-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάτι ακόμα:Το σύστημα με το Obtain IP automatically, δεν λειτούργησε! Δεν συνδέει τα 2 μηχανήματα!
Ξέρει κανείς γιατί;
Βασικά κοίταξα τις προηγούμενες σελίδες και δεν είδα πουθενά να διευκρινίζεις για τί ακριβώς μιλάς.
Να υποθέσω ότι έχεις δύο pc που συνδέονται με ένα router και θες ο router να μοιράζει ip, και να μην έχεις ορίσει εσύ τις ip στα pc; -
Γενικά Νάσο μην πολυεμπιστεύεσαι το DHCP των Windows... Καλύτερα να ορίσεις μόνος σου το IP σε κάθε μηχάνημα (σε range 192.168.xxx.xxx για να λειτουργει και το Internet Connection Sharing...)
-
@skye: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=3120
(Δεν φταιω εγώ που σε ένα Σ/Κ γεμίζετε 10 σελίδες ;))
silencer51, αυτό δεν το ήξερα... Τώρα που το ξεκαθάρισες, θα το δω. Και απλά όποτε πηγαίνω στο γραφείο, θα αλλάζω το ip, τι να κάνουμε;;;
(Να χέσω τα windows δηλαδή)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
... κάνα theme της προκοπής έχετε να προτείνετε (απλά κι ελαφριά πράματα, όχι τίποτα κιτσαρίες ) -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
είπα, 'παράξενο'!
Το Noia Που σου έδωσα παίζει μια χαρά πάντως. ΜΑΚΡΑΝ το κορυφαίο θέμα για FF, ever! Εγώ πάντως έχω το default theme πλέον.Τα έχω και τα 2 Σπύρο... δεν! Το Noia 2 Lite ήταν καλό, αλλά δεν τρέχει
Προς το παρόν ψιλοβολεύομαι με το iFox 1.6.3 αν και συνήθως βάζω το defaultΤρία λιτά, ωραία (κατά τη γνώμη μου ) themes για τον FF 1.5:
Tango icons, iFox και Aquatint.
To tango δεν είναι τίποτα σπουδαίο...το iFox είναι όμως άπαικτο!
Θενξ Χάρη το χρησιμοποιώ ήδη! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
... Και απλά όποτε πηγαίνω στο γραφείο, θα αλλάζω το ip, τι να κάνουμε;;;(Να χέσω τα windows δηλαδή)
Αν στη δουλειά παίρνεις ΙΡ από DHCP, τότε πήγαινε στις ιδιότητες του TCP/IP της σύνδεσής σου. και θα βρείς μια ρύθμιση Alternate IP Address.
Τη διεύθυνση αυτή θα χρησιμοποιεί όταν δεν βρεί DHCP server (στο σπίτι) για να πάρει αυτόματα ΙΡ. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
... Και απλά όποτε πηγαίνω στο γραφείο, θα αλλάζω το ip, τι να κάνουμε;;;
(Να χέσω τα windows δηλαδή)
Αν στη δουλειά παίρνεις ΙΡ από DHCP, τότε πήγαινε στις ιδιότητες του TCP/IP της σύνδεσής σου. και θα βρείς μια ρύθμιση Alternate IP Address.
Τη διεύθυνση αυτή θα χρησιμοποιεί όταν δεν βρεί DHCP server (στο σπίτι) για να πάρει αυτόματα ΙΡ.Χεχε, το καλό είναι ότι στη δουλειά το δίκτυο έχει IPs 192.168.χχχ.χχχ, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο!
Ελπίζω ότι θα δουλέψει το βράδυ που θα το δοκιμάσω!
Αλλά και να μη δουλέψει, χέστηκα, θα βάλω DSL πάραυτα!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
... κάνα theme της προκοπής έχετε να προτείνετε (απλά κι ελαφριά πράματα, όχι τίποτα κιτσαρίες )
΄
Πολύ καλό Χρήστο, ευχαριστώ! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nα ρωτήσω κάτι με αυτό το ρημάδι το ΑdBlock...έχω την έκδοση 0.5.2.056
Μου κάνει κανονικά όποιες εικόνες με δεξί κλικ θέλω block αλλά στα bannerάκια με flash που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ενώ μου έχει το ταμπελάκι Adblock, το πατάω αλλά δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.Στα φλασάκια θέλω να δουλεύει που με γονατίζουν....any help?
Any help...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου κάνει κανονικά όποιες εικόνες με δεξί κλικ θέλω block αλλά στα bannerάκια με flash που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ενώ μου έχει το ταμπελάκι Adblock, το πατάω αλλά δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.Στα φλασάκια θέλω να δουλεύει που με γονατίζουν....any help?
Any help...?
Πάτα κάτω δεξιά το υπογραμμισμένο 'adblock'. Θα σου βγάλει μια λίστα όλων των blockable items στη σελίδα που είσαι. Διαλέγεις το φλασάκι και πατάς ΟΚ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To tango δεν είναι τίποτα σπουδαίο...το iFox είναι όμως άπαικτο!
Θενξ Χάρη το χρησιμοποιώ ήδη!Παρακαλώ
ΥΓ. Προς μεγάλη μου ευχαρίστηση βρήκα γιατί δεν λειτουργούσε το Super Drag Drop στο λάπτοπ. Επειδή έχει SP2 και patched έκδοση του ΙΕ (στο πισι έχω sp1) και ήθελε μια ρύθμιση στο Security (δεν το άφηνε να κάνει drag & drop). Βρήκα κι ένα ωραιόατο skin (BlueCurve - XPTheme) και.. back to Maxthon (1.5) for good λοιπόν!!! Γιούπι!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάτα κάτω δεξιά το υπογραμμισμένο 'adblock'. Θα σου βγάλει μια λίστα όλων των blockable items στη σελίδα που είσαι. Διαλέγεις το φλασάκι και πατάς ΟΚ.Ή απλούστερα, ξαναγύρνα στον Maxthon
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάτα κάτω δεξιά το υπογραμμισμένο 'adblock'. Θα σου βγάλει μια λίστα όλων των blockable items στη σελίδα που είσαι. Διαλέγεις το φλασάκι και πατάς ΟΚ.
Ή απλούστερα, ξαναγύρνα στον Maxthon
Μπααα βολεύτηκα με τον 1.5
-
Any help...?
Στο myphone που μπήκα δεν είχε καμία λίστα...nothing, nada...
Γιατί δεν δουλεύει το ταμπελάκι...;..Στον 1.0 σκέτο, δούλευε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Any help...?
Στο myphone που μπήκα δεν είχε καμία λίστα...nothing, nada...
Γιατί δεν δουλεύει το ταμπελάκι...;..Στον 1.0 σκέτο, δούλευε...
Oπα διάβασα ότι δεν μπορεί να μπλοκάρει flash στην έκδοση 8....τι διάολο δεν το ενημερώνουν;
-
Πάντως Σάββα υπάρχει και extension flashblock. Ερχομαι με λινκ.
EDIT: νάτο http://flashblock.mozdev.org/
EDIT2: μια χαρά παίζει και στο myphone Σάββα! Αντί για το φλασάκι, βλέπεις ένα button. ΑΝ θες να δεις το φλασάκι, μονό κλικ πάνω στο button
-
Απορία:
Πως κάνω εγκατάσταση τα themes??? -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Απορία:
Πως κάνω εγκατάσταση τα themes???πας στην σελίδα που τα έχει (έχουν κατάληξη .xpi) και με απλό κλικ πάνω τους ανοίγει παράθυρο που κάνει την εγκατάσταση.
Αν τα έχεις κατεβασμένα στο υπολογιστή σου, κάνε drag+drop το .xpi αρχείο στο παράθυρο των extensions που ανοίγει με tools--> extensions.
-
Απορία:
Πως κάνω εγκατάσταση τα themes???πας στην σελίδα που τα έχει (έχουν κατάληξη .xpi) και με απλό κλικ πάνω τους ανοίγει παράθυρο που κάνει την εγκατάσταση.
Αν τα έχεις κατεβασμένα στο υπολογιστή σου, κάνε drag+drop το .xpi αρχείο στο παράθυρο των extensions που ανοίγει με tools--> extensions.
Αυτά που είναι σε jar?????
-
exm... ναι, εγώ έλεγα για τα extensions
Αλλά ΚΑΙ για τα themes, που είναι με κατάληξη .jar, το ίδιο ισχύει. Drag+drop στο παράθυρο των themes (tools--->themes)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]