-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ BACKUP;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Καταρχήν: να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ να χρησιμοποιεί το PC. Η χρήση του σκληρού μπορεί να οδηγήσει σε εγγραφή δεδομένων πάνω στη διπλωματική.
Μετά βρες το Ontrack Easy Recovery Pro ή το Recover My Files. Με το πρώτο φτιάξε μια δισκέτα (Emergency Diskette) και εκκίνησε το βλαμμένο PC με αυτή. Ακολούθησε τις οδηγίες και ψάξε πως να σώσεις τους τύπους αρχείων που σ' ενδιαφέρουν σε άλλο partition (ελπίζω να υπάρχει κι ένα δεύτερο partition εκτός του C ).
Το τεστάρω τώρα να δω πως ακριβώς δουλεύει (δεν μου έχει τύχει να το χρειαστώ).Α μπα, έχει κλάσει μέντες ο μικρός! Εξαφάνισε μπαταρία και τροφοδοτικό, ΜΗΠΩΣ και έχει κανείς τη φαεινή να τον χρησιμοποιήσει. Τη Δευτέρα θα το πάει σε εξειδικευμένη εταιρία και βλέπουμε. Στη χειρότερη, θα γυρίσει 2 μήνες πίσω... Καλύτερα, απ' το αρχικό εφιαλτικό σενάριο...
Ο Φραγκίσκος έχει απόλυτο δίκιο... ποιος θα το πίστευε, ότι θα τον έσωζε η κοπέλα του...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα. Αφήνετε τις γυναίκες σας να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας.
Ξέχασέ το!
Καλύτερα να εκπαιδεύσω το σκύλο μου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξέχασέ το!
ποσα GB πορνο εχετε εκει μεσα???
-
Δεν με νοιάζει τι θα δει εκείνη, αλλά τι θα δω εγώ μετά τη χρήση.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ξέχασέ το!
ποσα GB πορνο εχετε εκει μεσα???
-
Δείξε μου το φάκελο με τα .mp3 να διαλέξω τραγουδάκια να μου γράψεις μωρό μουουουου...
-
Κλικ, κλικ-κλικ, κλικ, εντερ... Την πέφτω για ύπνο, άκουσέ τα και γράψε τίτλους σε ένα χαρτί να στα κάνω cd.
3 ώρες μετά, το 'House of fire' του Alice Cooper ήταν στο φάκελο με τα σκυλάδικα και το 'Αγάπη μου επικίνδυνη' του Διονυσίου στο φάκελο με τα Disco/80's, αρκετά κομμάτια είχαν γίνει rename με όνομα το.. απόλυτο κενό κλπ...
Με νιώθει κανείς?
edit: Ευχαριστώ Μάνο, με κάλυψες με 5 λέξεις
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν με νοιάζει τι θα δει εκείνη, αλλά τι θα δω εγώ μετά τη χρήση.Πιθανόν και το απόλυτο κενό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
-
Δείξε μου το φάκελο με τα .mp3 να διαλέξω τραγουδάκια να μου γράψεις μωρό μουουουου...
-
Κλικ, κλικ-κλικ, κλικ, εντερ... Την πέφτω για ύπνο, άκουσέ τα και γράψε τίτλους σε ένα χαρτί να στα κάνω cd.
3 ώρες μετά, το 'House of fire' του Alice Cooper ήταν στο φάκελο με τα σκυλάδικα και το 'Αγάπη μου επικίνδυνη' του Διονυσίου στο φάκελο με τα Disco/80's, αρκετά κομμάτια είχαν γίνει rename με όνομα το.. απόλυτο κενό κλπ...
Με νιώθει κανείς?
edit: Ευχαριστώ Μάνο, με κάλυψες με 5 λέξεις
Κακομοιρε
-
-
-
Εμένα ήταν χειρότερα τα πράγματα. Στα προσωπικά αρχεία έχω άσχετα ονόματα και κωδικούς στο Excel -για παν ενδεχόμενο-
Αντίστοιχα με τον Krus είχα κοιμηθεί κι ενώ -υποτίθεται- ότι θα έψαχνε 'κάτι' στο νετ, άνοιγε αρχεία Excel ή τουλάχιστον προσπαθούσε -
Δεν ήξερε όμως ότι φαίνεται πιο αρχείο έχει ανοιχτεί τελευταίο και φάτσα κάρτα στο Open ήταν ένα... Personal.xls που φυσικά μόνο προσωπικά στοιχεία δεν είχε
και φυσικά πήγε σπίτι της
-
κακε!
-
Καλά να πάθεις, αφού είχες φάκελο με σκυλάδικα είσαι άξιος της μοίρας σου (ή όπως τη λένε την κοπελιά τέλος πάντων).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλά να πάθεις, αφού είχες φάκελο με σκυλάδικα είσαι άξιος της μοίρας σου (ή όπως τη λένε την κοπελιά τέλος πάντων). -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλά να πάθεις, αφού είχες φάκελο με σκυλάδικα είσαι άξιος της μοίρας σου (ή όπως τη λένε την κοπελιά τέλος πάντων). -
Με αφορμή ένα λινκ του Θανάση [mirage] είδα ότι έχω διαθέσιμες γραμμές dsl στην περιοχή μου ενώ πριν δεν είχα. Λοιπόν επειδή είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα, θέλω να μου περιγράψετε πώς μπορώ να ενεργοποιήσω κι εγώ μία τέτοια. Θέλω τον ευκολότερο τρόπο λόγω έλλειψης ελεύθερου πρωινού χρόνου. Το κόστος αρχικά δεν με ενδιαφέρει. Α και με ενδιαφέρει μόνο η otenet.
-
Πας σε κάποιον ΟΤΕ ή oteshop και υπογράφεις μια αίτηση μετατροπής της γραμμής σου σε ADSL. Ίσως πλέον γίνεται και χωρίς να πας με τλφ στο 1242 (αστική χρέωση).
-
και μετά;
-
γινεται και τηλεφωνικα!
αν πεσεις σε ασχετο υπαλληλο θα σου πει οτι δεν γινεται τηλεφωνικα. Οποτε παρε μετα απο 5' και αν πεσεις σε καποιον που ξερει, θα κανει τη δουλεια κανονικα! -
και ηλεκτρονικά γίνεται νομίζω, όλες τις μετατροπές/μεταφορές τα 3 τελευταία χρόνια από http://www.oteshop.gr/ τις έχω κάνει
-
ποιό μόντεμ;
-
Μετά, αφού σου μετατρέψουν τη γραμμή με το σχετικό τέλος (30 ευρώ μου φαίνεται), αγοράζεις μια σύνδεση και συνδέεσαι (αφού προμηθευτείς τον σχετικό εξοπλισμό και τον εγκαταστήσεις εννοείται).
Υπάρχουν πάντως και τα πακέτα που σου δίνουν τον εξοπλισμό με τη σύνδεση και αναλαμβάνουν τη διαδικασία μετατροπής της γραμμής (conexx κλπ). Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με τη γραμμή όταν τελειώσει η σύνδεση.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]