-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για τα sms υπάρχουν κάποια προγραμματάκια (τουλάχιστον για το 7650 που είχα) που τα αποθηκεύουν σαν .txt και τα μεταφέρεις όπου θες (και σε πι σι προφανώς)τώρα για το συγκεκριμένο κινητό, ίσως βρει ο θείος Krus
άλλο καπέλο το 7650, ήταν Symbian αυτό (το 1ο που βγήκε μάλιστα).
όχι ούτε από pc γίνεται
από pc, με το pc-suite της νόκια, πρέπει να γίνεται! Έχει ολόκληρο υπομενού για την διαχείριση των μηνυμάτων.
Δεν γίνεται!!
Αναγνωρίζει άλλο Serial Number κινητού και κάνει νέα εγκατάσταση!Οπότε όλα τα αρχέια του άλλου τηλεφώνου είναι άχρηστα!!!Ψυχραιμία, όλα γίνονται
Το θέμα (αν κατάλαβα καλά), είναι να μεταφερθούν τα αποθηκευμένα στη μνήμη του 6510 στην κάρτα SIM, ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν στο νέο Sonyericsson του dmitspan. Σωστά?
Αν ναι, τότε μέσω του pcsuite της Nokia (υπάρχει σε cd μέσα στην συσκευασία του 6510, 100%), γράφουμε τα εν λόγω μηνύματα στην κάρτα και τέλος.
Τώρα, αν το πρόβλημα είναι στη σύνδεση του pc με το κινητό, τότε φίλε dmitspan κάνε έναν κόπο να μας πεις πώς ΑΚΡΙΒΩΣ το συνδέεις (υπερυθρες και τι μοντέλο ακριβώς ή το original καλώδιο της Nokia?), μπας και μου κατέβει καμιά ιδέα.
-
`Ενα usb IR adapter με chipset sigmatel το οποίο όπως θυμάμαι και από παλιότερα χρειάζεται κάποιες προϋποθέσεις για να μπορέσει το nokia connection manager να δει τη συσκευή, μόνο που δε τις θυμάμαι. Πού θα πάει όμως, θα το βρω
edit: Το βρήκα, ήταν μια ρύθμιση στα advanced του αντάπτορα
-
ωραία, σε πρώτη φάση τα πέρασα στον υπολογιστή και μετά βλέπουμε για το κ700. αυτό που ήθελα πάντως να κρατήσει τις ημερομηνίες, έγινε
thanks Σπύρο, το είχα ξεχάσει εντελώς το nokia suite !
-
ωραία μέχρι εδώ, πάμε τώρα για την αποθήκευση στο K700. `Εχει ένα σύστημα ώστε να κάνει κατάλληλη κατανομή στα αρχεία που δέχεται αναλόγως το extension. Λέτε να υπάρχει κάποιο extension που να τα στέλνει στα μηνύματα?
-
To sigmatel σε συνδυασμό με ένα nokia μου είχε βγάλει το λάδι μέχρι να συνδεθεί. Τελικά έπρεπε να ρυθμιστεί σε ταχύτητα 9800. Ο,τιδήποτε υψηλότερο ήταν ασύμβατο.
-
Έκανα μια πατάτα πρτοχτές και αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει. Το κινητό μου είναι S.E K300. Λοιπόν, έπαιζα με τις προωθήσεις κλήσεως όταν βαριόμουνα στη δουλειά (έχοντας το 'κανονικό' προφίλ) χρησιμοποιώντας την εντολή 21αριθμ. τηλ.# και όταν προσπάθησα να κάνω ακύρωση της εντολής από το κινητό, ενώ μου έλεγε ότι η προώθηση ακυρώθηκε, κάθε φορά που βάζω το 'κανονικό' προφίλ ξαναμπαίνει η προώθηση. Έχω δοκιμάσει ακύρωση όλων των προωθήσεων, ακύρωση της προώθησης από το προφίλ, επαναφορά προφίλ, αλλά τίποτα. Το κακό είναι ότι έχει εμφανίσει και ένα εικονίδιο πάνω δεξιά που δείχνει ότι έχει προώθηση στη γραμμή 2 (δεν επηρεάζει σε τίποτα αλλά με ενοχλεί οπτικά:roll: ) ανεξάρτητα από το προφίλ που έχω.
Any ideas?
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Έκανα μια πατάτα πρτοχτές και αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει. Το κινητό μου είναι S.E K300. Λοιπόν, έπαιζα με τις προωθήσεις κλήσεως όταν βαριόμουνα στη δουλειά (έχοντας το 'κανονικό' προφίλ) χρησιμοποιώντας την εντολή 21αριθμ. τηλ.# και όταν προσπάθησα να κάνω ακύρωση της εντολής από το κινητό, ενώ μου έλεγε ότι η προώθηση ακυρώθηκε, κάθε φορά που βάζω το 'κανονικό' προφίλ ξαναμπαίνει η προώθηση. Έχω δοκιμάσει ακύρωση όλων των προωθήσεων, ακύρωση της προώθησης από το προφίλ, επαναφορά προφίλ, αλλά τίποτα. Το κακό είναι ότι έχει εμφανίσει και ένα εικονίδιο πάνω δεξιά που δείχνει ότι έχει προώθηση στη γραμμή 2 (δεν επηρεάζει σε τίποτα αλλά με ενοχλεί οπτικά:roll: ) ανεξάρτητα από το προφίλ που έχω.Any ideas?
επαναφορά εργοστασιακών?
-
Θα ήθελα να το αποφύγω.. Προς το παρών έφτιαξα άλλο προφίλ και χρησιμοποιώ
-
Σήμερα έκανα ενα δώρο στον εαυτό μου... Το κάτωθεν ubernerd gadget:
Το πήρα απο ebay μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση στα 150 ευρώ...
Έχει 206MHz CPU και τρέχει Linux!
Επίσης έχει πληκτρολόγιο, πράγμα που ειναι πολύ βολικό.
Άντε να έρθει...
-
Αυτό μάλιστα! Πολύ καλό εργαλείο.
-
το σκας και στα κεφαλια....
-
Ωραίο εργαλείο Με γεια
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Έκανα μια πατάτα πρτοχτές και αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει. Το κινητό μου είναι S.E K300. Λοιπόν, έπαιζα με τις προωθήσεις κλήσεως όταν βαριόμουνα στη δουλειά (έχοντας το 'κανονικό' προφίλ) χρησιμοποιώντας την εντολή 21αριθμ. τηλ.# και όταν προσπάθησα να κάνω ακύρωση της εντολής από το κινητό, ενώ μου έλεγε ότι η προώθηση ακυρώθηκε, κάθε φορά που βάζω το 'κανονικό' προφίλ ξαναμπαίνει η προώθηση. Έχω δοκιμάσει ακύρωση όλων των προωθήσεων, ακύρωση της προώθησης από το προφίλ, επαναφορά προφίλ, αλλά τίποτα. Το κακό είναι ότι έχει εμφανίσει και ένα εικονίδιο πάνω δεξιά που δείχνει ότι έχει προώθηση στη γραμμή 2 (δεν επηρεάζει σε τίποτα αλλά με ενοχλεί οπτικά:roll: ) ανεξάρτητα από το προφίλ που έχω.Any ideas?
Για ακύρωση όλων των προωθήσεων ##002# και αποστολή.
Για ακύρωση συγκεκριμένης προώθησης
(κωδικός προώθησης π.χ. 21) # και αποστολή.
-
Δεν μπορώ να κατεβάσω το Destinator 3 από torrent. Πόσο κάνει ρε παιδιά να το αγοράσω, τι να κάνω πια; Έχω πάρει άδικα το GPS και νοιώθω μαλάκας! Τουλάχιστον ας αγοράσω και το πρόγραμμα, να μην έχω χάσει τα πρώτα 100
-
[quote='nasos79']Δεν μπορώ να κατεβάσω το Destinator 3 από torrent. Πόσο κάνει ρε παιδιά να το αγοράσω, τι να κάνω πια; Έχω πάρει άδικα το GPS και νοιώθω μαλάκας! Τουλάχιστον ας αγοράσω και το πρόγραμμα, να μην έχω χάσει τα πρώτα 100
-
[quote='dmitspan'][quote='nasos79']Δεν μπορώ να κατεβάσω το Destinator 3 από torrent. Πόσο κάνει ρε παιδιά να το αγοράσω, τι να κάνω πια; Έχω πάρει άδικα το GPS και νοιώθω μαλάκας! Τουλάχιστον ας αγοράσω και το πρόγραμμα, να μην έχω χάσει τα πρώτα 100
-
Τελικά δεν έκατσε το transaction στο ebay. Ο τύπος τελικά δεν μπορούσε να το στείλει Ελλάδα (ενας θεός ξέρει γιατί) και οταν του πρότεινα να το στείλει σε γνωστό μου στην Αγγλία μου είπε οτι γίνεται αλλα δεν δέχεται Paypal (γιατι ετσι χάνεις το Seller Protection)... Ε, τελικά καναμε mutual agreement να ακυρωθεί το transaction... Αν κάποιος ειναι δυσκοίλιος τι φταίω εγω!
Τελικά το βρήκα κι απο άλλον σε εξίσου καλή κατάσταση, σε 2 μέρες θα ξέρω αν το κέρδισα το auction...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
???
Έχεις pm (σε λίγο).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
???
Έχεις pm (σε λίγο).
Ευχαριστώ!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
???
Έχεις pm (σε λίγο).
Ευχαριστώ!!!
Α θα σου στελνα εγώ τώρα που είδα την απάντηση, αλλά φαίνεται με πρόλαβε ο Μάνος
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]