-
Ενδεικτικά, με τις 9.900 που κοστίζει η B&O, παίρνεις μια κορυφαία Plasma της Pioneer, μια επίσης κορυφαία LCD από τη Philips (στα πλαίσια όσων έγραψα επάνω) και σου περισσεύουν και λεφτά για 100 ταινίες.
Εναλλακτικά, παίζουν και βιντεοπροβολείς, ξέρετε (90-100 ίντσες anyone? )
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εναλλακτικά, παίζουν και βιντεοπροβολείς, ξέρετε (90-100 ίντσες anyone? )
Πέστα, πέστα.
Α!! και μη ξεχνάμε και το μικρότερο κόστος για αυτές τις διστάσεις οθόνης.
-
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
Από το outlook, όταν πατώ το link στην ειδοποίηση για νέο μήνυμα από το 4TF,
ανοίγει μια καρτέλα.Όταν πατήσω άλλο link σε μια άλλη ειδοποίηση, ανοίγει πάλι στην ίδια καρτέλα και όχι σε νέα...
Γνωρίζει κανείς κάποια ρύθμιση γι αυτό?
Δεν ξέρω πώς κατάφερα και το άλλαξα.. , μπέρδεμα... -
Βοηθεια χριστιανοι (ή βουδιστές ή μουσουλμανοι ή ταοιστές ή πιστοι του flying spaghetti monster)!
Για πρωτη δευτερα στην μετα-παραπεντε εποχη θα απεχω σημερα απο την τηλεοραση τις ωρες 10-11 και δεδομενου οτι το βιντεο εχει παραδωσει πνευμα καιρο τωρα, το dvd της τηλεορασης δεν αντιγραφει, και το blue white gt δεν δεχεται καινουργιους χρηστες, τι μπορω να κανω???
Α, και γιατι δεν δεχεται εγγραφες το blue white gt???
-
Θα βρούμε το torrent file από το BWG και θα στο στείλουμε.. Θα περιμένεις κανά 2 μέρες μέχρι να το κατεβάσεις αλλά από καθόλου...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
TRAVELLER
Transparency υποστηρίζει;Εννοείς το να αφαιρούμε το φόντο από την εικόνα μάλλον ε;;
Δεν ξέρω εάν το υποστηρίζει. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικα για resize μια και είναι ελαφρύ και δεν καταναλώνει πόρους.
Με 512, δεν τολμάω καν να ανοίξω το Photoshopi παρα μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
TRAVELLER
Transparency υποστηρίζει;Εννοείς το να αφαιρούμε το φόντο από την εικόνα μάλλον ε;;
Δεν ξέρω εάν το υποστηρίζει. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικα για resize μια και είναι ελαφρύ και δεν καταναλώνει πόρους.
Με 512, δεν τολμάω καν να ανοίξω το Photoshopi παρα μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις.Μια χαρά είναι τα 512Mb για resizing και στο Photoshop
Πάντως αν σε ενδιαφέρει γενικότερα η επεξεργασία εικόνας, βάλε το Paintshop Pro. Ακόμα και στην έκδοση 6.x (τώρα βρίσκεται στη 10 και το έχει πάρει η Corel) είναι ανώτερο απο πλειάδα άλλων συναφών προγραμμάτων. Στην έκδοση 6.χ δουλεύει μια χαρά με 512 Mb.
ΥΓ. Ναι, το διαφανές φόντο εννοούσα. Συνήθως αρκεί να ορίσεις ποιο χρώμα θέλεις να είναι διαφανές στην εικόνα (όπως π.χ. στο avatar και την υπογραφή). Με την έλευση των XP προστέθηκε και η διαφάνεια του λεγόμενου Alpha channel, το οποίο στην περίπτωση του Paintshop Pro υποστηρίζεται μονάχα στην έκδοση 10 νομίζω. Προϋποθέτει επίσης και υποστήριξη από το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσει την εικόνα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάντως αν σε ενδιαφέρει γενικότερα η επεξεργασία εικόνας, βάλε το Paintshop Pro. Ακόμα και στην έκδοση 6.x (τώρα βρίσκεται στη 10 και το έχει πάρει η Corel) είναι ανώτερο απο πλειάδα άλλων συναφών προγραμμάτων. Στην έκδοση 6.χ δουλεύει μια χαρά με 512 Mb.
ΥΓ. Ναι, το διαφανές φόντο εννοούσα. Συνήθως αρκεί να ορίσεις ποιο χρώμα θέλεις να είναι διαφανές στην εικόνα (όπως π.χ. στο avatar και την υπογραφή). Με την έλευση των XP προστέθηκε και η διαφάνεια του λεγόμενου Alpha channel, το οποίο στην περίπτωση του Paintshop Pro υποστηρίζεται μονάχα στην έκδοση 10 νομίζω. Προϋποθέτει επίσης και υποστήριξη από το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσει την εικόνα.
Ευχαριστίες
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ευχαριστίες
Νο prob
Ενετελώς πληροφοριακά, στο laptop με τα 512Mb το Paintshop Pro 10 έχω (Corel Paintshop Pro X ονομάζεται) και είναι OK. Δεν πετάει βέβαια, αλλά τη δουλειά του μια χαρά τη κάνει.
Αν νομίζεις πως θα σου πέσει βαρύ, δοκίμασε την έκδοση 9 (η τελευταία που διατέθηκε ως sharewre, πριν αγοραστεί το πρόγραμμα πό την Corel). Jasc Paintshop Pro λεγόταν μέχρι και την έκδοση 9 -
Σε αυτό που έγραψα μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?Από το outlook, όταν πατώ το link στην ειδοποίηση για νέο μήνυμα από το 4TF,
ανοίγει μια καρτέλα.Όταν πατήσω άλλο link σε μια άλλη ειδοποίηση, ανοίγει πάλι στην ίδια καρτέλα και όχι σε νέα...
Δεν ξέρω πώς κατάφερα και το άλλαξα.. , μπέρδεμα... -
Το Irfanview είναι ελαφρύ, γρήγορο και δωρεάν. Μετατρέπει εικόνες χρησιμοποιώντας φίλτρα και αλγόριθμους αν θέλεις, αλλά για μείωση μεγέθους αυτό ΔΕΝ χρειάζεται και είναι πολύ πιο γρήγορο. Το χρησιμοποιώ για να μικρύνω ολόκληρους φακέλους με φωτογραφίες σε ένα στάνταρ μέγεθος (batch conversion). Επίσης μπορείς να κρατήσεις ή να διαγράψεις τις πληροφορίες της φωτογραφικής μηχανής (ημερομηνία, φωτισμός, διάφραγμα κλπ) από την φωτογραφία.
Με τα plugins που έχω προσθέσει είναι εδώ και πολλά χρόνια το πιο χρήσιμο πρόγραμμα στον υπολογιστή μου. Ιδίως για πιο παλιά μηχανήματα με λίγη μνήμη είναι απαραίτητο.
-
υπαρχει και το Gimp
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σε αυτό που έγραψα μπορεί να βοηθήσει κανείς ?Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
Από το outlook, όταν πατώ το link στην ειδοποίηση για νέο μήνυμα από το 4TF,
Δεν ξέρω πώς κατάφερα και το άλλαξα.. , μπέρδεμα...Eυχαριστώ πολύ όλους σας, το βρήκα..
-
Το Infranview δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Paintshop Pro και Gimp, ανήκει σε άλλη κατηγορία προγραμμάτων. Τα δυο τελευταία είναι τα καλύτερα εναλλακτικά του Photoshop αυτή τη στιγμή (το psp στα Windows και το Gimp στο Linux, αν και υπάρχει και για Windows).
technic: δεν μας λες και μας τι έφταιγε, να μαθαίνουμε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το Infranview δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Paintshop Pro και Gimp, ανήκει σε άλλη κατηγορία προγραμμάτων.Ακριβώς. Περιττή η χρήση των δύο τελευταίων για ένα απλό resize και κάποιες ακόμα απλές δουλειές στην επεξεργασία μιας φωτό.
Είναι σαν να αγοράζεις Unimog επειδή το σπίτι σου είναι χτισμένο σε ανηφόρα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το Infranview δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Paintshop Pro και Gimp, ανήκει σε άλλη κατηγορία προγραμμάτων.
Ακριβώς. Περιττή η χρήση των δύο τελευταίων για ένα απλό resize και κάποιες ακόμα απλές δουλειές στην επεξεργασία μιας φωτό.
Είναι σαν να αγοράζεις Unimog επειδή το σπίτι σου είναι χτισμένο σε ανηφόρα
Ε, δεν είναι ακριβώς έτσι βρε Σπύρο. Αν έχεις ήδη Unimog δεν αγοράζεις και Niva, έτσι δεν είναι;
-
Για την ώρα, σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα ρατράκ...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για την ώρα, σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα ρατράκ...Τι εστί ρατράκ;
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]