-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Και συνδυασμένο με Kaspersky;;;;;;Μπρρρρ... Διώξτα και τα δύο, αλλά αν πρέπει να κρατήσεις κάποιο, κράτα το Kapspersky.
ΝΙΚΟ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ!!!
ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΩ!!!!!!!
Το έκανα Νάσο.
Ξεκίνησε κανονικά. Αλλά θα δούμε πως θα πάει! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Και συνδυασμένο με Kaspersky;;;;;;Μπρρρρ... Διώξτα και τα δύο, αλλά αν πρέπει να κρατήσεις κάποιο, κράτα το Kapspersky.
ΝΙΚΟ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ!!!
ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΩ!!!!!!!
Το έκανα Νάσο.
Ξεκίνησε κανονικά. Αλλά θα δούμε πως θα πάει!ΑΑΑΑΑΝ δεν δουλέψει, άκου τι θα κάνεις...
Θα απεγκαταστήσεις το Kaspersky. Επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση, σε κάποιο σημείο σου λέει:
Operate according to recomended settings ή κάπως έτσι.
Το ξετσεκάρεις. Μετά, σου βγάζει μία οθόνη που δεν θα έβγαζε διαφορετικά. Ξετσεκάρεις και τις 2 επιλογές. Προχωράς. 100% όλα εντάξει, ΑΝ έχεις την ίδια έκδοση που έχω εγώ, γιατί σε κάποια μεταγενέστερη το διόρθωσαν. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λοιπόν απεγκατέστησα (από το 'σπίτίσοι' υπολογιστή) το Norton Internet Securiti 06 γιατί μου έκανε κόλπα. Έβαλα το AVG τη δωρεάν έκδοση και είναι μια χαρά.Τι έχετε να προτείνετε για τείχος προστασίας (Δωρεάν έκδοση και εύκολο αν είναι δυνατόν) ; Τώρα έχω των windows.
Δε ζητάω πολλά έ;
Eγώ έχω τούτο δω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
http://www.sunbelt-software.com/Kerio.cfm -
To Kerio είναι άριστο, αλλά έχει σταματήσει η εξέλιξή του. Ακόμα πάντως κάνει δουλειά.
-
Πιθανόν αυτό
να σημαίνει ότι κάποια άλλη εταιρεία συνεχίζει την εξέλιξή του.
Δε γνωρίζω όμως ακριβώς . -
Στο Dell laptop του γραφείου, στο εταιρικό δίκτυο με 'εταιρικό' antivirus το McAfee 8.0, έχω ZoneAlarm χωρίς πρόβλημα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πιθανόν αυτό http://www.kerio.com/img/sunbelt_160_295.gif να σημαίνει ότι κάποια άλλη εταιρεία συνεχίζει την εξέλιξή του.
Δε γνωρίζω όμως ακριβώς .http://www.sunbelt-software.com/Kerio.cfm
Σωστός! Δεν το ήξερα αυτό, είχα μείνει στην ανακοίνωση της Kerio περί διακοπής υποστήριξης του προγράμματος. -
Και να το αγοράσει πάντως πιστεύω ότι 15$ δεν είναι ακριβή τιμή. Εχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την απλή έκδοση που είναι δωρεάν.
@'tazio', δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, μια ιδέα ρίχνω
-
Ψάχνω για τηλεόραση LCD 24-26 ιντσών 16:9. Κατα βάση θα χρησιμοποιηθεί ως μόνιτορ στον υπολογιστή μου. Έχετε να προτείνετε κάτι?
Edit: Και να υποστηρίζει HDTV.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λοιπόν απεγκατέστησα (από το 'σπίτίσοι' υπολογιστή) το Norton Internet Securiti 06 γιατί μου έκανε κόλπα. Έβαλα το AVG τη δωρεάν έκδοση και είναι μια χαρά.Τι έχετε να προτείνετε για τείχος προστασίας (Δωρεάν έκδοση και εύκολο αν είναι δυνατόν) ; Τώρα έχω των windows.
Δε ζητάω πολλά έ;
Αν θέλεις εύκολο και βαρύ, Zone Alarm.
Αν θέλεις δύσκολο κι ελαφρύ, Kerio. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ψάχνω για τηλεόραση LCD 24-26 ιντσών 16:9. Κατα βάση θα χρησιμοποιηθεί ως μόνιτορ στον υπολογιστή μου. Έχετε να προτείνετε κάτι?Edit: Και να υποστηρίζει HDTV.
η SONY νομιζω βγαζει μοντελα που ειναι 16:9 και TV/LCD monitor
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ψάχνω για τηλεόραση LCD 24-26 ιντσών 16:9. Κατα βάση θα χρησιμοποιηθεί ως μόνιτορ στον υπολογιστή μου. Έχετε να προτείνετε κάτι?
Edit: Και να υποστηρίζει HDTV.
η SONY νομιζω βγαζει μοντελα που ειναι 16:9 και TV/LCD monitor
Και η Toshiba και η Samsung και η Philips και γενικώς κυκλοφορούν. Για το HDTV support δεν ξέρω όμως (λογικά πρέπει να υποστηρίζεται).
-
-
Νίκο, κανένα νέο με το πισι;;;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λοιπόν απεγκατέστησα (από το 'σπίτίσοι' υπολογιστή) το Norton Internet Securiti 06 γιατί μου έκανε κόλπα. Έβαλα το AVG τη δωρεάν έκδοση και είναι μια χαρά.
Τι έχετε να προτείνετε για τείχος προστασίας (Δωρεάν έκδοση και εύκολο αν είναι δυνατόν) ; Τώρα έχω των windows.
Δε ζητάω πολλά έ;
Αν θέλεις εύκολο και βαρύ, Zone Alarm.
Αν θέλεις δύσκολο κι ελαφρύ, Kerio.Αν θέλεις εύκολο και ελαφρύ Κaspersky AntiHacker...[πολύ καλό firewall]
-
Ρε παιδιά, κατέβασα νέους drivers για την κάρτα γραφικών του laptop από την Toshiba (ATI Radeon X300), έτρεξα το setup που περιέιχε το zip (22 Mb παρακαλώω το zip) και μαμήθηκε ο Δίας
Η ουσία είναι πως θέλω να εγκαταστήσω την κάρτα γραφικών ως απλή VGA (για να εγκαταστήσω μετά τους νέους drivers) και τα WinXP Home GR ΔΕΝ μου το βγάζουν ως επιλογή στη λίστα των προσαρμογέων οθόνης. Μου βγάζουν ΜΟΝΑΧΑ τις κάρτες της ATI
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εγκαταστήσω την κάρτα μου ως απλή συμβατή VGA στα WinXP Home;;;;;;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε παιδιά, κατέβασα νέους drivers για την κάρτα γραφικών του laptop από την Toshiba (ATI Radeon X300), έτρεξα το setup που περιέιχε το zip (22 Mb παρακαλώω το zip) και μαμήθηκε ο ΔίαςΗ ουσία είναι πως θέλω να εγκαταστήσω την κάρτα γραφικών ως απλή VGA (για να εγκαταστήσω μετά τους νέους drivers) και τα WinXP Home GR ΔΕΝ μου το βγάζουν ως επιλογή στη λίστα των προσαρμογέων οθόνης. Μου βγάζουν ΜΟΝΑΧΑ τις κάρτες της ATI
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εγκαταστήσω την κάρτα μου ως απλή συμβατή VGA στα WinXP Home;;;;;;
μα καλά κι εσύ winxp Home GR έχεις??? τσκ τσκ
δοκίμασες όλες τις επιλογές ακόμα και σαν manually choose the driver to install? (κάνε εσύ τη μετάφραση ) ? -
Εφόσον αναγνωρίζεται η κάρτα ως ΑΤΙ από το λειτουργικό, δεν μπορείς να την εγκαταστήσεις ως απλή VGA. Τέτοια γίνονταν στα 98, όχι στα ΧΡ.
Εφόσον λοιπόν δεν μπορείς να κάνεις roll-back driver και έχεις απεγκαταστήσει τους προηγούμενους οδηγούς (αν υπήρχαν) από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων, κάνε κανονικά την εγκατάσταση. -
Thanks για τις απαντήσεις παιδιά!
Τελικά το πρόβλημα υπήρχε στους drivers (σημειωτέον η ΑΤΙ δεν βγάζει drivers για τη Radeon Mobility X300 των Satellite, οπότε αναγκαστικά τους κατεβάζεις από την Τοσίμπα). Το πακέτο είχε τους drivers και το control panel, κι ένα κεντρικό setup.exe το οποίο τα μαμούσε όλα (κάποιο ini ή inf αρχείο του είναι λανθασμένο). Ευτυχώς υπήρχαν και ξεχωριστά setup.exe για τους drivers και το control panel με τα οποία τελικά έκανα τη δουλειά μου.
Τα Home GR ήταν πακέτο με τον laptop και δεν τα έχω αλλάξει. Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να δηλώσεις την κάρτα ως απλή VGA ή έστω SVGA. Νομίζω στα Προ μπορείς, δεν είμαι σίγουρος όμως (θα το τσεκάρω το μεσημέρι στο σπίτι).
ΥΓ. Ευτυχώς πάντως που είχα κρατήσει Σημείο Επαναφοράς, αλλιώς δεν θα έβγαζα άκρη.
-
Επειδή τα home είναι ελλιπή κι έχω συνηθίσει τα αγγλικά Pro, έβγαλα τα προεγκατεστημένα home από τον φορητό. Το πρόβλημα ήταν ότι η Fujitsu-Siemens έλεγε ότι οι οδηγοί της ίσως δεν δουλέψουν με άλλα λειτουργικά, αλλά δοκίμασα κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Το άλλο μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι το DVD επαναφοράς του συστήματος είχε τα home και κάποια προγράμματα που δεν ήθελα (ενώ δεν είχε άλλα που ήθελα), χώρια που χρειαζόταν ένα σωρό αναβαθμίσεις ασφαλείας από τη MS.
Εγκατέστησα λοιπόν από την αρχή τα Pro μαζί με όλα τα προγράμματα που θέλω, τα ενημέρωσα με το update και όταν τα έκανα τζιτζί έφτιαξα με το Norton Ghost (2003 ή 9.0, δεν θυμάμαι ακριβώς) ένα bootable DVD επαναφοράς του συστήματος όπως το ήθελα εγώ. Τέλος.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]