-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νικόλαμόνο το Getright...όλα τα άλλα είναι οδοντόπαστες.
αν και μια φορά δεν έπιανε ένα αρχείο από την σελίδα της Siemens.
αλλά γενικά είναι καλό!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
υπάρχει και ένα site νομίζω που τα έχει όλα μαζί?
Μου το είχατε πει κάποτε -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=188&lang=1
καλό δεν ακούγεται?
Καλό είναι, αν και τώρα τελευταία η altec δε μας τα λέει και τόσο καλά από πλευράς σταθερότητας.
Έχει αρχίσει να υπάρχει κορεσμός στο δίκτυό της μάλλον.Αν θε να με ακούσεις, ενεργοποίησε μόνος σου τη γραμμή dsl και μετά πάρε demo από τις εταιρείες, οι περισσότερες δίνουν, κι αν δε δίνουν με μια κάρτα κάνεις τη δουλειά σου. Έτσι θα δοκιμάσεις και θα καταλήξεις πιο σίγουρα και θα αλλάζεις πάροχο όποτε θέλεις χωρίς καθυστερήσεις διακοπές και επανενεργοποιήσεις της γραμμής.
Η διαφορά στο κόστος είναι περίπου 35 ευρώ αλλά τα αξίζει.35 ανά μήνα? (άσχετος! )
Δικό μου λάθος συγνώμη που δε το εξήγησα.
35 ευρώ εφ άπαξ δίνεις για την ενεργοποίηση της γραμμής dsl στον Ο.Τ.Ε..
Αν κάνεις την ενεργοποίηση μέσο πάροχου υποτίθεται ότι κάνει δώρο την ενεργοποίηση αλλά τελικά είναι το κόλπο για να σε έχουν πελάτη.
Γιατί ποιός θα κάθεται να περιμένει όταν θέλει να αλάξει πάροχο 10 ημέρες για να απενεργοποιηθεί η γραμμή και άλλες 3 - 5 ημέρες για να ενεργοποιηθεί και πάλι. -
Εσύ έγραψες να κάνω τη γραμμή 512; Εξαιρετική συμβουλή.
-
Εγώ για download accelerator προτείνω Flashget (σε συνδυασμό με το κορυφαίο Flashgot firefox extension)...
Κάτι άλλο τώρα...
Ρώτησα φυσικά και στο adslgr.com, αλλα θέλω να ρωτήσω κι εσάς...
Τα τελευταία 2,5 χρόνια χρησιμοποιώ το JetSpeed 500 της Intracom ως DSL router/modem.
Έχει αποδειχθεί σκυλί, αλλα ψήνομαι για κάτι καλύτερο και wireless...
Όριο βάζω τα 115-120 ευρώ, θέλω αξιοπιστία, καλό web interface και features .
Έχετε να προτείνετε κάτι;
-
silencer51
τρώγεσαι για έξοδα γκατζετάκια...ε;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
.Έχετε να προτείνετε κάτι;
Αν δε σου είναι απαραίτητο το ασύρματο μείνε όπως είσαι.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Έχει αποδειχθεί σκυλί, αλλα ψήνομαι για κάτι καλύτερο και wireless...Τι θέλεις να κάνει; αν θέλεις να ορίζεις διαφορετικό QoS σε κάθε IP (π.χ. PC + IP phone) για να έχει προτεραιότητα το τηλέφωνο από το linux box που κατεβάζει συνέχεια torrents ή το XP PC που σερφάρεις, μπαίνεις στα ακριβά μοντέλα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
silencer51τρώγεσαι για έξοδα γκατζετάκια...ε;
Γκατζετάκιας είπαμε, τι να κάνω ο έρμος...
Το JetSpeed ειναι μια χαρά router, ΑΛΛΑ: μπουκώνει πολύ εύκολα (έχει max connections 256!) και δεν έχει wifi support, την οποία χρειάζομαι για να μοιράζω την σύνδεση στο υπόλοιπο σπίτι (συγκατοικώ με την αδερφή μου που ειναι κι αυτή ιντερνετόβια).
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μια el-cheapo PCI wireless κάρτα για το σκοπό αυτό η οποία όμως ειναι λίγο ΓΤΠ (απόδοση,σήμα κ.λ.π.), συν του οτι προυποθέτει ο desktop μου να ειναι ανοιχτός (αν και σπάνια κλείνει, ειναι η αλήθεια... )
Βρήκα αυτό εδώ:
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668
Έχει κανένας εμπειρία με δαύτο; Στο adslgr.com μαζί με το US Robotics 9108 ειναι τα πιο popular...
@leonp: το router θα λειτουργεί 24/7 κατεβάζοντας torrents, browsing κ.λ.π. Το QoS θα το χρησιμοποιήσω για να περιορίσω το bandwidth της αδερφής μου, που απλά σερφάρει... Το Zyxel έχει και υποστήριξη QoS!
-
Για download accelarator, δοκιμάστε και το Fresh Download. Ενσωματώνεται προαιρετικά σε διάφορους browsers, είναι δοκιμασμένο και καλό (αν και το περιβάλλον εργασίας του είναι μάλλον παλαιομοδίτικο).
-
Με ενδιαφέρει ένα σύστημα συναγερμού που να αποτελείται από 2 κομμάτια. Το ένα να είναι πάνω μου και το άλλο δεμένο στην τσάντα της κάμερας/φωτ. μηχανής/iPod (όλα μαζί), και όταν απομακρύνεται πολύ το ένα απ' το άλλο να σφυρίζει. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σχετικά οικονομικό κατά προτίμηση!
-
Μπορείτε να μου προτείνετε ένα desktop σύστημα και μία 15άρα tft οθόνη για σερφάρισμα αλλά και gaming ενίοτε όπως το LFS.
Θέλω να αντέξει κανα 2αρι χρόνια at least...οπωσδήποτε.
Budget : ~ 1,000 - 1,200 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορείτε να μου προτείνετε ένα desktop σύστημα και μία 15άρα tft οθόνη για σερφάρισμα αλλά και gaming ενίοτε όπως το LFS.Θέλω να αντέξει κανα 2αρι χρόνια at least...οπωσδήποτε.
Budget : ~ 1,000 - 1,200 ευρώ.
Το LFS δεν χρειάζεται super-douper μηχάνημα.
Για να σου αντέξει όμως τουλάχιστον 2 χρόνια το μηχάνημα γενικώς, προτείνω:
CPU: Athlon 64
RAM: 1 Giga DDR400/Dual
Hard Disk: Τουλάχιστον 7200 rpm
GRFX: nVidia 7800GTX/PCIexpressΑπό τιμές δεν ξέρω πόσο βγαίνει ακριβώς, αλλά κάπου εκεί που λες πρέπει να είναι (χωρίς την οθόνη)
-
Γιατί 15άρα TFT; Εκτός του ότι υπάρχουν πλέον λίγες, είναι μικρή η επιφάνεια εργασίας και δεν αξίζει η οικονομία. Αν θες να δουλεύεις σε 1024Χ768 η 17άρα είναι μονόδρομος για να μη σου βγαίνουν τα μάτια.
-
Οχι 15 ιντσες παιδια, ειναι πολυ λιγες και δεν αξιζει τον κοπο. Εξαλλου η διαφορα τιμης με τις 17άρες δεν ειναι σημαντική....
-
Χωροταξικά το σκέφτηκα...δεν θέλω να μου πιάνει χώρο...και όχι οικονομικά.
Τώρα που κοιτάζω δεν υπάρχει ποικιλία οπότε 17' είναι μονόδρομος πλέον. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με ενδιαφέρει ένα σύστημα συναγερμού που να αποτελείται από 2 κομμάτια. Το ένα να είναι πάνω μου και το άλλο δεμένο στην τσάντα της κάμερας/φωτ. μηχανής/iPod (όλα μαζί), και όταν απομακρύνεται πολύ το ένα απ' το άλλο να σφυρίζει. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σχετικά οικονομικό κατά προτίμηση!Καμία ιδέα για το αντικλεπτικό μου υπάρχει;
-
Σάββα, ξέχασα να πω πως ο σκληρός να είναι τουλαχιστον SATA (αν όχι SATA-2)
Όσο για οθόνη, σου συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να πας για CRT 17άρα. Η ποιότητα εικόνας της CRT (ιδιαίτερα μέσα στα παιχνίδια) είναι ασύγκριτα καλύτερα από οποιαδήποτε LCD/TFT (και θα σου στοιχίσει και φτηνότερα).
ΥΓ. Νάσο, από μένα δυστυχώς τίποτα. Πάλι δεν έχω γνώσεις/εμπειρία επί του θέματος αυτού.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με ενδιαφέρει ένα σύστημα συναγερμού που να αποτελείται από 2 κομμάτια. Το ένα να είναι πάνω μου και το άλλο δεμένο στην τσάντα της κάμερας/φωτ. μηχανής/iPod (όλα μαζί), και όταν απομακρύνεται πολύ το ένα απ' το άλλο να σφυρίζει. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σχετικά οικονομικό κατά προτίμηση!
Καμία ιδέα για το αντικλεπτικό μου υπάρχει;
ειχα δει παλια ενα συστημα το οποιο αποτελουνταν απο ενα κρικο και μια σειρηνα και οταν εβγαινε ο κρικος σφυριζε (σαν χειροβομβιδα ενα πραγμα)
πρεπει να ηταν kit αλλα δεν θυμαμαι
ψαξε σε μαγαζια με ηλεκτρονικα
-
CRT 17αρα? Εδώ λέμε ότι ήθελε 15αρα TFT λόγω χώρου κι εσύ του προτείνεις καθοδικής λυχνίας?
Δεν πάμε καλά εδώ μέσα, έχει πέσει πολύ ελεφεσίτιδα...
Σάββα, μόλις πριν 3 μέρες 'έφτιαξα' ένα σύστημα για μια φίλη το οποίο θεωρώ πολύ καλό για τη μέση κατηγορία τιμής, με τελικό κόστος 1165 ευρώ.
Αποτελείται από:
Intel P4 Prescott 630 (3.0GHz)
Asus P5PL2 motherboard
Twinmos DDR2 1024MB PC4300 (533MHz)
Seagate Barracuda 250GB (Sata2, 7200rpm, 5 χρόνια εγγύηση)
LG GDR-8164B (dvd-player)
LG GSA-H20 multiscribe (dvd-recorder)
Microsoft Multimedia Optical Desktop (πληκτρολόγιο/ποντίκι)
Samsung Syncmaster 730BF (17' TFT, 8ms, 0 pixel guarantee).Σε αθόρυβο κουτί με καλό τροφοδοτικό και ηχειάκια 2.1 της Creative, μαζί με Windows XP home και ένα modemάκι PSTN της πλάκας.
Βέβαια στο συγκεκριμένο σύστημα η κάρτα γραφικών που έχω βάλει δε θα σε καλύψει (Asus EN6200TC 128MB), πρέπει σίγουρα να πας προς κάποια ΑΤΙ Χ100 ή Nvidia 700.
Eπίσης για εναλλακτική λύση της οθόνης, υπάρχει και LG με 4ms καθυστέρηση απόκρισης (screen lag ).
HTH
Nick.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]