-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχουν ελληνικά sites με αγγελιές μεταχειρισμένου hardware; Που βρίσκω μεταχειρισμένο hardware;
Υπάρχουν, αλλά ένα μόνο αξίζει. Αυτή τη στιγμή είναι πεσμένο απ' ό,τι βλέπω, αλλά λειτουργεί κανονικά.
Μόλις έχασα μια κάρτα σαν του silencer
http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4101878 -
Χάρη κοίτα και αυτό...αν και τα περισσότερα είναι ολίγον παλιά...
http://www.stock-house.gr/CatPage.asp?V ... =StartPage
επίσης http://www.123sold.gr
-
Thanks Σάβα, αν κι έχουν όντως παλιά πράγματα.
Τελικά κάτι σε nVidia 6800GT μου φαίνεται πως πρέπει να προσανατολιστώ, γιατί από ότι βλέπω η 6800 Ultra κάνει περίπου όσο και η νεοεισελθήσα 7800 GS AGP.
Από ATI τι παίζει τελικά σε σύγκριση με 6800 GT/Ultra; Μήπως αξίζει να πάω σε ATI καλύτερα;
ΥΓ. Δεν με βοηθάτε, δεν με βοηθάτε
-
Θέλω να κάνω το βήμα να πάρω το LOGITECH Τιμόνι Driving Force Pro το οποίο συνεργάζεται περίφημα με το GT4 αλλά είναι πολλά τα ευρώ Αρη...129...τι διάολο για φυστίκια τα πέρασαν.
Την έχει κάποιος να πει εντυπώσεις;
Κάποια άλλη φτηνότερη που να συνεργάζεται όπως η παραπάνω υπάρχει; Μιλώ για ελληνικά shops.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να κάνω το βήμα να πάρω το LOGITECH Τιμόνι Driving Force Pro το οποίο συνεργάζεται περίφημα με το GT4 αλλά είναι πολλά τα ευρώ Αρη...129...τι διάολο για φυστίκια τα πέρασαν.Την έχει κάποιος να πει εντυπώσεις;
Κάποια άλλη φτηνότερη που να συνεργάζεται όπως η παραπάνω υπάρχει; Μιλώ για ελληνικά shops.
edit εχεις pm. Μην μας πουν και για διαφήμιση Σάββα!
Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Άλλο αν το χρησιμοποίησα πολύ λίγο! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θέλω να κάνω το βήμα να πάρω το LOGITECH Τιμόνι Driving Force Pro το οποίο συνεργάζεται περίφημα με το GT4 αλλά είναι πολλά τα ευρώ Αρη...129...τι διάολο για φυστίκια τα πέρασαν.
edit[kouk]
Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Άλλο αν το χρησιμοποίησα πολύ λίγο!Ενδιαφέρομαι...!
Επειδή φεύγω...θα σου στείλω αύριο pm! οκ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
edit[kouk]
Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Άλλο αν το χρησιμοποίησα πολύ λίγο!Ενδιαφέρομαι...!
Επειδή φεύγω...θα σου στείλω αύριο pm! οκ?
ok!
-
Άργησε το edit και φάνηκε η διαφήμιση στο quote! OYYYYYOYOYOYOY! Διαφήμιση! Διαφήμιση από mod!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άργησε το edit και φάνηκε η διαφήμιση στο quote! OYYYYYOYOYOYOY! Διαφήμιση! Διαφήμιση από mod! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Από ATI τι παίζει τελικά σε σύγκριση με 6800 GT/Ultra; Μήπως αξίζει να πάω σε ATI καλύτερα;Και με 6600 GT κάνεις τη δουλειά σου άψογα, είναι η αντίστοιχη 4200 της τελευταίας σειράς της nVidia. Αφού σκέφτεσαι να κάνεις αναβάθμιση σε 1 χρόνο, είναι πιο οικονομική λύση και αρκετά οικονομική. Γενικά δεν αξίζει τον κόπο να πας σε AGP δίνοντας αρκετά χρήματα, όπως είπε ο corsair. Το μέλλον είναι στις PCI-Ε και μάλιστα σε εκδόσεις που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και θα υποστηρίζουν τα νέα πρότυπα στα γραφικά που θα εισαχθούν με τα Windows Vista. Δώσε μάξιμουμ 150 ευρώ, όχι περισσότερα.
-
ακούω προτάσεις για κάρτα tv tuner pci με τα εξής χαρακτηριστικά
- stereo tv και stereo radio
- capture σε υψηλές αναλύσεις και κατά προτίμηση .mpg ή/και .vob (mpeg 4)
- προγραμματισμένη εγγραφή προγράμματος (ειδικά μέσω composite)
- μικρό κόστος ~< 40
-
[quote='dmitspan']ακούω προτάσεις για κάρτα tv tuner pci με τα εξής χαρακτηριστικά
- [b]μικρό κόστος ~< 40
-
[quote='dmitspan']ακούω προτάσεις για κάρτα tv tuner pci με τα εξής χαρακτηριστικά
- μικρό κόστος ~< 40
-
Και μακριά απο Hauppage. Δέν έχω δοκιμάσει tv tuner αυτής της εταιρείας, αλλά ένα δορυφορικό δέκτη ο οποίος ήταν αδύνατον να λειτουργήσει. Μέχρι και στο φόρουμ της εταιρείας το παραδέχονταν οτι έχει πρόβλημα
-
Hauppauge έχει ένας καλός φίλος, η κάρτα κάνει hardware encoding σε MPEG2 και τη θεωρώ κορυφαία. Γρήγορη, σταθερή, με καλό δέκτη, και λόγω hw encoding, ο επεξεργαστής δεν επιβαρύνεται καθόλου. Μείον είναι το φτωχό πρόγραμμα που τη συνοδεύει κ η αλμυρή τιμή.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Και μακριά απο Hauppage.γκουχουγκουχου.... αλλα μιλας για την καλυτερη εταιρια tv tuners που υπαρχει. Θα μου πει κανεις πως το λεω τοσο απολυτα?
Εχω αλλαξει παααααρα πολλα TV tuners, και γενικως ειναι κομματι το οποιο το αλλαζω πολυ συχνα και εχω δοκιμασει τα παντα! Η ποιο σοβαρη και απροβληματιστη εταιρια ειναι η Hauppage... σπανια να υπαρξει προβλημα με drivers (σε αντιθεση με την Pinnacle που την αποφευγουν ολοι οι hardwarαδες λογω δυσαρεστων εκπληξεων) Το προγραμμα tv tuner ισως να μην ειναι το καλυτερο απο αποψη look και καποιων ευκολιων, αλλα το σιγουρο ειναι οτι δουλευει μια χαρα.
@ast: η PVR σειρα της Hauppage εχει ενα μειονεκτημα κατ εμε... Βασικα κανει συνεχη χρηση σκληρου δισκου ασχετως αν γραφεις προγραμμα η οχι. Δεν γνγνωριζω τι κανουν αλλες PVR καρτες σε αυτο το θεμα, αλλα δεσμευομαι να απαντησω στο αμεσο για την καινουργια avermedia DVB-H.
Ναι... η καρτα που θα προτεινα αυτο το τριμηνο θα ηταν η Avermedia TV/RADIO + DVB.... future proof καρτα με καλες κριτικες απο ανθρωπους που την αγορασαν. Αααα κανει και το αναλογικο προγραμμα capture σε Mpeg 4 Φυσικα το κοστος δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζηταει ο φιλος dmitspan.... ο οποιος θα πρεπει να αναθεωρησει λιγο τις απαιτησεις του Οσον αφορα την υποστηριξη 7καναλης realtek, εδω τα μπλεκεις πολυ... Τι ακριβως θες να πεις με την υποστηριξη? Να σου βγαζει 7-καναλο ηχο? Φυσικα δεν γινεται κατι τετοιο... ισως μελλοντικα στα DVB αν μεταδιδει καποιο καναλι σε DTS (δηλαδη ποτε στην Ελλαδα). Αν ομως εννοεις απλα να βγαινει ο ηχος και απο τα 7 ηχεια... εεε αυτο δεν ειναι θεμα της πηγης... ακομα και walkman μπορει να βγαζει ηχο και στα 7... ειναι θεμα υλοποιησης και συνδεσης των ηχειων και οχι καποιας καρτας.
-
Λουκουμάκι σε όποιον γράψει τη σωστή προφορά του Hauppauge.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από ATI τι παίζει τελικά σε σύγκριση με 6800 GT/Ultra; Μήπως αξίζει να πάω σε ATI καλύτερα;
Και με 6600 GT κάνεις τη δουλειά σου άψογα, είναι η αντίστοιχη 4200 της τελευταίας σειράς της nVidia. Αφού σκέφτεσαι να κάνεις αναβάθμιση σε 1 χρόνο, είναι πιο οικονομική λύση και αρκετά οικονομική. Γενικά δεν αξίζει τον κόπο να πας σε AGP δίνοντας αρκετά χρήματα, όπως είπε ο corsair. Το μέλλον είναι στις PCI-Ε και μάλιστα σε εκδόσεις που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και θα υποστηρίζουν τα νέα πρότυπα στα γραφικά που θα εισαχθούν με τα Windows Vista. Δώσε μάξιμουμ 150 ευρώ, όχι περισσότερα.
Οκ παιδιά. Thanks για τα info. Θα δω τι θα κάνω τελικά και θα σας ενημερώσω (και ποιος ξέρει, μπορεί μέχρι τότε να αποφασίσει και ο silencer να μου πουλήσει τελικά τη V9999 )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λουκουμάκι σε όποιον γράψει τη σωστή προφορά του Hauppauge.Οπαζ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λουκουμάκι σε όποιον γράψει τη σωστή προφορά του Hauppauge.Like sausage?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]