-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Για δοκίμασε να ξεκινήσεις σε 'safe mode' και από κει θα κάνεις εύκολα , επαναφορά συστήματος.
Traveller ουτε σε safe mode δεν γίνεται τίποτα βάζει το ίδιο μήνυμα με πρίν . Μάλλον πάω για φορμάτ.
To είχαμε ξαναπεί. Τελευταία λύση πριν το φορμάτ είναι να ξαναπεράσουμε τα windows από πάνω. Κάνε το και βλέπεις αν θα αντικατασταθούν οι διαγραμμένες καταχωρήσεις.
Επίσης, για γενική χρήση, άριστο πρόγραμμα είναι το Norton Ghost (το καλύτερο πρόγραμμα της Symantec όλων των εποχών κατ'εμέ). Στήνεις το σύστημα, εγκαθιστάς τα προγράμματα που θες, τα ρυθμίζεις όπως θες και φτιάχνεις με το Ghost ένα image-φωτογραφία του συστήματος, το οποίο διατηρείται πχ σ΄ένα DVD ή σε άλλον δίσκο/partition. Aν το σύστημα τα παίξει, επαναφέρεις τα πάντα μέσα σε μερικά λεπτά.Μάνο ξέρω πως τελευταία λύση είναι το ξαναπέρασμα των windows αλλά δεν.....
Δεν αναγνωρίζει την εγκατεστημένη έκδοση.Last known Good Configuration δοκίμασες; Επιλογή εκκίνησης αν πατήσεις F8.
Το δοκίμασα αλλά δεν γίνεται τίποτα. Όπως αναφέρει και η ιδια η microsoft κάνει μόνο σε περιπτώσεις π.χ κακή εγκατάσταση driver και όχι όταν υπάρχει χαμένο αρχείο.
-
Δεν θέλω να φανώ παράξενος, αλλά τόση ώρα θα είχες κάνει ένα format άνετα!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν θέλω να φανώ παράξενος, αλλά τόση ώρα θα είχες κάνει ένα format άνετα!!!Τό ξέρω αλλά το λαπτοπ δεν το έχω κοντά μου τώρα, βρίσκεται στην περιοχή σου.
Πρόσπαθούσα να βρώ μια προσωρινή λύση για να εφαρμόσω μέσω τηλεφώνου, μέχρι να βρεθούμε και να το κάνω το φορματ .
Τελικά η λύση είναι μια για να μάθει να μην ενοχλα ότι δουλέυει θα είναι χωρίς υπολογιστή μέχρι να τον φτιάξω.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Τό ξέρω αλλά το λαπτοπ δεν το έχω κοντά μου τώρα, βρίσκεται στην περιοχή σου.
Πρόσπαθούσα να βρώ μια προσωρινή λύση για να εφαρμόσω μέσω τηλεφώνου, μέχρι να βρεθούμε και να το κάνω το φορματ .
Τελικά η λύση είναι μια για να μάθει να μην ενοχλα ότι δουλέυει θα είναι χωρίς υπολογιστή μέχρι να τον φτιάξω.
Γιατί δεν δοκιμάζεις να τη μάθεις τηλεφωνικώς πώς να κάνει format; Δεν είναι τίποτα, ειδικά αν έχει recovery cds το laptop...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τό ξέρω αλλά το λαπτοπ δεν το έχω κοντά μου τώρα, βρίσκεται στην περιοχή σου.
Γιατί δεν δοκιμάζεις να τη μάθεις τηλεφωνικώς πώς να κάνει format; Δεν είναι τίποτα, ειδικά αν έχει recovery cds το laptop...
Υπάρχουν και μερικά GB data τα οποία δεν έχει τρόπο να τα σώσει.
-
trillian πρεπει να λεγεται το mutli-chat προγραμματακι.
αλλα ειναι μανικι.βαλε μωρε εκει περα οτι θελεις και μη πολυσκας για τρυπες στο ιντερνετ κλπ.
μετα απο 25 χρονια στα κομπιουτερ, κατεληξα στο εξης:
τα κομπιουτερ δεν εχουν ψυχη. μονο ιδιοκτητες..
παιρνε λοιπον καννα backup που και που, και μην τρελενεσαι..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
trillian πρεπει να λεγεται το mutli-chat προγραμματακι.
αλλα ειναι μανικι.βαλε μωρε εκει περα οτι θελεις και μη πολυσκας για τρυπες στο ιντερνετ κλπ.
μετα απο 25 χρονια στα κομπιουτερ, κατεληξα στο εξης:
τα κομπιουτερ δεν εχουν ψυχη. μονο ιδιοκτητες..
παιρνε λοιπον καννα backup που και που, και μην τρελενεσαι..
Petran γιατί είναι μανίκι το τριλιαν??
Το έιχα και δουλευε μια χαρά χωρις προβληματα και δυσκολίες. -
απο interface μια εκδοση που ειχα δοκιμασει, ητανε λιγο μπερδεμα..
αλλα πριν καιρο αυτα. δεν ξερω σε τι σταδιο ειναι τωρα.. -
8.5 Mb ρε σεις... όχι και 'προγραμματάκι'
ΥΓ. Θα βάλω MSN μου φαίνεται
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
8.5 Mb ρε σεις... όχι και 'προγραμματάκι'ΥΓ. Θα βάλω MSN μου φαίνεται
Χάρη τι τρύπες παρουσιάζει το ΜΣΝ??
Δέν το είχα ακούσει ξανά και δεν το εψαξα καθόλου. -
Χάρη τι τρύπες παρουσιάζει το ΜΣΝ??
Δέν το είχα ακούσει ξανά και δεν το εψαξα καθόλου. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παίδες έχω να σας κάνω μια ερώτηση. Εχω αυτή τη στιγμή ενα κινητό Siemens S65 απο το οποίο ειμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.Επειδή χρειάζομαι κι ενα δεύτερο νούμερο κινητού, σκέφτομαι την αγορά δεύτερης συσκευής. Επειδή ειμαι ψιλοπιεσμένος οικονομικά (αλλα και αρκετά geek) κοιτάζω προς vintage μεριά, δηλ. high end συσκευές 2000-2001. Συγκεκριμένα εχω βρει με 10 λίρες το Ερικσον R380s smartphone. Αξίζει; Ενας φίλος το έχει και το χρησιμοποιεί χωρίς πρόβλημα μέχρι σήμερα. Να τονίσω οτι δεν εχω πρόβλημα με το μέγεθος/βάρος.
http://www.deaftec.de/mobilfunknetz/pic ... -r380s.jpg
ρε συ δε θέλω να φανώ περίεργος, αλλά δε βλέπω το λόγο να το πάρεις..
πάρε κανά πιο παλιό άμα είναι..
υπάρχει και αυτό
-
Μία τεράστια υπερβολή:
Υπάρχει για κινητό Nokia καμια εφαρμογή σε Java που να επικοινωνεί με το GPS μου και να παίρνει τουλάχιστον τις συντεταγμένες; Δεν συζητώ να έχει χάρτες και interface, αλλά τις συντεταγμένες έστω;
ΣΠΥΡΟ, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! (Ξέρεις εσύ...)
-
@skye: Σωστός!
Ειναι αλήθεια οτι ειναι παλιό κινητό, αλλα με ενδιαφέρει το οτι ειναι πολύ φτηνό, έχει μια απο τις πρώτες εκδόσεις Symbian και μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως organizer. Και εχει και μια χ vintage αξία, αφού είπαμε, είμαι geek...
Άσχετο... Χτες ψάχνωντας το fleamarket βρήκα δημοπρασία για το μαύρο RAZR V3 της Motorola στα 200 ευρώ περίπου... Πολύ καλή τιμή. Αν και εχω αποφασίσει οτι το επόμενο κινητό θα ειναι μάλλον το V3x...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Άσχετο... Χτες ψάχνωντας το fleamarket βρήκα δημοπρασία για το μαύρο RAZR V3 της Motorola στα 200 ευρώ περίπου... Πολύ καλή τιμή. Αν και εχω αποφασίσει οτι το επόμενο κινητό θα ειναι μάλλον το V3x...Kαι η επιθυμητή του τιμή ποιά είναι; Γιατί δεν νομίζω να πιστεύεις ότι με 200 ευρώ θα πάρεις το V3...
Εάν εννοείς αυτό το RAZR έχει επιθυμητή τιμή, δηλ αυτός το έβαλε να ξεκινήσει από -
Κι όμως φίλε elteo, η δημοπρασία που λέω έληξε σήμερα κατα τις 12 το μεσημέρι. Το κινητό (boxed με την ζελατίνα στο κουτί ακόμα) πουλήθηκε στα 230 ευρώ! Τυχερό το παλικάρι που το πήρε... Αφού κι εγώ το σκεφτόμουν μιας και ηταν τρελή ευκαιρία...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
8.5 Mb ρε σεις... όχι και 'προγραμματάκι'ΥΓ. Θα βάλω MSN μου φαίνεται
Λοιπόν, το έψαξα λίγο το πράγμα και το Trillian δείχνει να είναι η ναυαρχίδα των Collective IM αυτή τη στιγμή. Παραπάνω από καλό δείχνει και το Miranda, ενώ σε beta βρίσκεται το πολυαναμενόμενο Google Talk.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λοιπόν, το έψαξα λίγο το πράγμα και το Trillian δείχνει να είναι η ναυαρχίδα των Collective IM αυτή τη στιγμή. Παραπάνω από καλό δείχνει και το Miranda, ενώ σε beta βρίσκεται το πολυαναμενόμενο Google Talk.
Χάρη υπάρχει και το skype, για δες το και αυτο.
-
Χάρη υπάρχει και το skype, για δες το και αυτο.Ναι, έχω ακούσει γι' αυτό. Πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή από τα ταχύτερα ανεπτυσσόμενα συστήματα δικτυακής επικοινωνίας. Είναι όμως αρκετά περισσότερο από απλό IM (περισσότερο voice communication δεν είναι αυτό; κάνει και για IM; )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χάρη υπάρχει και το skype, για δες το και αυτο.
Ναι, έχω ακούσει γι' αυτό. Πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή από τα ταχύτερα ανεπτυσσόμενα συστήματα δικτυακής επικοινωνίας. Είναι όμως αρκετά περισσότερο από απλό IM (περισσότερο voice communication δεν είναι αυτό; κάνει και για IM; )
Είναι πρόγραμμα voice over ip αν έχεις dsl έχει και πολύ καλές χρεώσεις, επίσης κάνει και για ΙΜ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]