-
Δες και την 19αρα samsung 930ΒF περιπου στα 400γιουρος με 4ms. Η αντιστοιχη 730BF κοστιζει περιπου 300
-
Xάρη (migf1) οριστικό! Πλέον δουλεύω με Αntivir Classic Edition και **Zone Alarm firewall.
**
Εβγαλα τα Kaspersky γιατί ξαφνικά μου απενεργοποίησε την οnline προστασία .Οτι χρειαστώ για το Antivir βασίζομαι πάνω σου, έτσι;
[edit] Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα. Το ΖΑ είναι το Pro. Πολύ καλό firewall.
-
[quote='tsardaklis']Δες και την 19αρα samsung 930ΒF περιπου στα 400γιουρος με 4ms. Η αντιστοιχη 730BF κοστιζει περιπου 300
-
question εχω firefox, παω να κατεβασω απο rapidshare τις τελευταιες 2 μερες και μου κολλαει το κατεβασμα στο 10 η στο 20 %...απο ξενους χρηστες rapidshare καταλαβαινω οτι δεν εχουν αντιμετωπισει προβλημα αυτες τις μερες...αλλα κατι παει στραβα!αμα εχετε καμια εξηγηση...
επισης εχω παρατηρησει οτι μερικες σελιδες ο firefox δεν τις φορτωνει ολοκληρες με αποτελεσμα οταν εχω πεντε σελιδες ανοιχτες πχ, να εχουμε υστερηση στο περασμα απο τη μια στην αλλη...ειναι η τελευταια εκδοση του σημειωνω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οτι χρειαστώ για το Antivir βασίζομαι πάνω σου, έτσι;
Ναι βρε, εννοείται (αν και δεν έχει καμιά ιδιαίτερη δυσκολία το πρόγραμμα. Εϊναι λιτό και αποτελεσματικό).
[edit] Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα. Το ΖΑ είναι το Pro. Πολύ καλό firewall.
Όντως, είναι καλό, φιλικό και ευρέως διαδεδομένο το ZA Pro. Αυτό είχα για πολύ καιρό (μαζί με το Antivir), αλλά όταν δοκίμασα το (δύστροπο είναι η αλήθεια Kerio) ανακάλυψα πως το ZA μου γονάτιζε το σύστημα. Οπότε έμεινα με το Kerio (έχω όμως αναπολήσει πολλές φορές την ευκολία χρήσης του ZA).
-
Αntivir ROCKS!
Καλά το ΖΑ άπαιχτο. Το είχα πριν το AntiHacker για μια 3ετία και πραγματικά το είχα βολευτεί.
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κουτί ή DVD Recorder + Keyboard-Mouse?Αν δεν έχεις το Κουτί σε ιδιαίτερα εμφανή θέση, τότε DVD Recorder, (το πήρα πρόσφατα, πολύ καλό, αθόρυβο και σβέλτο)
- Keyboard-Mouse για τα χεράκια σου...
-
Σε εμφανέστατη θέση είναι το κουτί..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε εμφανέστατη θέση είναι το κουτί..Κρύψτο! Αλλιώς στέλνε μου τα CD/DVD να στα αντιγράφω!
Βάλε προτεραιότητες...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Βάλε προτεραιότητες...Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνω..
-
Εγω Kid θα σου προτείνω να μαζέψεις λίγα λεφτά παραπάνω και να πάρεις αυτό:
CoolerMaster Stacker.
Απλά το καλύτερο case που υπάρχει, πίστεψέ με έψαχνα σχεδόν ένα χρόνο για να καταλήξω σε αυτό...
-
Πόσα λεφτά παραπάνω?
Διάφανα πλαινά πλαστικά έχει? -
Εγώ το πήρα πριν ενα χρόνο περίπου στα 140 ευρώ. Τώρα λογικά θα ειναι φθηνότερο.
Δέχεται αναβαθμίσεις, μια εκ των οποίων ειναι πλαινό με παράθυρο.
Παίρνει 11 5,25'' συσκευές, δέχεται καμιά 8αριά ανεμιστήρες χαλαρότατα, έχει θέσεις για 2 psu, δέχεται όλες τις motherboards (ATX, miniATX, BTX κ.λ.π.) και ειναι απλά τέλειο ως κατασκευή.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εγώ το πήρα πριν ενα χρόνο περίπου στα 140 ευρώ. Τώρα λογικά θα ειναι φθηνότερο.Δέχεται αναβαθμίσεις, μια εκ των οποίων ειναι πλαινό με παράθυρο.
Παίρνει 11 5,25'' συσκευές, δέχεται καμιά 8αριά ανεμιστήρες χαλαρότατα, έχει θέσεις για 2 psu, δέχεται όλες τις motherboards (ATX, miniATX, BTX κ.λ.π.) και ειναι απλά τέλειο ως κατασκευή.
Χμ, θα σηκωθώ νωρίς αύριο (κατά τις 12) για να πάω στην πόλη να δω τι παίζει και αν υπάρχει πουθενά, το χτύπησα.. Ευχαριστώ!
-
κουτιά, τσ τσ τσ τσ τσ
-
Φυσικά DVD εγγραφέα.
Όσο για τα πληκτρολόγια, δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει το ασύρματο. Το ασύρματο ποντίκι είναι χρήσιμο μερικές φορές (πχ σε παρουσιάσεις που δεν θέλεις να είσαι δίπλα στον υπολογιστή).
Όσο για κουτί, μπορεί να είναι πολύ καλό χωρίς να έχει εντυπωσιακή εμφάνιση. Να σαν το σερβερόκουτο που έχω δίπλα μου. Αλλά έχετε ακούσει τι θόρυβο έχουν οι 7 ανεμιστήρες; Μπορείτε να δουλέψετε έτσι;
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=676322&lngDtrID=252Καιρός ήτανε!!!!!!!!!! Αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πόσα λεφτά παραπάνω?
Διάφανα πλαινά πλαστικά έχει?εχει και λαμπακια στις πιτσιλιθρες
τα περισσοτερα κουτια μου φαινονται σαν να βγηκαν απο το FnF (ελεος)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]