-
Ναι, είναι συνάρτηση του τι πρόγραμμα έχεις, και πόση είναι η διάρκεια τόσο των εξερχομένων όσο και των εισερχομένων κλήσεων.
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, η επιδότηση των 250 ευρώ προήλθε από 2 προγράμματα (στην ίδια εταιρεία, οπότε μπορούσε να γίνει και συμψηφισμός τους για αγορά μιας συσκευής) των 300 λεπτών δωρεάν ομιλίας + απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις. Βέβαια ποικίλει ανάλογα με τη συσκευή που παίρνεις, οπότε ουσιαστικά η επιδότηση κυμαινόταν μεταξύ 205 και 260 ευρώ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρε pasxos, τι επιμένεις κι εσύ... Τα Nokia δεν είναι για όλους...Με λιγότερα ακόμα έπαιρνε το 6230i.
Όχι επιμένω...
Ποιό 6230;;; Καμία σχέση με το 6270... Το πήρε ο πατέρας μου αυτή τη βδομάδα και μιας και έχω το V3 τώρα ξενέρωσα ΠΟΛΥ άσχημα...Κινητάρα... Εξαρτάται βέβαια και τί το θες...
Νάσο πάντως σε λίγο καιρό (υπολόγισε 2-3 μήνες από τώρα) θα έχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ (πρόβλημα όμως.. ) με τη μπαταρία...Θα σε παίρνουν τηλέφωνο και με το που θα λες 'Ελα' θα χει κλείσει... Σοβαρά σου μιλάω... Έτσι έπαθα κι εγώ....Α! Σας είπα να μείνετε μακρια από τα SE;;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε pasxos, τι επιμένεις κι εσύ... Τα Nokia δεν είναι για όλους...
Με λιγότερα ακόμα έπαιρνε το 6230i.
Όχι επιμένω...
Ποιό 6230;;; Καμία σχέση με το 6270... Το πήρε ο πατέρας μου αυτή τη βδομάδα και μιας και έχω το V3 τώρα ξενέρωσα ΠΟΛΥ άσχημα...Κινητάρα... Εξαρτάται βέβαια και τί το θες...
Νάσο πάντως σε λίγο καιρό (υπολόγισε 2-3 μήνες από τώρα) θα έχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ (πρόβλημα όμως.. ) με τη μπαταρία...Θα σε παίρνουν τηλέφωνο και με το που θα λες 'Ελα' θα χει κλείσει... Σοβαρά σου μιλάω... Έτσι έπαθα κι εγώ....Α! Σας είπα να μείνετε μακρια από τα SE;;;;
Έχεις δει κάτι cult κινηματογραφιστές, που κυκλοφορούν με κάτι τέρατα-μπαταρίες περασμένες στον ώμο και τυλιγμένοι με καλώδια σας να τους τρώνε φίδια; Ε, έτσι θα γίνω κι εγώ! Θα έχω μαζί μου ένα ups συνδεμένο με το φορτιστή του κινητού, ο οποίος φυσικά θα φορτίζει το κινητό. Να προλαβαίνω να δω τι με θέλους έστω βρε αδερφέ!
(Όχι βρε, το ίδιο τηλέφωνο το έχουν πολλοί γνωστοί μου, δεν μου έχουν παραπονεθεί για κάτι τέτοιο... Αυτό το 6270 που λες τώρα... τι σόι εργαλείο είναι;
EDIT: Άστο, το είδα... Όχι βρε, με τίποτα! Κινητό που ανοίγει με τον οποιοδήποτε τρόπο δεν το θέλω! Να λείπει!
Κάτι άλλο λίγο βλακεία που έχει το 750 είναι ότι μπαίνει σκόνη από τη 'φλάτζα' του joystick. Καλά, δεν μπορούσαν να το γεμίσουν εκεί κάπως, ώστε να μην περνάνε μέσα στο τηλέφωνο όλα τα στοιχεία της φύσης; Αμάν όμως, μία εταιρία που να φτιάχνει ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο ΔΕΝ υπάρχει! Βρε, μήπως τα συνεννοούνται;
BTW, το να μην μπορείς να φτιάξεις φακέλους για αποθήκευση sms είναι για εμένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ bug!!!
-
τουλαχιστον το δικο μου δεν εχει προβλημα στη μπαταρια....σε ενα χρονο το μοναδικο προβλημα ηταν οτι εκλεισε μια φορα χωρις λογο και δε το πηρα χαμπαρι...
ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κ750...
να διαβαζεις τι προσφερουν οι αναβαθμισεις γιατι μερικες εχουν προβληματα απο μονες τους και δε λεει να τις βαζεις...
-
Επιτελους!Σημερα κανει αυτοματη ενημερωση το AntiVir.
-
ποιος ειναι ο καλυτερος (δωρεαν αν γινεται) DVD player για το PC?
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποιος ειναι ο καλυτερος (δωρεαν αν γινεται) DVD player για το PC?windows media player
-
Παιδια, σκεφτομαι να παω για dsl για το σπιτι....βλεπω ενα καρο πακετα συνδεσης απο ολες τις εταιρειες...απο εμπειρια που εχετε ποια ειναι η πιο καλη ? σκεφτομαι την vivodi με το dsl cube, εχω την αισθηση οτι ειναι η φτηνοτερη σαν πακετο..αλλα ειναι αξιοπιστη ?
ΥΓ Ειμαι με την forthnet εδω και πολλα χρονια σαν pstn και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Παιδια, σκεφτομαι να παω για dsl για το σπιτι....βλεπω ενα καρο πακετα συνδεσης απο ολες τις εταιρειες...απο εμπειρια που εχετε ποια ειναι η πιο καλη ? σκεφτομαι την vivodi με το dsl cube, εχω την αισθηση οτι ειναι η φτηνοτερη σαν πακετο..αλλα ειναι αξιοπιστη ?ΥΓ Ειμαι με την forthnet εδω και πολλα χρονια σαν pstn και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...
βασικα, φροντισε να αλλαξεις τη γραμμη σου σε dsl..μεχρι πριν απο λιγο με εξαιρεση το πακετο της οτενετ, αν επαιρνες πχ φορθνετ, η γραμμη σου γυρνουσε στο pstn...δε νομιζω να χει αλλαξει αυτο ομως...
αρα πας στον οτε και αλλαζεις τη γραμμη...δες και σε αλλα φορουμ τι εμπειριες υπαρχουν απο τις εταιρειες...η φορθνετ δεν ειναι κακη, για τη βιβοντι ειναι 50-50...και ο οτες εινα ιδυναμη γιατι δινει τις δικες του γραμμες...customer service μη περιμενεις...γενικα να ελπιζεις να μην εχεις προβληματα..
παρε 512 κατευθειαν...οι τιμες εχουν πεσει... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Παιδια, σκεφτομαι να παω για dsl για το σπιτι....βλεπω ενα καρο πακετα συνδεσης απο ολες τις εταιρειες...απο εμπειρια που εχετε ποια ειναι η πιο καλη ? σκεφτομαι την vivodi με το dsl cube, εχω την αισθηση οτι ειναι η φτηνοτερη σαν πακετο..αλλα ειναι αξιοπιστη ?
ΥΓ Ειμαι με την forthnet εδω και πολλα χρονια σαν pstn και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...
βασικα, φροντισε να αλλαξεις τη γραμμη σου σε dsl..μεχρι πριν απο λιγο με εξαιρεση το πακετο της οτενετ, αν επαιρνες πχ φορθνετ, η γραμμη σου γυρνουσε στο pstn...δε νομιζω να χει αλλαξει αυτο ομως...
αρα πας στον οτε και αλλαζεις τη γραμμη...δες και σε αλλα φορουμ τι εμπειριες υπαρχουν απο τις εταιρειες...η φορθνετ δεν ειναι κακη, για τη βιβοντι ειναι 50-50...και ο οτες εινα ιδυναμη γιατι δινει τις δικες του γραμμες...customer service μη περιμενεις...γενικα να ελπιζεις να μην εχεις προβληματα..
παρε 512 κατευθειαν...οι τιμες εχουν πεσει...Νομιζω οτι ολα περιλαμβανονται μεσα στο πακετο..δηλαδη δεν χρειαζεται να γινει καποια αλλαγη την γραμμης απο την πλευρα του αγοραστη ξεχωριστα, ολα γινονται αυτοματα μετα απο την αιτηση που υπογραφεται και η γραμμη αλλαζει χωρις να γινει καποια ξεχωριστη ενεργεια..
Οσον αφορα την 512 εχεις απολυτα δικιο, η διαφορα ειναι τοσο μικρη που σε συμφερει να πας κατευθεινα σε 512 αντι 384
-
στα πακετα ετσι ειναι..αλλα με τη ληξη του πακετου, μπορει να θες να πας σε αλλη εταιρεια και να περιμενεις εκνεου εγκριση...γενικα ειναι καλο να την αλλαξεις απο μονος σου και να μη ξανασχοληθεις με ενεργοποιησεις...
-
στα πακετα ετσι ειναι..αλλα με τη ληξη του πακετου, μπορει να θες να πας σε αλλη εταιρεια και να περιμενεις εκνεου εγκριση...γενικα ειναι καλο να την αλλαξεις απο μονος σου και να μη ξανασχοληθεις με ενεργοποιησεις...Σε αυτο δεν εχεις αδικο....θα το κοιταξω
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
στα πακετα ετσι ειναι..αλλα με τη ληξη του πακετου, μπορει να θες να πας σε αλλη εταιρεια και να περιμενεις εκνεου εγκριση...γενικα ειναι καλο να την αλλαξεις απο μονος σου και να μη ξανασχοληθεις με ενεργοποιησεις...
Σε αυτο δεν εχεις αδικο....θα το κοιταξω
αυτο μας ελειπε να μας πεις οτι εχουμε και αδικο,,,παντα δικιο εχω!!!
πρεπει να τσεκαρει και το dslam της περιοχης σου αμα εχει slots...γιαυτο λεω πρεπει να δεις και με οτε τι παιζει...
παντως αμα βαλεις dsl ξεχνα το παρελθον...γιαυτο μη το βλεπεις ως ζορι, γλυτωνεις κοπο για μετα..
-
Ποιό 6230;;; Καμία σχέση με το 6270... Το πήρε ο πατέρας μου αυτή τη βδομάδα και μιας και έχω το V3 τώρα ξενέρωσα ΠΟΛΥ άσχημα...Κινητάρα... Εξαρτάται βέβαια και τί το θες..
Επειδη και αεγω το V3 εχω και μαλιστα το ασημενιο απο τα πρωτα που βγηκαν κιολας και επειδη αυτο το καιρο εψαχνα να βρω κατι καλυτερο για να το αλλαξω (το εχω περιπου 2 χρονια και δεν εχει παθει απολυτως τπτ σαν καινουργιο φαινεται) εμενα προσωπικα οτι ειδα σε ολα τα καταστηματα τηλεφωνιας εδω που ειμαι, κυριολεκτικα δεν μου αρεσε ουτε μου κινησε την περιεργεια τπτ. Απλα το κινητο δεν συγκρινεται με τπτ αλλο και οπως το παω πολυ δυσκολα θα του βρω αντικαταστατη. Ποια 6230 και 6270...ψευτιες...Βεβαια οπως ειπε και ο φιλτατος συνφορουμιτης εξαρταται και απο το τι θελεις. Το V3 παντως, για οποιον δεν ξερει, εχει τα απολυτως βασικα κατι το οποιο εψαχνα σε ενα κινητο και φοβερο design που δυσκολα θα αντιγραφτει...
POWER DVD
-
παρε 512 κατευθειαν...οι τιμες εχουν πεσει...Αν σου δινόταν η ευκαιρία να έχεις ένα από τα 2 (το μαύρο ή το κόκκινο) τί θα διάλεγες;;Οτενετ ή Φορθνετ;;
Φίλε Κώστα ψάξτο στο http://www.adslgr.com και αλλού και αποφάσισε...Γνώμη μου είναι να μην διαλέξεις τον ΟΤΕ...αλλά ούτε βέβαια να πάρεις και ΤElePassport...
Ποιό 6230;;; Καμία σχέση με το 6270... Το πήρε ο πατέρας μου αυτή τη βδομάδα και μιας και έχω το V3 τώρα ξενέρωσα ΠΟΛΥ άσχημα...Κινητάρα... Εξαρτάται βέβαια και τί το θες..
Επειδη και αεγω το V3 εχω και μαλιστα το ασημενιο απο τα πρωτα που βγηκαν κιολας και επειδη αυτο το καιρο εψαχνα να βρω κατι καλυτερο για να το αλλαξω (το εχω περιπου 2 χρονια και δεν εχει παθει απολυτως τπτ σαν καινουργιο φαινεται) εμενα προσωπικα οτι ειδα σε ολα τα καταστηματα τηλεφωνιας εδω που ειμαι, κυριολεκτικα δεν μου αρεσε ουτε μου κινησε την περιεργεια τπτ. Απλα το κινητο δεν συγκρινεται με τπτ αλλο και οπως το παω πολυ δυσκολα θα του βρω αντικαταστατη. Ποια 6230 και 6270...ψευτιες...Βεβαια οπως ειπε και ο φιλτατος συνφορουμιτης **εξαρταται και απο το τι θελεις. **Το V3 παντως, για οποιον δεν ξερει, εχει τα απολυτως βασικα κατι το οποιο εψαχνα σε ενα κινητο και φοβερο design που δυσκολα θα αντιγραφτει...
Ναι οκ,είπα ότι έχω ξενερώσει με το επίπεδο των γραφικών,της φωτογραφικής,του μενού (που για μένα είναι λίγο δύσκολο καθώς είχα συνηθίσει με Νοκια) κ.α.. Για αυτό είπα ότι εξαρτάται για ποιό λόγο το θες...Για τις βασικές λειτουργίες (κλήσεις,μηνύματα κα) συμφωνώ απολύτως ότι είναι πολύ βολικό και μάλιστα η μπαταρία του κρατάει αρκετά περισσότερο από το προηγούμενο κινητό,ακόμη και με 'καλή' χρήση.. Επίσης και σαν design είναι πολύ όμορφο και πρακτικό..
-
Εγώ έχω Tellas και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος τόσο σε επίπεδο ταχύτητας όσο και customer service το οποίο το χρειάστηκα μια φορά για να μάθω γιατί δεν είχα Internet. Πήρα την απάντηση οτι γίνεται αναβάθμιση δικτύου και οτι σε 1-2 ώρες θα είχα πάλι, όπως και έγινε
-
Αύριο που θα παραλάβω τα δικά μου θα σας δείξω εγώ! Με ειδοποίησαν ότι κατέφθασαν κιόλας!
Και μάλιστα χωρίς Vodafone Live λειτουργικό, ακούς Σπύρο?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Το V3 παντως, για οποιον δεν ξερει, εχει τα απολυτως βασικα κατι το οποιο εψαχνα σε ενα κινητο και φοβερο design που δυσκολα θα αντιγραφτει...Εχει ήδη αντιγραφεί από ΝEC, Samsung. Το 6230i είναι σαφώς ανώτερο από το V3. Το Μotorola έχει μόνο την σχεδίαση. Σε όλαααα τα άλλα είναι κάτω του μετρίου.
Eγώ χρησιμοποιώ το WinDVD 7 platinum. Είναι πολύ καλό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eγώ χρησιμοποιώ το WinDVD 7 platinum. Είναι πολύ καλό.
+1 Το είχα κι εγώ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]