-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ερώτηση.
Αγόρασα και μια κάρτα Nvidia με καλώδιο-μετατροπέα για να συνδέσω 2 οθόνες στο PC του γραφείου.
Προφανώς θα αντικαταστήσω την κάρτα που ήδη υπάρχει?Manual δεν έχει;
Κανονική κάρτα γραφικών δεν είναι (όχι αντάπτορας-που δε νομίζω να υπάρχουν κιόλας);
Πρώτα κανεις uninstall την παλιά κάρτα και μετά βάζεις την καινούρια. Αν δεν κάνεις uninstall είναι πολύ πιθανόν να έχεις προβλήματα.
Αν την κάνω uninstall Χαρη όμως θα συνεχίζω να μπορώ να βλέπω στην οθόνη?
Μετά από format, πριν περάσεις του drivers της κάρτας γραφικών, πώς την βλέπεις;
Απλά ξεχνάς αναλύσεις, κλπ...
Μη μου βάζεις ιδέες τώρα και κάνω uninstall την κάρτα μου Στο άλλο μου pc έχω κάνει καμιά 20αριά format...
Οκ! Επιβεβεβαιωσε ο Μανος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ZoneAlarm ή Kerio?Win ΧΡ firewall.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ZoneAlarm ή Kerio?
Win ΧΡ firewall.
Sp2 όμως, γιατί του sp1 είναι για τον μπιπ!
-
Σπύρο καλό είναι το XP αλλά μόνο για τα απολύτως βασικά. Οπως έχει πει ο manοsk αλλά έχω διαβάσει κ αρκετά κ εγώ σε προστατεύει μόνο από τις εισβολές. Κοινώς μόνο ότι μπαίνει...ότι βγαίνει με ότι αυτό συναπάγεται... ...δεν παίρνει πρέφα.
-
Έσωσα μια ιστοσελίδα, και μαζί με αυτήν σώθηκε και ένα αρχείo npgres.exe. Το σκάναρα και δεν είναι μάλλον ιός. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το σβήσω. Μου βγάζει ότι χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα. Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έσωσα μια ιστοσελίδα, και μαζί με αυτήν σώθηκε και ένα αρχείo npgres.exe. Το σκάναρα και δεν είναι μάλλον ιός. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το σβήσω. Μου βγάζει ότι χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα. Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις;Δοκίμασε σε safe mode. Αν δεν πιάσει, πήγαινε από task manager και κλείσε όσα σου επιτρέπει να κλείσεις, χωρίς να κάνει επανεκκίνηση το μηχάνημα. Μετά σβήσε το αρχείο. 99% θα σβήνει!
EDIT: Απ' τα processes!
-
Το είχα δοκιμάσει και με safe mode, γιαυτό ρώτησα και εδώ. Θα κάνω τα μαγικά μου, και βλέπουμε! Ευχαριστώ Νάσο!
-
Καμια ιδέα γι' αυτό;
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... chant_Id=1
Ψαχνει κατι τοοοοσο φτηνο η αδερφή μου....
-
Όχι Acer Χρήστο... Ούτε Fujitsu Siemens..Τώρα θα μου πείς,λογικά δε θα τι θέλει και για πολλά,οπότε... Ας δώσει μερικά ακόμα (αρκετά) να πάρει Hp..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι Acer Χρήστο... Ούτε Fujitsu Siemens..Τώρα θα μου πείς,λογικά δε θα τι θέλει και για πολλά,οπότε... Ας δώσει μερικά ακόμα (αρκετά) να πάρει Hp..Προτείνεις HP αντί Acer και Siemens δηλαδή???
-
Εχνε κανα κουσουρι τα Acer;
Κοιτα, εχει άλλα 2 desktop (ενα στο γραφειο της κι ενα στο σπίτι) και θελει απλά κατι να παρει μαζι στις διακοπες να βγαλει κατι δικογραφα που προκυψανε short notice...
Δεν την πολυκοφτουν οι επιδοσεις, για τετοιες χαζοδουλειες το θελει και 500 ευρα ειναι σχεδον τζαμπα... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν έχω κόνεξ, ον-dsl έχω... πατάτα;
Πατάτα δεν ξέρω..αλλά είναι Οτενετ..
Πάντως εγω με το ψωρο-adsl-in-a-box μου μια χαρά είμαι! 340+ ταχυτητα σε 384...Και υποτιθεται ότι είναι τελείως φτηνιάρικο πακέτο...
Δεν ξέρω από που προκύπτει ο γέλωτας, αλλά εγώ με Conn-X 384 και Speedtouch 530 router στο πακέτο (συνδεδεμένο σε Ethernet) πάει σφαίρα!!!!
-
Όχι Acer Χρήστο... Ούτε Fujitsu Siemens..Τώρα θα μου πείς,λογικά δε θα τι θέλει και για πολλά,οπότε... Ας δώσει μερικά ακόμα (αρκετά) να πάρει Hp..
Προτείνεις HP αντί Acer και Siemens δηλαδή???
Αχα!(ναι δηλαδή.. ) Δεν είπα ότι τα Hp είναι τα καλύτερα..Στην κατηγορία 1000+ ευρώ είναι πολύ καλά...Πες μου εσύ γιατί διαφωνείς Σπύρο για να σου απαντήσω μετά...
drdino έγραψε:
Δεν έχω κόνεξ, ον-dsl έχω... πατάτα;Πατάτα δεν ξέρω..αλλά είναι Οτενετ..
charmak66 έγραψε:
Πάντως εγω με το ψωρο-adsl-in-a-box μου μια χαρά είμαι! 340+ ταχυτητα σε 384...Και υποτιθεται ότι είναι τελείως φτηνιάρικο πακέτο...Δεν ξέρω από που προκύπτει ο γέλωτας, αλλά εγώ με Conn-X 384 και Speedtouch 530 router στο πακέτο (συνδεδεμένο σε Ethernet) πάει σφαίρα!!!!
Προκύπτει από εμπειρία εκ των έσω.- Σε καμιά περίπτωση από εμπειρία από φίλους και γνωστούς..Απλά..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προτείνεις HP αντί Acer και Siemens δηλαδή???
Αχα!(ναι δηλαδή.. ) Δεν είπα ότι τα Hp είναι τα καλύτερα..Στην κατηγορία 1000+ ευρώ είναι πολύ καλά...Πες μου εσύ γιατί διαφωνείς Σπύρο για να σου απαντήσω μετά...
Κακή φήμη γενικώς + όσα HP 1 έτους έχω δει μοιάζουν διαλυμένα εντελώς.
-
Κακή φήμη γενικώς + όσα HP 1 έτους έχω δει μοιάζουν διαλυμένα εντελώς.Αυτο το επιβεβαιώνω....
Αυτο που εχω στη δουλειά (1,5 ετους), μοιαζει με βετερανο του Β' ΠΠ
-
Ένας hp 2-3 ετών που έπεσε στα χέρια μου είχε χαλασμένο modem και χαλασμένη οθόνη. Δούλευε ως PC πάντως (αν το συνέδεες με οθόνη).
-
Πως βλέπω τι motherboard έχω?
-
Ανοίγεις το κουτί;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ανοίγεις το κουτί;Κάτι πιο απλό ντοκ?
-
Το cd που υπήρχε με την m/b δεν το έχεις; Συνήθως έχει ένα προγραμματακι μέσα που βρίσκει όλο το hardware σου.
Αλλιώς...Ξέρω γω...Το 3DMark ίσως να βοηθουσε
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]