-
Ερώτηση:
Πως μπορώ να κάνω ένα USB stick να εκκινεί το PC σε DOS. Δηλ. που μπορώ να βρω τα κατάλληλα αρχεία και να το κάνω bootable; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση:
Πως μπορώ να κάνω ένα USB stick να εκκινεί το PC σε DOS. Δηλ. που μπορώ να βρω τα κατάλληλα αρχεία και να το κάνω bootable;Για ρίξε μια ματιά εδώ (όμως δεν είμαι σίγουρος πως έχει αυτο που ζητάς).
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ναι, για πιο lightweight καταστάσεις το Μιράντα ειναι επίσης πολύ καλή λύση (και για Windows).Στον Krus πες τα, που δεν με πιστεύει
-
Παιδια να ρωτησω, ξερετε αν το προγραμμα Autodesk για τους χαρτες που χρησιμοποιει το Οδοραμα του flash.gr, υποστηριζει το firefox? Στις επιλογες εχει τον ΙΕ και τον netscape...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Παιδια να ρωτησω, ξερετε αν το προγραμμα Autodesk για τους χαρτες που χρησιμοποιει το Οδοραμα του flash.gr, υποστηριζει το firefox? Στις επιλογες εχει τον ΙΕ και τον netscape...Netscape = firefox
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδια να ρωτησω, ξερετε αν το προγραμμα Autodesk για τους χαρτες που χρησιμοποιει το Οδοραμα του flash.gr, υποστηριζει το firefox? Στις επιλογες εχει τον ΙΕ και τον netscape...
Netscape = firefox
Thanks....για την αμεση απαντηση
-
για οσους εχουν ipod
περισσοτερα codecs οπως FLAC Ogg κλπ
gapless playback κα
-
Ψάχνω κινητό-pda με wifi και κατά το δυνατόν μαζεμένες διαστάσεις και περιορισμένο βάρος, για να μεταφέρεται εύκολα. Πιθανή συμβατότητα με κάποια εφαρμογή GPS μέσω bluetooth θα εκτιμηθεί. Καμιά πρόταση; Τι λέτε για το Qtek 8310;
-
ενδιαφερομαι να παρω ipod με transmitter για να το χω στο αυτοκινητο..εχει κανεις γνωστης καμια συγκεκριμενη προταση με τιμη? τα 30gb μου φαινονται πολλα για τη δουλεια που το θελω αλλα αν χρειαστει i wont hesitate!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Ψάχνω κινητό-pda με wifi και κατά το δυνατόν μαζεμένες διαστάσεις και περιορισμένο βάρος, για να μεταφέρεται εύκολα. Πιθανή συμβατότητα με κάποια εφαρμογή GPS μέσω bluetooth θα εκτιμηθεί. Καμιά πρόταση; Τι λέτε για το Qtek 8310;Δεν θα το έλεγα pda...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ενδιαφερομαι να παρω ipod με transmitter για να το χω στο αυτοκινητο..εχει κανεις γνωστης καμια συγκεκριμενη προταση με τιμη? τα 30gb μου φαινονται πολλα για τη δουλεια που το θελω αλλα αν χρειαστει i wont hesitate!Με iPod 20GB έχω πάρει το iTrip. Φθηνό (γύρω στα 40
-
Ψάχνω κινητό-pda με wifi και κατά το δυνατόν μαζεμένες διαστάσεις και περιορισμένο βάρος, για να μεταφέρεται εύκολα. Πιθανή συμβατότητα με κάποια εφαρμογή GPS μέσω bluetooth θα εκτιμηθεί. Καμιά πρόταση; Τι λέτε για το Qtek 8310;Σήμερα αντάλλαξα το Imate Jam μου για ένα από δαύτα...ωραίο φαίνεται και κόμπακτ!
- ότι έχει wifi και Windows Mobile 5.0
-
ενδιαφερομαι να παρω ipod με transmitter για να το χω στο αυτοκινητο..εχει κανεις γνωστης καμια συγκεκριμενη προταση με τιμη? τα 30gb μου φαινονται πολλα για τη δουλεια που το θελω αλλα αν χρειαστει i wont hesitate!
Με iPod 20GB έχω πάρει το iTrip. Φθηνό (γύρω στα 40
-
Για όσους δε το γνωρίζουν, εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει η έκδοση 1.5.0.1 του firefox.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για όσους δε το γνωρίζουν, εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει η έκδοση 1.5.0.1 του firefox.Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην το ξέρει μιας και σου βγάζει pop up παράθυρο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ψάχνω κινητό-pda με wifi και κατά το δυνατόν μαζεμένες διαστάσεις και περιορισμένο βάρος, για να μεταφέρεται εύκολα. Πιθανή συμβατότητα με κάποια εφαρμογή GPS μέσω bluetooth θα εκτιμηθεί. Καμιά πρόταση; Τι λέτε για το Qtek 8310;
Σήμερα αντάλλαξα το Imate Jam μου για ένα από δαύτα...ωραίο φαίνεται και κόμπακτ!
Καλά ρε Σάββα, εχεις κρατήσει gadget/κινητό για πάνω απο μήνα?
Με γειές...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σήμερα αντάλλαξα το Imate Jam μου για ένα από δαύτα...ωραίο φαίνεται και κόμπακτ!
Καλά ρε Σάββα, εχεις κρατήσει gadget/κινητό για πάνω απο μήνα?
Με γειές...
Δεν με βόλεψε το Jam...μεγάλο, ήθελε πενάκι και ήταν βαρύ.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για όσους δε το γνωρίζουν, εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει η έκδοση 1.5.0.1 του firefox.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην το ξέρει μιας και σου βγάζει pop up παράθυρο...
γι'αυτούς που μπλοκάρουν τη σύνδεση για έλεγχο για updates
-
Γενικά, προσανατολίζομαι κάποια στιγμή να συνδέσω το iPod στο υπάρχον radio-cd σαν cd changer. Υπάρχουν ειδικά βυσματα. Το πιο εύκολο βέβαια είναι να έχεις ηχοσύστημα με auxiliary θύρα, κάτι που δεν έχω εγώ...Περίμενε και όταν χρειαστεί να αλλάξεις RCD μπορείς να πάρεις ένα μοντέλο που ελέγχει το iPod απευθείας, το ανοίγει/κλείνει και βλέπεις στην οθόνη του τα playlists και τα ονόματα των τραγουδιών από το iPod.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γενικά, προσανατολίζομαι κάποια στιγμή να συνδέσω το iPod στο υπάρχον radio-cd σαν cd changer. Υπάρχουν ειδικά βυσματα. Το πιο εύκολο βέβαια είναι να έχεις ηχοσύστημα με auxiliary θύρα, κάτι που δεν έχω εγώ...
Περίμενε και όταν χρειαστεί να αλλάξεις RCD μπορείς να πάρεις ένα μοντέλο που ελέγχει το iPod απευθείας, το ανοίγει/κλείνει και βλέπεις στην οθόνη του τα playlists και τα ονόματα των τραγουδιών από το iPod.
και ποσο κοστιζει κατι τετοιο?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]