-
Σε ένα αυστριακό χιονοδρομικό έγραφε ότι αυτά που είχαν στοιχίζουν άπό 250.000€ και πάνω. Αυτό της φωτογραφίας είναι μικρό, δεν μπορεί να πάει σε πολύ βαθύ χιόνι, έχει στενές ερπύστριες.
-
Αυτό που μας πηγαίνει στα άνω κελάρια αγοράστηκε μεταχειρισμένο γύρω στα 50 χιλιάρικα και, από ότι μας έλεγε ο ιδιοκτήτης του, πράγματι δεν έχει την δυνατότητα να κάνει κάποια από τα πράγματα που τα μεγάλα αδελφάκια του τρώνε για πρωινό.
-
http://w3.enternet.hu/morris/kepek/peti.jpg
Αυτό θέλεις, να σε πάει στη κορυφή του βουνού και να κάνεις ώρες να γυρίσεις πίσω με τα σκι. -
Που είναι το emoticon με το ανθρωπάκι που του τρέχουν τα σάλια;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα βρούμε το torrent file από το BWG και θα στο στείλουμε.. Θα περιμένεις κανά 2 μέρες μέχρι να το κατεβάσεις αλλά από καθόλου...Ευχαριστω πολυ Kid... Βεβαια τελικα ανοιξαν τις εγγραφες και γραφτηκα!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
TRAVELLER
Transparency υποστηρίζει;Εννοείς το να αφαιρούμε το φόντο από την εικόνα μάλλον ε;;
Δεν ξέρω εάν το υποστηρίζει. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικα για resize μια και είναι ελαφρύ και δεν καταναλώνει πόρους.
Με 512, δεν τολμάω καν να ανοίξω το Photoshopi παρα μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις.Μια χαρά είναι τα 512Mb για resizing και στο Photoshop
Πάντως αν σε ενδιαφέρει γενικότερα η επεξεργασία εικόνας, βάλε το Paintshop Pro. Ακόμα και στην έκδοση 6.x (τώρα βρίσκεται στη 10 και το έχει πάρει η Corel) είναι ανώτερο απο πλειάδα άλλων συναφών προγραμμάτων. Στην έκδοση 6.χ δουλεύει μια χαρά με 512 Mb.
ΥΓ. Ναι, το διαφανές φόντο εννοούσα. Συνήθως αρκεί να ορίσεις ποιο χρώμα θέλεις να είναι διαφανές στην εικόνα (όπως π.χ. στο avatar και την υπογραφή). Με την έλευση των XP προστέθηκε και η διαφάνεια του λεγόμενου Alpha channel, το οποίο στην περίπτωση του Paintshop Pro υποστηρίζεται μονάχα στην έκδοση 10 νομίζω. Προϋποθέτει επίσης και υποστήριξη από το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσει την εικόνα.
πώς κάνουμε Transparency σε Paintshop όσο πιο αναλυτικά γίνεται;
-
elteo
Στο Paintshop Pro X, ο ευκολότερος τρόπος είναι:α) βάζεις στην εικόνα που σε ενδιαφέρει ένα οποιδήποτε μονόχρωμο φόντο με χρώμα που ΔΕΝ περιέχεται στο αντικείμενο της εικόνας (συνήθως βάζουμε φούξια ή λαχανί).
β) Image -> Palette -> Set Palette Transparency
γ) Απαντάς ναι όταν σε προειδοποιεί ότι η εικόνα θα μειωθεί στα 256 χρώματα
δ) Δείχνεις με το ποντίκι σου (πάνω στην εικόνα) ποιο χρώμα θες να γίνει διάφανο (αυτό δλδ που έχεις βάλει στο φόντο) και πατάς OK.
ε) Σώζεις σε μορφή gif ή png (οι jpg, bmp ΔΕΝ υποστηρίζουν transparency).
-
migf1
thank you!
-
No prob. Ότι άλλο σχετικό χρειαστείς, εδώ είμαστε
ΥΓ. άσχετο: Το ΑντιΒιρ έχει ξεσκιστεί στα updates τις τελευταίες μέρες.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
No prob. Ότι άλλο σχετικό χρειαστείς, εδώ είμαστεΥΓ. άσχετο: Το ΑντιΒιρ έχει ξεσκιστεί στα updates τις τελευταίες μέρες.
Είδες ότι λήγει πλέον τέλη Αυγούστου, έτσι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
No prob. Ότι άλλο σχετικό χρειαστείς, εδώ είμαστε
ΥΓ. άσχετο: Το ΑντιΒιρ έχει ξεσκιστεί στα updates τις τελευταίες μέρες.
Είδες ότι λήγει πλέον τέλη Αυγούστου, έτσι;
Oh yes!
Είδα επίσης ότι άλλαξε και όνομα. Προστέθηκε ένα Avira μπροστά!
Μόλις παρέλαβα και την 7800GS μαζί με ένα 500άρι τροφοδοτικό (με 24Α στο 12βολτο κανάλι) αλλά είμαι στο μαγαζί. Περιττό να πω πως δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι
Φτύστε με κι ευχηθείτε μου να δουλέψει η κάρτα στη μητρική μου (ποιο είναι το emoticon της αγωνίας; )
-
migf1
Φτού και να δουλέψει.
-
Φτύστε, φτύστε... πλησιάζει η ώρα
-
μου έδωσε ένας φίλος το laptop του για να φτιάξω το word που έχασε το λεξικό του.
Ελληνικό office 2000 χωρίς cd.
Είδα τις επιλογές και μου φάνηκαν οκπως το ξαναβάζω???
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μου έδωσε ένας φίλος το laptop του για να φτιάξω το word που έχασε το λεξικό του.Ελληνικό office 2000 χωρίς cd.
Αν έχεις το ελληνικό word, ξανατρέχεις το setup του, επιλέγεις 'Προσαρμοσμένη εγκατάσταση' και διαλέγεις τον ορθογράφο.
Αν έχεις αγγλικό word, ο ελληνικός ορθογράφος είναι ξεχωριστό πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
μου έδωσε ένας φίλος το laptop του για να φτιάξω το word που έχασε το λεξικό του.
Ελληνικό office 2000 χωρίς cd.
Αν έχεις το ελληνικό word, ξανατρέχεις το setup του, επιλέγεις 'Προσαρμοσμένη εγκατάσταση' και διαλέγεις τον ορθογράφο.
Αν έχεις αγγλικό word, ο ελληνικός ορθογράφος είναι ξεχωριστό πρόγραμμα.
ναι αλλά δεν έχω το cd.
από ιντερνετ βρίσκω το speller κάπου?
-
SirGus
Αν είσαι τυχερός, μπορεί τα setup αρχεία του word να είναι αποθηκευμένα σε κάποιο temp φάκελο στο σκληρό του φίλου σου. Αν όντως είναι, τότε το Word δεν θα σου ζητήσει το cd. Αν όμως στην αρχική εγκατάσταση επέλεξες να σβηστούν τα temporary files, τότε χρειάζεσαι το cd.Από ότι γνωρίζω, ο ελληνικός ορθογράφος είνια ξεχωριστό cd και δεν υπάρχει στο Ίντερνετ.
ΥΓ. Λοιπόν, έφτασα σπίτι. Ξεκινάω τη διαδικασία εγκατάστασης της νέας κάρτας και τροφοδοτικού, Αν όλα πάνε καλά, τα ξαναλέμε σε κανα μισάωρο, ωρίτσα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Λοιπόν, έφτασα σπίτι. Ξεκινάω τη διαδικασία εγκατάστασης της νέας κάρτας και τροφοδοτικού, Αν όλα πάνε καλά, τα ξαναλέμε σε κανα μισάωρο, ωρίτσα.
τι δεν πήγε καλά Χάρη? 6 ώρες πέρασαν δίχως νέα
-
dmitspan
Χαμός. Η κάρτα δούλεψε τελικά, το νεο τροφοδοτικό όχι. Είμαι με το παλιό τώρα (το καινούριο θα το πάω πίσω αύριο).
Την πέφτω για ύπνο, θα σας ενημερώσω αύριο.
-
SirGus, καλημέρα...
proofing tools θα αναζητήσεις!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]