-
Παρενθεση: Όποιος συνφορουμίστας έχει το Paninfo 'plates' navigator θα τον παρακαλούσα αν γίνεται να μου στείλει ενα set up στο dimitris_fr@yahoo.gr
Ευχαριστώ -
Σήμερα αποφάσισα να μετατρέψω την 384kbps aDSL γραμμή μου στην Πάτρα σε 512άρα.
Επειδή δεν έχω πακέτο σύνδεσης (που ειναι και το σωστό πιστεύω), έπρεπε να τηλεφωνήσω ξεχωριστά στον ΟΤΕ και έπειτα στον provider μου (Φορθνετ) για τα διαδικαστικά.
Αυτό που με εντυπωσίασε ηταν το πόσο γρήγορη ηταν η διαδικασία στον ΟΤΕ. Αναμονή λιγότερη απο ένα λεπτό, και αφού έπιασα γραμμή είχα τελειώσει σε 3 λεπτά! Un-fucking-believable!
Μετά σειρά είχε η Φόρθνετ, οπου και τελείωσα τα διαδικαστικά σε 5 λεπτάκια.
Η αναβάθμιση της σύνδεσης έχει γίνει ήδη, ενώ της γραμμής θα γίνει την Πέμπτη.
Για να μη λέμε μόνο τα στραβά...
-
silencer51 Το συν του να έχεις δική σου τη γραμμή κι όχι μέσω πάροχου.
Εξάλλου λεφτά παραπάνω θα πάρουν γιατί να μη σε εξυπηρετήσουν γρήγορα.
-
[quote='spiros'][quote='nasos79']Playstation 2 με 99
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σήμερα αποφάσισα να μετατρέψω την 384kbps aDSL γραμμή μου στην Πάτρα σε 512άρα.Επειδή δεν έχω πακέτο σύνδεσης (που ειναι και το σωστό πιστεύω), έπρεπε να τηλεφωνήσω ξεχωριστά στον ΟΤΕ και έπειτα στον provider μου (Φορθνετ) για τα διαδικαστικά.
Αυτό που με εντυπωσίασε ηταν το πόσο γρήγορη ηταν η διαδικασία στον ΟΤΕ. Αναμονή λιγότερη απο ένα λεπτό, και αφού έπιασα γραμμή είχα τελειώσει σε 3 λεπτά! Un-fucking-believable!
Μετά σειρά είχε η Φόρθνετ, οπου και τελείωσα τα διαδικαστικά σε 5 λεπτάκια.
Η αναβάθμιση της σύνδεσης έχει γίνει ήδη, ενώ της γραμμής θα γίνει την Πέμπτη.
Για να μη λέμε μόνο τα στραβά...
Και εγώ το έκανα αυτό αλλά στο router η ταχύτητα συνέχιζε να είναι 384 για 10 μέρες. Μετά από τηλέφωνο στο 1242 μου το έφτιαξαν την επομένη και τώρα δείχνει 512. Η ταχύτητα αυξήθηκε μόνο μετά την επέμβαση.
-
Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει code base για τηλεχειριστήριο playstation για Novii remote εφαρμογή για pda???
-
ξερει κανεις αν οντως υπαρχει προσφορα ps2 με 120 ευρω στο ΜΑΚΡΟ?επειγομαι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερει κανεις αν οντως υπαρχει προσφορα ps2 με 120 ευρω στο ΜΑΚΡΟ?επειγομαι!Το πήρε ο nasos79, ρώτα τον!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 759#572759
-
ναι αυτο ειδα αλλα ηθελα επιβεβαιωση!
-
Πώς μπορώ να προσθέσω sheets στο Excel;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πώς μπορώ να προσθέσω sheets στο Excel;Στο μενού 'Εισαγωγή' > εντολή 'Φύλλο εργασίας'
-
Ευχαριστώ!
-
Αυτή η υποδοχή είναι όπως οι κοινές που έχουμε στις τηλεφωνικές μπρίζες;
UTP telephone connector
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτή η υποδοχή είναι όπως οι κοινές που έχουμε στις τηλεφωνικές μπρίζες;UTP telephone connector
βάλε καμιά φωτό βρε Σάββα
κανονικά το utp είναι το rj 45, δε γνωρίζω αν κάποιος έχει δώσει και παρόμοια ονομασία με ξεχωριστό κωδικό για το rj 11 που είναι για τα τηλέφωνα.
Εδώ έχω κι εγώ μια απορία. Γιατί το κλιπ του καλωδίου που ενώνει το ακουστικό με τη συσκευή είναι λίγο πιο λεπτό απ'το κανονικό? Μου βγάζει το λάδι μέχρι να το φτιάξω σωστά με το εργαλείο
-
dmitspan
δεν έχω...είναι το βύσμα που θα έχει το νέο μου μηχανάκι. [Ηp Jornada 720]
silencer51
το παρήγγειλα! 270 ευρώ τελική τιμή τελικά μετά από ένα-δυο παζάρια από τα 300 αρχικά και 13 ευρώ επιπλέον για να αγοράσω και 2 χρόνια εγγύησης μιας και το 720 είναι εκτός αγοράς πλέον και καλό είναι να είμαστε καλλυμένοι με δαύτα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αυτή η υποδοχή είναι όπως οι κοινές που έχουμε στις τηλεφωνικές μπρίζες;
UTP telephone connector
βάλε καμιά φωτό βρε Σάββα
κανονικά το utp είναι το rj 45, δε γνωρίζω αν κάποιος έχει δώσει και παρόμοια ονομασία με ξεχωριστό κωδικό για το rj 11 που είναι για τα τηλέφωνα.
Εδώ έχω κι εγώ μια απορία. Γιατί το κλιπ του καλωδίου που ενώνει το ακουστικό με τη συσκευή είναι λίγο πιο λεπτό απ'το κανονικό? Μου βγάζει το λάδι μέχρι να το φτιάξω σωστά με το εργαλείο
Το RJ11 είναι το κλιπ για το καλώδιο του τηλεφώνου (συσκευή -> πρίζα). Αυτό που είναι λίγο πιο μικρό είναι το καλώδιο για το ακουστικό του τηλεφώνου, μη τα μπερδέψεις δεν κάθεται καλά στις πρίζες, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ.
-
http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=188&lang=1
καλό δεν ακούγεται?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
dmitspanδεν έχω...είναι το βύσμα που θα έχει το νέο μου μηχανάκι. [Ηp Jornada 720]
silencer51
το παρήγγειλα! 270 ευρώ τελική τιμή τελικά μετά από ένα-δυο παζάρια από τα 300 αρχικά και 13 ευρώ επιπλέον για να αγοράσω και 2 χρόνια εγγύησης μιας και το 720 είναι εκτός αγοράς πλέον και καλό είναι να είμαστε καλλυμένοι με δαύτα.
Απο που το πήρες; Μου κάνει εντύπωση που σου δώσαν και εγγύηση... Πολύ καλή τιμή πάντως! Μεγειές!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
dmitspan
δεν έχω...είναι το βύσμα που θα έχει το νέο μου μηχανάκι. [Ηp Jornada 720]
silencer51
Απο που το πήρες; Μου κάνει εντύπωση που σου δώσαν και εγγύηση... Πολύ καλή τιμή πάντως! Μεγειές!
Από έναν φίλο στην Βόρεια Ελλάδα με κονέ...
-
Να ρωτήσω κάτι:
εάν χρησιμοποιώ την αναλογική γραμμή του netmod με το μοντεμάκι του φορητού μου σε γραμμή isdn θα έχω πρόβλημα;
εώς τώρα αυτό κάνω...
το λέω γιατί δεν βλέπω αξιοσημείωτη διαφορά στην ταχύτητα και αφετέρου οι 12μηνες συνδρομές isdn κοστίζουν 180-200
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]