-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παίδες γειά χαρά!
Πρώτη φορά γράφω σ αυτό το τόπικ.επειδή δε διακρίνομοαι για τις κομπιουτερίστικες γνώσεις μου, θέλω βοήθεια.
Πρόσφατα πήρα νέα συσκευή κινητού - Μοτορόλα Ε770v.
Τα βίντεο έχουν κατάληξη .3gp
Με ποιό πρόγραμμα ανοίγουν στον υπολογιστή;
Για Media Winamp κτλ το τσέκαρα
Μου παν για Real & Quick Time αλλά το τελευταίο το χω και μου βγάζει error.!
Για...βοηθήστε ρε ξεφτέρια!
ΤΗΑΝΧ!Εγω χρησιμοποιω τον RealPlayer.Μηπως στο cd του ΜΟΤΟROLA εχει καποιο δικο του προγραμμα;
δεν μου δωσαν cd.
Ίσως πρέπει να αγοράσεις καλώδιο υπολογιστή πρώτα. -
Αυτό με το Quicktime περίεργο...Σε μένα παίζουν κανονικά σε PC φίλου μου δεν παίζουν...
Τα περι μπαταρίας του 750i δεν θα τα σχολιάσω -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Παίδες γειά χαρά!
Πρώτη φορά γράφω σ αυτό το τόπικ.επειδή δε διακρίνομοαι για τις κομπιουτερίστικες γνώσεις μου, θέλω βοήθεια.
Πρόσφατα πήρα νέα συσκευή κινητού - Μοτορόλα Ε770v.
Τα βίντεο έχουν κατάληξη .3gp
Με ποιό πρόγραμμα ανοίγουν στον υπολογιστή;
Για Media Winamp κτλ το τσέκαρα
Μου παν για Real & Quick Time αλλά το τελευταίο το χω και μου βγάζει error.!
Για...βοηθήστε ρε ξεφτέρια!
ΤΗΑΝΧ!Τα 3gp παίζουν μια χαρά με τον Media Player Classic (google). Αν σου λείπει κάποιο codec κατέβασε κανένα πακέτο με όλα μαζεμένα (πχ Klite Codec Pack - google).
Για να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή θες ή καλώδιο ή συσκευή bluetooth και το πρόγραμμα Motorola Phone Tools 4.xx. Με καλώδιο είναι ευκολότερο αν δεν σκαμπάζεις αρκετά από PC και ρυθμίσεις συσκευών (εγώ τα κατάφερα, αλλά με παίδεψε λίγο). -
Νάτο, νάτο!!!
Ενα από τα πρώτα Ε60 που πωλήθηκαν στην Ελλάδα, αν δεν απατώμαι.
Εχμ, μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί ( = πελαγώσει) με τις δυνατότητές του... Αλλά από την άλλη έχει και τόσα πράγματα που δεν πρόκειται να μου χρησιμεύσουν που στεναχωριέμαι...
Τελικά η τιμή του δεν ήταν αυτή που είχα γράψει πριν από κάποιες σελίδες, είναι πιο ακριβό. Πάντως όχι και υπερβολικά ακριβό.
-
Με γειες...!!!
Πολύ καλό φαίνεται..Αλήθεια τα γυαλιά πάνω στο κουτί παίζουν το ρόλο του γνωστού εμότικον;;;------>
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλήθεια τα γυαλιά πάνω στο κουτί παίζουν το ρόλο του γνωστού εμότικον;;;------>ή είναι κι αυτά καινουργια κ μας δείχνεις όλες σου τις αγορές?
-
Χοχο, το περίμενα πως θα το σχολιάσετε... Είναι για σύγκριση μεγέθους, για όσους δεν έχουν έρθει σε επαφή με το 6310i που έχω από την άλλη (και για το οποίο ακόμη περιμένω να 'ξεκολλήσουν' οι προσόψεις από το τελωνείο ώστε να έρθει η δική μου καινούρια)...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χοχο, το περίμενα πως θα το σχολιάσετε...Το περίμενες αλλά δεν μας το εξήγησες από την αρχή άαααραααα... ήθελες να ακούσεις την κακιούλα σου!
Ωραίο το κινητό Νικόλα (καλά καθε πότε αλλάζετε κινητά εσείς? )
Με γεια!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αλήθεια τα γυαλιά πάνω στο κουτί παίζουν το ρόλο του γνωστού εμότικον;;;------>
ή είναι κι αυτά καινουργια κ μας δείχνεις όλες σου τις αγορές?
Μέτρο σύγκρισης για το μέγεθος είναι εγκάθετοι!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Χοχο, το περίμενα πως θα το σχολιάσετε...
Το περίμενες αλλά δεν μας το εξήγησες από την αρχή άαααραααα... ήθελες να ακούσεις την κακιούλα σου!
Ωραίο το κινητό Νικόλα (καλά καθε πότε αλλάζετε κινητά εσείς? )
Με γεια!
έπεσες στην περίπτωση...και μόνο που το προηγούμενό του είναι το 6310 τα λέει όλα...
μεγιές Νίκο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλήθεια τα γυαλιά πάνω στο κουτί παίζουν το ρόλο του γνωστού εμότικον;;;------>
ή είναι κι αυτά καινουργια κ μας δείχνεις όλες σου τις αγορές?
Μέτρο σύγκρισης για το μέγεθος είναι εγκάθετοι!
παλι καλα να λεμε...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
καλά καθε πότε αλλάζετε κινητά εσείς?Κάθε 3 χρόνια. Γιατί, σου φαίνεται πολύ σύντομο διάστημα?
Φχαρστώ, φχαρστώ.
-
Καλορίζικα Νικόλα.
-
Κομπιουτεράδες όλου του forum ενωθείτε! Χρειάζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοήθεια...
Ο αδερφός μου έκανε κάτι στον υπολογιστή του (recovery process), η οποία δεν ήταν η επιθυμητή και έτσι τη διέκοψε στη μέση. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς χάθηκε, αλλά αυτό που ΔΕΝ έπρεπε να χαθεί, το μοναδικό copy της διπλωματικής του, δεν είναι δυνατόν να διαβαστεί, γιατί το μηχάνημα δεν εκκινεί (τα αρχεία του βρίσκονται στο C:\ partition). Ο ίδιος λέει ότι έχει καταστραφεί το FAT (ή το ανάλογο σε NTFS, όπως το λένε, εγώ... δεν έχω τόσο προχωρημένες γνώσεις και δεν ξέρω καν τι μηνύματα λάθους βγάζει το μηχάνημα. Το ερώτημα είναι, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ, 1,5 ΕΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ;
[Σας παρακαλώ, μην αρχίσετε να λέτε για back-up και ιστορίες, ΝΑΙ, όλα αυτά είναι γνωστά και σωστά, αλλά ας αφήσουμε την κατήχηση και ας επικεντώσουμε στο πρόβλημα -ειδικά εσύ corsair, ΔΕΝ βοηθάει η κριτική τώρα και το πρόβλημα είναι ΠΟΛΥ μεγάλο! Όλοι έχετε κάνει διπλωματική και ξέρετε πώς θα ήταν να τη χάνατε!!! Και του Κώστα δεν είναι σαν τη δική μου, είναι και ΠΟΛΥ μεγάλη... (Η.Μ-Η/Υ)]
EDIT: 80% of the problem solved... Το Πάσχα, η κοπέλα του χρησιμοποίησε τον υπολογιστή και πριν κάνει τη δουλειά της, επειδή φοβόταν μην χαθεί τίποτα, πήρε back-up... Για δείτε, πώς μία γυναίκα σώζει την κατάσταση καμια φορά... Η ερώτηση πάντως ισχύει, αν και πλέον δεν είναι τόσο κρίσιμη!
-
μια λιγο περιεργη λυση
με ενα live CD λlinux να Bootαρει να κανει mount το partition (αν ειναι σε NTFS μπορει να ζοριστει λιγο) και να σωσει τα αρχεια σε καποιο flashακι
-
να κοιταξει νασε να τη παντρευτει τη κοπελα γιατι δεν τον βλεπω καλα....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να κοιταξει νασε να τη παντρευτει τη κοπελα γιατι δεν τον βλεπω καλα....Αυτό του είπα κι εγώ!!!
-
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ BACKUP;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καταρχήν: να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ να χρησιμοποιεί το PC. Η χρήση του σκληρού μπορεί να οδηγήσει σε εγγραφή δεδομένων πάνω στη διπλωματική.
Μετά βρες το Ontrack Easy Recovery Pro ή το Recover My Files. Με το πρώτο φτιάξε μια δισκέτα (Emergency Diskette) και εκκίνησε το βλαμμένο PC με αυτή. Ακολούθησε τις οδηγίες και ψάξε πως να σώσεις τους τύπους αρχείων που σ' ενδιαφέρουν σε άλλο partition (ελπίζω να υπάρχει κι ένα δεύτερο partition εκτός του C ).
Το τεστάρω τώρα να δω πως ακριβώς δουλεύει (δεν μου έχει τύχει να το χρειαστώ). -
Ηθικό δίδαγμα. Αφήνετε τις γυναίκες σας να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα. Αφήνετε τις γυναίκες σας να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας.Ξέχασέ το!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]