-
τελικά λέω να χτυπήσω αυτό
και κάτι άλλο:
υπάρχει καλώδιο που να μπαίνει στην usb που βρίσκεται πάνω στη μητρική(όχι το πίσω) και να βγάζει δύο αρσενικά usb ? Γιατί ως γνωστόν η μία σειρά usb αντιστοιχεί σε 2 θύρες. `Η μήπως πρέπει να το φτιάξω μόνος μου? -
Έρχεται extension με χαρακτηριστικά Peer to Peer (P2P) για τον Firefox:
http://www.e-pcmag.gr/modules/news/arti ... oryid=1753
-
Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες με το msn messenger και επειδή δεν ήξερα που αλλού να το γράψω το γράφω. Ελπίζω να μην είναι offtopic.
Πάμε στο πρόβλημα τώρα. Δεν μου εμφανίζονται τα emoticons-smiles. Είτε αυτά που μου στέλνουν είτε αυτά που στέλνω εγώ. Αντί αυτό βλέπω τον συμβολισμό του κάθε emoticon για παράδειγμα αντί για χαμόγελο βλέπω την άνω κάτω τελεία και την παρένθεση.
Δοκίμασα να κάνω install από πάνω ξανά το messenger, το πρόβλημα υπάρχει πάλι. Δοκίμασα να σβήσω το messenger που είχα και να το εγκαταστήσω από την αρχή, το πρόβλημα πάλι υπάρχει! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έρχεται extension με χαρακτηριστικά Peer to Peer (P2P) για τον Firefox:http://www.e-pcmag.gr/modules/news/arti ... oryid=1753
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες με το msn messenger και επειδή δεν ήξερα που αλλού να το γράψω το γράφω. Ελπίζω να μην είναι offtopic.
Πάμε στο πρόβλημα τώρα. Δεν μου εμφανίζονται τα emoticons-smiles. Είτε αυτά που μου στέλνουν είτε αυτά που στέλνω εγώ. Αντί αυτό βλέπω τον συμβολισμό του κάθε emoticon για παράδειγμα αντί για χαμόγελο βλέπω την άνω κάτω τελεία και την παρένθεση.
Δοκίμασα να κάνω install από πάνω ξανά το messenger, το πρόβλημα υπάρχει πάλι. Δοκίμασα να σβήσω το messenger που είχα και να το εγκαταστήσω από την αρχή, το πρόβλημα πάλι υπάρχει! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!Tools->Options->General και φρόντισε να είναι τσεκαρισμένα τα 'Show emoticons', 'Show custom emoticons'
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δοκίμασα να κάνω install από πάνω ξανά το messenger, το πρόβλημα υπάρχει πάλι. Δοκίμασα να σβήσω το messenger που είχα και να το εγκαταστήσω από την αρχή, το πρόβλημα πάλι υπάρχει! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!Tools->Options->General και φρόντισε να είναι τσεκαρισμένα τα 'Show emoticons', 'Show custom emoticons'
Mille grazie! Με έσωσες!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μπορεί να φταίω εγώ, αλλά όποτε προσπάθησα να συνδέσω κινητό με Η/Υ κάτι δεν δούλεψε.
Από τα πολύ παλιά τα χρόνια μέχρι το 750Κ που έχω σήμερα, η ίδια ιστορία.Έχεις vodafone-live έκδοση ή το κανονικό Κ750i?
-
Χάρη υπάρχει νεότερη έκδοση του Scan Spyware; Eχω την 3.8.0.4...
-
αυτό εδώ λέει ότι βγάζει 755W, είναι όμως RMS ??
-
αυτό εδώ λέει ότι βγάζει 755W, είναι όμως RMS ??• 755 Watts (100W x6 +155W) 2
Για πρόσεξε καλά αυτό.
-
Το λέει καθαρά, τόσα είναι
• 100 Watts x2; Center (RMS)
• 100 Watts; Rear (RMS)
• 100 Watts x3; Subwoofer (RMS) 155 WattsΑΛΛΑ με 10% THD δεν θα ακούγεται καλά σε τέτοια ένταση. Νομίζω είναι ένα αρκετά μικρότερο σύστημα που το ανοίγουν πάρα πολύ για να εντυπωσιάσει με τα 755W.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το λέει καθαρά, τόσα είναι
• 100 Watts x2; Center (RMS)
• 100 Watts; Rear (RMS)
• 100 Watts x3; Subwoofer (RMS) 155 WattsΑΛΛΑ με 10% THD δεν θα ακούγεται καλά σε τέτοια ένταση. Νομίζω είναι ένα αρκετά μικρότερο σύστημα που το ανοίγουν πάρα πολύ για να εντυπωσιάσει με τα 755W.
ωχ ναι η γκαβομάρα χτύπησε πάλι
Τι είναι το THD?
αν πάω σ'αυτό που δεν έχει active subwoofer? Το θέλω για ταινίες και για μουσική στο δωμάτιο και θα το συνδέσω εννοείται οπτικά με κάρτα ήχου. Τώρα έχω τα απλά 7.1 της Creative
-
Τι είναι το THD?
Total Harmonic Distortion
και θες να ειναι χαμηλο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη υπάρχει νεότερη έκδοση του Scan Spyware; Eχω την 3.8.0.4...Πρέπει να υπάρχει. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει το... άλλο που χρειάζεται για να τρέξει
-
Τι είναι το THD? :oops:αν πάω σ'αυτό που δεν έχει active subwoofer? Το θέλω για ταινίες και για μουσική στο δωμάτιο και θα το συνδέσω εννοείται οπτικά με κάρτα ήχου. Τώρα έχω τα απλά 7.1 της Creative
Οι ενισχυτές όσο τους ανοίγεις τόσο περισσότερη παραμόρφωση έχουν. Για να συγκρίνεις ενισχυτές παίρνεις ένα όριο παραμόρφωσης π.χ. 0,1% 0,5% άντε 1% THD (όχι ότι υπάρχουν αυτιά που ακούνε 1% παραμόρφωση). Πάντως 10% για σύγκριση είναι πολύ, σίγουρα αρχίζεις και το ακούς.
Αν θέλεις να βλέπεις ταινίες, όσο μεγαλύτερο sub πάρεις τόσο πιο ευχαριστημένος θα είσαι.
Πήρα στην ανηψιά μου ένα Logitech με δύο δορυφόρους και το πιο βαρύ sub που είχε το πλαίσιο (γύρω στα 150 ευρώ). Ακούγεται αρκετά έως πολύ καλά, εμένα δε μου αρέσει τόσο γιατί θέλω οι κιθάρες να ακούγονται πιο σκληρά. Δυστυχώς δεν μπορείς να τα ακούσεις και παίρνεις κάτι ανάλογα με το χρώμα και το σχήμα του (ή πόσο βαρύ είναι).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χάρη υπάρχει νεότερη έκδοση του Scan Spyware; Eχω την 3.8.0.4...
Πρέπει να υπάρχει. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει το... άλλο που χρειάζεται για να τρέξει
Αυτή είναι η τελευταία που παίζει και στο site.
-
Τις τελευταίες 2 ημέρες το PC μου ξαφνικά κάνει reboot!!
Συνήθως βράδια και οταν εχει μείνει κάποια ώρα ανοιχτό και ανενεργό!ScanSpyware, AdAware, MS Antispyware και Kaspersky δεν μπορούν να βρουν τίποτα!!
Καμιά ιδέα?
-
Θερμοκρασίες κοίταξες Νίκο;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θερμοκρασίες κοίταξες Νίκο;Μη του λές τέτοιες λέξεις πρωί - πρωί βρε Θέμη!!
Μετά το αυτοκίνητο που δεν ξεκινούσε λόγω κρύου, το μόνο που του χρειάζεται είναι και ένας υπολογιστής που σβήνει λόγω ζέστης!! -
Αντε απο 'κει ρε εγκάθετοι!
Να έχει σχέση με την θερμοκρασία του processor?!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]