-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παιδία μια βοήθεια αν μπορείτε.
Χθες το βράδυ μια φιλη μου αποφάσισε πως μερικά αρχεία στη registry του λαπτοπ της κρατούσαν χώρο και τα διάγραψε.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να φτιαχτεί το πρόβλημα η θα πρέπει να κάνω φορμάτ??
Το λαπτόπι ξεκινάει κανονικά έχει χάσει το stαrt menu κατω δεξιά και στο start -> all programs δεν υπάρχει τίποτα.
Τα νεύρα μουυυυυυ.
Δοκίμασες το restore; Αν και όποτε το δοκίμασα, δεν έκανε τίποτα, αλλά μια δοκιμή δεν θα έβλαπτε...
System Restore η regisrty restore??
Το πρώτο δεν δουλέυει βγάζει μηνυμα φαίνεται και αυτό είναι χτυπημένο.Για registry restore δεν ξέρω αν υπάρχει.
-
System restore. Αυτή είναι η Microsoft!!! Ούτε τα εργαλεία συντήρησής της δεν δουλεύουν!!! Τι να σου πω φίλε μου, δεν έχω ιδέα! Κάνε ένα format, καλή ευκαιρία να φρεσκάρεις και το μηχάνημα!
-
Για δοκίμασε να ξεκινήσεις σε 'safe mode' και από κει θα κάνεις εύκολα , επαναφορά συστήματος.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για δοκίμασε να ξεκινήσεις σε 'safe mode' και από κει θα κάνεις εύκολα , επαναφορά συστήματος.Traveller ουτε σε safe mode δεν γίνεται τίποτα βάζει το ίδιο μήνυμα με πρίν . Μάλλον πάω για φορμάτ.
-
[quote='mirage'][quote='elteo']Θανάση πόσο την βρήκες;
Εγώ την παρήγγειλα από τον Κατερέλο στα [url=http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=292] -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Για δοκίμασε να ξεκινήσεις σε 'safe mode' και από κει θα κάνεις εύκολα , επαναφορά συστήματος.
Traveller ουτε σε safe mode δεν γίνεται τίποτα βάζει το ίδιο μήνυμα με πρίν . Μάλλον πάω για φορμάτ.
To είχαμε ξαναπεί. Τελευταία λύση πριν το φορμάτ είναι να ξαναπεράσουμε τα windows από πάνω. Κάνε το και βλέπεις αν θα αντικατασταθούν οι διαγραμμένες καταχωρήσεις.
Επίσης, για γενική χρήση, άριστο πρόγραμμα είναι το Norton Ghost (το καλύτερο πρόγραμμα της Symantec όλων των εποχών κατ'εμέ). Στήνεις το σύστημα, εγκαθιστάς τα προγράμματα που θες, τα ρυθμίζεις όπως θες και φτιάχνεις με το Ghost ένα image-φωτογραφία του συστήματος, το οποίο διατηρείται πχ σ΄ένα DVD ή σε άλλον δίσκο/partition. Aν το σύστημα τα παίξει, επαναφέρεις τα πάντα μέσα σε μερικά λεπτά. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Traveller ουτε σε safe mode δεν γίνεται τίποτα βάζει το ίδιο μήνυμα με πρίν . Μάλλον πάω για φορμάτ.
To είχαμε ξαναπεί. Τελευταία λύση πριν το φορμάτ είναι να ξαναπεράσουμε τα windows από πάνω. Κάνε το και βλέπεις αν θα αντικατασταθούν οι διαγραμμένες καταχωρήσεις.
Επίσης, για γενική χρήση, άριστο πρόγραμμα είναι το Norton Ghost (το καλύτερο πρόγραμμα της Symantec όλων των εποχών κατ'εμέ). Στήνεις το σύστημα, εγκαθιστάς τα προγράμματα που θες, τα ρυθμίζεις όπως θες και φτιάχνεις με το Ghost ένα image-φωτογραφία του συστήματος, το οποίο διατηρείται πχ σ΄ένα DVD ή σε άλλον δίσκο/partition. Aν το σύστημα τα παίξει, επαναφέρεις τα πάντα μέσα σε μερικά λεπτά.Μάνο ξέρω πως τελευταία λύση είναι το ξαναπέρασμα των windows αλλά δεν.....
Δεν αναγνωρίζει την εγκατεστημένη έκδοση. -
Εχμ, περαστικά τότε. Παιχνιδάκια με τη registry δεν κάνουμε να της πεις, αν θέλει να πειράξει κρυφές ρυθμίσεις, ας το κάνει με σχετική ασφάλεια χρησιμοποιώντας κανένα TweakNow PowerPack.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εχμ, περαστικά τότε. Παιχνιδάκια με τη registry δεν κάνουμε να της πεις, αν θέλει να πειράξει κρυφές ρυθμίσεις, ας το κάνει με σχετική ασφάλεια χρησιμοποιώντας κανένα TweakNow PowerPack.Βασικά δεν έκανε παιχνιδακια με την registry.
Ενα μεγάλο μερίδιο ευθήνης το έχω εγώ που εγκατέστησα το scan spiware. Το ετρεξε και κάτι βρήκε. το είδε αυτό μπήκε στην registry και διαγραψε ότι είχε στην πρώτη σελίδα. -
To ίδιο είχα πάθει κι εγω μια φορά με το 'system mechanic' .Προσπάθησα να καθαρίσω τη registry και τελικά το ξετίναξα.
Ευτυχώς στο λαπτόπι τις έχω κόψει τις ταρζανιές. (=βλακείες μου) -
πωπω!! σε πακετωσε κανονικα το scan
..μην ξεχασεις να το συνδεσεις σε καννα δικτυο ωστε να παρεις οτιδηποτε χρησιμο περα των εγκατεστημενων εφαρμογων πριν το φορμαρεις.. -
Για αυτό παιδιά σε όλα τα scan κάνουμε ΠΑΝΤΑ backup πριν από το fix.
On the bright site, ένα φορμάτ που και που δεν κάνει κακό!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Για αυτό παιδιά σε όλα τα scan κάνουμε ΠΑΝΤΑ backup πριν από το fix.On the bright site, ένα φορμάτ που και που δεν κάνει κακό!
Αρκεί να έχεις πάρει ένα καλό back-up πριν και όχι να σου προκύπτει και να σε πιάνει ξεβράκωτο, ε;
-
Για αυτό παιδιά σε όλα τα scan κάνουμε ΠΑΝΤΑ backup πριν από το fix.
On the bright site, ένα φορμάτ που και που δεν κάνει κακό!
Αρκεί να έχεις πάρει ένα καλό back-up πριν και όχι να σου προκύπτει και να σε πιάνει ξεβράκωτο, ε;
Συνήθως ναι
-
Ρε παιδιά, μια ερώτηση: εγώ που δεν γουστάρω να έγκαθιστώ προγράμματα τύπου MSN, ICQ, mIRC, κλπ κ ιεπίσης δεν γουστάρω να επιτρέπω Java στο PC μου, υπάρχει κανά web-chat χωρίς Java;
Θέλω καμιά φορά να μιλήσω live ρε αδερφέ χωρίς να αφήνω τρύπες ανοιχτές στο pc μου. Γίνεται;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε παιδιά, μια ερώτηση: εγώ που δεν γουστάρω να έγκαθιστώ προγράμματα τύπου MSN, ICQ, mIRC, κλπ κ ιεπίσης δεν γουστάρω να επιτρέπω Java στο PC μου, υπάρχει κανά web-chat χωρίς Java;Θέλω καμιά φορά να μιλήσω live ρε αδερφέ χωρίς να αφήνω τρύπες ανοιχτές στο pc μου. Γίνεται;
Κάποτε είχα δει ένα προγραμματάκι που ενσωμάτωνε όλα τα messengers (irc, msn, icq και δεν ξέρω κι εγώ πόσα άλλα...) Δεν θυμάμαι όνομα, πάντως δεν το είχα καταφέρει να δουλέψει. Αλλά, τι σε κάνει να νομίζεις ότι το msn ας πούμε, αφήνει τρύπες στο pc σου;
(Πλάκα κάνω, έτσι; )
-
System restore. Αυτή είναι η Microsoft!!! Ούτε τα εργαλεία συντήρησής της δεν δουλεύουν!!! Τι να σου πω φίλε μου, δεν έχω ιδέα! Κάνε ένα format, καλή ευκαιρία να φρεσκάρεις και το μηχάνημα!Για να δουλέψει το restore πρέπει να υπάρχει registry!
-
Επίσης, για γενική χρήση, άριστο πρόγραμμα είναι το Norton Ghost (το καλύτερο πρόγραμμα της Symantec όλων των εποχών κατ'εμέ). Στήνεις το σύστημα, εγκαθιστάς τα προγράμματα που θες, τα ρυθμίζεις όπως θες και φτιάχνεις με το Ghost ένα image-φωτογραφία του συστήματος, το οποίο διατηρείται πχ σ΄ένα DVD ή σε άλλον δίσκο/partition. Aν το σύστημα τα παίξει, επαναφέρεις τα πάντα μέσα σε μερικά λεπτά.Μάνο ξέρω πως τελευταία λύση είναι το ξαναπέρασμα των windows αλλά δεν.....
Δεν αναγνωρίζει την εγκατεστημένη έκδοση.Last known Good Configuration δοκίμασες; Επιλογή εκκίνησης αν πατήσεις F8.
-
Το να ξαναπεράσεις τα Windows απο πάνω (ειδικά αν έχει περάσει καιρός απο το προηγούμενο format/install είναι παρόμοιο με το να στουκάρεις το αμάξι σου απο τη μια μεριά και μετά να πας να το στουκάρεις απο την άλλη μπας και έρθει στα ίσα του!
Κάνε ενα φορμάτ και ξεκίνησε με clean slate.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το να ξαναπεράσεις τα Windows απο πάνω (ειδικά αν έχει περάσει καιρός απο το προηγούμενο format/install είναι παρόμοιο με το να στουκάρεις το αμάξι σου απο τη μια μεριά και μετά να πας να το στουκάρεις απο την άλλη μπας και έρθει στα ίσα του!Κάνε ενα φορμάτ και ξεκίνησε με clean slate.
Τουλάχιστον αν πιάσει αυτό, παίρνεις backup και μετά ρίχνεις το format. Ενώ με το αμάξι, τι παίρνεις; (αφήστε, ξέρω την απάντηση)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]