-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To Bitdefender το χρησιμοποιεί κανείς;
Ποιά έκδοσή του είναι free ;
Όχι ακόμα. Αλλά σε 30-45'...
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, δωρεάν είναι η έκδοση 8.
http://www.bitdefender.com/en/Products/showMainΤην 8 κατεβάζεις ;
-
Όχι, την 9, αλλά με καθυστερούν λίγο στον έλεγχο της πιστωτικής.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
migf1[/b], άλλο τα skin (που θέλουν ειδικό λογισμικό, συχνά 'αγοραστό', ή που μοιάζουν με το σωστό skin αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα) και άλλο αυτό. Τελικά υπάρχει για απευθείας κατέβασμα από εδώ: http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htmΜάνο, το link (crystalxp.net) που δίνεις είναι ένα από τα καλύτερα Windows Skining sites
Το δε 'Brico Pack Vista' που έχει για κατέβασμα είναι απλά ένα ακόμα Vista skin(στα XP τα skins δεν χρειάζονται ειδικό λογισμικό)
Το τεστ των αντιβιοτικών έχει γίνει από πολύ καλό περιοδικό, ίσως το καλύτερο στον κόσμο και είναι το πιο πρόσφατο που μπορείς να βρεις. Είναι φυσικό να έχουν παλιώσει λίγο τα δεδομένα, αλλά μιλάμε για 1,5 μήνα με το ζόρι.
Το AntiVir το έχεις δοκιμάσει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, την 9, αλλά με καθυστερούν λίγο στον έλεγχο της πιστωτικής. -
Όχι όλα, στο @#%@% themexp.org σου λέει να εγκαταστήσεις ειδικό λογισμικό. Τα ωραία skin του StyleXP επίσης απαιτούν λογισμικό.
Το antivir δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά δεν έχω τόσο καλή πείρα από τα δωρεάν (όπως και από κάποια αγοραστά, πχ norton, mcafee).
Προς το παρόν το NOD32 είναι μια χαρά και αρκετά ελαφρύ, αλλά έχω περιέργεια να δω το BitDefender μαζί με το firewall του. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το antivir δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά δεν έχω τόσο καλή πείρα από τα δωρεάν (όπως και από κάποια αγοραστά, όπως τα norton, mcafee).
.Δοκίμασέ το...ΑΞΙΖΕΙ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι όλα, στο @#%@% themexp.org σου λέει να εγκαταστήσεις ειδικό λογισμικό. Τα ωραία skin του StyleXP επίσης απαιτούν λογισμικό.Βρε συ, ολόκληρα posts με λεπτομερείς οδηγίες και links έχω δώσει για Windows Skining με minimal effort (το themexp.org είναι για τα μπάζα).
-
-
Άντε να το κατεβάσω και το Antivir για περιπτώσεις που θα χρειαστώ κάτι δωρεάν (92,5% το κατέβασμα του BitDefender ).
Μιγκ, ωραία τα σκιν που είχες βάλει, αλλά δεν θέλω κάτι τόσο ριζοσπαστικό. Άσε που σε σχετικά αδύναμα συστήματα (πχ στον φορητό ή στη δουλειά) πάντα απενεργοποιώ όλα τα οπτικά καλούδια προς όφελος των επιδόσεων.
Αυτό όμως το σκινάκι μου άρεσε πολύ. -
Το world racing τι είναι?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άντε να το κατεβάσω και το Antivir για περιπτώσεις που θα χρειαστώ κάτι δωρεάν (92,5% το κατέβασμα του BitDefender ).
Μιγκ, ωραία τα σκιν που είχες βάλει, αλλά δεν θέλω κάτι τόσο ριζοσπαστικό. Άσε που σε σχετικά αδύναμα συστήματα (πχ στον φορητό ή στη δουλειά) πάντα απενεργοποιώ όλα τα οπτικά καλούδια προς όφελος των επιδόσεων.
Αυτό όμως το σκινάκι μου άρεσε πολύ.Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν είναι απλά ένα skin (π.χ. τα βασικά εικονίδια είναι από διάφορες πηγές και μερικά πειραγμένα από μένα... όπως π.χ. το μπλε χρώμα των φακέλων).
Το βασικό visual style όμως ονομάζεται BBX Mecrucy και δεν επιβαρύνει καθόλου τα XP. Έχω δώσει links πολλές σελίδες πιο πριν, αλλά ειλικρινά Μάνο τώρα βαριέμαι να ψάξω. Γκούγκλισέ το (π.χ. 'bbx mercury skin for pc' ή 'bbx mercury vs for pc') -
Στα υπόψιν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το world racing τι είναι?Είναι από τα racing-games που θέλεις, αλλά πάρε τη 2η έκδοσή του (world racing 2). Ποικιλία δεν ζήτησες;
-
Motorola Razr ή PS2?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Motorola Razr ή PS2?PS2 με τίποτα (δώσε κάτι παραπάνω και πλαρε xbox360 ή αναβάθμισε το ΠιΣί σου)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρύθμισε το firewall σου να μην μπλοκάρει τις εικόνες.
Δε νομίζω ότι μπλοκάρει τις εικόνες το firewall. Έτσι κι αλλιώς, τα avatars π.χ. τα βλέπω όλα κανονικά. Δε βλέπω μόνο τις εικόνες από το imageshack, που γίνονται attached σε posts του forum. Μόλις απενεργοποιήσω το zonealarm, τις βλέπω
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Motorola Razr ή PS2?
PS2 με τίποτα (δώσε κάτι παραπάνω και πλαρε xbox360 ή αναβάθμισε το ΠιΣί σου)
Xbox 360 έχω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Motorola Razr ή PS2?
PS2 με τίποτα (δώσε κάτι παραπάνω και πλαρε xbox360 ή αναβάθμισε το ΠιΣί σου)
Xbox 360 έχω..
E, αναβάθμισε το PC σου
-
-
Kινητό είναι αυτό ;;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]