-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Είμαι σε απόγνωση και από το άγχος μου δεν μπορώ να περιμένω..Ξέρει κανείς αν το eshop κανει ατοκες δόσεις (για 24 ενδιαφέρομαι)
Το πλαίσιο;;
Το ΠΛΑΙΣΙΟ σίγουρα, το e-shop δεν είμαι βέβαιος... Και στις 2 περιπτώσεις, θες πιστωτική κάρτα...
Τι συμβαίνει;
-
Θέλω να πάρω το HP Pavillion 4253A και την Canon Powershot S2 IS.. Τελικά το πλαίσιο έχει 12 άτοκες και το e-shop έντοκες..
Το κακό όμως είναι ότι το λαπτοπ δεν υπάρχει κλειστό σε κανένα πλαίσιο..
Να το πάρω μετρητά από το e-shop και να βάλω 12 άτοκες δόσεις την κάμερα ή να πάω να τα πάρω όλα μετρητά να τελειώνω;;Καμιά άλλη ιδέα σε HP με λίγα χρήματα παραπάνω;
-
Γιατί ειδικά HP; Δεν είναι η καλύτερη επιλογή, ούτε η οικονομικότερη.
-
Δεν θέλω Siemens για δικούς μου λόγους, ούτε Αcer (συμφοιτητες απο το Πανεπιστήμιο ακόμα τρεχουν). Για Turbo X ούτε λόγος..
Το βρήκα το συγκεκριμένο λάπτοπ στη Στουρνάρη 999 ευρώ σε 16 άτοκες δόσεις..!! Έφυγα!
-
Toshiba;
-
`Εχω βάλει νέο σκληρό αλλά επειδή βαριέμαι να ξαναβάζω τα windows έκανα clone disk απ'το ghost, το θέμα είναι πριν ήταν στο d: και τώρα θα είναι στο c:, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνω remap τα drives στο καινούριο, υπάρχει όμως κανα dos πρόγραμμα για να το κάνω αυτό ώστε όταν τον βάλω σαν master να ξεκινήσουν τα windows κανονικά??
-
Το partition magic σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις δισκέτες εκκίνησης. Ίσως κάνουν και αυτή τη δουλειά από DOS.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Θέλω να πάρω το HP Pavillion 4253A και την Canon Powershot S2 IS.. Τελικά το πλαίσιο έχει 12 άτοκες και το e-shop έντοκες..Το κακό όμως είναι ότι το λαπτοπ δεν υπάρχει κλειστό σε κανένα πλαίσιο..
Να το πάρω μετρητά από το e-shop και να βάλω 12 άτοκες δόσεις την κάμερα ή να πάω να τα πάρω όλα μετρητά να τελειώνω;;Καμιά άλλη ιδέα σε HP με λίγα χρήματα παραπάνω;
Για την Canon S2 IS, εαν ειδα καλα το Πλαισιο την έχει 499 ενω παρακάτω θα την βρεις 433 Ευρώ
http://www.katerelos.gr/product_info.ph ... cts_id=822
Εγώ την ειχα παρει 460 Ευρώ πριν λιγο καιρο (σε 12 ατοκες) αλλά βλέπω οτι τώρα ειναι ακομα φθηνοτερη. Εαν θελεις ρώτησε, το συγκεκριμενο καταστημα εχει καλή φήμη.
Για το laptop θα το ψαξω, παντως ουτε και εγώ θα κοιταζα Acer ή Turbo-X.
Πληροφοριακα εχω δει κατα καιρους πολύ καλες τιμες σε συγκεκριμενα laptops στην MediaMarkt (οχι παλαια μοντέλα) αλλα δεν ειχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Εαν σε βολεύει ριξε και εκει μια ματια (αν και δεν κανουν ατοκες δοσεις) -
Προμηθέα σε ευχαριστώ. Τα πήρα και τα 2.
Η μηχανή πρέπει να είναι πολύ καλή αλλά πρέπει να κάτσω να διαβάσω το μανιουαλ που έχει πολλά..
Το λαπτοπ τώρα το ανοιξα (με αυτό γραφω).. Φαίνεται αρκετά ποιοτικό, πολύ καλή τελικά η οθόνη (διατηρούσα επιφυλάξεις).. Ιδωμεν!!!
Προς το παρον περιμένω να αδειάσει η μπαταρία και να το φορτίσω καμια 15αριά ώρες.!!
(Γαμώτο ποντικάκι δεν πήρα και μου τη σπάει το τατσ)
-
βοήθειαααααααααααααααααααααααααααα
έβαλα τον νέο σκληρό του πέρασα τα windows κανονικά. Ο δεύτερος σκληρός είχε 3 partitions, D, E, F και πάω στο partition magic να κάνω merge τον Ε στον F, δλδ ο E να γίνει φάκελος στο F. Ξεκινάει λοιπόν η διαδικασία σε dos mode και κάπου στο 40-45% έπεσε η γ$#@%@ ασφάλεια λόγω μιας μλκιας πρίζας στην κουζίνα που πρέπει να βάλεις τη συσκευή με τρόπο, και με το reboot δε βλέπει το F το μεγάλο partition με όλα τα χρήσιμα δεδομένα!! Το pm το βλέπει unpartitioned! `Εχω βάλει τώρα το Easy Recovery και κάνει advanced scan!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ποιος θα μου βρει το dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation codec???τίποτα για μένα???
-
dmitspan
Μην τρελαίνεσαι, λογικά θα κάνει δουλειά το EasyRecovery (της Ontrack ελπίζω). Τουλάχιστον θα ανασύρει τα αρχεία σου, αρκεί να μη χρησιμοποιείς τον συγκεκριμένο δίσκο για άλλες δουλειές και γράφονται δεδομένα πάνω του.SirGus
ίσως σε βοηθήσει: http://www.moviecodec.com/topics/14391p1.html
Εγώ πάντως δεν το έχω ξανακούσει. -
thanks manosk
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
dmitspan
Μην τρελαίνεσαι, λογικά θα κάνει δουλειά το EasyRecovery (της Ontrack ελπίζω). Τουλάχιστον θα ανασύρει τα αρχεία σου, αρκεί να μη χρησιμοποιείς τον συγκεκριμένο δίσκο για άλλες δουλειές και γράφονται δεδομένα πάνω του.όχι δε γράφω, έχω τον καινούριο για συστήματος. Μόλις τελείωσε το scan και τώρα το ξανακάνω αλλά με RAW file system αφού σαν NTFS δε βρήκε κάτι
Δοκίμασα και με το undelete του partition magic αλλά ούτε αυτό βρήκε κάτι -
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του ImageShack αλλά για βίντεο; Θέλω να ανεβάσω ένα βιντεακι 15Mb.
(το putfile.com είναι προσωρινά κλειστό για uploading )
-
rapidshare ίσως? Αν και είναι κάπως διαφορετικό στον τρόπο λειτουργίας..
-
παιδες, μου προτειναν για αντιβιοτικο το System Works 2006. Τι λεει γενικα, ειναι καλο? Τωρα χρησιμοποιω το ΑntiVir...
-
Όχι.
-
http://picasa.google.com/
Το εχετε χρησιμοποιησει; -
To είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα, πριν το αγοράσει η Google. Καλούτσικο είναι, αλλά όχι όσο το ACDSee.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]