάει και είναι βαρύ (βέβαια είμαι σίγουρος πως τα καινούρια θα έχουν καλύτερη αντικραδασμική)Επίσης τρώει μπαταρίες αβέρτα...
Το iPod επίσης δεν είναι για σπορ λόγω βάρους και μεγέθους και δεν τρώει μπαταρία (εμένα λέει 20 ώρες, αλλά η οθόνη πρέπει να καίει ΤΡΕΛΛΑ από όσο κατάλαβα...), αλλά ΟΤΑΝ τελειώσει την έκατσες...
Το καλό του είναι πως κουβαλάς μαζί σου όλη τη μουσική ΤΗΣ ΖΩΗΣ σου!!!
Υπολογίζω όλα μου τα τραγούδια να είναι 20-30 GB, και είμαι ήδη 30 ετών και χωράει 60 γίγα...Το άλλο μου mp3 είναι ένα φορητόΤΑΤΟ σαν USB memory stick. Είχε 256 ΜΒ και είχα τρελλαθεί να αλλάζω κομμάτια. Η κοπέλα μου το έχει στο 1 γίγα και είναι ενθουσιασμένη. Μάλλον η πιο αξιόπιστη λύση (ΚΑΝΕΝΑ μηχανικό κινούμενο μέρος!!!), πάμφθηνο (ήδη εδώ το 1 γίγα με ραδιόφωνο! κάτω από 100 ευρώ) και αν μείνεις από μπαταρία (που κρατάει 8 ώρες αλκαλική ή 4 επαναφορτιζόμενη) αλλάζεις μια ΑΑΑ και συνεχίζεις!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μηπως ξερει ρε παιδια κανενας ποσο στοιχιζει να αογρασω ενα Class C IP;;; Εχω παρει τηλεφωνα παιζωντας το εταιρεια και καλα... κανενας δε μου λεει!!!για take a look εδώ
-
πού μπορούμε να βρούμε το τελευταίο βίζουαλ στούντιο ντοτ ΝΕΤ?
-
Το iPod επίσης δεν είναι για σπορ λόγω βάρους και μεγέθους και δεν τρώει μπαταρία (εμένα λέει 20 ώρες, αλλά η οθόνη πρέπει να καίει ΤΡΕΛΛΑ από όσο κατάλαβα...), αλλά ΟΤΑΝ τελειώσει την έκατσες...
Το καλό του είναι πως κουβαλάς μαζί σου όλη τη μουσική ΤΗΣ ΖΩΗΣ σου!!!Τρέξιμο με τίποτα,κινδυνεύει άμεσα το HD.Συμφωνώ,είναι πολύ όμορφο να έχεις όλη τη μουσική σου σε ένα player αλλα μέχρι να βελτιώσουν την αξιοπιστία τους,θα τα 'αποφυγωα'.Ελπίζω το δικό σου πάντως..να μην (ξανά)βγάλει πρόβλημα.
Το άλλο μου mp3 είναι ένα φορητόΤΑΤΟ σαν USB memory stick. Είχε 256 ΜΒ και είχα τρελλαθεί να αλλάζω κομμάτια. Η κοπέλα μου το έχει στο 1 γίγα και είναι ενθουσιασμένη. Μάλλον η πιο αξιόπιστη λύση (ΚΑΝΕΝΑ μηχανικό κινούμενο μέρος!!!), πάμφθηνο (ήδη εδώ το 1 γίγα με ραδιόφωνο! κάτω από 100 ευρώ) και αν μείνεις από μπαταρία (που κρατάει 8 ώρες αλκαλική ή 4 επαναφορτιζόμενη) αλλάζεις μια ΑΑΑ και συνεχίζεις!
Τι μάρκα?Εγώ σκέφτομαι για Creative ΜuVO tx fm 1g η creative zen nano 1gb..εδώ,το πρώτο γύρω στα 100 το δεύτερο λίγο παραπάνω.
-
Το iPod είναι βαρύ; Είναι τόσο βαρύ όσο το κινητό μας ρε παιδιά, όχι και βαρύ! Ειδικά αν πας σε nano ή mini, ακόμα μικρότερο βάρος.
Η χωρητικότητά του κατά τη γνώμη μου άπειρη. Τι να κάνεις 20 (ή 60 για κάποια) Gb μουσικής; Μπορείς να ακούς για μέρες χωρίς να ακούσεις 2η φορά το ίδιο κομμάτι. Προσωπικά δεν έχω συλλογή μεγαλύτερη από 20 Gb, που να τα ακούω δηλαδή... Γι' αυτό και επέλεξα το 20-άρι.
Το πρόβλημα της μπαταρίας είναι υπαρκτό, αλλά φορτίζει στο αμάξι, στον υπολογιστή, στο γραφείο, όπου και να το βάλεις θα βρεις κάπου να το φορτίσεις.
Αντικραδασμική μνήμη τεράστια, πρέπει να κάνεις 25 λεπτά σκοινάκι για να σταματήσει να παίζει. Ε, με τι αντοχές;;;
Γιώργο, κάτι άλλο... Το firewire δεν συνδέεται στην κάτω θύρα, που μπαίνει και το dock; Πώς είχα αυτή την εντύπωση; Και τι εννοείς λείπει η πάνω θύρα; Δηλαδή iTrip ας πούμε, πώς παίρνει; Περίεργα κόλπα...
-
Έχω και Zen Touch με τα 20GB και αυτό που έχω να πω είναι ότι το iPod είναι αλλού. Πολύ καλύτερη αναπαραγωγή, πολύ πιο εύκολο στην μεταφορά (το Zen Touch δεν το έβαζα καν στην τσάντα γιατί ήταν βαρύ, το iPod το κουβαλάω πάντα μαζί μου, δεν με ενοχλεί), πολύ πιο εύχρηστο και το iTunes μου έχει λύσει τα χέρια, πολύ εύκολο στην χρήση.
Παρόλο που στην αρχή νόμιζα ότι είχα δώσει ηλίθια λεφτά, σιγά σιγά αρχίζω να πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο..
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το iPod είναι βαρύ; Είναι τόσο βαρύ όσο το κινητό μας ρε παιδιά, όχι και βαρύ! Ειδικά αν πας σε nano ή mini, ακόμα μικρότερο βάρος.Η χωρητικότητά του κατά τη γνώμη μου άπειρη. Τι να κάνεις 20 (ή 60 για κάποια) Gb μουσικής; Μπορείς να ακούς για μέρες χωρίς να ακούσεις 2η φορά το ίδιο κομμάτι. Προσωπικά δεν έχω συλλογή μεγαλύτερη από 20 Gb, που να τα ακούω δηλαδή... Γι' αυτό και επέλεξα το 20-άρι.
Το πρόβλημα της μπαταρίας είναι υπαρκτό, αλλά φορτίζει στο αμάξι, στον υπολογιστή, στο γραφείο, όπου και να το βάλεις θα βρεις κάπου να το φορτίσεις.
Αντικραδασμική μνήμη τεράστια, πρέπει να κάνεις 25 λεπτά σκοινάκι για να σταματήσει να παίζει. Ε, με τι αντοχές;;;
Γιώργο, κάτι άλλο... Το firewire δεν συνδέεται στην κάτω θύρα, που μπαίνει και το dock; Πώς είχα αυτή την εντύπωση; Και τι εννοείς λείπει η πάνω θύρα; Δηλαδή iTrip ας πούμε, πώς παίρνει; Περίεργα κόλπα...
Για τζόκιν βαρύ είναι...
160 γραμμάρια να κοπανιούνται είναι μπόλικα... Το άλλο ΜΡ3 που έχω είναι 36 γραμμάρια...
Το κινητό μου είναι το μισό από το iPod και για τρέξιμο δεν το κουβαλάω...Το να έχω τη μουσική μου μαζί είναι χρήσιμο για πολλές περιπτώσεις:
- Κάνω συχνότατα ταξίδια πολυήμερα με το αμάξι, οπότε το να το συνδέσω με τον ειδικό αντάπτορα και να το χειρίζομαι σαν σιντιέρα από το κασσετόφωνο (!!!) πραγματικά μου λύνει τα χέρια!! Ως τώρα κουβάλαγα 24 δισκάκια, είχα τη μισή μου μουσική, και έπιανε 5 φορές περισσότερο χώρο...
- Πας σε ένα/κάνεις ένα πάρτι, το συνδέεις, ακούς...
- Στο πλοίο Πάτρα Ανκόνα 22 ώρες θες 1 γίγα μουσική (βάζω πως θα ακούς μόνο τις 12). Ξέρεις εκ των προτέρων τι θα σου κάνει κέφι; Όχι... Άρα τα 4 είναι το ελάχιστο...
- Παίρνει και τις φωτογραφίες μου, αλλά και βιντεάκια που μπορεί να θελήσω να δείξω σε έναν φίλο που θα επισκεφθώ. Ξέρω, μπορούσα και με DVD, αλλά αφού θα το έχω που θα το έχω στο αμάξι όπως είπαμε, δεν είναι πιο εύκολο;
- Σε βάθος χρόνου (και ΑΜΑ δεν ξαναχαλάσει...) θα γλιτώσω άπειρο χρόνο σε σχέση με ένα μικρότερο που θα ήμουν στο γράψε σβήσε...
Σωστά λες πως το 20άρι μπορεί να κάνει τη δουλειά μια χαρά. Τώρα έχει καταργηθεί και έχει 30άρι, οπότε ακόμα καλύτερα. Όμως το έχω (να δουλεύει) 20 ώρες και έχει μέσα καμιά 20αριά γίγα ήδη... , και έχω άλλα τόσα περίπου, οπότε σχεδόν αναγκαίο ήταν... Άσε που η διαφορά τιμής ήταν σχετικά μικρή για διπλή χωρητικότητα (αντί 300 ευρώ 400), οπότε είπα μια και καλή...
Για το firewire νόμιζα πως ήταν αυτόνομη θύρα, όχι αντάπτορας της κάτω θύρας... Κάπου όμως είχα διαβάσει πως πλέον με την USB2.0 καταργήθηκε, μιας και η 2.0 ήταν ούτως ή άλλως ταχύτερη...
Πάντως όλα τα αξεσουάρ που έπιαναν στην πάνω θύρα (δίπλα στα ακουστικά) παύουν να είναι συμβατά, και θα πρέπει να επανασχεδιαστούν για να δουλεύουν μέσω της κάτω...
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Το άλλο μου mp3 είναι ένα φορητόΤΑΤΟ σαν USB memory stick. Είχε 256 ΜΒ και είχα τρελλαθεί να αλλάζω κομμάτια. Η κοπέλα μου το έχει στο 1 γίγα και είναι ενθουσιασμένη. Μάλλον η πιο αξιόπιστη λύση (ΚΑΝΕΝΑ μηχανικό κινούμενο μέρος!!!), πάμφθηνο (ήδη εδώ το 1 γίγα με ραδιόφωνο! κάτω από 100 ευρώ) και αν μείνεις από μπαταρία (που κρατάει 8 ώρες αλκαλική ή 4 επαναφορτιζόμενη) αλλάζεις μια ΑΑΑ και συνεχίζεις!
Τι μάρκα?Εγώ σκέφτομαι για Creative ΜuVO tx fm 1g η creative zen nano 1gb..εδώ,το πρώτο γύρω στα 100 το δεύτερο λίγο παραπάνω.
mpman λέγεται.
Δεν έχει κάποιο κωδικό, θα βρώ φωτό να σου δείξω.
Είναι παλιό σχέδιο, και το έχουν πάρει όλοι φασόν. To έχω δει και ως SEG και τουλάχιστον 3-4 ακόμα μάρκες...
Και αυτό που έδινε η Tellas δώρο ίδιο ήταν, αν και μικρότερης χωρητικότητας. Σήμερα το έχω δει μέχρι 1 γίγα, και κάνει εδώ στα 100 ευρώ σε αυτή τη χωρητικότητα. Το δικό μου είναι 256ΜΒ και είναι ανεπαρκές πέραν της μίας μέρας με αρκετή ακρόαση...
Επίσης το δικό μου δεν είναι USB2.0 και είναι αργότατο στο φόρτωμα. Τα καινούρια είναι USB2.0 και όπως της κοπέλας μου είναι ταχύτατα!Μου το έχει αναγνωρίσει παντού και πάντα, καλή μπαταρία, καλή ποιότητα (μέχρι που άκουσα το iPod, αλλά καλύτερη από το λαπτοπ και το πισί μου!! ) ραδιόφωνο με μνήμες και voice recorder.
Το βρήκα!
-
οσοι ενδιαφερονται για θηκες ασ ριξουν μια ματια στο vajacases.com (ακρβες αλλα...)
george tabs ποσο το πηρες το IPOD
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Επειδη θελω να στήσω ενα μικρό WiFi δίκτυο εδώ στο σπίτι, ψάχνω μια φτηνή PCI καρτούλα WiFi 802.11g 54mbps. Εχετε να προτείνετε κάτι; Θα ήθελα να μην ξεπερνά τα 50 ευρώ.Για Ελλάδα δεν ξέρω.
Δες όμως τα παρακάτω από Ελβετία:
http://www.stegcomputer.ch/browse.asp?cat=271Οι τιμές είναι σε Φράγκα, 15 φράγκα είναι 10 ευρώ περίπου, οπότε στα λεφτά που θες είναι να μην ξεπερνά τα 75 φράγκα.
Αν δεν το βιάζεσαι και μιας και δεν είναι ακριβό, Χριστούγεννα θα είμαι Ελλάδα, οπότε αν σου έρχεται φτηνότερα μπορώ να σου φέρω ένα που θες. Στην σελίδα του κάθε προϊόντος λέει την διαθεσιμότητα, το μαγαζί που είναι στην περιοχή μου είναι το Manno, αλλά το φέρνουν και από άλλο κατάστημα αν υπάρχει.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οσοι ενδιαφερονται για θηκες ασ ριξουν μια ματια στο vajacases.com (ακρβες αλλα...)george tabs ποσο το πηρες το IPOD
Η λιανική είναι 599 φράγκα, ήτοι 400 ευρώ περίπου (για το 60άρι).
Το πήρα όμως αισθητά λιγότερα, γιατί είχα μια προσφορά μέσω της τράπεζάς μου, ομοίως και η κοπέλα μου, και τις εκμεταλλεύθηκα αθροιστικά!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορούμε να βρούμε το τελευταίο βίζουαλ στούντιο ντοτ ΝΕΤ?Bitorent.
-
πού μπορούμε να βρούμε το τελευταίο βίζουαλ στούντιο ντοτ ΝΕΤ?Το τελευταίο (2005 Beta 2) μπορείς να το ζητήσεις από τη Microsoft και θα στο αποστείλουνε εντός δύο ημερών δωρεάν.
Μέσα έχει και SQL Server 2005.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Bitorent.
Τώρα κάτι είπες.. Σε ποιο tracker??
-
Bitorent.
Τώρα κάτι είπες.. Σε ποιο tracker??
Ψαξτο εδω: http://www.torrenttyphoon.com/
-
Καιρο τωρα χρησιμοποιω το VNC για να βλεπω το desktop ενος αλλου υπολογιστη που εχω ωστε να μην πηγαινω στο αλλο δωματιο οποτε χρειαζεται(και χρειαζεται συχνα...). Τωρα θελω να το χρησιμοποιησω over IP ωστε να δω εναν Η/Υ σε αλλη πολη αλλα ενω παλι δινω IP αυτο δεν μπορει να συνδεθει. Ξερει κανενας κανενα αλλο τετοιο προγραμμα;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]