-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιό μόντεμ;Είναι ανάγκη να πάρεις ένα απ' αυτά;
Αφού το πληρώνεις που το πληρώνεις, πάρε ένα της επιλογής σου...
(άκου εκεί, ΜΟΝΟ otenet... )
-
Ναι ρε Νάσο γιατί δεν θέλω να μπλέξω με 'μεσάζοντες' και να μου λένε ότι φταίει ο ΟΤΕ.
Τελικά κάνω μία μετατροπή της γραμμής (η οποία πόσο καιρό κάνει?) και μετά αγοράζω ένα πακετάκι Connex? Ενδιαφέρομαι για 512 και από ότι είδα στο οτεσοπ την έχουν 23 ευράκια. Μια χαρά δηλ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι ρε Νάσο γιατί δεν θέλω να μπλέξω με 'μεσάζοντες' και να μου λένε ότι φταίει ο ΟΤΕ.Τελικά κάνω μία μετατροπή της γραμμής (η οποία πόσο καιρό κάνει?) και μετά αγοράζω ένα πακετάκι Connex? Ενδιαφέρομαι για 512 και από ότι είδα στο οτεσοπ την έχουν 23 ευράκια. Μια χαρά δηλ.
ΟΚ, πάντως, αν είσαι σε 'κακή' περιοχή, όπως είμαι εγώ ας πούμε, αλλά όχι μόνο εγώ, θα έχεις πάλι προβλήματα, και πάλι ο ΟΤΕ θα φταίει, αλλά τώρα θα σου το λέει ο ίδιος.
Λοιπόν, ενεργοποίησε τη γραμμή (καμια 40-αριά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιό μόντεμ;To Speedtouch 530i.
Κανένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει από το Νοέμβριο ως σήμερα με το pstn-αδελφάκι του, Speedtouch 530. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ποιό μόντεμ;
To Speedtouch 530i.
Κανένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει από το Νοέμβριο ως σήμερα με το pstn-αδελφάκι του, Speedtouch 530.Ακριβώς όπως κι ο Σπύρος έτσι κι εγώ, Σάββα. Speedtouch 530, πάνω σε PSTN γραμμή. Αν έχεις ISDN γραμμή θέλεις άλλο modem/router (π.χ. το 530i).
Λίγο feedback τώρα: έκανα αίτηση για Connex 384 στις 3 Μαίου, με 22,5 ευρώ το μήνα, με πληρωμένο και τον εξοπλισμό, μετά από τηλεφώνημα που ΜΟΥ έκανε το marketing departnment της OTEnet. Παρόλο που μου είπαν ότι θα χρειαστούν 15 εργάσιμες, η DSL γραμμή ενερηοποιήθηκε στις 25 Μαίου (μετά από πολλά τηλεφωνήματά μου σε όλες τις υπηρεσίες υποστήριξης OTE, OTEnet, κλπ, και το modem μου ήρθε μια βδομάδα αργότερα. Επειδή το αρχικό πακέτο περιείχε ένα USB modem, τους είχα πάρει τηλέφωνο και τους είχα πει να μου το αλλάξουν σε ETHERNET modem, και μου έστειλαν το Speedtouch 530, με χρέωση 28,5 ευρώ (το οποίο btw ΔΕΝ είναι κοκκαλομόντεμ, είναι Alcatel/Thompson και μέχρι στιγμής παέι σφαίρα).
Το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ να το σετάρω, γιατί όπως αποδείχτηκε τελικά (μετά δλδ από 1.5 ώρα τηλεφρωνημάτων σε όλες τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης των OTE, Otenet, κλπ που με έστελναν ο ένας στον άλλον) δεν είχε αναγνωριστεί το μόντεμ από τα Windows, μέσα από το software που παρείχε το Connex στο συνοδευτικό CD. Ήθελε το software του ίδιου του modem (που θεωρητικά ήταν το ίδιο) από το άλλο συνοδευτικό CD με τους drivers του modem.
BTW, αν το συνδέσεις σε Ethernet ΔΕΝ χρειάζονται drivers (TIP: να το συνδέσεις σε Ethernet!!!! )
ΥΓ. Η ΟΤΕnet έχει ανακοινώσει πως το Σεπτέμβριο θα αναβαθμίσεις τις ταχύτητες όλων των υπαρχόντων πελατών της δωρεάν. Αυτό που δεν θυμαμαι είναι αν θα τους ανεβάσει στην επόμενη ταχύτητα, η θα του πάει όλους (τους μικρότερους εννοείται) στα 786... νομίζω είχα διαβάσει το 2ο!
-
Ωχ!
Χάρη αυτά βαριέμαι...τα τηλέφωνα στο technical support-εξυπηρέτηση πελατών...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωχ!Χάρη αυτά βαριέμαι...τα τηλέφωνα στο technical support-εξυπηρέτηση πελατών...
Για αυτό σου έγραψα το feedback, μπας και το γλιτώσεις
-
Χάρη, το έχω ξαναγράψει πιο πριν, η ανακοίνωση του ΟΤΕ έλεγε πως οι 384 θα γίνουν 512, οι 512 θα γίνουν 1Mbps και οι 1Μbps θα γίνουν 2Μbps.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χάρη, το έχω ξαναγράψει πιο πριν, η ανακοίνωση του ΟΤΕ έλεγε πως οι 384 θα γίνουν 512, οι 512 θα γίνουν 1Mbps και οι 1Μbps θα γίνουν 2Μbps.A ok, thanks!
-
Πως μπορώ να κάνω τον Firefox να δείχνει τις σελίδες με zoom προεπιλεγμένο (αυτό που γίνεται πατώντας [CTRL +] ) ;
Edit: κάτι βρήκα και κάνει καλή δουλειά. Mousezoom.
https://addons.mozilla.org/firefox/2244/ -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ναι ρε Νάσο γιατί δεν θέλω να μπλέξω με 'μεσάζοντες' και να μου λένε ότι φταίει ο ΟΤΕ.
ΟΚ, πάντως, αν είσαι σε 'κακή' περιοχή, όπως είμαι εγώ ας πούμε, αλλά όχι μόνο εγώ, θα έχεις πάλι προβλήματα, και πάλι ο ΟΤΕ θα φταίει, αλλά τώρα θα σου το λέει ο ίδιος.
............. ............
ΥΓ. Η ΟΤΕnet έχει ανακοινώσει πως το Σεπτέμβριο θα αναβαθμίσεις τις ταχύτητες όλων των υπαρχόντων πελατών της δωρεάν. Αυτό που δεν θυμαμαι είναι αν θα τους ανεβάσει στην επόμενη ταχύτητα, η θα του πάει όλους (τους μικρότερους εννοείται) στα 786... νομίζω είχα διαβάσει το 2ο!
Kαι βέβαια όχι μόνο η Οτενετ... Ο Οτε έχει ανακοινώσει αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που έγραψε ο n_olympios...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χάρη, το έχω ξαναγράψει πιο πριν, η ανακοίνωση του ΟΤΕ έλεγε πως οι 384 θα γίνουν 512, οι 512 θα γίνουν 1Mbps και οι 1Μbps θα γίνουν 2Μbps. -
Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει on line λεξικό Ελληνικής γλώσσας;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει on line λεξικό Ελληνικής γλώσσας;http://www.komvos.edu.gr/dictionaries/d ... ineTri.htm
σου κάνει αυτό;
-
EDIT: οκ, οκ... ας σοβαρευτούμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει on line λεξικό Ελληνικής γλώσσας;
http://www.komvos.edu.gr/dictionaries/d ... ineTri.htm
σου κάνει αυτό;
Ευχαριστώ Σάββα.
-
Να κάνω μία ακόμα ερώτηση;
Ο Σύλλογος Χωροτακτών έχει ένα forum, το οποίο είναι καινούριο... Ενώ έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για visual confirmation (ξέρετε τι εννοώ, έτσι; -->), βλέπω κάθε μέρα κι από ένα σεξολογαριασμό να υπάρχει. Τους σβήνω βέβαια, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την ιστορία.
Πώς οι spammers, που προφανώς είναι bots, παρακάμπτουν τη διαδικασία οπτικής επιβεβαίωσης;;;
Έχω μία υποψία, πείτε μου αν στέκει και αν μπορώ να κάνω κάτι... Ο κωδικός για τη βάση δεδομένων είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ! Υπάρχει περίπτωση να χτυπάνε κατ' ευθείαν τη βάση; Δεν το σκέφτηκα ρε γαμώ το αυτό καθόλου όταν τον έβαζα...
Πώς μπορώ να τον αλλάξω; Το php δεν δείχνει να έχει καμία τέτοια επιλογή και δεν βρήκα ούτε μέσω του phpMyAdmin κάτι!
-
Καλώς με δεχθήκατε στον κόσμο του ADSL!
Σήμερα το πρωί ο ΟΤΕ (μετά από 7 μέρες μόνο) έκανε την γραμμή μου ADSL! (Πάει ο 1,5 μήνας που περιμέναμε?)
Όμως η forthnet δεν έστειλε sms με τον κωδικό πρόσβασης. Γιατί?
Τους πήρα τηλ και δεν ήξεραν γιατί ο ΟΤΕ δεν τους έχει ενημερώσει ακόμα (ίσως είμαι και εγώ βιαστικός και πρέπει να περιμένω μία μέρα?) και μου έδωσαν μια demo σύνδεση για λίγες μέρες.
Τι λέτε?
Και κάτι ακόμα που νομίζω το έχουν ξαναρωτήσει.
Το demo είναι στα 512 όπως μου είπε η κοπέλα αλλά εδώ γράφει 384! Γιατί? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χάρη, το έχω ξαναγράψει πιο πριν, η ανακοίνωση του ΟΤΕ έλεγε πως οι 384 θα γίνουν 512, οι 512 θα γίνουν 1Mbps και οι 1Μbps θα γίνουν 2Μbps.
Με την προυποθεση οτι ο ΟΤΕ εχει αναβαθμισει τα DSLAMs του μεχρι τότε (για το 1 --> 2 Mbits)
-
Βοήθεια!
Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω τραγούδια
Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω ταινίες
Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω παιχνίδια
Με ποιο τρόπο ξεκολλάω από το internet?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]