-
Και μερικά χρησιμα plugins για τον Maxthon:
Fix Wide Page
Fix Wide Page fixes wide pages caused by wide images or long words to fit to window width.Smilies
This plugin opens a new window with a list of smilies.
If you click on a smilie, its link will be copied to the clipboard. If you have the cursor in a textarea, the link will be pasted automatically.
You can decide if you want to include tags around the link, so you can easily use the smilies in a forum or your email.
If you shift-click a smilie/image, the link will be added to 'My Images' or 'My Smilies', that's your own list of smilies/images you want to keep.
The images aren't stored on your computer, only the links.BB codes
BB codes lets users insert Bulletin Board codes in normal and guided mode.ImageShackTool TE 1.37
This plugin allows you to acces Imageshack.us quickly.
You can select the file to upload and host it instantly. If you click on the 'Transloader' button you can host images from other sites on Imageshack.
There are also links to the main page of imageshack and to 'My images', but that's only for registered users.Super Search
Highlight a word or phrase in a web page, then submit the term to one of several search sites and knowledge bases... Google Web, Images, Groups & News... Yahoo, Dogpile, Froogle, Wikipedia, Dictionary, Thesaurus, About.com, Ebay and more. Can also translate via Babel Fish or go to a highlighted URL. Simple, easy to use and very handy. Super Search is also relatively easy to modify and a template is included.PluginChecker
PluginChecker allows you to check for Maxthon Plugins updates. It shows all your installed plugins and within 1 second you know which updates are available. In some cases you can download the update directly. -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Ασχετο
ξερει κανεις πως κατεβαζουμε το pacman σε K700i?έχεις το παιχνίδι σαν αρχείο και θες να το περάσεις στο κινητό ή να το κατεβάσεις μέσω κάποιας υπηρεσίας του παροχέα σου?
-
Όταν ξεκινάει υπολογιστής μου και εμφανίζονται στην μαύρη οθόνη τα γράμματα που κάνει τσεκ στην μνήμη και στις συσκευές σκληρούς dvd κλπ σε αντίθεση με ότι συνέβαινε παλιότερα δηλαδή έσβηναν τα γράμματα και ξεκίναγαν τα windows, τώρα τα γράμματα παραμένουν και μου εμφανίζει το μήνυμα 'Press F1 to Resume' αν δεν πατήσω το F1 μένει εκεί που είναι.
Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει κάποια επιλογή στο bios που πρέπει να αλλάξω?
Καθε βοηθεια δεκτη. -
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Όταν ξεκινάει υπολογιστής μου και εμφανίζονται στην μαύρη οθόνη τα γράμματα που κάνει τσεκ στην μνήμη και στις συσκευές σκληρούς dvd κλπ σε αντίθεση με ότι συνέβαινε παλιότερα δηλαδή έσβηναν τα γράμματα και ξεκίναγαν τα windows, τώρα τα γράμματα παραμένουν και μου εμφανίζει το μήνυμα 'Press F1 to Resume' αν δεν πατήσω το F1 μένει εκεί που είναι.
Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει κάποια επιλογή στο bios που πρέπει να αλλάξω?
Καθε βοηθεια δεκτη.μήπως έχεις ξεχάσει καμιά δισκέτα μέσα στο floppy-drive?
-
pata WRC
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ή, ακόμα καλύτερα, αντί για τον msn κατέβασε κι εγκατέστησε το Miranda IM!
ή ακόμα καλύτερα, το gaim ή το trillian. (Την κολοκυθιά θα παίξουμε; )
Μια γνώμη για το yahoo messenger;
-
Ευχαριστώ πολύ για το τιπ uninstall windows messenger! Δεν ξέρετε πόσο καιρό με ταλαιπωρούσε το πώς θα κάνω πλήρη απεγκατάσταση!
Ερώτηση:
Κάθε φορά που πρέπει να διαβάσετε ελληνικά σε outlook, hotmail, κλπ. πρέπει να αλλάζετε την κωδικοποίηση; Αν όχι, πώς να το κάνω να έχω άμεση ανάγνωση; -
Το περίεργο είναι πως σε άλλα (ελληνικά) emails τα βλέπει αυτόματα, σε άλλα πρέπει να το αλλάζω...
Δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση...
-
Use Thunderbird!!! (που ξέρω να σας πω και τις ρυθμίσεις )
-
Μέσα στο σωρό, έλαβα κι ένα mail με τις παρακάτω φωτογραφίες από μετρήσεις σε οθόνες Η/Υ και σε κινητό:
ηλεκτρικό πεδίο σε monitor καθοδικού σωλήνα
μαγνητικό πεδίο σε monitor καθοδικού σωλήνα
ηλεκτρικό πεδίο σε monitor TFT
ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από κινητό την ώρα της κλήσης
Σχόλια; Οι ειδικοί του forum (ηλεκτρολόγοι-γυναικολόγοι κ.λ.π. ) τι έχουν να πουν;
-
Έμεινα χωρίς PC.
Αποφάσισα χθες να αναβαθμίσω το BIOS μέσω web και όλα έδειχναν εντάξει. Αναβαθμίστηκε το BIOS, έγινε έλεγχος checksum (ΟΚ) και μου ζητήθηκε επανεκκίνηση του συστήματος. Έκλεισαν κανονικά τα windows αλλά όταν πήγε να ξεκινήσει το PC δεν δινόταν καθόλου σήμα στην οθόνη και δεν δούλευε τίποτα. Κλείνω το PC, περιμένω αρκετή ώρα και πάλι το ίδιο. Σήμερα θα βγάλω τη μπαταρία και θα περιμένω κανένα μισάωρο να γίνει reset στις ρυθμίσεις μπας και δουλέψει, διαφορετικά μάλλον πάω για αντικατάσταση μητρικής (στην εγγύηση). -
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Καθε βοηθεια δεκτη.μπαίνεις στο BIOS και πας στο STANDARD CMOS κι εκεί κάπου θα λέει Halt On: All Errors ή All, But Keyboard ή μπορεί κάποιος να το χει αλλάξει, εσύ βάλτο στο No Errors. Μήπως έχει κουνηθεί κανά καλώδιο κ δε κάνει καλή επαφή πίσω για κοίτα
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Αποφάσισα να βάλω ADSL.
Παρακαλούνται όσοι το όνομά τους αρχίζει από Krus και τελειώνει σε enstern να ΜΟΥ στείλει γρήγορα email με οδηγίες προς ναυτιλομένους! -
Ξεκίνα από εδώ: http://www.adslgr.com
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣΑποφάσισα να βάλω ADSL.
Παρακαλούνται όσοι το όνομά τους αρχίζει από Krus και τελειώνει σε enstern να ΜΟΥ στείλει γρήγορα email με οδηγίες προς ναυτιλομένους!Done!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Αποφάσισα να βάλω ADSL.
Παρακαλούνται όσοι το όνομά τους αρχίζει από Krus και τελειώνει σε enstern να ΜΟΥ στείλει γρήγορα email με οδηγίες προς ναυτιλομένους!Done!
Thanks!
-
Επειδή είχα κάνει παλιότερα πολλές εγκαταστάσεις για πελάτες του πατέρα μου , η πιο απλή και ξεκάθαρη λύση ειναι :
1.Πάς εδώ και ελέγχεις αν έχεις DSL στο νουμερό σου.
http://www.ote-shop.gr/home/adslwizard.htm2.πέρνουμε το 134 απο την ιδια την γραμμή που θέλουμε να κάνουμε DSL και τους λέμε να το ενεργοποιήσουν. Αυτομάτως χρεώση 34ε και ~18ε το μήνα πάγιο στον ΟΤΕ.
3.Αγοράζεις ενα Routerακι DSL (προτείνω Zyxel αααβιαστα-αααβασάνιστα-αααβορα) είτε ISDN είτε PSTN αναλόγως τι γραμμή ειναι το νούμερο που κάνεις DSL.
4.Aγοράζεις μια συνδρομή σε όποιον provider σε συμφέρει και είσαι ΟΚ!
-
Οχχχχ.
Και ο κύριος Koyk τώρα με adsl.Προβλέπετε συναγωνισμός με τον Krusenstern για το ποιος θα έχει το μικρότερο lag στην επιβολή της τάξης.
-
Εγώ έβαλα Tellas. Η ενεργοποίηση δώρο + τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει ένα αξιοπρεπές modem ( USB ) για αρχή. Αργότερα θα προχωρήσω σε αναβάθμισω εξοπλισμού. Στις 15 του μηνός παραλαμβάνω
Το νταβατζιλίκι του ΟΤΕ το ξέρετε?
Λοιπόν τηλεφωνώ στην Tellas τους λέω θέλω dsl μπλα μπλα, μισό λεπτό να δούμε αν υπάρχει στην περioχή σας. Μετά από λίγο συγνώμη αλλά το dslam της περιοχής δεν έχει ελεύθερα ports.
Την άλλη μέρα πάω σε ένα oteshop στον ΟΤΕ της περιοχής μου. Ρωταώ βλέπει στο PC η απάντηση : σε τι ταχύτητα επιθυμείται να συνδεθείτε υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σας....Μά του λέω στο oteshop.gr λέτε άλλα και η αποστομωτική απάντηση : ξέρετε το site δεν το ανανεώνουμαι συχνά εμείς τι σας λέμε...λοιπόν θα συνδεθείτε. Του λέω θα το σκεφτώ και φεύγω.
Στο σπίτι ξαναβλέπω το site τις ίδιες βλακείες έλεγε. Το βράδυ ξανά τηλέφωνο στην Tellas λέω το γνωστό παραμύθι ο υπάλληλος βαριότανε μάλλον δεν έλεγξε το site και έτσι no problem. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για το τιπ uninstall windows messenger! Δεν ξέρετε πόσο καιρό με ταλαιπωρούσε το πώς θα κάνω πλήρη απεγκατάσταση!Ερώτηση:
Κάθε φορά που πρέπει να διαβάσετε ελληνικά σε outlook, hotmail, κλπ. πρέπει να αλλάζετε την κωδικοποίηση; Αν όχι, πώς να το κάνω να έχω άμεση ανάγνωση;Στο Outllok Express: Tools->Options->Read->Fonts->[Font settings]Greek
και λίγο πιο κάτω (στο ίδιο παράθυρο) Encoding = Greek (ISO) ή Greek (Windows)Στον ΙΕ: Tools->Internet Options-> [General]Fonts->Labguage script = Greek (εννοείται
με επιλογή στην ίδια οθόνη μιας γραμματοσειράς που να υποστηρίζει ελληνικά π.χ. Arial, Times New Roman, Tahoma, κλπ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]